טוב אז אם קורה מקרה ואתה רואה אותו בפורום, וישר אחרי זה אני נעלם (שוב) באורח מסתורי תנסו למצוא את הגופה שלי...יש לי כרטיס אד"י אז לפחות המוות שלי
יתרום משהו לאנושות
I am responsible when anyone, anywhere, reaches out for help. I want my hand to be there
בואנה, הגיבוש לוחמות הזה היה סרט כזה הזוי... Oם
חמישה ימים במחנה 80, ארבעה מחזורי גיבוש, קרקליות מהממות (על אמת!), מג"בניקיות מטורפות (ברמה של סיוטים בלילה), מלש"ביות פעורות וידיד מ"מ שהפיג דקות של שיעמות והתמכרות חמורה למילים 'ברבאק' ו'ברעל'... עשו לי שבוע פשוט מצחיק D:
במבט לאחור היה די כיף, ממש ממש נהניתי (:
"אדם צריך לחם בשביל לחיות, ופרח, שיהיה לו בשביל מה לחיות."
חבר'ס יקרים שלי אני לא אהיה כאן מחר.
סוגר לילה בבסיס (סמל תורן בכיתת כוננות).
האמת בא לי בטוב...יש לי כמה ידידות וחבר'ה שאיתי בכיתת כוננות ועוד כמה חברים שלרוע מזלם הרסו לעצמם את הרקורד הנקי וקיבלו ריתוק
אז יהיה שמח.
ככה שיהיה לכם קצת שקט ממני
לילה מגניב שיהיה לכם D:
אגב אוריה (אני זוכר את השם נכון?) קרקליות זה הדבר הכי שווה בצה"ל...כלומר קרקליות וטירוניות מורעלות (חוץ מהקטע של נסיעות חינם)
בכלל...בנות קרביות (או תומכ"ל) זה סקסי
(בהנחה שהן באמת נראות כמו בנות...)
I am responsible when anyone, anywhere, reaches out for help. I want my hand to be there
גיא... אתה כל כך צודק... חוץ מהמג"בניקיות - שהן באמת בחורילות מטורפות ומגעילות - הקרביות זה משהו מיוחד, בעיקר הקרקליות...
יפייפיות אחת אחת ^^ והמפק"צית שהייתה בצוות שלי קיבלה את אות הנשיא (: וצילמו את הצוות שלנו לערוץ 10! D:
וגם אני סוגרת חמישי-שישי-שבת בבסיס, בגלל איזה סיבוך מיותר, סיפור ארוך ולא נעים ): אבל עדיף מלסגור חג בבסיס... אז אני אופטימית... (:
"אדם צריך לחם בשביל לחיות, ופרח, שיהיה לו בשביל מה לחיות."
הייתי בדיזנגוף אתמול, הלכתי לבקר בחנות של מתן בפעם הראשונה, חבל הוא לא היה, אבל היה נחמד לבקר... לא ידעתי שזה בעצם חנות בגדים איזה מבחר חולצות מטורף.
הייתי גם בפסיכו בעקבות ההמלצה של החברים פה, קבעתי להשחית את גופי בעוד שבוע.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
TheLight כתב:גיא... אתה כל כך צודק... חוץ מהמג"בניקיות - שהן באמת בחורילות מטורפות ומגעילות - הקרביות זה משהו מיוחד, בעיקר הקרקליות...
יפייפיות אחת אחת ^^ והמפק"צית שהייתה בצוות שלי קיבלה את אות הנשיא (: וצילמו את הצוות שלנו לערוץ 10! D:
וגם אני סוגרת חמישי-שישי-שבת בבסיס, בגלל איזה סיבוך מיותר, סיפור ארוך ולא נעים ): אבל עדיף מלסגור חג בבסיס... אז אני אופטימית... (:
זה משהו שאני לא שומע הרבה בפורום...חבל שזה לא אשכול פוליטיקה