אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel
אני חושב שהליגה הספרדית כל כך חלשה שהיא פשוט מרדימה את ריאל. פעם היו בליגה הספרדית קבוצה מספר 3, 4 ואפילו חמש שיכולת להצביע עליהם שייתנו פייט. היום אין כלום. ליגה של שתי קבוצות.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- בריל!
מה הקשר? אני חושב שהשטויות שכולם מדברים מסביב קצת מוגזמות. ריאל עפה מהאלופות גם כשהליגה הייתה חזק מאוד עם תחרות גדולה. ריאל לא דורסת את הליגה, ולמרות שרואים את ההבדלים באיכויות הכדורגל הספרדי הוא חזק ומרתק ומאתגר. רק תראה מה שקורה לברצלונה בליגה, גם היא נרדמת? אני לא מאמין בזה!DivineComedy כתב:אני חושב שהליגה הספרדית כל כך חלשה שהיא פשוט מרדימה את ריאל. פעם היו בליגה הספרדית קבוצה מספר 3, 4 ואפילו חמש שיכולת להצביע עליהם שייתנו פייט. היום אין כלום. ליגה של שתי קבוצות.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
Rise up and take the power back!!!
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
כשריאל בכושר טוב - אף קבוצה חוץ מברצלונה לא מדגדגת אותה. תסתכל על המשחק מול סביליה: קבוצה שמתמודדת על המקום ה-3/4, כנראה תהיה ברבע גמר צ'מפיונס, עושה בונקר כמעט 90 דקות, כובש 2 גולים שאחד מהם מקרי ביותר, וכשאתה רואה את המשחק אתה יודע שריאל מתישהו תנצח, זה אפילו לא משנה מתי. ברצלונה בתקופה האחרונה פשוט מסריחה, זה לא קשור לאיכות הקבוצות. אתה יכול להגיד בכנות שאלמריה קבוצה טובה? הסגל שלה לא השתנה כמעט מזה שקיבל רביעיות וחמישיות שנה שעברה מאותה בארסה. המשחק הקבוצתי של האזול-גראנה לא דופק, והם תלויים בהברקות של מסי, צ'אבי וכו'. עוד דוגמא? שנה שעברה מלאגה בקאמפ-נואו קיבלה 6 שערים ללא מענה, השנה היית צריך לחכות שצ'אבי ייזכר שהוא המוסר הכי גדול בכדורגל מאז זידאן כדי לנצח 2-1 צמוד מאוד.
אחרי 25 מחזורים בספרד, הפער הוא 15 בין 1-2 ל-3. באנגליה יש כרגע 11 נקודות פער, וזה לאחר 28 מחזורים. תוסיף לזה את העובדה שאם הסיטי מנצחת את 2 החסרים שלה היא בסה"כ 8 נקודות מהפסגה. ברור שהם לא יקחו אליפות, אבל בספרד זה היה ברור אחרי 15 מחזורים. צר לי מתן, אבל השנה (אני מדבר על השנה) הפלורנטים של ריאל והפחד מבארסה של שנה שעברה פשוט רצחו את הליגה הזו.
אחרי 25 מחזורים בספרד, הפער הוא 15 בין 1-2 ל-3. באנגליה יש כרגע 11 נקודות פער, וזה לאחר 28 מחזורים. תוסיף לזה את העובדה שאם הסיטי מנצחת את 2 החסרים שלה היא בסה"כ 8 נקודות מהפסגה. ברור שהם לא יקחו אליפות, אבל בספרד זה היה ברור אחרי 15 מחזורים. צר לי מתן, אבל השנה (אני מדבר על השנה) הפלורנטים של ריאל והפחד מבארסה של שנה שעברה פשוט רצחו את הליגה הזו.

"The bigger the lie, the more they believe"
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
מה שאמרתי הרבה זמן, אני שמח שעוד אנשים רואים זאת בעצמם.DivineComedy כתב:אני חושב שהליגה הספרדית כל כך חלשה שהיא פשוט מרדימה את ריאל. פעם היו בליגה הספרדית קבוצה מספר 3, 4 ואפילו חמש שיכולת להצביע עליהם שייתנו פייט. היום אין כלום. ליגה של שתי קבוצות.
11 נק' פער בין מנצ'סטר לארסנל?באנגליה יש כרגע 11 נקודות פער, וזה לאחר 28 מחזורים
בספרד זה ברור כבר אחרי המחזור השני, לא פלא שנדב "החרגול" יעקובי ושגיא "חלליות רודפות אחריך" כהן מתחילים לחשב הפרשי שערים כבר במחזור השני.בספרד זה היה ברור אחרי 15 מחזורים
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
11 נקודות פער בין המתמודדות האמיתיות לאליפות (מאן יו, ארסנל וצ'לסי) לבין "שאר הליגה".

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
כן אבל באנגליה יש לפחות 4 קבוצות בכל עונה שיכולות לזכות באליפות, שלא נדבר על זה שהמשחקים בין קבוצות תחתית לקבוצות צמרת הם מרתקים ובד"כ לא נגמרים בהפרשים אסטרונומיים ובקלילות כמו בליגה הספרדית.
בכל מקרה באנגליה השנה ה-TOP 4 חלש יותר מבעבר ואיבד יותר נקודות מאשר היה צריך לאבד. בגלל העובדה הזאת, ארסנל שלי עדיין מתמטית במירוץ לאליפות למרות שהקבוצה הנוכחית שלנו היא לא קבוצה לאליפות. אני עדיין מקווה לא לראות את סר לוזר זוכה באליפות רביעית ברציפות עם כזאת קבוצה אפורה של מנצ'סטר יונייטד.
בכל מקרה באנגליה השנה ה-TOP 4 חלש יותר מבעבר ואיבד יותר נקודות מאשר היה צריך לאבד. בגלל העובדה הזאת, ארסנל שלי עדיין מתמטית במירוץ לאליפות למרות שהקבוצה הנוכחית שלנו היא לא קבוצה לאליפות. אני עדיין מקווה לא לראות את סר לוזר זוכה באליפות רביעית ברציפות עם כזאת קבוצה אפורה של מנצ'סטר יונייטד.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
גם באנגליה אני לא זוכר מתי קבוצה שהייתה כל העונה מקום 2-3-4 הפתיעה וזכתה בסוף... יש כאילו תחרות אבל הקבוצה שבסוף זוכה זה לא ממש הפתעה, לפחות ב10 השנים האחרונות.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
אני דווקא זוכר ניר, כי זה תמיד קורה בעונות שארסנל הוליכה את הליגה במהלך רוב העונה ואז באה מנצ'סטר ולקחה לה את האליפות בשלבים הסופיים 

- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
ואללה נכון, טוב כנראה זכרונות רעים אני מדחיק 

- ilai fields #7
- דרימיסט-על
אני חושב שהשבועיים הקרובים יהיו השבועיים שבהם מנצ'סטר תאבד את האליפות...
גם פולהאם וגם ליברפול. את שתיהן מנצ'סטר לא ניצחה לא שנה שעברה ולא השנה.
ועכשיו כל הלחץ עליה כי צ'לסי ניצחה וכנראה גם ארסנל תנצח (דקה 15 מובילה 1:0 על האל).
בו נראה אם היא תצליח לעמוד בו...
גם פולהאם וגם ליברפול. את שתיהן מנצ'סטר לא ניצחה לא שנה שעברה ולא השנה.
ועכשיו כל הלחץ עליה כי צ'לסי ניצחה וכנראה גם ארסנל תנצח (דקה 15 מובילה 1:0 על האל).
בו נראה אם היא תצליח לעמוד בו...

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
איזה נצחון שלנו עם השיניים התותבות, שיחקנו מחצית שלמה מול 10 שחקני רוגבי ועדיין בקושי הצלחנו להגיע למצבים. נצחון מתוק על קבוצה מגעילה (מאחל להם שירדו ליגה, לא סובל את המנג'ר שלהם פיל בראון). היום החלאות נגד פולהאם, אני לא בונה שם על הפתעה אבל אולי לרוי הודג'סון יש תוכניות אחרות.
- Sentient 6
- דרימיסט-על
גם אם לוזון יקזז לאלישע לוי את הפוני זה לא יעזור, מגיעה אליפות ומכבי חיפה תיקח אותה.
ד"א אני לא מרחם על אלו שבסוף העונה יצטרך לבחור בין מסיללה, ארבייטמן וטשיירה לשחקן העונה, הם גאוניים לגמרי השנה ולא משנה במי יבחרו לשניים האחרים מגיע לא פחות. טשיירה הזה יציאה פשוט אדירה, איזה עונה!!! מסיללה כמה רמות מעל הליגה הזאת בחזקה וארבייטמן פשוט חגיגה לעיניים, הוא יגיע לשלושים כמו גדול איזה תענוג של עונה וכדורגל ועוד למרות הבלאגן עם גולסה. סופר מקצועיים.
ד"א אני לא מרחם על אלו שבסוף העונה יצטרך לבחור בין מסיללה, ארבייטמן וטשיירה לשחקן העונה, הם גאוניים לגמרי השנה ולא משנה במי יבחרו לשניים האחרים מגיע לא פחות. טשיירה הזה יציאה פשוט אדירה, איזה עונה!!! מסיללה כמה רמות מעל הליגה הזאת בחזקה וארבייטמן פשוט חגיגה לעיניים, הוא יגיע לשלושים כמו גדול איזה תענוג של עונה וכדורגל ועוד למרות הבלאגן עם גולסה. סופר מקצועיים.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
חיפה לא משחקת טוב מאז המשחק מול הפועל, להוציא את המשחק מול בית"ר. האליפות הזו הוכרעה בסיבוב הראשון. גם אני כאוהד מכבי מודה שהמשחקים הטובים של הפועל העונה הם הכי טובים שקבוצת כדורגל שיחקה כאן מאז חיפה של גרנט. הייתי אפילו מרחיק לכת ואומר שדה-סילבה זכאי לשחקן העונה לא פחות ממסיללה. צר לי אבל ארבייטמן זה נטו ניצול של החולשה של הליגה וטשיירה העונה לא יותר גדול מדקל, דה-סילבה ואפילו ראלדס (כשהוא לא פצוע).

- Sentient 6
- דרימיסט-על
אוי נו באמת טשיירה בוס!! הוא גורם לדקל להיראות כמו כינור שני למרות שהוא מעולה. דה סילבה מעולה כן אבל הוא לא יציב כמו טשיירה, הוא פשוט אבן מאז המחזור השני בערך ועובדה שאתה רואה את דבידוביץ' סופג פעם באלוהים יודע כמה ובכלל 9 שערים פחות מהפועל ומינימום 17 משאר הליגה זה אדיר. לארבייטמן יש את המגע של אלון מזרחי, לבן אדם יש קטע כזה של טייס קרב, הוא מכונה, כמו דמות בסרט של ויל פארל, זה מה שהוא נועד לעשות הוא הכי טוב בזה.
ולגבי מסיללה, הבן אדם הזה פשוט מעל הליגה אתה רואה אותו רץ באגף כל העונה והוא בנה כל כך הרבה שערים העונה שזה כבר מפגר. פשוט לא היה אף שחקן העונה בליגה הזאת שהצליח לעצור אותו וראית במשחקים שהוא לא היה שזה בא הרבה יותר קשה בלעדיו.
סחתיין לבוקארי ד"א שנתן לקטן את המסירה פנימה אתמול שהביאה לפנדל, הוא נכנס לקצב לאט לאט ורואים שיש לו ראית משחק מעולה.
תסתכלו על המספרים ד"א, הם לא היו כאלה גבוהים כבר עשור. שלומי עבר אתמול את סרגיי קל'צנקו (משחק ראשון שהייתי בו בחיים שלי, מחזור שני באורווה הוא תקע רביעייה לרפי כהן) שכבש 22 גולים בתחילת העשור ומעליו נשארו רק רביבו עם 25 ב96 ואלון מזרחי עם 28 ב94. שלומי יכול לעשות את זה, מגיע לו אחרי כל ההשקעה והברוך שהוא אכל להיות מלך השערים של הקבוצה בעונה. מישהו זוכר שהיו כאן עד לפני כמה שנים חלוצים כמו רנאטו, לופז או אפילו פאנטני?? לא פשוט כי אף אחד מהם לא נתן אפילו שליש תפוקה כמו שלומי וזהו.
ולגבי מסיללה, הבן אדם הזה פשוט מעל הליגה אתה רואה אותו רץ באגף כל העונה והוא בנה כל כך הרבה שערים העונה שזה כבר מפגר. פשוט לא היה אף שחקן העונה בליגה הזאת שהצליח לעצור אותו וראית במשחקים שהוא לא היה שזה בא הרבה יותר קשה בלעדיו.
סחתיין לבוקארי ד"א שנתן לקטן את המסירה פנימה אתמול שהביאה לפנדל, הוא נכנס לקצב לאט לאט ורואים שיש לו ראית משחק מעולה.
תסתכלו על המספרים ד"א, הם לא היו כאלה גבוהים כבר עשור. שלומי עבר אתמול את סרגיי קל'צנקו (משחק ראשון שהייתי בו בחיים שלי, מחזור שני באורווה הוא תקע רביעייה לרפי כהן) שכבש 22 גולים בתחילת העשור ומעליו נשארו רק רביבו עם 25 ב96 ואלון מזרחי עם 28 ב94. שלומי יכול לעשות את זה, מגיע לו אחרי כל ההשקעה והברוך שהוא אכל להיות מלך השערים של הקבוצה בעונה. מישהו זוכר שהיו כאן עד לפני כמה שנים חלוצים כמו רנאטו, לופז או אפילו פאנטני?? לא פשוט כי אף אחד מהם לא נתן אפילו שליש תפוקה כמו שלומי וזהו.
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
אבל מה שקורה העונה בבחינת כיבוש שערים זה אנומליה אחת גדולה. הרי גם מקום שני עם 19 שערים לא היה לנו ב-10 שנים האחרונות. נכון שמאז 2001 משחקים פה כולה 33 מחזורים, אבל גם ממוצע הכיבושים ירד - ככה שזה לא בידיוק טענה נכונה לומר שבגלל שהיו פחות משחקים הבקיעו פחות. אם תבחן בוידאו את השערים של שלומי אתה תראה שנתח גדול מהם הובקע בקלות בלתי-נתפסת, שלא נראתה פה בשנים האחרונות. הוא כבש בסה"כ 8 שערים נגד קבוצות שממוקמות 2-11 (תוריד את ב"ש שיש לה הגנה של ליגה ארצית) כשמתוכם 3 נגד קבוצות של 2-6, אחד בפנדל. ההישג שלו מרשים, אבל כשנכנסים לפרטים הקטנים מגלים שהוא לא כ"כ מרשים.

- Sentient 6
- דרימיסט-על
לא מסכים, לדעתי הכל קילר אינסטינקט שלו והעובדה שיש לו את קטן, ולאדו ומסיללה שיבשלו לו והם מעולים העונה.
הלוואי שכל משחק היה 5 - 0 אבל יש העונה המון מורטי עצבים כמו אתמול וכמו אצל מכבי פ"ת ואצל רוני לוי זה היה נגמר בתיקו, אלישע פשוט לימד אותם שלוות נפש וזה עובד. מנצחים, נראים טוב סופגים מעט מבקיעים המון וזה מה שיזכרו בסוף העונה. אם בגלל הקיזוז המטומטם נאבד את האליפות ברגע האחרון מישהו יזכור לנו חסד? לא, יזכרו רק איך דה סילבה ושכטר לקחו אליפות, זה מה יכנס לספרי ההיסטוריה.
לגבי השערים ולאדו למשל שיחק הרבה יותר דקות משלומי ויש לו 14 והמון החמצות מטורפות ואי אפשר להאשים אותו הוא נהדר ושווה המון על המגרש כי הוא גם בישל 7 גולים בינתיים הוא יותר מעורב ובונה לעצמו שערים, לשלומי יש פשוט כשרון נדיר לשים את הכדור ברשת לא משנה מה עומד מולו בנגיעה אחת, הוא עלה המון וגם במשחקים שהוא בקושי נגע בכדור הוא כבש וניצח אותם, ווינר, זה הכל. כל הקבוצה חזקה פשוט אין עמדות שלא מאויישות כמו שצריך או לא עושות את העבודה.
הלוואי שכל משחק היה 5 - 0 אבל יש העונה המון מורטי עצבים כמו אתמול וכמו אצל מכבי פ"ת ואצל רוני לוי זה היה נגמר בתיקו, אלישע פשוט לימד אותם שלוות נפש וזה עובד. מנצחים, נראים טוב סופגים מעט מבקיעים המון וזה מה שיזכרו בסוף העונה. אם בגלל הקיזוז המטומטם נאבד את האליפות ברגע האחרון מישהו יזכור לנו חסד? לא, יזכרו רק איך דה סילבה ושכטר לקחו אליפות, זה מה יכנס לספרי ההיסטוריה.
לגבי השערים ולאדו למשל שיחק הרבה יותר דקות משלומי ויש לו 14 והמון החמצות מטורפות ואי אפשר להאשים אותו הוא נהדר ושווה המון על המגרש כי הוא גם בישל 7 גולים בינתיים הוא יותר מעורב ובונה לעצמו שערים, לשלומי יש פשוט כשרון נדיר לשים את הכדור ברשת לא משנה מה עומד מולו בנגיעה אחת, הוא עלה המון וגם במשחקים שהוא בקושי נגע בכדור הוא כבש וניצח אותם, ווינר, זה הכל. כל הקבוצה חזקה פשוט אין עמדות שלא מאויישות כמו שצריך או לא עושות את העבודה.
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
צ'לסי מחוץ לליגת האלופות!!!! יום שמח!!!
למרות שעכשיו הסיכוי שלהם לזכות באליפות גדל...
למרות שעכשיו הסיכוי שלהם לזכות באליפות גדל...

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
מעניין איך תישמע הערב השיחה בין הצאר לאנצ'לוטי ואיך ההפסד וההדחה בליגת האלופות ישפיעו על צ'לסי במאבק האליפות. סה"כ מוריניו עשה בית ספר לאנצ'לוטי הערב, צ'לסי לא נראתה טוב, לא הגיעה כמעט למצבים מול הגנת הברזל האיטלקית והמשחק לא התעלה לרמה גבוהה אלא נראה כמו זירת התגוששות של גלדיאטורים. בסופו של עניין הגיע, מי אם לא סמואל אטו בדקה ה-80 וסגר עניין. אני מקווה שאינטר לא תמשיך מעבר לרבע גמר, כי לראות משחקים שלה זה פשוט סיוט, למרות שחקנים כמו סניידר ואטו שאני אוהב.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
הו ברצלונה ברצלונה, קיבלנו את הקטלונים ברבע גמר ליגת האלופות, צפוי משחק התקפי וחגיגה לחובבי הכדורגל באשר הם. ברור שהספרדים פייבוריטים אבל אנחנו יכולים לעבור אותם, אנחנו בסה"כ צריכים לשמור על שער נקי בבית (משימה כמעט בלתי אפשרית עם ההגנה והשוער שלנו) ובגומלין אנחנו מסוגלים להבקיע.
מנצ'סטר קיבלו את באיירן למפגש פיקנטי.
מנצ'סטר קיבלו את באיירן למפגש פיקנטי.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
אוהו! מצויין. ארסנל חייבת לתת בראש ולמרות שלא הרבה מאמינים, אני חושב שהיא יכולה.