מצויין. נקווה שזה אמיתי הפעם ולא יבוטל כמו מגהדייב.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
אני לא מאמין, בדיוק בתקופה האחרונה אני חושב רבות כמה מתאים לי להיות בהופעה של הלהקה הפאקינג אדירה הזאת, יששש פשוט כיף גדול.
בקיצור אם לא אכחד עד אז אני שם ללא כל מעצור..
^
ככה גם קרה לי עם דרים, התחלתי לשמוע אותם בסוף ינואר של שנה שעברה ובפבואר הודיעו שהם באים.
רק שפה המקרה קצת שונה... אני שומע את Porcupine Tree מפבואר של שנה שעברה, והודיעו על זה היום!
טוב אז מאז שגיליתי את זה בבוקר אני ב-Porcupine Tree mode, עכשיו אני שומע את השיר The Sky Moves Sideways. איזה שיר ענק!!
Idan_Floyd כתב:אני לא מאמין, בדיוק בתקופה האחרונה אני חושב רבות כמה מתאים לי להיות בהופעה של הלהקה הפאקינג אדירה הזאת, יששש פשוט כיף גדול.
בקיצור אם לא אכחד עד אז אני שם ללא כל מעצור..
נכון זה מעצבן כל פעם שיש משהו ממש טוב שאתה ממש נכנס ללחץ ונזהר לא להיהרג כל הזמן??
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
איזה טירוף בשבוע אחד יש לי זילטויד, מגהדת', בלאדבת', טסטאמנט, סוולאו דה סאן, מאסטודון, אוברקיל, טארוט, אישהן וקניבל קורפס ועכשיו גם הטרי!!! איזה שבוע ג'יזס באט פאקינג קרייסט אני מרגיש כמו בן אדם ששוחה בבריכה של שטרות של 200 וזה כל כך טוב!!!
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
Sentient 6 כתב:איזה טירוף בשבוע אחד יש לי זילטויד, מגהדת', בלאדבת', טסטאמנט, סוולאו דה סאן, מאסטודון, אוברקיל, טארוט, אישהן וקניבל קורפס ועכשיו גם הטרי!!! איזה שבוע ג'יזס באט פאקינג קרייסט אני מרגיש כמו בן אדם ששוחה בבריכה של שטרות של 200 וזה כל כך טוב!!!