Porcupine Tree בארץ!!!!!
- Sunny
- דרימיסט-על
Re: Porcupine Tree בארץ!!!!!
נראה לי שהרוב זה דרך הפטיבל של דווין טאונסנד
'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!'
Ziltoid the Omniscient.
Ziltoid the Omniscient.
- NamelessATM
- דרימיסט-על
כרטיסים יצאו למחירה בהדרן, 300 שקל כרטיס.
בהתחשב בסדר הגודל של PT זה קצת הרבה כסף, ציפיתי לאיזה 200 כזה, אבל כמובן שזה לא מה שימנע מימני לקנות כרטיס בהקדם האפשרי
בהתחשב בסדר הגודל של PT זה קצת הרבה כסף, ציפיתי לאיזה 200 כזה, אבל כמובן שזה לא מה שימנע מימני לקנות כרטיס בהקדם האפשרי

-
- דרימיסט מתקדם
אני כבר רכשתי, כמה כסף בזבזתי בחודש הזה יאללה 

- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
יש כרטיס!!
(דמי טיפול אינטרנט אלק...)
(דמי טיפול אינטרנט אלק...)
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- Sunny
- דרימיסט-על
גם לי! 

Ziltoid the Omniscient.
Ziltoid the Omniscient.
- _Sapir_
- דרימיסטית שרופה
300 שקל? באסה, ציפיתי לטיפה פחות
ועוד לא קניתי כרטיס ללאמב אוף גאד...
אתם חושבים שהמחיר יעלה או שעדיף לקנות כבר עכשיו....?
ועוד לא קניתי כרטיס ללאמב אוף גאד...
אתם חושבים שהמחיר יעלה או שעדיף לקנות כבר עכשיו....?
Love is the Dance of Eternity
- Sunny
- דרימיסט-על
המחיר לא יעלה לדעתי הוא יכול אולי לרדת.
Ziltoid the Omniscient.
Ziltoid the Omniscient.
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
ממש שמחתי, ואז ראיתי את המחיר.
וכמאמר השיר: "כל חובב מוזיקה מוצא את עצמו מתוסכל, לשלם 300 על הופעות ששוות 150 זה לא דבר קל"
וכמאמר השיר: "כל חובב מוזיקה מוצא את עצמו מתוסכל, לשלם 300 על הופעות ששוות 150 זה לא דבר קל"

"The bigger the lie, the more they believe"
- jesters_tear82
- דרימיסטית שרופה
אני גם מתלבטת, בשבילי מילא המחיר (שבאמת טיפה מוגזם אבל שווה להוציא על להקה
איכותית), מפריע לי שזה בדשא כי קטנטונת שכמותי תמיד מפחדת להמחץ ע"י ההמונים..
אם אדע שיש לי קבוצה להסתובב איתה אז מילא אבל כרגע עוד לא ברור מי בדיוק מגיע..
אז נראה לי שאחכה עוד קצת עם ההזמנה.
איכותית), מפריע לי שזה בדשא כי קטנטונת שכמותי תמיד מפחדת להמחץ ע"י ההמונים..

אם אדע שיש לי קבוצה להסתובב איתה אז מילא אבל כרגע עוד לא ברור מי בדיוק מגיע..
אז נראה לי שאחכה עוד קצת עם ההזמנה.
I sometimes wonder what happens to us
When we fade like a flame
In the night
Answer the question
Then wait for the answer
You're here and will be
For all of time
When we fade like a flame
In the night
Answer the question
Then wait for the answer
You're here and will be
For all of time
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
300 ש"ח זה יותר מדי, דרים ת'יאטר עלה אותו הדבר והם להקה גדולה יותר עם הפקה גדולה יותר (הביאו מטוס שלם של ציוד). גם אם להופעה של הקיפודים יבואו פחות אנשים באופן טבעי, עדיין 300 זה יותר מדי , לדעתי בכל אופן. אבל המחירים בארץ יצאו מפרופורציה לפני הרבה זמן כי אנשים לא מוכנים לפספס אומן אהוב שמגיע מחו"ל והולכים בכל מחיר ובלבד לא להרגיש שהם הפסידו הופעה שאנשים אחרים שהם מכירים הלכו אליה.
- NamelessATM
- דרימיסט-על
בקשר לזה שדרים להקה גדולה יותר אין ויכוח, בקשר להפקה גדולה יותר... אני די בטוח שההופעות של PT יותר מושקעות מבחינת ההפקה, עם המסך מאחוריהם שמשדר כל הזמן משהו ועם האורות על הבמה והכל.
ובלי קשר לזה טל, נו באמת, זה לא שהמחיר פה הוא 500 שקל, הם עדיין להקה גדולה עם הרבה מעריצים, אני ציפיתי ל-200-250 שקל, בשביל העיקרון של "אני לא אשלם 50-100 שקל יותר ממה שציפיתי שזה יעלה" אני לא אפסיד הופעה של אחת הלהקות האהובות עלי כבר במשך יותר משנה.
ודי להתייחס לישראל כל הזמן כאל אנשים כל כך שונים ופראיירים מחו"ל, אתה רוצה להגיד לי בכנות שאם דרים, ליפני שעברת ללונדון, היו באים לארץ וכרטיס היה עולה 50-100 שקל יותר ממה שציפית, לא היית הולך להופעה בשביל העיקרון של "זה יותר מידי ואני רוצה להראות שאני לא מוכן לזה"? חוץ מזה שבישראל כשמגיעים לפה להקה מפורסמת, די יודעים שזה אולי הצ'אנס האחרון לראות אותם לייב בארץ בגלל המצב המשתנה פה שכל הזמן גורם להפסקת הופעות, זה לא כמו באירופה נגיד שיודעים שבסבב הבא הם שוב באים.
גם אין קשר לדבר האחרון שאמרת שאנשים פה הולכים כי הם "לא [רוצים] להרגיש שהם הפסידו הופעה שאנשים אחרים שהם מכירים הלכו אליה." אני הולך כי -אני- רוצה ללכת ולהנות, גם אמרתי לחברים שלי שאם הם לא הולכים אני אלך :ם
ובלי קשר לזה טל, נו באמת, זה לא שהמחיר פה הוא 500 שקל, הם עדיין להקה גדולה עם הרבה מעריצים, אני ציפיתי ל-200-250 שקל, בשביל העיקרון של "אני לא אשלם 50-100 שקל יותר ממה שציפיתי שזה יעלה" אני לא אפסיד הופעה של אחת הלהקות האהובות עלי כבר במשך יותר משנה.
ודי להתייחס לישראל כל הזמן כאל אנשים כל כך שונים ופראיירים מחו"ל, אתה רוצה להגיד לי בכנות שאם דרים, ליפני שעברת ללונדון, היו באים לארץ וכרטיס היה עולה 50-100 שקל יותר ממה שציפית, לא היית הולך להופעה בשביל העיקרון של "זה יותר מידי ואני רוצה להראות שאני לא מוכן לזה"? חוץ מזה שבישראל כשמגיעים לפה להקה מפורסמת, די יודעים שזה אולי הצ'אנס האחרון לראות אותם לייב בארץ בגלל המצב המשתנה פה שכל הזמן גורם להפסקת הופעות, זה לא כמו באירופה נגיד שיודעים שבסבב הבא הם שוב באים.
גם אין קשר לדבר האחרון שאמרת שאנשים פה הולכים כי הם "לא [רוצים] להרגיש שהם הפסידו הופעה שאנשים אחרים שהם מכירים הלכו אליה." אני הולך כי -אני- רוצה ללכת ולהנות, גם אמרתי לחברים שלי שאם הם לא הולכים אני אלך :ם
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
200 שקל היה מחיר הוגן בהחלט לפורקיופיין טרי ואני בטוח שהמפיקים ירוויחו יפה מאד. אני מניח שאם הייתי גר בארץ, לא הייתי משלם 300 שקל כדי לראות את פורקיופיין טרי בדיוק כמו שלא הייתי משלם 500-1000 לראות את מטאליקה. לדרים ת'יאטר גם לא הייתי משלם מעל 300 שקל לדעתי כי אין שום להקה שמצדיקה כאלה מחירים.
בכל מקרה, אני בטוח שאתה תהנה ידידי (אני כבר ראיתי אותם עם בריל לפני כחצי שנה בלונדון)
בכל מקרה, אני בטוח שאתה תהנה ידידי (אני כבר ראיתי אותם עם בריל לפני כחצי שנה בלונדון)

- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
מבחינת ציוד, דרים ת'יאטר הביאה לפה כמות נחותה רק למדונה, U2, אלטון ג'ון וכאלה. לאונרד כהן לדוגמא, הביא כמות ציוד שווה פחות או יותר להופעה של דרים. לדרים יש הפקה מושקעת באותה מידה, אבל הציוד יותר יקר ובכמויות גדולות יותר. (הנתונים נבדקו עם חברת ההגברה של ההופעה של דרים)בקשר לזה שדרים להקה גדולה יותר אין ויכוח, בקשר להפקה גדולה יותר... אני די בטוח שההופעות של PT יותר מושקעות מבחינת ההפקה, עם המסך מאחוריהם שמשדר כל הזמן משהו ועם האורות על הבמה והכל.
PT היא לא להקה גדולה נקודה. אתה נמצא בסביבה אינטרנטית שמכירה את הלהקה, אבל אין המון אנשים ששומעים את הלהקה הזו. אולי מישהו אחר יודע יותר טוב ממני, אבל אין סיכוי שבעולם הופעה של פורקיופיין עולה 60 יורו/35 פאונד/70 דולר.

"The bigger the lie, the more they believe"
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
PT היא ממש לא ברמה של U2 או מטאליקה, אבל היא יותר מוכרת מדרים.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
מאיפה הבאת את זה אחי? דרים ת'יאטר יותר מוכרת ויותר מוכרת (selling) וגם מופיעה בפני קהלים גדולים יותר.אבל היא יותר מוכרת מדרים.
בהחלט אין סיכוי. בהופעה שהייתי בלונדון כרטיס במקום מצוין כמה שורות מהבמה עלה 30 פאונד. היחס בין הפאונד לדולר היום הוא בערך 1.5, כך שהייתי רושם שאין סיכוי שהופעה של PT תעלה 50 פאונד.אבל אין סיכוי שבעולם הופעה של פורקיופיין עולה 60 יורו/35 פאונד/70 דולר.
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
דרים עלה פחות מזה.. ודרים יותר מוכרים מהם..וגם לדרים הגיעו ויגיעו יותר קהל. מחיר יקר.. אבל שוב, משלמים.. מהאדרנלין של הגעת להקה כזאת לארץ ישר מוציאים את הכרטיס אשראי ומשלמים..
- NamelessATM
- דרימיסט-על
דרים לא עלה פחות מזה, דרים עלה 300 ואחרי שבועיים-שלוש עלה ל-400.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
רגע גני תערוכה זה קצת גדול לPT? כמה אנשים צפויים להגיע? זה לא יגיע למימדים של דרים....
- NamelessATM
- דרימיסט-על
גם אם זה יגיע לנגיד 6000 זה יהיה מספיק (שזו הכמות שאני חושב שתגיע), אני זוכר שבדרים ה-12 אלף אנשים רצחו את המקום והגיעו ממש עד השערים מאחורה והכל היה צפוף ככה שלא יכלו לזוז כמעט.