אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

שליחה על ידי ilai fields #7 »

אין שום סיכוי שאינטר עוברת את בארסה...
"קרב ענקים" :roll:
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

יש תמיד סיכוי. לאינטר יש הגנת ברזל (לא הגנה מגוכחת כמו של ארסנל) ויש לה מאמן טקטיקן שלא ייתן למסי לעשות קרקס מהשחקנים שלו.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

איכס מוריניו... בא לי להקיא :puke:
אני חושב שהמשחק אתמול הוכיח מי הקבוצה הטובה והמבריקה ביותר בעולם כרגע. אין קבוצה שמתקרבת אפילו לאיכות הכדורגל שבארסה משחקים כרגע.
איזה מזל שריאל בשבת מגיעה בזמן לחטוף בראש אצלה בבית :cheers:
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אני לא חושב שהמשחק הוכיח אתמול שום דבר פרט לעובדה שארסנל שיחקה ללא הגנה. ברצלונה אתמול לא נתנה משחק גדול והבקיעה 4 שערים (סליחה מסי הבקיע). בדקות שארסנל שיחקה כדורגל בשני המפגשים היא הביכה בקלות את ברצלונה, מה שמוביל אותי למחשבה אם ונגר היה עושה את החיזוקים הנדרשים בקיץ, היינו רואים צמד מפגשים שונה לגמרי. אני חושב שמוריניו יידע לנצל את החולשות של ברצלונה, הוא ישים מישהו על מסי שיפריע ויציק לו והוא לא ייתן לברצלונה כל כך הרבה החזקת כדור.

בריל אני ממש לא חושב שתתנו לריאל בראש כמו בעונה שעברה, יש לי דווקא הרגשה שריאל תנצח.
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

מוריניו השנה נפגש פעמיים עם בארסה, בשתיהן הוא ידע שאלו משחקים שיקבעו מי תסיים ראשונה בבית. בסאן-סירו הוא סגר את המשחק הרמטית וחיכה לטעויות של הקטאלונים, מה שלא קרה - לראייה התוצאה. בחוץ הוא לא ידע להתמודד עם הבליץ בפתיחה והמשחק נגמר אחרי חצי שעה.
אני חושב שמסי הוא לא הבעיה של מוריניו, בארסה בריאה ותוקפת היא בהחלט הבעיה שלו. הגנתית הוא יכול להחזיק מעמד ולחטוף גול-שניים, התקפית אני לא רואה אותו משחק נועז כמו מול צ'לסי. הוא יודע שפחות מ-7 שחקנים שעושים הגנה מול בארסה (בקאמפ נואו זה יותר נכון מבחוץ) זו התאבדות.
טל עם כמה שאני מסכים איתך שארסנל שיחקה עם הרכב טלאים אתמול, וזה לא יהיה רחוק מהאמת לומר שברצלונה לא התעלתה אתמול, עדיין יש לי תחושה שאתה ממעיט בערכה של הקבוצה הזו רק בגלל הליגה שבה היא משחקת/סגנון המשחק שלה/העובדה שהיא לא קבוצה אנגלית.
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

צעיייייייייייייייייייייייייייייייייייר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :irked:
שחקן בגיל 5 שעשה עבודה מדהימה על ריברי במחצית הראשונה גמר לנו את העונה!!!
פרגוסון הלך על בונקר מהדקה ה-50... ככה לא עוברים את הגרמנים.

להתראות שנה הבאה...
תמונה
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

מי שידר את המשחק של באיירן? רמי וייץ?
איזה מאוכזב הוא היה בגולים של באיירן ובסוף... מגעילה אותי החוסר אוביקטיביות הזאת.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

הבנתי שזה היה יורם ארבל, ההוא שכבר לא מסוגל 10 שנים לזהות מי השחקן עם הכדור (אה זה דנילסון, אה זה נאסרי , אה זה אבואה...), שיפרוש כבר לגולף שלו בקיסריה. הבנתי שהוא צרח כמו משוגע בגולים של מנצ'סטר יונייטד ובגולים של באיירן היה מאוכזב. טוב הרי בישראל מתקרבים לערב יום השואה אז צריך להראות כמה שונאים את הגרמנים...

בלי קשר ליונייטד תמיד הייתה לי סימפטיה לבאיירן וזה אולי לא יכפר על איך שמנצ'סטר שדדו אותם ב-99 בגמר ליגת האלופות, אבל לראות את פרגוסון מוביל 3:0 בבית , מנצח 3:2 ועף בגלל שערי חוץ זה פשוט Priceless.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

אז זהו שבגול של מן יו הוא צרח הללללויה אז חשבתי שזה יורם ארבל אבל חשבתי שהוא כבר פרש... אז הנחתי שזה וייץ.
מה הקטע שהם לא מסוגלים להיות אוביקטיבים גם אם הם מעריצים קבוצה? זה הפאקינג מקצוע שלהם. זה כמו שמגיש חדשות היה מדווח משהו על ביבי וזורק ירידות עליו באמצע הדיווח. על זה לא היו סולחים, אבל לשדרני כדורגל תת רמה מותר...
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אני לא חושב שארבל מעריץ יונייטד, פשוט אתה יודע בארץ חייבים לשנוא כל דבר שקשור לגרמניה בגלל השואה. זה לא חדש לי שהשדרנים בארץ לא אובייקטיבים, רמי וייץ הוא למשל אוהד צ'לסי ידוע, והוא אמר את זה פעם. תקשורת הספורט בארץ בכלל היא תת-רמה, לא רק בטלויזיה אלא גם הכתובה.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

בשעה טובה ואחרי משחק מרתק שהסתיים בניצחון 2:1 הפועל קטמון ירושלים עולה לליגה ב' :cheers:
4000 צופים באצטדיון טדי אחרי פיגור 1:0 במחצית מול בית"ר.... אשקלון, הצלחנו לכבוש 2 שערים וכמעט עוד 2 ולעלות ליגה מחזור אחד לסיום הליגה.
כל הכבוד לאנשים שהרימו את הקבוצה הזאת אחרי הכישלון הקודם. פרויקט חברתי וספורטיבי נפלא, ונקווה שהוא עוד יעלה ויצליח בעתיד.
פעם ראשונה שלי בליגה ב', אני חושב שראיתי כדורגל לפחות עונה אחת בכל ליגה מקצוענית וחצי מקצוענית בארץ- מדהים!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

מזל טוב לכם והצלחה בהמשך הדרך! הבנתי שאוריאל דסקל ידידי היה גם במשחק, אני מניח שהוא יכין עליכם כתבה בקרוב :-)
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:מזל טוב לכם והצלחה בהמשך הדרך! הבנתי שאוריאל דסקל ידידי היה גם במשחק, אני מניח שהוא יכין עליכם כתבה בקרוב :-)
מצויין, הקבוצה חייבת קצת רוח חיובית לקראת העונה הבאה.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

ראיתי היום 3 משחקים אחרי הרבה זמן שלא ראיתי כדורגל: מכבי חיפה, צ'לסי וריאל. לריאל עם הגנת הפקרות כזאת לא מגיע לקחת אליפות הם פשוט לא יודעים לשחק הגנה נגד קבוצה כמו בארסה וחסר להם קשר שיתן פס חכם, כי היו כמה וכמה מצבים שהפס לחלוץ התבקש. אהבתי במשחק האנגלי שאין בכיינות, נופלים, קמים, ממשיכים. במשחק של חיפה וגם של ריאל-בארסה, חצי מהזמן השחקנים של שתי הקבוצות על המגרש כל הזמן מתבכיינים... אכלו לי שתו לי. בזמן הזה שמתבכיינים יכלו לשחק עוד 5 דקות. מה שאהבתי במשחק הספרדי זה את הקצב. נהניתי גם מהקטלניות של צ'לסי. יופי של קבוצה.
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sentient 6 »

עם כל עשרה מיליון נוספים שריאל שופכת לזבל כל נצחון של בארסה רק יותר ויותר מתוק.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אהבתי במשחק האנגלי שאין בכיינות, נופלים, קמים, ממשיכים
בדיוק, להבדיל מספרד שאסור ללחוץ על שחקנים וכל תיקול נקי מייד הופך לעבירה, צלילה, פליקפלאק וצוקהארה לאחור. קצב טוב אבל לא כדורגל גדול בברנביאו, ברצלונה שוב עם משחק בינוני, הברקה אחת של מסי עוד אחת של פדרו סגרו עניין מול ריאל שנראתה ממש שבלונית. כמו בנצחון החוץ של צ'לסי באולד טראפורד, זה פותח 3 נק' בפסגה שאמורות להספיק לברצלונה עד סוף העונה.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

רק באגליה אתה בא לכדורגל ורואה ראגבי! יש אנשים שאוהבים את זה (אתה ואבי רצון למשל) ויש כאלה שמעדיפים לראות כדורגל טכני, יפה לעין, לא הגנתי, התקפי בלי עבירות כל הזמן ובלי בעיטות לרגליים!
שחקנים גילו טריק חדש- אי אפשר לעצור שחקן בהתמודדות הוגנת, אז פשוט נכסח לו את הרגליים עד שהוא לא יבקש את הכדור יותר- איזו ספורטיביות נפלאה.
אגרסיביות בכדורגל לא מחייבת משחק מלוכלך, ולצערי הרבה מהכדורגל האנגלי הוא מלוכלך מהבחינה הזאת וזה מוסכם על כולם באנגליה.
מה לעשות שמחוץ לאנגליה אנשים רוצים להנות מכדורגל יפה? אז לא בועטים ברגליים כל הזמן ומנסים להתמודד בצורה ספורטיבית עם השחקן שמולך. לכן קבוצות אנגליות מקבלות בליגת האלופות הרבה שריקות לעבירות.
בקשר להתבכיינות- נכון שהיא קיימת וזה ממש מציק, בעיקר רונאלדו הבכיין התורן של אתמול, אבל זה קורה בכל ליגה לצערי.
בארסה מוכיחה שוב ושוב ושוב ושוב שלאורך השנתיים האחרונות (ולטעמי גם לפני) היא הקבוצה הכי אטרקטיבית, הכי מצליחה, כדורגל מושלם גם כשהמשחק נסגר בצורה מכוערת על ידי הקבוצה שממול. אין מילים פשוט- שתי ניצחונות בקלאסיקו ברצף בברנבאו- 4 רצוף בכלל- מה עוד אפשר לבקש?
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

אני דווקא רואה את הדברים בצורה שונה: באנגליה רגילים לשחק הגנה קשוחה, ולכן הקבוצות האנגליות מצליחות יותר טוב מכל השאר להוציא את הכדור לשחקנים הטכניים. לא ברור לי מאיפה הנתון שלך שהאנגליות מבצעות יותר עבירות באלופות, הייתי שמח אם היית מגבה אותו. לראייה צ'לסי בשנה שעברה, שעשתה סגירה מעוררת הערכה על בארסה.
בספרד, כשאתה מנסה לעשות דברים שאתה לא יודע כמו לנסות לשחק אגרסיבי, הדבר בא לידי ביטוי בכמות גדולה של עבירות, כי שחקן שלא יודע להגן אבל מאוד רוצה להגן - זה שחקן שמבצע הרבה עבירות. לראייה המשחק אתמול.
אני באמת לא חושב שברצלונה באה לשחק פתוח כמו שאתה מציג את זה, ראית אתמול הרבה זהירות ביציאה להתקפה, ירידה מהירה להגנה ושמירות כמעט אישיות על כריסטיאנו (פיקה המצטיין לצד צ'אבי ו-ואלדס לטעמי) וצ'אבי אלונסו. זה אולי העוצמה האדירה של בארסה בשנתיים האחרונות - יש לה מאמן שטקטית מסוגל לעשות כל דבר, ואתה זה הוא עושה בעזרת שחקנים שפשוט טובים בכל דבר שתגיד להם. כיום לקטלונים יש בכל עמדה במגרש כמעט את אחד מ-5 הטובים בעולם. מדהים.
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

רק באגליה אתה בא לכדורגל ורואה ראגבי! יש אנשים שאוהבים את זה (אתה ואבי רצון למשל) ויש כאלה שמעדיפים לראות כדורגל טכני, יפה לעין, לא הגנתי, התקפי בלי עבירות כל הזמן ובלי בעיטות לרגליים!
שחקנים גילו טריק חדש- אי אפשר לעצור שחקן בהתמודדות הוגנת, אז פשוט נכסח לו את הרגליים עד שהוא לא יבקש את הכדור יותר- איזו ספורטיביות נפלאה.
אגרסיביות בכדורגל לא מחייבת משחק מלוכלך, ולצערי הרבה מהכדורגל האנגלי הוא מלוכלך מהבחינה הזאת וזה מוסכם על כולם באנגליה.
מה לעשות שמחוץ לאנגליה אנשים רוצים להנות מכדורגל יפה? אז לא בועטים ברגליים כל הזמן ומנסים להתמודד בצורה ספורטיבית עם השחקן שמולך. לכן קבוצות אנגליות מקבלות בליגת האלופות הרבה שריקות לעבירות.
אתה לא היית בחיים במשחק בליגה אנגלית אז אתה לא יודע קודם כל על איזה אווירה ומסורת מדובר, כי אתה אוהד קבוצה שרוב הקהל שלה הוא קהל הצלחות (שמענו את העידוד במשחק מול ארסנל בקמפ נואו, 3000 אנגלים עשו בית ספר לקהל ההצלחות הקטלוני שנזכר להתעורר כשמסי הציל את ברצלונה...). אבי רצון שונא כדורגל אנגלי, מאיפה הבאת שהוא אוהב? מה עישנת ? ;-)
רוב הקבוצות בפרמיירליג לא קבוצות מלוכלכות, אבל כדורגל זה משחק של גברים ולא של כוסיות, ולכן ליאו מסי לא היה עושה את אותם דברים אם היה צריך לשחק מול בלקבורן ומול פולהאם ומול קבוצות אחרות באנגליה. אין כזה דבר רק כדורגל טכני, זה אולי כיום ב-XBOX אבל לא במציאות וגם אתמול במשחק ראינו הרבה עבירות כי שתי הקבוצות ניסו ללחוץ אחת את השנייה, אבל השחקנים שם הם כוסיות וכל אימת צל של שחקן יריב, ישר השחקן מתחיל להתגלגל על הדשא כאילו שחטו אותו או כרתו לו אשך, זה מגעיל וזה דוחה. היה פעם שחקן אנגלי לפני 10-15 שנה שהלך לשחק בספרד וסיפר איך המאמנים עובדים שם באימונים על צלילות והתחזויות כדי שזה יהיה משכנע בזמן משחק. הכדורגל האנגלי הוא ממש לא מלוכלך, במיוחד עקב כניסת הזרים והשתפרות הרמה של הליגה ב-15 השנים האחרונות. מה שהיה לפני שנולדנו, אני לא יכול להעיד עליו, אבל אני רואה בכל שבוע 3-4 משחקים מלאים בליגה האנגלית ויש לי קצת מושג על מה קורה שם ואני לא מדבר בסיסמאות ריקות מתוכן: "כדורגל מלוכלך".

אני מסכים גם עם רן, לא ראינו משחק גדול מבארסה, כי היא באה לשחק טקטי והצליחו לעקוץ פעמיים. זה לא הבארסה שנתנה לריאל 6:2 בראש בברנביאו.
spitfall
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי spitfall »

בשורה התוחתונה תכלס ברצלונה יותר טובים מכל קבוצה אחרת היום, כל הניתוחים כן משחקים קשוח לא קשוח כן טכני לא טכני, סתכלו בתכלס אין קבוצות אנגליות השנה בחצי גמר, ברצלונה ומסי נותנים הצגות מדהימות.
שלח תגובה