אשכול iPad/iPod/iPhone

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

Re: אשכול iPhone

שליחה על ידי Greenburger »

אפל אמרו את זה גם על חוויית המשתמש. כנראה שהיו להם הרבה תירוצים.
Life is what happens while you make other plans

(]/|\[)

Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

וידאו בפעולה:

http://gizmodo.com/5512966
http://www.engadget.com/2010/04/08/iphone-os-4-hands-on

אבל הדמו בוידאו של אפל מדגים את כל היכולות המהותיות החדשות בצורה מאוד טובה.
סקייפ מקבל פוש מעניין מאוד עם היכולות החדשות!
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

DivineComedy כתב:רשימה מסודרת של כל החדש בOS 4:
http://www.mobilecrunch.com/2010/04/08/ ... one-os-4-0

מעבר לדברים הגדוליםף אני מחכה לVPN SSL. חיבור מהאייפד לעבודה.. יאממי.
נשמע לרגע כאילו אתה מתכוון להשיג אחד! חשבתי שאתה דיי נגד האייפד עם ה-spec הנוכחי.
אח שלי אוטוטו מגיע לארה"ב - בתקווה ישוב עם אייפד עבורי.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

כי אני בדרך להשיג אחד. וזה בגלל שמצאתי לו שימוש אמיתי (לעומת לפטופ מק שעדיין לא מצאתי לו שימוש). אני צריך "מחשב" נוח להשתמש בו לסלון. אני מקווה שיהיו עוד כלים שיעזרו לי לנצל אותו גם לעבודה. worst case, לא נראה לי שיהיה בעיה למכור אם אני לא אוהב.

האמת הסלייט של HP נראה ממש טוב ויש מצב שיתאים לי יותר
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

Greenburger כתב:אותן שטויות שוב ממישהו שכנראה לא השתמש באייפון אף פעם.

דבר ראשון, הוא טלפון בסדר גמור, לא פחות טוב מכל טלפון אחר. אולי פעם בגרסה קודמת ישנה יותר הוא לא היה טלפון כזה טוב ומשם השמועות האלה הגיעו, אבל ה- 3Gs לא פחות טוב מכל טלפון אחר.
ו- Multitasking... כולם אוהבים לרדת על האייפון כי אין לו ריבוי משימות, שזה לא הכי מתקדם טכנולוגית כנראה, אבל תכל'ס, למה אתה צריך את זה? תחשוב על זה רגע, איזה שימוש יהיה לך להריץ מס' יישומים בו זמנית? מה, לשלוח אימיילים בזמן שאתה מפוצץ זומבים באיזה משחק?
אפל אמרה שהיא לא אפשרה ריבוי משימות מחשש שזה יפגע בחוויית השימוש באייפון. אני מסכים. נראה לי שהוא יפעל פחות זורם וחלק ככה. אבל אפל הם בכל זאת גאונים אז אולי הם מצאו פתרון אלגנטי לעניין.
נו באמת, חוסר אוביקטיביות נוטפת מהפוסט הזה. אם הייתי רוצה טלפון hardcore, לא הייתי קונה אייפון. לא קונים אייפון בגלל הטלפון. גם ה3GS בגירסה האחרונה יש לו בעיות עם פונקציות הטלפון למשל אם לא עושים לו ריסטרט הרבה זמן. הספיקר שלו לא להיט ולפעמים אני צריך להצמיד את הפה למיקרופון כדי שישמעו אותי. הוא טלפון נוח ובסדר אבל אם הייתי כל יום בטלפון וזאת הייתה העבודה שלי, הייתי מחזיק עוד אחד.
מלטיטאסקינג - אתה באמת לא מבין את היתרון שלו? באמת? הנה כמה דוגמאות פשוטות: אני רוצה להיות אונליין בסקייפ בשמן שאני עושה דברים אחרים. תוכנות כמו סקייפ ודומיהם, by definition הם תוכנות רקע. עוד דוגמה, אני לא רוצה לעוף מהמשחק אם אני מקבל סמס ורוצה לענות עליו או אם אני מקבל שיחה. שתי דוגמאות פשוטות, יש עוד המון.

אני מאוד אוהב את הצורה שבה אפל עשו אימפלמנטציה למלטיטאסקינג. הצורה הקלאסית שבה תוכנות לא נסגרות ואתה צריך להתקין טאסק מנג'ר הוא דפוק מיסודו, כולל באנדרויד.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

מסכים עם ניר.

אני ממליץ לראות את הוידאו של האירוע מאתמול. רואים שמה הדגמה יפה מאוד של יכולות המולטי-טאסקינג, ואני מאמין שלא ראינו הכל. אלו יהיו מפתחי האפליקציות שבאמת יביאו את היכולות הללו למימוש מלא (שבע היכולות של המולטי-טאסקינג (שהן נרחבות ועמוקות בפני עצמן), ו-1500 קריאות ה-API הנוספות), כפי שקרה עד כה: המוצר בפני עצמו (אייפון, אייפד) לא נראה מדהים, אבל יש לו פוטנציאל אדיר, ומפתחי האפליקציות מוכיחים זאת בכל פעם מחדש.
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

ניר- ברור שאני לא אהיה אובייקטיבי, יש לי אייפון, ואני מאוד אוהב אותו. זה לא אומר שאוטומטית צריך לפסול את דעתי. זה לא שהתאהבתי במוצר עוד לפני שראיתי אותו בכלל, זה בא בעקבות השימוש בו.
בקשר לטלפון, לא נתקלתי בבעיה שציינת, אם לא עושים ריסטראט. הספיקר באמת לא משהו, אבל טלפון הוא לא רק ספיקר. אני משתמש באזניות וזה ממש ממש נוח.
בקשר למולטיטסקינג, לא חשבתי על הדוגמאות שציינת, זה באמת נשמע נחמד.

(]/|\[)

And lose their way home
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

גם לי יש אייפון וגם אני מאוד אוהב אותו :) זה לא אומר שאני חושב שהוא מושלם.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אחד הדברים שהכי חשוב לשפר באייפון זה את איכות הצילום הפרימיטיבית.
Plaschkes
פלשקס
יצירת קשר:

שליחה על ידי Plaschkes »

בסדר, את זה אי אפשר ממש לשפר דרך הOS (למרות שכן הוסיפו אפשרות לזום דיגיטלי X5), אבל לפי סימנים בOS החדשה ושמועות כנראה שבדגם הבא (שבטח יצא בהתאמה עם הOS או בקירוב) תהיה מצלמה חזקה יותר (אולי 5MP) ופלאש.
תמונה

תמונות וקליפים של הגיטרות שלי.

תמונה
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sentient 6 »

Greenburger כתב:אותן שטויות שוב ממישהו שכנראה לא השתמש באייפון אף פעם.

דבר ראשון, הוא טלפון בסדר גמור, לא פחות טוב מכל טלפון אחר. אולי פעם בגרסה קודמת ישנה יותר הוא לא היה טלפון כזה טוב ומשם השמועות האלה הגיעו, אבל ה- 3Gs לא פחות טוב מכל טלפון אחר.
ו- Multitasking... כולם אוהבים לרדת על האייפון כי אין לו ריבוי משימות, שזה לא הכי מתקדם טכנולוגית כנראה, אבל תכל'ס, למה אתה צריך את זה? תחשוב על זה רגע, איזה שימוש יהיה לך להריץ מס' יישומים בו זמנית? מה, לשלוח אימיילים בזמן שאתה מפוצץ זומבים באיזה משחק?
אפל אמרה שהיא לא אפשרה ריבוי משימות מחשש שזה יפגע בחוויית השימוש באייפון. אני מסכים. נראה לי שהוא יפעל פחות זורם וחלק ככה. אבל אפל הם בכל זאת גאונים אז אולי הם מצאו פתרון אלגנטי לעניין.
לא, השתמשתי באייפון מספיק והעובדה שעם כל הכבוד עבדתי בחברת סלולר וניסיתי משהו כמו 30 מכשירים מודרניים נותנת לי סוג של פרופורציות לגבי מה מוצלח יותר ופחות אז אני עומד מאחוריי זה.

וכן כל הרעיון באייפון מההתחלה היה הכמות אפליקציות המפלצתית אז למה שלא יאפשר לי להוריד דברים או לבצע כל מיני משימות שלוקחות זמן ברשת תוך כדי שאני משתמש בחנות של אפל? סתם נגיד לא יודע בדיוק לדעתי כל מכשיר מודרני מתקדם צריך להיות מסוגל להריץ כמה משימות בו זמנית. דוגמה פשוטה יותר זה העובדה שב5800 למשל אני מצלם ושומע מוזיקה בו זמנית. לא יודע אם את זה היה אפשר עד היום באייפון ביחד אבל זה דבר אחד שאני עושה למשל. או מצלם ומוריד קבצים או בזמן שיחה אני צריך יישום מסויים אז אני עובר אליו בלי לנתק. נגיד, יש אלף אופציות עם האייפון והגיע הזמן שלא יהיו מגבלות בקטע הזה.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

בקיצור והכנה לעתיד - ברוך הבא ותתחדש. ;) ;)
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sentient 6 »

שומדבר לא סגור, אני נהנה בטירוף מה5800 שלי ובגלל זה אני רוצה להמשיך עם הN900 או אפילו הN920 שכבר הופך לדיוק ניוקם פוראבר של הסלולר עוד שנייה.
אם האייפון הבא יתן לי מענה לפני נוקיה שאני מאוד מעריך על המכשירי סימביאן וmaemo שלה אז כנראה שכן.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
סמל אישי של משתמש
Carpe Diem
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי Carpe Diem »

טל רודס כתב:אחד הדברים שהכי חשוב לשפר באייפון זה את איכות הצילום הפרימיטיבית.
הנה אני אשלח לך לינק לכמה תמונות שצולמו עם אייפון 2G, ואז תבין שזה הרבה עניין של הצלם, פלוס איזה תוספת פה ושם:
http://gershberg.livejournal.com/359448.html
http://gershberg.livejournal.com/358972.html
http://gershberg.livejournal.com/358693.html

חוץ מזה אני מבין שב 3GS המצלמה סבירה לגמרי.
Music Is The Energy Of Life!
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

באייפון בהחלט אפשר לצלם בזמן ששאתה שומע מוזיקה או לעבור ליישומים בזמן שאתה מדבר (כל עוד זה לא יישומים שצריכים להשמיע צלילים), יש לו מולטיטקסקינג מוגבל.

ולאד, מסכים. המצלמה של ה- 3Gs איכותית למדי באופן מפתיע בשביל מצלמת 3.2. מה שבאמת צריך לשפר במצלמה זה הוספת פלאש, ואח"כ זום אופטי (אבל זה כבר ממש יהרוס את האייפון).

ניר- לא אמרתי שהוא מושלם :) רק שכמה טענות שמפנים נגדו הן לא כאלה גדולות או נכונות.

(]/|\[)

And lose their way home
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

בוא נאמר זאת כך: אם הוספת מצלמה יותר טובה או פלאש, תסרבל אפילו טיפה יותר את האייפון, אז זה לא שווה את זה. גם כך זה לא יהפוך למצלמה ראשית של אף אחד. פלאש בכלל זה דבר מיותר בטלפונים.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

Carpe Diem כתב:
טל רודס כתב:אחד הדברים שהכי חשוב לשפר באייפון זה את איכות הצילום הפרימיטיבית.
הנה אני אשלח לך לינק לכמה תמונות שצולמו עם אייפון 2G, ואז תבין שזה הרבה עניין של הצלם, פלוס איזה תוספת פה ושם:
http://gershberg.livejournal.com/359448.html
http://gershberg.livejournal.com/358972.html
http://gershberg.livejournal.com/358693.html

חוץ מזה אני מבין שב 3GS המצלמה סבירה לגמרי.
סחטיין, אבל בלי קשר לצלם, יש לי 3G ואני חשוב שמדובר במצלמה פרימיטיבית - בחושך בכלל אי אפשר לצלם תמונות נורמליות וביום הן לא תמיד חדות. נקווה שבדגמים הבאים הם יכניסו מצלמה משופרת.
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

Qbism
1.99

פאזל שדורש חשיבה תלת-מימדית
http://toucharcade.com/2010/04/05/qbism ... more-36241
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9PtH245pYM8[/youtube]
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

אחלה משחק! הגעתי לשלב 20 ומשהו ובינתיים לא קשה במיוחד.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

12 אלף משחקים ב removem. זה חייב להיות איזשהו שיא.
שלח תגובה