מה ברצלונה עשתה מול האנגליות בשנתיים האחרונות?טל רודס כתב:אתה לא היית בחיים במשחק בליגה אנגלית אז אתה לא יודע קודם כל על איזה אווירה ומסורת מדובר, כי אתה אוהד קבוצה שרוב הקהל שלה הוא קהל הצלחות (שמענו את העידוד במשחק מול ארסנל בקמפ נואו, 3000 אנגלים עשו בית ספר לקהל ההצלחות הקטלוני שנזכר להתעורר כשמסי הציל את ברצלונה...). אבי רצון שונא כדורגל אנגלי, מאיפה הבאת שהוא אוהב? מה עישנת ?רק באגליה אתה בא לכדורגל ורואה ראגבי! יש אנשים שאוהבים את זה (אתה ואבי רצון למשל) ויש כאלה שמעדיפים לראות כדורגל טכני, יפה לעין, לא הגנתי, התקפי בלי עבירות כל הזמן ובלי בעיטות לרגליים!
שחקנים גילו טריק חדש- אי אפשר לעצור שחקן בהתמודדות הוגנת, אז פשוט נכסח לו את הרגליים עד שהוא לא יבקש את הכדור יותר- איזו ספורטיביות נפלאה.
אגרסיביות בכדורגל לא מחייבת משחק מלוכלך, ולצערי הרבה מהכדורגל האנגלי הוא מלוכלך מהבחינה הזאת וזה מוסכם על כולם באנגליה.
מה לעשות שמחוץ לאנגליה אנשים רוצים להנות מכדורגל יפה? אז לא בועטים ברגליים כל הזמן ומנסים להתמודד בצורה ספורטיבית עם השחקן שמולך. לכן קבוצות אנגליות מקבלות בליגת האלופות הרבה שריקות לעבירות.
רוב הקבוצות בפרמיירליג לא קבוצות מלוכלכות, אבל כדורגל זה משחק של גברים ולא של כוסיות, ולכן ליאו מסי לא היה עושה את אותם דברים אם היה צריך לשחק מול בלקבורן ומול פולהאם ומול קבוצות אחרות באנגליה. אין כזה דבר רק כדורגל טכני, זה אולי כיום ב-XBOX אבל לא במציאות וגם אתמול במשחק ראינו הרבה עבירות כי שתי הקבוצות ניסו ללחוץ אחת את השנייה, אבל השחקנים שם הם כוסיות וכל אימת צל של שחקן יריב, ישר השחקן מתחיל להתגלגל על הדשא כאילו שחטו אותו או כרתו לו אשך, זה מגעיל וזה דוחה. היה פעם שחקן אנגלי לפני 10-15 שנה שהלך לשחק בספרד וסיפר איך המאמנים עובדים שם באימונים על צלילות והתחזויות כדי שזה יהיה משכנע בזמן משחק. הכדורגל האנגלי הוא ממש לא מלוכלך, במיוחד עקב כניסת הזרים והשתפרות הרמה של הליגה ב-15 השנים האחרונות. מה שהיה לפני שנולדנו, אני לא יכול להעיד עליו, אבל אני רואה בכל שבוע 3-4 משחקים מלאים בליגה האנגלית ויש לי קצת מושג על מה קורה שם ואני לא מדבר בסיסמאות ריקות מתוכן: "כדורגל מלוכלך".
אני מסכים גם עם רן, לא ראינו משחק גדול מבארסה, כי היא באה לשחק טקטי והצליחו לעקוץ פעמיים. זה לא הבארסה שנתנה לריאל 6:2 בראש בברנביאו.
אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel
-
- בריל!
Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
מה היא עשתה? ניצחה בגמר את יונייטד וניצלה את העובדה שארסנל שיחקה בלי חצי קבוצה. זה לא מוכיח שום דבר, כי בטורניר נוק-אאוט לאו דווקא חייבים להיות הטובים ביותר (לא שברצלונה לא הייתה הטובה ביותר שנה שעברה, היא הייתה). השאלת-טיעון שלך מזכירה לי את הפרשנים הדגולים בתשקורת שמדברים על עליונות קבוצות איטלקיות ופעם על קבוצות ספרדיות ופעם על קבוצות אנגליות. בצ'מפיונס ליג הרבה תלוי בהגרלה וגם במזל כי משחקים פחות משחקים , בליגה ההצלחה נמדדת לאורך 38 מחזורים ולכן אני חושב שאם ברצלונה הייתה משחקת בפרמיירליג כיום, לא בטוח בכלל שהיא הייתה בין 4 הראשונות, בגלל שהליגה האנגלית היא חזקה ויותר תחרותית מהליגה הספרדית
-
- בריל!
טל רודס כתב:מה היא עשתה? ניצחה בגמר את יונייטד וניצלה את העובדה שארסנל שיחקה בלי חצי קבוצה. זה לא מוכיח שום דבר, כי בטורניר נוק-אאוט לאו דווקא חייבים להיות הטובים ביותר (לא שברצלונה לא הייתה הטובה ביותר שנה שעברה, היא הייתה). השאלת-טיעון שלך מזכירה לי את הפרשנים הדגולים בתשקורת שמדברים על עליונות קבוצות איטלקיות ופעם על קבוצות ספרדיות ופעם על קבוצות אנגליות. בצ'מפיונס ליג הרבה תלוי בהגרלה וגם במזל כי משחקים פחות משחקים , בליגה ההצלחה נמדדת לאורך 38 מחזורים ולכן אני חושב שאם ברצלונה הייתה משחקת בפרמיירליג כיום, לא בטוח בכלל שהיא הייתה בין 4 הראשונות, בגלל שהליגה האנגלית היא חזקה ויותר תחרותית מהליגה הספרדית

"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
להסיר את הכובע בפני אברם, שאפו ענק. להגיע לחצי גמר בוומבלי עם קבוצה מפורקת כלכלית ומנטאלית אחרי שמכרו לו חצי קבוצה, בדרך לליגת המשנה, ולנצח בהארכה את טוטנהאם 2:0, פשוט ענק!!!
פעם שנייה שהוא מנצח חצי גמר בערב יום השואה (גם לפני שנתיים נגד ליברפול בצ'מפיונס ליג), אבל לדעתי ההישג של היום הרבה יותר גדול בהתחשב בקבוצה אותה הוא מאמן ובמצב שלה, כל הכבוד אברם!
פעם שנייה שהוא מנצח חצי גמר בערב יום השואה (גם לפני שנתיים נגד ליברפול בצ'מפיונס ליג), אבל לדעתי ההישג של היום הרבה יותר גדול בהתחשב בקבוצה אותה הוא מאמן ובמצב שלה, כל הכבוד אברם!
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
באמת כל הכבוד! עם הקבוצה כמו שהיא נראית זה הישג יותר גדול מההישג עם צ'לסי. אני לא חושב שפומפי ייקחו את הגביע אבל בכל זאל כל הכבוד לפורטסמות'!
מן יו עושה תיקו, צ'לסי צריכה להגדיל את הפער מחרתיים נגד בולטון!
מן יו עושה תיקו, צ'לסי צריכה להגדיל את הפער מחרתיים נגד בולטון!
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- Sentient 6
- דרימיסט-על
ועוד גמר נגד צ'לסי... אברם חי בחתיכת סרט דרמה הזוי מתחילת שנות ה90...
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
מי שראה את המשחק היום ראה את כמות הפעמים ששחקנים החליקו על הדשא, פשוט דשא מתחת לכל ביקורת באצטדיון וומבלי. דמיינו לכם תסריט בגמר, המשחק מגיע לפנדלים אחרי 120 דקות וג'ון טרי ניגש לבעוט את הפנדל המכריע...
- Sentient 6
- דרימיסט-על
הלוואי דרמה כזאת אבל עם צ'לסי טובה לא תהיה לגרנט ישועה קולנועית.
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
טל? מחמיא לאברם? לא מתאים לך 

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
כשמגיע אז מגיע, כל הכבוד לאברם!!!
-
- בריל!
הנה מצאתם א המחליף לונגר. תואר אחד בטוח תיקחו עם אברם.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
הנה הכתבה שהבטחתי לך על קטמון, באדיבות ידידי אוריאל דסקל:
http://www.calcalist.co.il/sport/articl ... 97,00.html
-
- בריל!
כיף לקרוא, אני מקווה שזה יוציא עוד כמה אוהדים של הפועל מהארונות שלהם לקראת שנה הבאה. אם סאסי לא ימכור את הפועל בקיץ הנוכחי וימשיך לנסות ולהחזיק בגווייה הזאת גם בליגה א', אני אחזור ואקנה שוב מניה בקטמון, כי הפרויקט הזה שמשלב כל כך הרבה עשייה וטוב של אנשים, פשוט מדהים!טל רודס כתב:הנה הכתבה שהבטחתי לך על קטמון, באדיבות ידידי אוריאל דסקל:
קטמון התחילה, קביליו יפו ואוסישקין ממשיכות- מחזירים את הקבוצות לקהל שלהן, גם במחיר של התחלה מאפס.
- Sentient 6
- דרימיסט-על
הרגשת תסכול לא נורמלית. אם השנים האחרונות לא היו מאוזנות עם שתי האליפויות של בית"ר הייתי משתגע כנראה...
אני אטביע את הזעם בסלייר ואחכה שזה יעבור.
אני אטביע את הזעם בסלייר ואחכה שזה יעבור.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
מבחינת הצדק, הוא ניצח היום בקריית אליעזר, אבל אף אחד לא ישכח איך שלוזון הרס את הכדורגל בארץ עם הפלייאוף המגוחך.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
איזה צדק??????? מה צדק??????? חיפה עדיין מובילה ב3 נקודות לפי שיטת ניקוד שפויה. וזה בגלל שמגיע לה. יש סיבה שבכדורגל נותנים 3 נקודות על ניצחון. זה בשביל לעודד ניצחון ולא תיקו-ים.
אמרתי בתחילת העונה שהשיטה של לוזון תיקח את האליפות לחיפה, צדקתי.
אמרתי בתחילת העונה שהשיטה של לוזון תיקח את האליפות לחיפה, צדקתי.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
הצדק הוא מבחינת הכדורגל (לא מבחינת הפלייאוף המגוחך), מכבי חיפה חלשה בהשוואה להפועל ת"א העונה בליגה ומשחקת כדורגל פחות משכנע. הליגה היא בזיונית אם שחקן מצחיק כמו ארביטמן מבקיע כמעט את אותה כמות שערים שמבקיע ויין רוני בפרמיירליג. לא היה צריך להגדיל את הליגה עם כל מיני קבוצות קיקיוניות שאין להן קהל,מגרש ומסורת. לכן אני אומר שלוזון הרס את הכדורגל, כי הרמה בליגה ירדה לשפל חדש. להזכירך יענקלה שחר הסכים לשינוי הזה בסוף העונה שעברה אם אינני טועה.
לוזון ממשיך להרוס את הכדורגל עם הנסיון הבזיוני לסדר ג'וב לאחיין שלו כמאמן הנבחרת הצעירה? מי זה בכלל גיא לוזון ומה ההישגים שלו כמאמן? שום וכלום.
לוזון ממשיך להרוס את הכדורגל עם הנסיון הבזיוני לסדר ג'וב לאחיין שלו כמאמן הנבחרת הצעירה? מי זה בכלל גיא לוזון ומה ההישגים שלו כמאמן? שום וכלום.
-
- בריל!
מכבי חיפה היא האלופה השנה ולא יעזור לאף אחד כלום!
לוזון הרס את הליגה הזאת עם ההחלטה המטופשת הזאת של הקיזוז! יש אלופה אחת בלתי מעורערת העונה והגניבה של הפועל תל אביב עם הבונקר שלהם פשוט מכוערת ומגעילה.
מזל שאני כבר שנים לא אוהד אף קבוצה בליגות הגבוהות הבלתי ספורטיביות. אני נשאר נאמן לליגה ב'
לוזון הרס את הליגה הזאת עם ההחלטה המטופשת הזאת של הקיזוז! יש אלופה אחת בלתי מעורערת העונה והגניבה של הפועל תל אביב עם הבונקר שלהם פשוט מכוערת ומגעילה.
מזל שאני כבר שנים לא אוהד אף קבוצה בליגות הגבוהות הבלתי ספורטיביות. אני נשאר נאמן לליגה ב'

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
נראה לי שאתה מתבלבל עם הבונקר של הפועל ת"א בתקופה של אלי כהן. הפועל ת"א של גוטמן משחקת כדורגל נהדר.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
כן ראינו מה זה כדורגל נהדר אתמול. היה לי ברור אחרי ה1-0 שאף קבוצה בעולם לא הייתה משווה. כדורגל מגעיל.