המלצה חמה שגיליתי היום:
Flametal, להקה שמשלבת מטאל ופלמנקו, שמעתי שיר אחד והוא נשמע מעולה:
Do not turn your face towards me
Confronting me with my lonliness
You are in a forest unknown
The secret orchard
And your voice is vast and achromatic
But still so precious
Forgotten Silence - Kro-Ni-Ka
בלי הרבה דיבורים - פרוג אוונגרדי, אחד האלבומים הטובים ביותר ששמעתי בשנה האחרונה.
The secret orchard
But still so precious
לאחרונה יצא לי לשמוע אלבום שחיכה לי הרבה זמן בפינה . Mike Lerner (או בשם הפרוייקט שלו Direwolf) , הגיטריסט האגדי של Behold הוציא ב-2007 את Beyond The Lands Of Human Existence ומכיל פרוג' מטאל טכני שמתחרה עם הרכבים כמו Blotted Science או Fredrik Thordendal's Special Defects . הריפים כאן גאוניים . פה ושם יש שירת בלאק מטאל שמזכירה את Dani Filth מ -Cradel of Filth וכן יציאות של בלאק מטאל וניאו קלאסי שמזכיר את הסגנון של Symphony X . אלבום ענק ובהחלט אחד הגדולים של 2007 ! .
נתקלתי בהרכב הזה של גיטריסט העל Mattias Ia Eklundh שנקרא Freak Kitchen . הם עושים מין בלנד כזה של פרוג' מטאל עם פופ , וקצת ג'אז-פיוז'ן . זה הפרוג' מטאל הכי קליל שתוכלו לשמוע . הנה קטע מהאלבום האחרון שלהם מ 2009 Land of The Freaks .
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JAiiTj9-vg4[/youtube]
שלום חברים
בעקבות כתבה בטלויזיה התגלגלתי לאינטרנט ומצאתי את הלהקה הישראלית המצויינת הזו.
הסולן המעולה רון ויינריך שר נפלא והמוזיקה היא שילוב של רוק רענן עם נגיעות פרוג ומטאל.
הנגנים נהדרים אחד אחד.
מזמן לא שמעתי להקה ישראלית כל כך מגובשת ומקצועית.
תנו להם אוזן....בהחלט ראויים.
בהצלחה.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GjS8QWo5eCw[/youtube]
המלצה מעניינת:
זמר /פסנתרן סעודי שנקרא חוסיין אל ג'סמי, המוזיקה שלו נעה בין מוזיקה מצרית למוזיקת עולם ונגיעות של ג'אז. אני מאמין שמי שלא יבוא עם הדעה הקדומה של "זמר ערבי," יהנה. יש בו משהו מיוחד מאוד:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=onifTOJVB5c[/youtube]
אגב, הזמר הזה שוקל משהו כמו 200 קילו בערך, ואין לי מושג מאיפה בא לו הקול הגבוהה הזה...
The secret orchard
But still so precious
שמעתי את זה 3 פעמים אתמול על הבוקר למען האמת , ותאמת ... אני לא יודע מה להגיד לך אבל כנראה שלא מצאתי בזה את האור המוזיקאלי שלי (ושלא תבין לא נכון כי תמיד רציתי לנגוע קצת במוזיקה ערבית מסורתית כמו אום כול תום וכאלה ) . אני אתן לזה עוד כמה שמיעות .
Syrinx - Qualia
אלבום מעניין מאוד, פרוגרסיב רוק אקוסטי, להקה מיוחדת מאוד, שווה לתת שמיעה לאלבום הזה.
The secret orchard
But still so precious
Ozerivarium כתב:שמעתי את זה 3 פעמים אתמול על הבוקר למען האמת , ותאמת ... אני לא יודע מה להגיד לך אבל כנראה שלא מצאתי בזה את האור המוזיקאלי שלי (ושלא תבין לא נכון כי תמיד רציתי לנגוע קצת במוזיקה ערבית מסורתית כמו אום כול תום וכאלה ) . אני אתן לזה עוד כמה שמיעות .
גם באום כולתום אתה רוצה לנגוע? chunky lover!
ועכשיו ל:
Tang Dynasty, כי סיני שעושה מטאל זה לא רק עובד זר במפעל