אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel
עם קצת יותר ריכוז הפועל הייתה מבקיעה עוד כמה שערים, הם לא אשמים שההתקפה של חיפה לא מסוגלת להגיע למצבים מול קבוצה רצינית. חיפה חכמה על עכו ואח"י נצרת ,כשהיא צריכה להתמודד עם קבוצה כמו הפועל ת"א, היא נחשפת בחולשותיה (בדיוק כמו ארסנל שלא הצליחה השנה לעשות שום דבר מול מנצ'סטר יונייטד וצ'לסי), ברור היה שהשחקנים של חיפה נשברו מבחינה מנטאלית אחרי השער ופשוט לא הצליחו לחבר 3 מסירות ואיבדו יותר מדי כדורים.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
דווקא במחצית הראשונה היו כמה מצבים מצויינים לחיפה. אבל לא משנה, הוויכוח הזה מיותרף אנחנו לא נסכים.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
טוב... אז אם הויכוח הזה נגמר...
הימורים להמשך השבוע?
בארסה - אינטר
באיירן - ליון
*משחקי הליגה האירופית שאני לא יודע בדיוק מי נגד מי*
צ'לסי - ליברפול
הימורים להמשך השבוע?
בארסה - אינטר
באיירן - ליון
*משחקי הליגה האירופית שאני לא יודע בדיוק מי נגד מי*
צ'לסי - ליברפול

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
הימורים?
אינטר יעלו לדעתי כי הם יצליחו להבקיע בקמפ-נואו.
אני רוצה שבאיירן יעלו אבל היתרון שלהם מאד נזיל וליון קבוצה ממש לא צפויה. אני אהמר על הגרמנים.
ליברפול - צ'לסי: אוי ואבוי אם הסקאוזרים יעזרו לחלאות ממנצ'סטר לקחת אליפות. אני מאמין שצ'לסי לא תלקק דבש באנפילד אבל היא תדע איכשהו להוציא את הנצחון שהיא חייבת.
משחקי ליגה אירופית:
פולהאם - המבורג: הסינדרלה ממערב לונדון בהנהגתו של רוי הודג'סון שעושה פשוט קסמים עם הקבוצה מאז הגיע לפי שתי עונות, הציל אותם מירידה והעלה אותם למפעל אירופי. העיף את וולפסבורג, יובנטוס ושחטאר דונייצק (מחזיקי הגביע מהעונה שעברה), לדעתי הם גם יעברו את המבורג שנמצאת במשבר בליגה הגרמנית.
ליברפול - אתלטיקו: אני אלך עם הסקאוזרים, כי האוהדים שלהם ידחפו אותם להוציא משהו מהעונה העגומה הזאת.
אינטר יעלו לדעתי כי הם יצליחו להבקיע בקמפ-נואו.
אני רוצה שבאיירן יעלו אבל היתרון שלהם מאד נזיל וליון קבוצה ממש לא צפויה. אני אהמר על הגרמנים.
ליברפול - צ'לסי: אוי ואבוי אם הסקאוזרים יעזרו לחלאות ממנצ'סטר לקחת אליפות. אני מאמין שצ'לסי לא תלקק דבש באנפילד אבל היא תדע איכשהו להוציא את הנצחון שהיא חייבת.
משחקי ליגה אירופית:
פולהאם - המבורג: הסינדרלה ממערב לונדון בהנהגתו של רוי הודג'סון שעושה פשוט קסמים עם הקבוצה מאז הגיע לפי שתי עונות, הציל אותם מירידה והעלה אותם למפעל אירופי. העיף את וולפסבורג, יובנטוס ושחטאר דונייצק (מחזיקי הגביע מהעונה שעברה), לדעתי הם גם יעברו את המבורג שנמצאת במשבר בליגה הגרמנית.
ליברפול - אתלטיקו: אני אלך עם הסקאוזרים, כי האוהדים שלהם ידחפו אותם להוציא משהו מהעונה העגומה הזאת.
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
גמר אנגלי באירופית.
כולם הולכים נגד בארסה אז אני אלך איתה (וגם בגלל שאני מתעב את מוריניו). כ"כ הייתי רוצה לראות את ליון, ה"מכבי נתניה" של אירופה, בגמר... אבל לצערי לבאיירן יש תחת יותר גדול משל אברם השנה (שמתם לב שאת כל התוצאות החשובות שלה היא השיגה בחוץ? יובה בבתים, פיורנטינה בשמינית ויונייטד ברבע).
כולם הולכים נגד בארסה אז אני אלך איתה (וגם בגלל שאני מתעב את מוריניו). כ"כ הייתי רוצה לראות את ליון, ה"מכבי נתניה" של אירופה, בגמר... אבל לצערי לבאיירן יש תחת יותר גדול משל אברם השנה (שמתם לב שאת כל התוצאות החשובות שלה היא השיגה בחוץ? יובה בבתים, פיורנטינה בשמינית ויונייטד ברבע).

"The bigger the lie, the more they believe"
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
אני הייתי רוצה לראות את סניידר ורובן, אחד נגד השני, בברנבאו... יכול להיות חביב.
ו
ו

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
באיירן בגמר אחרי 3:0 בחוץ על ליון.
-
- בריל!
הפערים בין באיירן לליון היו כל כך ברורים בשני המשחקים, ממש מביך!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
מנפלאות הדירוג העולמי של פיפ"א:
עברנו את שוויץ (ניצחה אותנו לפני כמה חודשים בביתה, תיקו 2-2 אצלנו, עלתה למונדיאל) ואת חוף השנהב (גם כן עלתה למונדיאל, עם שחקנים כמו דרוגבה, יאיא וקולו טורה, סלומון קאלו, בקארי קונה ממארסיי, דינדאן מפומפי, אבואה מארסנל).
מה שיותר מפליא, זה העובדה שישראל לא שיחקה משחק 1 בחודש אפריל, והצליחה איכשהו לעלות 4 שלבים אל המקום ה-24.

עברנו את שוויץ (ניצחה אותנו לפני כמה חודשים בביתה, תיקו 2-2 אצלנו, עלתה למונדיאל) ואת חוף השנהב (גם כן עלתה למונדיאל, עם שחקנים כמו דרוגבה, יאיא וקולו טורה, סלומון קאלו, בקארי קונה ממארסיי, דינדאן מפומפי, אבואה מארסנל).
מה שיותר מפליא, זה העובדה שישראל לא שיחקה משחק 1 בחודש אפריל, והצליחה איכשהו לעלות 4 שלבים אל המקום ה-24.

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
ושוב איתכם בחצי הגמר, ושוב השחיתות והסירחון באופ"א צפות למעלה עם שופט שבא ומנסה להכריע את ההתמודדות, פשוט אפשר רק להקיא מזה. שנה שעברה כמות פנדלים לא יאומנת שלא ניתנה לצ'לסי, היום צלילות כרגיל של הארגנטינאי הרמאי (קיבו לקח לו נקי כדור אבל קיבל צהוב בגלל הגלגולים של הרמאי), רמאי אחר תופס את הפנים אחרי ששחקן אחר נגע בו עם היד בצוואר בכלל. מה שמדהים היה, שראו את בוסקטס על הדשא ואז כשהוא קלט כשהמצלמה עליו והשופט מסתכל, הוא התחיל לעשות את ההצגה, פשוט גועל נפש, איכס!
אני מקווה שאינטר תחזיק מעמד עוד 45 דקות ותנצח את אופ"א המושחתת ותשים קץ לקרנבל מסי ובערסה.

אני מקווה שאינטר תחזיק מעמד עוד 45 דקות ותנצח את אופ"א המושחתת ותשים קץ לקרנבל מסי ובערסה.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
באמת גועל נפש. צריך להעניש את האידיוט הזה.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
טוב חברים, המשחק שראיתי היום זה לא כדורגל. זה היה יותר דומה לבארסה מנסה לעשות dry sex עם השער, כשאינטר בתפקיד התחתונים.
מה שצ'לסי עשתה שנה שעברה היה לגיטימי, כי ההגנה שלהם לא הסתכמה בסתם לעמוד על ה-16 ולחכות, אלא עם קשרים שלוחצים את המגנים ומגנים ששומרים באגף, לא באמצע. אינטר באה למשהו לא ברור, והדבר הכי נבזי הוא שכל הטריקים הזולים - הבזבוזים, ההתחזויות, החילופים הסתמיים - הכל חלק מהטקטיקה. הניצחון הוא ראות הכל למוריניו. עזבו את השחצנות והאגו, בסה"כ כשמסתכלים על רשימת התארים שלו יש לו לגיטימציה לדבר ככה. אבל מוריניו מאז שעבר לצ'לסי הוא מאמן שניזון כמו וירוס מטעויות של היריבה. אנצ'לוטי השנה, עם אותו סגל, מראה שהקבוצה שמוריניו קיבל היא אחת ההתקפיות ביותר שהיו באנגליה, בעוד שעם מוריניו זה היה תמיד אליפויות על 1-0 גנוב ומכוער. הכדורגל האיטלקי הקדוש של שנות ה-90 מת, ואיתו מתה הליגה שלא עניין אותה איך - העיקר שיש 3 נקודות בכיס.
ברצלונה, בין אם תאהבו אותה או לא, היא היום הסיבה שאנשים רואים כדורגל. תחשבו על עשרת המשחקים הגדולים בשנתיים האחרונות של קבוצה אנידבידואלית, לפחות 7 מהם יהיו של בארסה. מי שנהנה היום לראות את המשחק, שיהיה לו בכיף, רק שימציא מילה אחרת שהיא לא כדורגל.
מה שצ'לסי עשתה שנה שעברה היה לגיטימי, כי ההגנה שלהם לא הסתכמה בסתם לעמוד על ה-16 ולחכות, אלא עם קשרים שלוחצים את המגנים ומגנים ששומרים באגף, לא באמצע. אינטר באה למשהו לא ברור, והדבר הכי נבזי הוא שכל הטריקים הזולים - הבזבוזים, ההתחזויות, החילופים הסתמיים - הכל חלק מהטקטיקה. הניצחון הוא ראות הכל למוריניו. עזבו את השחצנות והאגו, בסה"כ כשמסתכלים על רשימת התארים שלו יש לו לגיטימציה לדבר ככה. אבל מוריניו מאז שעבר לצ'לסי הוא מאמן שניזון כמו וירוס מטעויות של היריבה. אנצ'לוטי השנה, עם אותו סגל, מראה שהקבוצה שמוריניו קיבל היא אחת ההתקפיות ביותר שהיו באנגליה, בעוד שעם מוריניו זה היה תמיד אליפויות על 1-0 גנוב ומכוער. הכדורגל האיטלקי הקדוש של שנות ה-90 מת, ואיתו מתה הליגה שלא עניין אותה איך - העיקר שיש 3 נקודות בכיס.
ברצלונה, בין אם תאהבו אותה או לא, היא היום הסיבה שאנשים רואים כדורגל. תחשבו על עשרת המשחקים הגדולים בשנתיים האחרונות של קבוצה אנידבידואלית, לפחות 7 מהם יהיו של בארסה. מי שנהנה היום לראות את המשחק, שיהיה לו בכיף, רק שימציא מילה אחרת שהיא לא כדורגל.

- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
בכיינות לשמה... כולם היו נגד מוריניו כולל השופט, אבל הוא הוכיח שגם ב10 שחקנים מול קבוצה טובה הוא הגדול מכולם (וכל זה למרות שאני לא מת על אינטר).
ימים כאלה הם הסיבה שאני רואה כדורגל

ימים כאלה הם הסיבה שאני רואה כדורגל

- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
ולגבי הגמר, אם ריברי היה משחק הייתי אומר באיירן, ככה אני אומר 2-2 ובאיירן בפנדלים.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
איזה אושר, יורם ארבל מתאבל ונחנק מעצב, הקבוצה של המדינה עפה הביתה ומוריניו עושה בית ספר לפפ הקדוש.

רן , מוריניו גאון טקטי, מה ציפית שהוא יבוא כמו ונגר ההזוי לקמפ נואו כדי להבקיע שלישייה? תוכנית משחק מעולה שלמרות ההרחקה המשיכה לעבוד מעולה, ככה צריך לשחק במשחקים כאלה.
אני מהמר על באיירן בגמר.

רן , מוריניו גאון טקטי, מה ציפית שהוא יבוא כמו ונגר ההזוי לקמפ נואו כדי להבקיע שלישייה? תוכנית משחק מעולה שלמרות ההרחקה המשיכה לעבוד מעולה, ככה צריך לשחק במשחקים כאלה.
אני מהמר על באיירן בגמר.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
ההשעייה של ריברי מ-3 משחקים היא בכלל בזיונית, לדעתי באופ"א עשו את זה כי בנו על זה שברצלונה תעבור את אינטר.
ANYWAY, עוד תמונות בכיכובו של בוסקטס האפס

ANYWAY, עוד תמונות בכיכובו של בוסקטס האפס

- ilai fields #7
- דרימיסט-על
לא ראיתי את המשחק כי זה היה באותו יום של הניתוח שלי ולא יכולתי לעשות שום דבר עם עצמי חוץ מלמות מכאבים...

-
- בריל!
איכס מגעיל אותי רק לחשוב על המשחק אתמול ועל העובדה שיש אנשים שמצדיקים משחק כזה. כנראה שהכדורגל הבונקריסטי והמכוער והקנאות בעולם חזקים בהרבה.
המשחק אתמול גורם לי להפסיק לראות כדורגל- לא שווה את הזמן שאני מבזבז על המשחק העלוב הזה. קבוצה שבאה במטרה להרוס ולפגוע בשחקני היריבה בלי לנסות אפילו להגיע קרוב לשער.
אני רק יכול לדמיין מה הייתה התגובה של טל או ניר אם הקבוצה האהודה עליהם הייתה בצד שמשחק מול אינטר במשחק הזה- הצביעות היא תופעה של קנאות וצרות עין- אין דרך אחרת לראות את זה.
המשחק אתמול גורם לי להפסיק לראות כדורגל- לא שווה את הזמן שאני מבזבז על המשחק העלוב הזה. קבוצה שבאה במטרה להרוס ולפגוע בשחקני היריבה בלי לנסות אפילו להגיע קרוב לשער.
אני רק יכול לדמיין מה הייתה התגובה של טל או ניר אם הקבוצה האהודה עליהם הייתה בצד שמשחק מול אינטר במשחק הזה- הצביעות היא תופעה של קנאות וצרות עין- אין דרך אחרת לראות את זה.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
תדע להפסיד בכבוד, פתחו לכם ת'תחת בסאן-סירו, בשביל זה עפתם מליגת האלופות, לא בגלל הבונקר המדובר אתמול. אף אחד פה לא צבוע וצר עין, פשוט כיף לראות את קרנבל בארסה מגיע לקיצו אחרי נצחון אכזרי של 1:0.המשחק אתמול גורם לי להפסיק לראות כדורגל- לא שווה את הזמן שאני מבזבז על המשחק העלוב הזה. קבוצה שבאה במטרה להרוס ולפגוע בשחקני היריבה בלי לנסות אפילו להגיע קרוב לשער.