אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel
טל צודק, הם הפסידו את המשחק לא אתמול אלא לפני שבועיים.
וזה ממש לא צביעות, זה נקרא יריבות, רציתי לראות את בארסה עפים ולא ממש מעניין אותי איך ובאיזה תנאים. היה לנו כבר את הדיון הזה, יריבות ואהדה לקבוצה יותר חזקה מלראות פרימדונות רוקדות על המגרש בכדורגל יפה.
אני לא אוהד את חיפה בגלל שידוע שהם משחקים את הכדורגל הכי יפה בארץ (לאו דווקא העונה). זה רק בונוס נחמד.
וזה ממש לא צביעות, זה נקרא יריבות, רציתי לראות את בארסה עפים ולא ממש מעניין אותי איך ובאיזה תנאים. היה לנו כבר את הדיון הזה, יריבות ואהדה לקבוצה יותר חזקה מלראות פרימדונות רוקדות על המגרש בכדורגל יפה.
אני לא אוהד את חיפה בגלל שידוע שהם משחקים את הכדורגל הכי יפה בארץ (לאו דווקא העונה). זה רק בונוס נחמד.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
כאחד שלא ממש אוהד קבוצה מסויימת ורואה כדורגל לעיתים רחוקות, מאוד לא נהניתי מהמשחק אתמול.
משחק דוחה של אינטר.
משחק דוחה של אינטר.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:

"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- בריל!
עזוב אחי אני נוטש את הכדורגל אחרי אתמול. הבנתי כמה אני לא באמת אוהב את המשחק הזה, וכמה מהר אפשר לכער את הספורט בעולם.DivineComedy כתב:טל צודק, הם הפסידו את המשחק לא אתמול אלא לפני שבועיים.
הכדורסל הרבה יותר מעניין, בלי בונקרים ובלי משחקים מכוערים כמעט אז בשביל מה לבזבז את הזמן על הכדורגל.
אני אמשיך לראות את קטמון בליגה ב' וזה כל הכדורגל שאני צריך

"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
אז טל וניר לפחות תעשו את הכבוד הראוי ותודו שאובייקטיבית - לא מגיע לאינטר לעלות. כי עם הבונקר עוד אפשר להגיד "מה אתה היית עושה?" אבל עם הלכלוכים הקטנים? טל ממך הייתי מצפה להגן בחירוף נפש על הפיירפליי, אותו מושג שקבוצות אנגליות אוהבות לזרוק לאוויר כדי להבדיל את עצמן משאר הכדורגל באירופה.
בקיצור, כפי שבריל אמר, הייתי רוצה לראות אותכם נכנסים מוריניו אם הקבוצה במקום בארסה הייתה ארסנל/ריאל.
כל מה שנשאר לכם זה כמו נלסון מהסימפסונס, להגיד "הא הא", ולהנות מהרגע. למרות שלא ברור מה מהנה בזה שקבוצה שאתה שונא, היא כרגע הדבר הכי טוב שקרה לכדורגל העולמי מאז שלותר מתיאוס פרש.
בקיצור, כפי שבריל אמר, הייתי רוצה לראות אותכם נכנסים מוריניו אם הקבוצה במקום בארסה הייתה ארסנל/ריאל.

כל מה שנשאר לכם זה כמו נלסון מהסימפסונס, להגיד "הא הא", ולהנות מהרגע. למרות שלא ברור מה מהנה בזה שקבוצה שאתה שונא, היא כרגע הדבר הכי טוב שקרה לכדורגל העולמי מאז שלותר מתיאוס פרש.

"The bigger the lie, the more they believe"
-
- בריל!
+1Mars Volter כתב:אז טל וניר לפחות תעשו את הכבוד הראוי ותודו שאובייקטיבית - לא מגיע לאינטר לעלות. כי עם הבונקר עוד אפשר להגיד "מה אתה היית עושה?" אבל עם הלכלוכים הקטנים? טל ממך הייתי מצפה להגן בחירוף נפש על הפיירפליי, אותו מושג שקבוצות אנגליות אוהבות לזרוק לאוויר כדי להבדיל את עצמן משאר הכדורגל באירופה.

"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
אובייקטיבית מגיע להם לעלות , הם עשו בית ספר לברצלונה במשחק הראשון הגנתית והתקפית והתגוננו יפה במשחק השני. לא ראיתי שום משחק עם כניסות מלוכלכות של אינטר, מי שליכלך הם כרגיל הספרדים המתחזים והצוללנים שגם לא מסוגלים להפסיד בכבוד.אז טל וניר לפחות תעשו את הכבוד הראוי ותודו שאובייקטיבית - לא מגיע לאינטר לעלות. כי עם הבונקר עוד אפשר להגיד "מה אתה היית עושה?" אבל עם הלכלוכים הקטנים? טל ממך הייתי מצפה להגן בחירוף נפש על הפיירפליי, אותו מושג שקבוצות אנגליות אוהבות לזרוק לאוויר כדי להבדיל את עצמן משאר הכדורגל באירופה.
ברצלונה היא לא הדבר הכי טוב שקרה לכדורגל העולמי, סורי אבל אני לא שייך לעדר וללקקני התחת מהתשקורת (היא לא יותר גדולה ממילאן של סאקי, איאקס של שנות ה-90, מנצ'סטר של פעם וארסנל של האינבינסיבלס). לותר מתיאוס היה שחקן ענק, הדרך שגרמניה דרסה במונדיאל 1990 את יוגוסלביה הגדולה ועברה קבוצות כמו אנגליה והולנד היא בין היתר בזכות היכולת המדהימה שהוא גילה שם (לא יודע אם ראית את המונדיאל הזה) והוא אחד השחקנים הגדולים בתולדות המשחק ואין על כך עוררין.
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
את המשחק הראשון הם ניצחו בתצוגה מרשימה, i'll give you that. אבל זה רק אומר שהם כן יכלו להתמודד עם בארסה, ואני עדיין מאמין שיש דרך אחרת מאשר בונקר להתמודד עם הקבוצה הזו, אבל מוריניו בחר בדרך הקלה והזולה יותר. תשמע, זה פשוט מביך לראות אריות כמו צ'לסי ואינטר מתרפסות ככה. בשביל המשחק של אינטר אתמול מוראטי לא צריך לשים כל שנה 60 מיליון יורו על רכש.
לעניות דעתי - ברצלונה הזו יותר טובה ממנצ'סטר של קנטונה, גיגס, קול, אירווין ושות. and that's from a united's fan.
הבלתי-מנוצחים של ארסנל - בלי להמעיט מכבוד ההישג, אני רק אומר שזה יפה לזיכרון להגיד את זה, כמות תוצאות התיקו פחות מחמיאה.
אייאקס - אני ממש לא מסכים, אני כן אפרגן לקבוצה הזו כקבוצה שהכי מזכירה את ברצלונה של היום. 6-7 שחקני בית עם חיזוקים במקומות הנכונים.
גראנדה מילאן - עם זה קשה לי להתווכח, אפילו שאני לא בטוח שאני מסכים. באמת תופעת טבע.
ברצלונה - הגדולה שלה זה שהיא עושה את זה בזמן שכדורגל הוא משחק שכבר נותח, נלעס, נטחן ונפלט החוצה מכל הבחינות. אי אפשר כבר להמציא דברים חדשים בכדורגל. ועדיין לא ניתן לעצור אותם. בנוסף לעובדה שהשלד שלה מורכב משחקני בית. נתון שאפשר לזקוף ל-3-4 קבוצות מהצמרת העולמי היום.
בכל מקרה, הדיון הספציפי הזה הוא ממש על טעם ועל ריח. קבוצה אנגלית (ארסנל היא לא אנגלית) לעולם לא תגיע לרמות הביצוע ההתקפיות שראינו בשנה וחצי האחרונות מהקטלונים, אבל יש להן דברים אחרים שאולי ירשימו יותר אנשים אחרים. זה בידיוק כמו מתיאוס - אפשר מאוד להנות מהמנהיגות והעבודה הטקטית שהוא עשה, אבל לי זה לא עושה את זה. אני מעדיף את מתיאס זאמר של דורטמונד הגדולה.
לעניות דעתי - ברצלונה הזו יותר טובה ממנצ'סטר של קנטונה, גיגס, קול, אירווין ושות. and that's from a united's fan.
הבלתי-מנוצחים של ארסנל - בלי להמעיט מכבוד ההישג, אני רק אומר שזה יפה לזיכרון להגיד את זה, כמות תוצאות התיקו פחות מחמיאה.
אייאקס - אני ממש לא מסכים, אני כן אפרגן לקבוצה הזו כקבוצה שהכי מזכירה את ברצלונה של היום. 6-7 שחקני בית עם חיזוקים במקומות הנכונים.
גראנדה מילאן - עם זה קשה לי להתווכח, אפילו שאני לא בטוח שאני מסכים. באמת תופעת טבע.
ברצלונה - הגדולה שלה זה שהיא עושה את זה בזמן שכדורגל הוא משחק שכבר נותח, נלעס, נטחן ונפלט החוצה מכל הבחינות. אי אפשר כבר להמציא דברים חדשים בכדורגל. ועדיין לא ניתן לעצור אותם. בנוסף לעובדה שהשלד שלה מורכב משחקני בית. נתון שאפשר לזקוף ל-3-4 קבוצות מהצמרת העולמי היום.
בכל מקרה, הדיון הספציפי הזה הוא ממש על טעם ועל ריח. קבוצה אנגלית (ארסנל היא לא אנגלית) לעולם לא תגיע לרמות הביצוע ההתקפיות שראינו בשנה וחצי האחרונות מהקטלונים, אבל יש להן דברים אחרים שאולי ירשימו יותר אנשים אחרים. זה בידיוק כמו מתיאוס - אפשר מאוד להנות מהמנהיגות והעבודה הטקטית שהוא עשה, אבל לי זה לא עושה את זה. אני מעדיף את מתיאס זאמר של דורטמונד הגדולה.

"The bigger the lie, the more they believe"
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
מה זה מגיע? אתם צופים בכדורגל יומיים?
מגיע לאינטר בגלל שהם ידעו לשחק התקפה במשחק הראשון וידעו לשחק הגנה בשני. פשוט מגיע להם. אין יותר מה לומר. בדיוק כמו שאמרתי שמגיע לליון לעלות אחרי המשק בברנבאו. אמרתי או לא אמרתי? בכיתי שהם באו לסגור? לא. כי ריאל לא שיחקו טוב ולא ידעו לשחק חכם נגדם.
ליכלוכים? תזכיר לי מי עשה הצגה שאפילו בברודווי אתה לא רואה כדי שירחיקו שחקן אינטר?
מגיע לאינטר בגלל שהם ידעו לשחק התקפה במשחק הראשון וידעו לשחק הגנה בשני. פשוט מגיע להם. אין יותר מה לומר. בדיוק כמו שאמרתי שמגיע לליון לעלות אחרי המשק בברנבאו. אמרתי או לא אמרתי? בכיתי שהם באו לסגור? לא. כי ריאל לא שיחקו טוב ולא ידעו לשחק חכם נגדם.
ליכלוכים? תזכיר לי מי עשה הצגה שאפילו בברודווי אתה לא רואה כדי שירחיקו שחקן אינטר?
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
מה שמביך הוא לראות את בארסה לא מסוגלת להתמודד פעם אחת בעונה עם הגנה חזקה ורצינית ואת האוהדים הבכיינים והלוזרים שלה שלא יודעים להפסיד בכבוד. עשו להם בית ספר בסאן סירו וגם אתמול זה גם סוג מסויים של בית ספר.זה פשוט מביך לראות אריות כמו צ'לסי ואינטר מתרפסות ככה.
עובדה שהוכח אתמול שניתן לעצור אותם ושהם נראו חסרי אונים. עם כל הכבוד לשחקני בית, זה לא נבחרת ולא משחקים בה לפי הדרכון.ועדיין לא ניתן לעצור אותם. בנוסף לעובדה שהשלד שלה מורכב משחקני בית. נתון שאפשר לזקוף ל-3-4 קבוצות מהצמרת העולמי היום.
אבל הרי אנחנו מדברים פה על הכדורגל ולא רק על התוצאות נכון? הכדורגל שארסנל הציגה אז, לא נפל מכלום מהכדורגל של "הקבוצה הטובה ביותר בעולם ברצלונה", פשוט זה ארסנל ולא מכונת יחסי הציבור הקטלונית. טיירי הנרי חלוץ שהיה מבקיע בצרורות וגם מבשל כמות של כ-15 בישולים לעונה, הגנת ברזל, קישור עם פטריק ויירה, עם ליונברג ופירס בצדדים שהיו מבקיעים בסיטונאות ועם התקפות מתפרצות מהסרטים - אפילו "ברצלונה הגדולה" לא עשתה עונה אחת שלמה בליגה הספרדית המהוללת ללא הפסד.הבלתי-מנוצחים של ארסנל - בלי להמעיט מכבוד ההישג, אני רק אומר שזה יפה לזיכרון להגיד את זה, כמות תוצאות התיקו פחות מחמיאה.
נראה לי שאתה מערבב בין מתיאוס המאמן למתיאוס השחקן, ויש הרבה הבדל. בכל מקרה גם כמאמן לדעתי הוא מאמן מצוין ,פשוט הוא לא מתאים לחובבנות בארץ, הוא הביא את מכבי נתניה לכושר גופני מדהים שיש רק לקבוצות באירופה. מתיאס זאמר שחקן ענק, שפציעה נוראית קטעה לו את הקריירה, איזה ליברו הוא היה - כמו הקייזר!!!אפשר מאוד להנות מהמנהיגות והעבודה הטקטית שהוא עשה, אבל לי זה לא עושה את זה. אני מעדיף את מתיאס זאמר של דורטמונד הגדולה.
-
- בריל!
טל וניר- קנאות! אין מילה אחרת שיכולה לתאר כמה אתם לא אובייקטיבים כשאתם מדברים על הקבוצה שמבחינה התקפית היא הכי טובה שהייתה אי פעם. לא יעזור לכם ההשוואות חסרות הבסיס עם כדורגל שלפני 10 או 20 שנה שהיה פחות אגרסיבי והרבה פחות מהיר- זו השוואה מטופשת שרק מראה כמה צרי עין אתם.
ניר- כשריאל שיחקה יותר טוב מבארסה ולקחה אליפות בגניבה, אני לא אמרתי מילה רעה על איכות המשחק שלהם. אפילו את מכבי בכדורסל אני מסוגל להעריך מבחינת רמת המשחק- אין כאן קשר לאהדה או ליריבות.
אבל כשאני קורא את הגיבוב המצחיק שאתם כותבים כאן אני מבין כמה צרי עין אתם והאובייקטיביות היא ממכם והלאה.
בארסה השפילה את ארסנל במשחק מביך. בארסה שנה שעברה עשתה צחוק מיונייטד בגמר האלופות והשנה ראינו מבארסה את ההתקפה הכי מעניינת בכדורגל- אז תמשיכו להתבוסס בקנאה שלכם, הרי כדורגל כזה לא תראו גם עוד 50 שנה בקבוצות שלכם שבנויות בעיקר על שכירי חרב שכל העונה מדברים כמה הם רוצים להיות בבארסה (ראה ערך ארשבין).
שיהיה בהצלחה
ניר- כשריאל שיחקה יותר טוב מבארסה ולקחה אליפות בגניבה, אני לא אמרתי מילה רעה על איכות המשחק שלהם. אפילו את מכבי בכדורסל אני מסוגל להעריך מבחינת רמת המשחק- אין כאן קשר לאהדה או ליריבות.
אבל כשאני קורא את הגיבוב המצחיק שאתם כותבים כאן אני מבין כמה צרי עין אתם והאובייקטיביות היא ממכם והלאה.
בארסה השפילה את ארסנל במשחק מביך. בארסה שנה שעברה עשתה צחוק מיונייטד בגמר האלופות והשנה ראינו מבארסה את ההתקפה הכי מעניינת בכדורגל- אז תמשיכו להתבוסס בקנאה שלכם, הרי כדורגל כזה לא תראו גם עוד 50 שנה בקבוצות שלכם שבנויות בעיקר על שכירי חרב שכל העונה מדברים כמה הם רוצים להיות בבארסה (ראה ערך ארשבין).
שיהיה בהצלחה
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
אני לא הכפשתי את בארסה. הם משחקים כדורגל מאוד יפה, ניצחו בצדק את ריאל (למשל), ואין לי שום הצטדקות בעניין. אתה פשוט לא מבין את העובדה שכאשר אתה לא אוהב קבוצה, אלא אוהב את היריבה, אתה רוצה שהקבוצה הזאת תפסיד. וממש לא מעניין אותי כמה יפה היא משחקת. בדיוק כמו שלריאל לא הגיע לעבור את ליון למרות שהיא משחקת כדורגל יפה יותר יפה, ככה לא הגיע לבארסה לעבור את אינטר. אני לא מקריב הכל על מזבח היופי. אני לא מבין מה פה הקנאה. אני מקנא בזה שבארסה משחקת משחק יותר יפה ובכל זאת לא עלתה לגמר?? לא מבין מאיפה אתה מביא את ה"האשמות" האלה. ברור שאני לא אוביקטיבי! זה טבעה של יריבות. רציתי שבארסה תפסיד בכל מחיר. כל עוד זה הושג במגרש ולא ע"י שופט או משהו לא ספורטיבי אחר, אני גם לא אתלונן. אם זה היה מושג ע"י רמאות, הייתי הראשון שיודה ויגעל מזה. מה שמגעיל אותי אם כבר זו ההרחקה של שחקן אינטר וההצגה של איך קוראים לו מבארסה וכמובן החוסר אוביקטיביות של השדר. (על זה לא אמרתם כלום, חבורה של אוביקטיבים!)
מה אתם הייתם עושים במקום מוריניו? פותחים רגליים ומחכים להפסד? תענו לי.
מה אתם הייתם עושים במקום מוריניו? פותחים רגליים ומחכים להפסד? תענו לי.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
כן כי הם רגילים שככה זה עובד בליגה הספרדית. עוד מעט מגיעים מחזורי הסיום בליגת המטפחת ומזוודות הכסף והשוחד יתחילו לעבוד שעות נוספות - כן זה חוקי בספרד לשחד קבוצות כדי שיתאמצו יותר מול היריבות שלך לאליפות.מה אתם הייתם עושים במקום מוריניו? פותחים רגליים ומחכים להפסד? תענו לי.
אנחנו דווקא הכי אוביקטיבים כי אנחנו לא שייכים לאוהדי הקונצרטים של "הקבוצה של המדינה". הליגה הספרדית היא בדיחה והיא לא קנה מידה לקבוצה ההתקפית שהייתה אי פעם כמו הקביעה המגוחכת שברצלונה היא הקבוצה "הכי טובה אי פעם"... גם לך ולשאר לקקני התחת של ברצלונה לא יעזור, כי יש פה אנשים עם זכרון מעולה שראו גם פעם כדורגל והם זוכרים קבוצות לא פחות גדולות מבערסה שלך.אין מילה אחרת שיכולה לתאר כמה אתם לא אובייקטיבים כשאתם מדברים על הקבוצה שמבחינה התקפית היא הכי טובה שהייתה אי פעם. לא יעזור לכם ההשוואות חסרות הבסיס עם כדורגל שלפני 10 או 20 שנה שהיה פחות אגרסיבי והרבה פחות מהיר- זו השוואה מטופשת שרק מראה כמה צרי עין אתם.
ואינטר השפילה את ברצלונה בצמד מפגשים, איזה תענוג לראות את ברצלונה מנצחת 1:0 בבית ועפה מליגת האלופות. לא ראינו השנה מברצלונה את היכולת של שנה שעברה ולכן הדרך מסתיימת עכשיו ונקווה שגם בליגה היא תסתיים ללא תואר. ראינו כדורגל כזה בעבר (איאקס,מילאן,יונייטד,ארסנל) ונראה גם בעתיד, כי אנחנו אוהדי כדורגל ולא אוהדי הצלחות שמתבכיינים כמו לוזרים אחרי שהקבוצה שלהם מפסידה בצדק. בקשר לארשבין, אני לא מאמין למילה של העיתונות הספרדית העלובה שמונחה על ידי ריאל מדריד וברצלונה באופן רשמי על מנת להוציא משיווי משקל שחקנים מליגות אחרות, ע"י פרסום ראיונות וציטוטים שקריים (גם באנגליה יש את הצהובונים, אבל שם זה פרי דמיונם של העיתונאים ולא הנחייה רשמית מהמועדונים כמו בספרד).בארסה השפילה את ארסנל במשחק מביך. בארסה שנה שעברה עשתה צחוק מיונייטד בגמר האלופות והשנה ראינו מבארסה את ההתקפה הכי מעניינת בכדורגל- אז תמשיכו להתבוסס בקנאה שלכם, הרי כדורגל כזה לא תראו גם עוד 50 שנה בקבוצות שלכם שבנויות בעיקר על שכירי חרב שכל העונה מדברים כמה הם רוצים להיות בבארסה (ראה ערך ארשבין).
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
באים לשחק כדורגלDivineComedy כתב: מה אתם הייתם עושים במקום מוריניו? פותחים רגליים ומחכים להפסד? תענו לי.

Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
לא נכון.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
בזמן שיום האבל ממשיך בישראל בעקבות ההדחה הטראגית של הקבוצה של המדינה אמש בקמפ נואו, התקיימו להם חצאי הגמר של הליגה האירופית.
שאפו ענק לפולהאם, מדהים! פיגרו במחצית 1:0, ניצחנו 2:1 והם בגמר, אבל האם מישהו בתשקורת עקב אחרי הקמפיין המדהים של הודג'סון וחניכיו? פרט לאבי מלר אני בספק אם עוד מישהו (מלר כתב על זה טור היום באתר ערוץ הספורט לפני המשחק). ליברפול עפים באכזריות בהארכה, כבר הובילו 2:0 אבל פורלאן מעיף אותם. יש מצב שליברפול בכלל לא תהיה במפעל אירופי בעונה הבאה. אני אישית מחזיק אצבעות לנצחון של צ'לסי באנפילד כדי שחס וחלילה לא נראה את יונייטד עם אליפות רביעית ברציפות, פשוט לא מגיע להם.
שאפו ענק לפולהאם, מדהים! פיגרו במחצית 1:0, ניצחנו 2:1 והם בגמר, אבל האם מישהו בתשקורת עקב אחרי הקמפיין המדהים של הודג'סון וחניכיו? פרט לאבי מלר אני בספק אם עוד מישהו (מלר כתב על זה טור היום באתר ערוץ הספורט לפני המשחק). ליברפול עפים באכזריות בהארכה, כבר הובילו 2:0 אבל פורלאן מעיף אותם. יש מצב שליברפול בכלל לא תהיה במפעל אירופי בעונה הבאה. אני אישית מחזיק אצבעות לנצחון של צ'לסי באנפילד כדי שחס וחלילה לא נראה את יונייטד עם אליפות רביעית ברציפות, פשוט לא מגיע להם.
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
מסכים איתך בקטע שלא מגיע... אבל למה דווקא צ'לסקי???
(זה שאני לא חושב שמגיע להם לזכות לא אומר שאני לא אשמח אם הם אכן יזכו בסופו של דבר.... כמובן...)
(זה שאני לא חושב שמגיע להם לזכות לא אומר שאני לא אשמח אם הם אכן יזכו בסופו של דבר.... כמובן...)

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
יש אופציה אחרת עילי? ארסנל כבר לא יכולים לקחת אליפות.
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
אני יודע... זה מה שמעצבן אותי.
שדווקא הקבוצה הכי מגעילה הולכת לקחת אליפות!
שדווקא הקבוצה הכי מגעילה הולכת לקחת אליפות!

- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
הקבוצה הכי מגעילה זאת הקבוצה שלך