אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel
-
- בריל!
Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel
תשמעו צ'לסי השנה זו קבוצה אכזרית! כל הזמן אני יורד עליהם על המשחק הבונקריסטי, אבל השנה הם הוכיחו שהם כובשים בצרורות- שאפו!!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
Rise up and take the power back!!!
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
דרוגבה עם 29 שערי ליגה, כמדומני אף אחד מהם לא בפנדל, פשוט סטטיסטיקה מדהימה. לא פחות מדהים הוא שצ'לסי משחקת חצי עונה בלי מייקל אסיין, אולי השחקן הכי חשוב במערך, ועדיין לוקחת אליפות - זה מראה על החוסן והחוזק של הקבוצה הזאת.
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
אתמול הוא הבקיע אחד בפנדל...
מנצ'סטר קיבלה 13 שערים עצמיים השנה
סטיסטיקה די מגוחכת...
מנצ'סטר קיבלה 13 שערים עצמיים השנה

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
אכן כן אתה צודק, עד אתמול לא היו לו שערים בפנדלים. סטטיסטיקת השערים העצמיים של יונייטד בהחלט מגוחכת כמו המקום בו הם נמצאים בטבלה בסיום העונה, לאור הכדורגל שהם הציגו. יהיו לא מעט שינויים אצל השדים האדומים בקיץ, פוסטר וקאריק צפויים לעזוב, יונייטד חייבת להביא חלוץ נוסף ליד רוני כי ברבאטוב פשוט לא מתאים לשיטה הזאת, וגם השיתוף של הפנסיונרים סקולס,גיגס ונוויל יפחת.
גם בצ'לסי יהיו שינויים בקיץ, באלאק כנראה יעזוב לגרמניה כי הוא לא מוכן לקצץ חצי משכרו, גם דקו צפוי לעזוב ואני מניח שצ'לסי תנסה להביא בלם כדי לרענן את ההגנה. אם אני הייתי אנצ'לוטי הייתי מביא עוד חלוץ לרוטציה, כי אי אפשר לבנות שדרוגבה ייתן עוד עונה כזאת מדהימה ואם יש פציעה או הרחקה, אין ממש פתרונות איכותיים (קאלו וסטארדיג' הם לא המחליפים האולטימטיביים).
גם בצ'לסי יהיו שינויים בקיץ, באלאק כנראה יעזוב לגרמניה כי הוא לא מוכן לקצץ חצי משכרו, גם דקו צפוי לעזוב ואני מניח שצ'לסי תנסה להביא בלם כדי לרענן את ההגנה. אם אני הייתי אנצ'לוטי הייתי מביא עוד חלוץ לרוטציה, כי אי אפשר לבנות שדרוגבה ייתן עוד עונה כזאת מדהימה ואם יש פציעה או הרחקה, אין ממש פתרונות איכותיים (קאלו וסטארדיג' הם לא המחליפים האולטימטיביים).
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
הלוואי וברבטוב יעזוב!! פשוט השחקן הכי גרוע שלבש את המדים האדומים של היונייטד!!
צריך להביא חלוץ ליד רוני ועוד איזה שחקן או שניים שיחזקו את האמצע...
צריך להביא חלוץ ליד רוני ועוד איזה שחקן או שניים שיחזקו את האמצע...

- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
כנראה שהיית קטן מדי כשפורלאן שיחק...
או אריק דג'מבה דג'מבה (כן, היה דבר כזה).
או אריק דג'מבה דג'מבה (כן, היה דבר כזה).

"The bigger the lie, the more they believe"
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
כן, אני מכיר את השמות...
מדג'מבה דג'מבה אף פעם לא היו ציפיות כמו שהיו מברבטוב.
פורלאן עוד איכשהו הצליח להבקיע מול שער ריק...
מדג'מבה דג'מבה אף פעם לא היו ציפיות כמו שהיו מברבטוב.
פורלאן עוד איכשהו הצליח להבקיע מול שער ריק...

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
דג'מבה דג'מבה תמיד עשה לי אסוציאציה לפארק ג'ונגה ג'ונגה. עוד גרועים שהיו ביונייטד? השם קלברסון אומר לך משהו עילי? גם חואן סבסטיאן ורון היה פלופ.
ברבאטוב הוא ממש לא שחקן גרוע, הוא פשוט לא מתאים לשיטה של יונייטד, זה הכל.
ברבאטוב הוא ממש לא שחקן גרוע, הוא פשוט לא מתאים לשיטה של יונייטד, זה הכל.
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
חחח ורון גם היה מיותר. וכן, השם קלברסון אומר לי משהו, אבל אני לא זוכר אותו כ"כ ואת מה שהוא עשה (או לא עשה..)

- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
Tradition! (זה מ"כנר על הגג" לכל מי שלא יודע)Mars Volter כתב:אז לסיכום:
נראה לי שאפשר לסכם את העונה הזו בכדורגל העולמי, אחרי שבליגות הגדולות הוכרזו האלופות וכל מה שנשאר פחות או יותר זה לדעת מי תיקח - חיפה או הפועל!?!?!?!?!?!?! (אה, וגם הגמר ברומא)
בכל-אופן, מי שרוצה להשתתף, שיעשה את זה בדרכו שלו, אני הולך על שיטת בחירת הגדולים העונה:
שחקן השנה בעולם: לצערי הבחירה הזו היא די ברורה, אין הרבה מה לומר - ליאו מסי.
שחקן השנה בספרד: אני לא יודע אם זה חוקי, אבל אם זה הגיוני שמסי הוא לא השחקן הכי טוב בספרד העונה - אז אני הולך עם הפייבוריט הקטלוני שלי - צ'אבי הרננדז.
שחקן השנה באנגליה: כאן העסק יותר קשה. נשארתי בסוף עם שלושה - ריו, וידיץ' וסטיבי ג'י. תכל'ס, יונייטד לקחו אליפות... אני אשחרר לליברפול את התואר הזה (שאגות שמחה אדירות יוצאות עכשיו ממרסיסייד).
שחקן השנה באיטליה: אחת העונות הגרועות שאני זוכר באיטליה. לאו דווקא הכשלון באירופה, אבל רמת המשחק הייתה פחותה משתי הליגות שציינתי מקודם. ובכל זאת, השחקן היחיד שהבריק השנה זה זלאטן.
מאמן העונה: ההגדרה למה הוא מאמן מצליח היא רחבה, אני בוחר בקטע של לשמור על אינטנסיביות ולדעת להוציא מהשחקנים את המקסימום, וגם כשאי-אפשר להוציא את המקסימום מהשחקנים, להוציא את המקסימום מהמשחק. אלכס פרגוסון.
משחק העונה: תצוגה אינדיבדואלית - ברור שבארסה בברנביאו. אבל אני הולך דווקא על המשחק שהוציא ממני הכי הרבה טירוף - אתלטיקו מנצחת את בארסה 4-3. 2 מהפכים, שער בדקת הסיום. לא צריך יותר מזה.
המנצחת ברומא: מגיע לבארסה. אבל זו עונה שיונייטד לוקחת מכל מי שמגיע לו. 1-0 יונייטד.
אז בגלל שזו שנת מונדיאל, נתחיל את סיכומינו מוקדם מהרגיל
שחקן השנה בעולם - מי שלא בוחר במסי פסיכופט/אוהב כדורגל אנגלי יותר מאת הכדורגל עצמו (טל?).
שחקן השנה בספרד - גם השנה אני אשחק אותה בוחר במישהו שהוא לא שחקן השנה בעולם. לטעמי ריאל בלי כריסטיאנו השנה נאבקת על מקום בצ'מפיונס. הרבה יותר מזכיר לי את מה שלברון עושה בקליבלנד ממה שמסי עושה בבארסה. לפעמים זה נראה כאילו "יאללה אין לי כוח לשטויות שלכם, אני שם גול".
שחקן השנה באנגליה - מצד אחד, רוני בלי יונייטד זה סטוק סיטי. מצד שני, צ'לסי לקחה אליפות. מצד אחד, יונייטד לא עשתה השנה כלום. מצד שני, צ'לסי לקחה אליפות עם אובדן נקודות שבשנה רגילה לא מספיק לה למקום 2. בקיצור - פרנקי לאמפרד (כי אני שונא את דרוגבה).
שחקן השנה באיטליה - מייקון, מייקון, מייקון והמגן הימני של אינטר.
מאמן העונה - אני הולך להפתיע רבים מכם, אולי חוץ מאת טל: רוי הודג'סון. (לכו חפשו בגוגל את מי הוא מאמן, עצלנים).

משחק העונה - יונייטד מול באיירן בטראפורד-קשישא. משחק שהיה כ"כ גמור בדקה ה-40, התהפך כולו. כוס אמא של רובן.
מי תיקח במדריד? תכל'ס, סוג של על הזין שלי. שתי קבוצות שיזכו בטרבל אם ינצחו את המשחק הזה. אני הולך על אינטר, פשוט כי חלאס לשמוע על זה שהם מחכים 7419 שנים לתואר אירופי.

- ilai fields #7
- דרימיסט-על
אני יכול להסכים פה עם כמה דברים אבל לאמפרד שחקן השנה באנגליה? לא ולא...
מבחינתי התואר הזה הולך לרוני. ולא כי אני אוהד מנצ'סטר.
הבנאדם סחב על עצמו קבוצה שלמה והביא אותה למקום שאף אחד לא היה מצליח להגיע עם סגל כזה.
מבחינתי התואר הזה הולך לרוני. ולא כי אני אוהד מנצ'סטר.
הבנאדם סחב על עצמו קבוצה שלמה והביא אותה למקום שאף אחד לא היה מצליח להגיע עם סגל כזה.

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
שחקן השנה באנגליה הוא ויין רוני, אחריו ססק פבריגאס.
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
תתווכחו אתם עם המספרים - 22 שערים, 16 בישולים.

- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
דרוגבה ולא אחר. כל השאר לא רלוונטים בכלל.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
אכן יש צדק, מכבי חיפה הפסידה כמו לוזרית את האליפות והפועל זכתה בה כמו ווינרית.Sentient 6 כתב:יש צדק בחיים!!!!!!!! רק עוד 90 דקות להיות חזקים וזה נגמר.
העונה הזאת גמרה לי את החיים.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
לא זה לא צדק... זאת זכייה בגלל השחיתות של לוזון. כמו שצפיתי בתחילת העונה. גם את הכדורגל הצליחו הערסים להרוג.
מה שמנחם זה שזה קרה בטדי על הפרצוף של בית"ר. ועוד גוטמן עשה את זה!
מה שמנחם זה שזה קרה בטדי על הפרצוף של בית"ר. ועוד גוטמן עשה את זה!
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
ניר יכולתם לזכות באליפות למרות הקיזוז השערורייתי. הפסדתם את האליפות בקריית אליעזר במשחק מול הפועל, בדיוק כמו שמנצ'סטר יונייטד הפסידה בבית את האליפות לצ'לסי.
- MrReD
- שגריר האופת'
-
- דרימיסט מתחיל
איזה ערב קשה. נכון שהאליפות הזאת גנובה ולא קשורה לכדורגל אלא לעסקנות, אך עדיין... הלכה האליפות.
Madness is like gravity, all it takes is a little push
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
נכון, הקיזוז היה חלק מרכזי באליפות הזו של הפועל, אבל קבוצה שצריכה לנצח במשחק אליפות (!!) ולא מנצחת? לא מגיע לה. חוץ מיניב קטן וגולסה אף שחקן בחיפה לא הראה שהוא בא היום לנצח גם אם זה יעלה לו באיברים שבורים. שחקנים כמו ארבייטמן, רפאלוב, דבא שפשוט הגיעו בידיעה שזה רק עניין של זמן לשים גול.
בעיניי, 2 הקבוצות היו ראויות בסה"כ לזכות באליפות, אבל זה נראה לי לא רציני לצעוק ישר אחרי שלא מנצחים משחק אליפות "הקיזוז, הקיזוז".
בעיניי, 2 הקבוצות היו ראויות בסה"כ לזכות באליפות, אבל זה נראה לי לא רציני לצעוק ישר אחרי שלא מנצחים משחק אליפות "הקיזוז, הקיזוז".