אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

שליחה על ידי ilai fields #7 »

אני מצטער אבל אני חייב להגיד לכל אוהדי מכבי: קיבלתם *** עצום בתחת!!!
באמת כל הכבוד לבני יהודה ששיחקה בשביל לנצח ולא כדי לקבוע אלופה.

כיף לראות משחקים מותחים שלא אכפת לך מי ינצח או מה יקרה בסוף....
תמונה
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

אז תצטער ותתבגר.
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

:haha: ממש לא בא לי... לא בקטעים האלה, ובעיקר לא כשאומרים לי.

בקיצור, פתחתם רגליים מול חיפה ושיחקתם עם 8 בלמים מול הפעול. דברים כאלה בכדורגל אני לא יכול לסבול!
תמונה
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sentient 6 »

טל רודס כתב:
Sentient 6 כתב:יש צדק בחיים!!!!!!!! רק עוד 90 דקות להיות חזקים וזה נגמר.

העונה הזאת גמרה לי את החיים.
אכן יש צדק, מכבי חיפה הפסידה כמו לוזרית את האליפות והפועל זכתה בה כמו ווינרית.
מה? אתה רוצה שקל?
הלכה האליפות, בולעים את זה כמו גברים וזה מה יש, לא צועקים קיזוז קיזוז, זה מה יש, זה מה שיכתב בדפי ההיסטוריה וממשיכים הלאה, זה כדורגל והראנו כדורגל נהדר העונה וכל עונה אנחנו נראים יותר טוב ויחד עם הפועל תל אביב מה לעשות נותנים קצת חיים לליגה הדפוקה הזאת. די חלש לגמרי מצידך טל ישר לבוא ולדרוך על הרגליים, תפתח כותרות ותראה שאתה היחיד שהולך למקום הזה. כל הכבוד להפועל תל אביב, הם נתנו פייט וזה מה יש.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

2 מ-3 אוהדי חיפה כאן דיברו על הקיזוז מתן, אתה בחרת לכבד את הפועל בתגובתך ועל כך אני מעריך אותך.
אני לא מסכים איתך על זה ש:
1. נראיתם נהדר - מהתיקו 0-0 מול הפועל לא חיברתם 3 משחקים טובים ברצף.
2. התגובה של טל לא בסדר - שמחה לאיד היא המרכיב הכי חשוב בכדורגל הישראלי, הכל פה הוא קונטרה למשהו אחר. תקרא ב"כותרות" את עמנואל רוזן, יוסי אבוקסיס, ליאור ז'אן, גיא לוזון, אלי גוטמן, אייל ברקוביץ' (i can go on). אין לך מה לבוא בטענות לטל, הוא שמח לאיד (על מה בידיוק טל? אתה אוהד הפועל או שפספסתי?) וזה הכל. גם אני אחרי הדרבי הייתי מאושר נטו משמחה לאיד, אח"כ נשארת בעיקר ריקנות (בטח אחרי היום) ומעבר להתעסקות בחיים הקטנוניים שלנו.
סה"כ זה היה העשור הכי חד-צדדי בכדורגל הישראלי מאז הפועל פ"ת של סטלמך. יש לך רק מה להיות גאה בקבוצה שאתה אוהד, שאני מעריך שהעשור הזה והקודם וההצלחות שבו הם אלו שחיברו אותך במידה מסויימת לחיפה. בעיני חיפה היא האלטרנטיבה האמיתית לכדורגל הישראלי (ולא הפועל כפי שהלך הרוח בשבועות האחרונים הראה) - מקצוענית, מסודרת, שקטה, מצליחה, שפויה, בנויה על צעירים, סבלנית. כל מה שהכדורגל שלנו הוא לא.
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אין לך מה לבוא בטענות לטל, הוא שמח לאיד (על מה בידיוק טל? אתה אוהד הפועל או שפספסתי?)
אני אוהד מכבי נתניה ואני לא שמח לאיד, אני פשוט מפרגן להפועל ת"א על האליפות, מגיע להם לאור הכדורגל שהציגו.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

ברור שאני מדבר על הקיזוז, כל העונה חיפה הייתה ראשונה, ניצחה יותר משחקים ונראתה יותר טוב. ואכן לפי חישוב פשוט ללא קיזוז, היא ראשונה ולא בהפרש שערים. עונה לא נמדדת במשחק אחד. לוזרים או לא, אותו הדבר אפשר לומר על הפועל שבוע שעבר שלא ניצחה. פעם מנצחים ופעם לא. זה לא שהפועל לקחו אליפות בהפרש ענק... אז בטח שהקיזוז הוא שקבע את האלופה ולא משחק כזה או אחר. ואם הפועל לא הייתה כובשת במקרה בדקה ה92? אז הם היו לוזרים? שטויות. כל הכבוד ללוזון שנתן את האליפות להפועל. כי מגיע זה בטח לא. וממש לא היה מפריע לי אם הפועל היו לוקחים את האליפות בצדק, הייתי הראשון לפרגן להם. אבל אני לא רואה סיבה לפרגן.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

Mars Volter כתב:2 מ-3 אוהדי חיפה כאן דיברו על הקיזוז מתן, אתה בחרת לכבד את הפועל בתגובתך ועל כך אני מעריך אותך.
אני לא מסכים איתך על זה ש:
1. נראיתם נהדר - מהתיקו 0-0 מול הפועל לא חיברתם 3 משחקים טובים ברצף.
2. התגובה של טל לא בסדר - שמחה לאיד היא המרכיב הכי חשוב בכדורגל הישראלי, הכל פה הוא קונטרה למשהו אחר. תקרא ב"כותרות" את עמנואל רוזן, יוסי אבוקסיס, ליאור ז'אן, גיא לוזון, אלי גוטמן, אייל ברקוביץ' (i can go on). אין לך מה לבוא בטענות לטל, הוא שמח לאיד (על מה בידיוק טל? אתה אוהד הפועל או שפספסתי?) וזה הכל. גם אני אחרי הדרבי הייתי מאושר נטו משמחה לאיד, אח"כ נשארת בעיקר ריקנות (בטח אחרי היום) ומעבר להתעסקות בחיים הקטנוניים שלנו.
סה"כ זה היה העשור הכי חד-צדדי בכדורגל הישראלי מאז הפועל פ"ת של סטלמך. יש לך רק מה להיות גאה בקבוצה שאתה אוהד, שאני מעריך שהעשור הזה והקודם וההצלחות שבו הם אלו שחיברו אותך במידה מסויימת לחיפה. בעיני חיפה היא האלטרנטיבה האמיתית לכדורגל הישראלי (ולא הפועל כפי שהלך הרוח בשבועות האחרונים הראה) - מקצוענית, מסודרת, שקטה, מצליחה, שפויה, בנויה על צעירים, סבלנית. כל מה שהכדורגל שלנו הוא לא.
האמת היא שאני עם מכבי חיפה מאז 92, גיל 4, לפני האליפות של ברקוביץ' ורביבו, לפני אירופה ולפני שהאימפריה הזאת קמה, גדלתי עם הקבוצה הזאת וראיתי אותה הופכת לאימפריה. תגידו מה שאתם רוצים, מכבי חיפה נמצאת היום בכל הבחינות מעל הליגה בלי לשבור את כל הכלים עם תקציב של 150 מיליון שת'כלס שחר יכול להורות עליו בלי בעיה והפועל תל אביב ניצחו אותנו וזה מה שיש, עוד יותר שוק וקודוס להם. זה יוצר אצלי הרגשה מטורפת של פיספוס וריקנות אחרי שנה שהתחילה ונמשכה כל כך טוב עד לפני כמה שבועות. זה לא ישים כוכבית על האליפות הזאת שלהם, הפסדנו.

לגבי המשחק אתמול, מדברים כבר הרבה זמן על קולמה בהקשר של לא מספיק באירופה, אתמול הוא לדעתי היה חסר מאוד כי לא היה לנו בוס במרכז השדה ובני יהודה יצאו לכמות מטורפת של התקפות. חבל לוותר עליו, שחקן נהדר. ולדו חייב להישאר, פשוט חלוץ עם נשמה אדירה, אומנם אין לו את הכוח הפיזי של יעקובו אבל הוא היחיד בערך מאז שהוא עזב שיכול לשחק עם הגב לשער ולהביקע ולבשל. שי מימון יכול לדעתי ללמוד לעשות עבודה יותר טובה מעשרה פרנסמנים אם קינן יחליט לעזוב מה שכנראה יקרה. צריך לתת לו את המושכות כי הוא הרוויח אותן. ישראל זגורי כל כך רוצה לעזוב, שיעזוב ויגמור כמו ערן לוי, שמן ונע בין הלאומית לתחתית הליגה הראשונה ואז נראה מי יקח אותו. לפיטר מסיללה אני כל כך אתגעגע כי לו פשוט אין תחליף אלא אם שחר עכשיו פותח את הארנק.

עכשיו כן בנימה של העצבים על ההתאחדות, הייתי רוצה שכשיגיע הזמן להחליף את לוזון, איתי צ'יזיק ירוץ לתפקיד יו"ר ההתאחדות. מגיע לליגה שלנו מקצוען אמיתי בתפקיד הזה ולא איזה עסקן מחורבן.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

מי שצריך להיות יו"ר ההתאחדות צריך להיות שחקן עבר גדול ולא עסקן או מוכר רהיטים משוק הפשפשים.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

כמה שאני אוהב את חיפה, ואני חושב שהם האלופים האמיתיים של הכדורגל בארץ. לראות את הפועל תל אביב מניפה צלחת בטדי על בית"ר- אין כמעט יותר מתוק מזה (מלבד אליפות של הפועל קטמון בטדי :)
חיפה? לוזרים!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

ניר, אני כמו כל בנאדם פה נגד הקיזוז אבל האליפות הייתה כבר בידיים של חיפה במחזור האחרון...
הם רק היו צריכים לעשות את העבודה והיום היא הייתה אלופה.
ברור שלקיזוז יש חלק באליפות של הפועל אבל למחזור האחרון חיפה הגיעה אלופה. היא יכולה להאשים רק את עצמה.
תמונה
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

ufomatan כתב:כמה שאני אוהב את חיפה, ואני חושב שהם האלופים האמיתיים של הכדורגל בארץ. לראות את הפועל תל אביב מניפה צלחת בטדי על בית"ר- אין כמעט יותר מתוק מזה (מלבד אליפות של הפועל קטמון בטדי :)
חיפה? לוזרים!
כן טוב עם כל הרצון לראות את בית"ר חוטפים עוד בעיטה במפשעה...
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

אני תוהה מה חיפה תעשה לגבי הסגל בעונה הבאה. ולדו חייב להישאר ואני מניח שבירם, שלומי, דקל ומסיללה יעזבו רק הבעיה האחרונה היא שאני לא יודע מי יגיע במקומם. שחר חייב לפתוח את הכיס בשביל לבנות סגל חדש ואכזרי מסביב לטשיירה, רפאלוב ואני מניח שגולסה גם אם לא יהיו עוד בעיות. הטעות היחידה העונה מבחינת רכש ברורה לכולם, כל השאר פגיעות בול במטרה. טוטאחה צריך להתחיל לקבל מקום רציני יותר ברוטציה כדי שיוכל להתחיל להיות בעל הבית ועלי עוסמן מבריק אין מה להגיד אותו הדבר צריך להיות מגן שמאלי קבוע כי הוא אגרסיבי וחכם... השאלה היא מה עושים לגבי רכש. בארץ אין כל כך הברקות, יצחקי שיחפש את עצמו במקום אחר, עטר הגזמה אחת גדולה לדעתי ואני מסוגל לחשוב רק על עידן ורד בתור אחד שמגיע לו מקום בסגל של חיפה. לגבי זרים אפשר רק להתפלל. בקיצור לא יודע מה התוכנית כרגע אבל הולכת להיות פגרה קשה ומדכאת.
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

שליחה על ידי avrahamshuk »

אף מילה על גמר ליגת האלופות??
אפילו אני ואריאלה ישבנו לראות...
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
סמל אישי של משתמש
Sunny
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sunny »

כדורגל זה משעמם. אינטר זה משעמם. היה גמור אפור וגועלי לדעתי.
מוריניו לקח אליפות על כלום.
'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!'
Ziltoid the Omniscient.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

לפחות במקום אחד נעשה צדק העונה!!! איך אני שמח בשביל מוריניו ואינטר!!!
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

זה היה ברור שככה מוריניו ישחק אם אינטר יבקיעו ראשונים.
אני רציתי משחק מעניין עם כמה שיותר גולים ומצבים... מבחינתי היה גמר בסדר גמור.
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

היה גמר מעניין עם מספיק מצבים לשני הצדדים. למרות השליטה האופטית של באיירן והלחץ במחצית השנייה , אינטר עקצה יפה פעמיים (כל אחד מהשערים היה אחרי מחדל הגנתי של אחד הבלמים של באיירן) עם שני גולים נהדרים של מיליטו. עכשיו הכל מוכן שמוריניו יעבור לריאל מדריד.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

כתבה מצוינת על "פרשני" הכדורגל בארץ:
http://sports.walla.co.il/?w=//1677590&m=1&mid=91533
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

קודם כל הוא מדבר רק על ברקו, שהוא לא ייצוג נאות לפרשנים בארץ.
secondly, אני בהחלט מסכים עם 2 הנקודות האחרונות שלו - ברקוביץ' הוא פרשן-יחצ"ן עצמי: הוא נותן את משנתו הפילוסופית על הכדורגל שהוא היה מלמד אם הוא היה מאמן תוך כדי משחק, ובבוטות מזעזעת. מעבר לכך, הוא סובל ממחלת הבורות שמאפיינת את כלל הפרשנים-שחקנים-לשעבר בארץ. גם הטובים שבהם (איווניר, אוחנה) פשוט לא עושים שיעורי-בית.
הנקודה הראשונה שלו, בה הוא מגן כביכול על הכדורגל ההגנתי של אינטר ואומר "התקפה מביאה ניצחונות, הגנה מביאה אליפויות" - far from the truth. בארסה (09' ו-06'), יונייטד של 08', ליון, אינטר של מנצ'יני, הגלאקטיקוס, צ'לסי השנה, ארסנל. לא חסרות קבוצות התקפיות שזכו בתארים בשנים האחרונות. בקטע הזה הכתב קצת תקוע בשנות ה-90.
תמונה
שלח תגובה