אז יהיה סבבה

אני ראיתי גם 5 בקצה, הבחור טען שהVIP זה בקדמת הבמה אז נקווה לטוב

רדיואקטיב סאן מרימים מופע מחווה לאחת ויחידה - פורקיופיין טרי.
הלהקה שנכנסה לתודעת העולם בזכות המורכבות והסאונד שכל כך ייחודי לה,
נוחתת בארץ ב7.7 וזה בדיוק הזמן לחמם מנועים ולהיכנס לטירוף!!!
ההרכב מבטיח לקיים ערב בלתי נשכח ובהפקה מושקעת, הכוללת סט ליסט
שבוודאות, לא תזכו לשמוע בהופעה הקרבה.
זה קורה ב1.6.10 בשעה 22:15
מועדון הסאבליים, רח' סלמה 53, ת"א
עלות כניסה - 30 ש"ח
המלצה שלנו? תהיו שם
כי את הערב הזה, יהיה קשה לשכוח
דני גולובטי: שירה, גיטרות
דורון עטואר: גיטרה בס, קולות
מיקי שירן: גיטרה חשמלית
מתי גולובטי: קלידים, קולות
דניאל אופק: תופים
אני מכירה אותם קצת, לא חרשתי עליהם אף פעם, שמעתי דברים מאוד טובים על ההופעה שהם נותנים אז החלטתי ששווה.NamelessATM כתב:קנית כרטיס להופעה ואת עוד לא שמעת את הלהקה?![]()
טוב אז בחודש וחצי שיש עד ההופעה... האלבומים שצריך כדי להיות מוכנים להופעה, לפחות מהסטליסטים שראיתי (למרות שזה משתנה קצת בין הופעה להופעה):
The Incident, Fear of a Blank Planet, Deadwing, In Absentia, Lightbulb Sun, The Sky Moves Sideways, וה-EP שלהם Nil Recurring.
ממה להתחיל... אני לא יודע בידיוק מאיזה כיוון את באה אז לא יודע מה להמליץ לך, אבל אני ועוד הרבה אנשים שאני מכיר התחילו לשמוע אותם מ-Fear of a Blank Planet.
אחלה ,moonchild כתב:DivineComedy כתב:אם זה בשביל ההופעה אז חובה The Incident ן Fear. הראשון ינוגן במלואו (הדיסק הראשון).
אם זה פשוט להכיר את הלהקה אז כל האלבומים של הניינטיז, במיוחד Up the Downstair ו Lighbulb Sun שבעיניי מתעלים על האלבומים האחרונים להם.
זה נכון כשמדברים על כל האלבומים שיצאו מאז אין אבסנטיה (כולל), אבל אלבומים כמו:טל רודס כתב:רוק אלטרנטיבי עם השפעות פרוג,פסיכדליה,נויז ועוד.
השורה נשמעת טוב ונכונה עד שאתה מגיע למילה נויז כי עד עכשיו לא שמעתי השפעה כזו או אחרת . אלא אם כן תצביע לי על חלק שכן ( ואז אני סביר להניח אעלה את הסיכויים להמשיך עם ההיכרות שלי איתם מהר יותר משחשבתיטל רודס כתב:רוק אלטרנטיבי עם השפעות פרוג,פסיכדליה,נויז ועוד.