Forsaken Solo
-
- דרימיסט מתחיל
Forsaken Solo
שלום לכולם.
אני החלטתי שאני רוצה לקחת "פרויקט" וללמוד את הסולו של Forsaken רציתי לשאול אם למישהו יש טאבים מדוייקים כי לפי דעתי הטאבים של הגיטר פרו לא נכונים בסוויפים שם
תודה מראש.
Ron Gold
אני החלטתי שאני רוצה לקחת "פרויקט" וללמוד את הסולו של Forsaken רציתי לשאול אם למישהו יש טאבים מדוייקים כי לפי דעתי הטאבים של הגיטר פרו לא נכונים בסוויפים שם
תודה מראש.
Ron Gold
- yakim
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
Re: Forsaken Solo
אני לא יודע לגבי טאבים מדוייקים. סתם שתדע שגם בספרים הרישמיים ,יש הרבה אי דיוקים.
כשאני לא בטוח ,אני פשוט בוהה על דיוידיים וקליפים של הופעות בתקווה שיצלמו את הקטעים הבעייתיים על קלוז אפים על פטרוצ'י
כשאני לא בטוח ,אני פשוט בוהה על דיוידיים וקליפים של הופעות בתקווה שיצלמו את הקטעים הבעייתיים על קלוז אפים על פטרוצ'י
"I guess...do they read left to right in Japan?...No?...Or is that Israel I'm thinking? Right to left, right? Yeah, so I go left to right."
-JP regarding the way his bank presets are arranged
-JP regarding the way his bank presets are arranged
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
אני עדיין לא מבין למה האנשים שמחברים את הטאבים האלו לא בודקים אם זה נכון או לא ???
זה ממש מחרפן אותי .

- WhoIsMax
- דרימיסט שרוף
תוציא משמיעה את החלקים שאתה לא בטוח בהם. זו משימה די מייגעת, ואולי תצטרך תוכנות כמו Audacity כדי להאט חלקים מסוימים אבל זה משתלם בסופו של דבר לשמיעה שלך. זה לא נראה לי דבר טוב לפתח תלות בטאבים, תוכל לפתח את האוזן שלך לרמה של אמינות גבוהה יותר.
איך שנאתי כשאמרו לי את זה בהתחלה..
איך שנאתי כשאמרו לי את זה בהתחלה..
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
בסופו של יום - הם צדקו . זה מפתח תשמיעה אחושילינג .
-
- דרימיסט מתחיל
התוכנה הזאת שאמרת....היא טובה? ואם כן מאיפה אני יכול להוריד אותה? תודה
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
אנחנו לא מפרסמים בפורום לינקים להורדה של תוכנות אבל אני מניח שתוכל למצוא אותה בשיטוט באינטרנט.
אחד הדברים שאני הכי זוכר כשלמדתי פסנתר (הייתה לי מורה רוסיה מעולה) זה שהיא הייתה מושיבה אותי עם הגב לפסנתר, מנגנת אקורדים ונותנת לי לזהות צלילים , במהרה התברר לי שיש לי שמיעה אבסולוטית. מה שאני רוצה להגיד בכל זה, שאני ממליץ מנסיון אישי על הוצאת קטעים משמיעה, אולי בתחילה תצטרך תוכנה כמו שהמליצו לך , אבל אחרי מספיק אימון ותרגול אני מאמין שתוכל להוציא גם קטעים עם השמיעה שלך, תאמין לי שזה כיף לא נורמלי - אני מגיל 12 מנגן ללא תווים, רק משמיעה.תוציא משמיעה את החלקים שאתה לא בטוח בהם
-
- דרימיסט מתחיל
אוקיי תודה רבה התחלתי כבר להתאמן על הוצאה משמיעה ומצאתי את התוכנה
ומצטער לא ידעתי שאסור לפרסם קישורים אני יעבור על החוקים =]
ומצטער לא ידעתי שאסור לפרסם קישורים אני יעבור על החוקים =]
- WhoIsMax
- דרימיסט שרוף
שיהיה בהצלחה!