אשכול משחקי וידיאו! PC, קונסולות ועוד
- Sentient 6
- דרימיסט-על
Re: אשכול משחקי וידיאו! PC, קונסולות ועוד
לייב אקשן טריילר להיילו ריץ'!!! יום בחיים של ספרטן III כולל אוגמנטציה כימית, באדיבותו של המפקד של צוות נובל, קרטר A259
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yc3q_CiAlhc[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yc3q_CiAlhc[/youtube]
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
- Greenburger
- דרימיסט-על
יש תאריך לסטארקרפט 2!! 27.7!
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- Lord Of The Strings
- תמרי!
- יצירת קשר:
בשעה טובה.
מה עם דיאבלו 3?
מה עם דיאבלו 3?
- Greenburger
- דרימיסט-על
עוד לא
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- Sentient 6
- דרימיסט-על
דיאבלו 3 לדעתי לא יצא עד אחרי או קרוב מאוד לחלק השני של סטארקראפט 2.
לדעתי עד הסוף של הטרילוגיה של החלק השני כל הפרוטוס ישמידו את עצמם אבל סתם ניחוש.
לדעתי עד הסוף של הטרילוגיה של החלק השני כל הפרוטוס ישמידו את עצמם אבל סתם ניחוש.
- Sentient 6
- דרימיסט-על
ריץ' נוחת ב14 בספטמבר. אני מזה משיג את החבילה האגדית.

- Sentient 6
- דרימיסט-על
תקשיבו ראיתי את הטריילר החדש לקילזון 3 לפני כמה ימים וזה פשוט ripoff בוטה של הטריילר הראשון של גירז אוף וור 2. יכול להיות שהמשחק הזה יהיה גם ב4 מימדים (4th dimensional killzone the omniscient?) אבל הוא עדיין ישאר ריף אוף מטורף להיילו וגירז וההוכחה שלסוני אין שום זיכיון אמיתי אחד שיכול לשלוט בשוק או להפגין טיפת מקוריות (חוץ מליטל ביג פלנט שאני מוריד את הכובע בפניו, הוא מקורי ומעניין בטירוף)
זהו, זה הrent היומי שלי לגבי העליונות של ה360 על הPS3.
זהו, זה הrent היומי שלי לגבי העליונות של ה360 על הPS3.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
לא
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- Sentient 6
- דרימיסט-על
ניר פעם אחת בחיים מותר לי להיות צודק יותר מאשר אנשים חכמים ממני וזה עכשיו.
אתה יודע שאין לPS3 שום משחק עם סטטוס וקהל כמו שיש להיילו או לגירז. קילזון זה חיקוי, רזיסטנס זה משחק השקה שלא הצליח לעמוד במשימה שלו ובטח שלא לצבור מעמד קאלט ומטאל גיר סוליד עוד מעט מגיע ל360 גם אז אי אפשר להחשיב אותו בתור משחק של סוני כבר. פשוט אין לסוני תשובה אחת הגונה אחרי משהו כמו 3 שנים נראה לי.
אתה יודע שאין לPS3 שום משחק עם סטטוס וקהל כמו שיש להיילו או לגירז. קילזון זה חיקוי, רזיסטנס זה משחק השקה שלא הצליח לעמוד במשימה שלו ובטח שלא לצבור מעמד קאלט ומטאל גיר סוליד עוד מעט מגיע ל360 גם אז אי אפשר להחשיב אותו בתור משחק של סוני כבר. פשוט אין לסוני תשובה אחת הגונה אחרי משהו כמו 3 שנים נראה לי.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
אף אחד לא מחפש קאלט, עובדה שזה לא מה שהזיז את הXBOX להיות יותר או פחות טוב מPS. מה שכן קרה לפחות בXBOX הקודם הוא שהיילו היה היחיד שהחזיק את הקונסולה בחיים ועובדה שזה לא החזיק וPS2 היה הרבה יותר מוצלח.
הטעות של סוני הוא לחפש משחקי קאלט בצורת קילזון. הם צריכים להמשיך להשקיע שמפתחים מוכשרים שיודעים ליצור משחקים מקוריים ולאו דווקא מחפשים את הקאלט. דוגמה? Uncharted. בלי bells & whisltes זה אחד המשחקים המדהימים והמוצלחים לPS.
הטעות של סוני הוא לחפש משחקי קאלט בצורת קילזון. הם צריכים להמשיך להשקיע שמפתחים מוכשרים שיודעים ליצור משחקים מקוריים ולאו דווקא מחפשים את הקאלט. דוגמה? Uncharted. בלי bells & whisltes זה אחד המשחקים המדהימים והמוצלחים לPS.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- Sentient 6
- דרימיסט-על
כן uncharted מעולה זה נכון. יש לך נקודה טובה בזה שהמשחקים הטובים יותר של הPS3 הם דווקא המתח, ההרפתקאות והחשיבה ולא הshooters שהיית מצפה שישלטו.
עדיין מה שאמרתי בהתחלה זה שאחרי שלושה קונסולות אימתניות ו16 שנה אין להם זיכיון אחד שהצליח כמו combat evolved מהרגע שהוא יצא או ששינה את הדרך שבה משחקים ברשת כמו halo 2. זה ההבדל, מיקרוסופט היום משתמשים בשכל אבל סוני בונים על השרירים של המכונה שלהם ואמרתי כבר שבעוד 5 שנים נרגיש את זה מאוד שה360 יגיע לקצה והPS3 רק יתחיל להתחמם אבל לא חושב שסוני יכולים עוד להרשות לעצמם לחכות עד אז עם הפער של מיקרוסופט באמריקה ובאירופה (נראה לי שגם ליפן הם יכנסו עד אז)
ד"א שים לב שאפשר לראות כמה רעש הNATAL עושה לעומת הMOVE שהוא כמו עכבר שרץ בין הקירות של הבית. סוני פשוט לא מטפחים קהל וזה יתנקם בהם בגדוללללללל.
עדיין מה שאמרתי בהתחלה זה שאחרי שלושה קונסולות אימתניות ו16 שנה אין להם זיכיון אחד שהצליח כמו combat evolved מהרגע שהוא יצא או ששינה את הדרך שבה משחקים ברשת כמו halo 2. זה ההבדל, מיקרוסופט היום משתמשים בשכל אבל סוני בונים על השרירים של המכונה שלהם ואמרתי כבר שבעוד 5 שנים נרגיש את זה מאוד שה360 יגיע לקצה והPS3 רק יתחיל להתחמם אבל לא חושב שסוני יכולים עוד להרשות לעצמם לחכות עד אז עם הפער של מיקרוסופט באמריקה ובאירופה (נראה לי שגם ליפן הם יכנסו עד אז)
ד"א שים לב שאפשר לראות כמה רעש הNATAL עושה לעומת הMOVE שהוא כמו עכבר שרץ בין הקירות של הבית. סוני פשוט לא מטפחים קהל וזה יתנקם בהם בגדוללללללל.
-
- דרימיסט מתחיל
האמת שלסוני יש זיכיון אחד ענק באמת והוא גראן טוריסמו כמובן.
- Greenburger
- דרימיסט-על
מה עם God of War?
זיכיון ל- PS שהוא הכי גדול מכל הזכיונות... יותר גדול מהיילו גם.
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- Sentient 6
- דרימיסט-על
dude זה ממש לא נכון גאד אוף וור מכר עד היום 11.5 מיליון יחידות מכל הסדרה והיילו מכר 28 מיליון עותקים. לזכותו של גראן טוריסמו חייבים לציין שהסדרה מכרה עד היום 58 מיליון עותקים שזה די בלתי נתפס אבל קשה לי בכנות להתייחס לסדרת סימולטורים שהיא תמיד הייתה הפגנת שרירים גרפית וזהו כל כך ברצינות, בטח מול זכיונות כמו היילו או גאד אוף וור שיש להן קאנון ענקי. שתבינו למה אני כל כך אוהב את היילו רק, כל היקום הזה מבחינת גודל ועומק שני היום רק לסטאר וורס, סטאר טראק ואולי העולם של טולקין אבל זה כבר נתון היום לויכוח. זה יקום שאומנם הוא נובע מפורמט אחר ופחות פופולרי מהקולנוע אבל מאז סטאר וורס לא היה משהו בסדר גודל כזה. משחקי וידאו, פריטי אספנים, אנימה, קומיקס, ספרות כתובה ו-Alternate reality וברגע שיגיע הסרט והוא יגיע זה יהיה בלתי ניתן לעצירה וזה אולי הקטע הכי מטורף שהסדרה הזאת נמצאת בדיוק בדרך ההפוכה מסטאר וורס אבל היא תגיע בסופו של דבר לאותו הסדר גדול. כשהחרא פוגע במאורר אתה יודע שהצ'יף יהיה שם ולא כדאי להתעסק איתו.Greenburger כתב:מה עם God of War?
- Greenburger
- דרימיסט-על
טוב המשפט האחרון של הפתגם האמריקאי היה ממש לא קשור... 
השבוע הסתיים השלב הראשון של הבטא של סטארקרפט 2 שלקחתי בו חלק. המשחק אדיר ואני לא יכול לחכות שהוא ייצא

השבוע הסתיים השלב הראשון של הבטא של סטארקרפט 2 שלקחתי בו חלק. המשחק אדיר ואני לא יכול לחכות שהוא ייצא

(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- Sentient 6
- דרימיסט-על
כן לא קשור במחשבה שנייה... אבל אמיתי!!!Greenburger כתב:טוב המשפט האחרון של הפתגם האמריקאי היה ממש לא קשור...
זה התחבר יותר טוב בטיוטה הראשונה של ההודעה שרציתי לשלוח.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
העולם של היילו לא קרוב לדעתי לעולמות האחרים שהזכרת בפופולריות. ובתור מי ששיחק את היילו המקורי אני יכול לומר שהוא רחוק מאוד מלהיות מעניין כמו האחרים.
- Sentient 6
- דרימיסט-על
לא מדבר על פופולריות אלא על גודל הקאנון.DivineComedy כתב:העולם של היילו לא קרוב לדעתי לעולמות האחרים שהזכרת בפופולריות. ובתור מי ששיחק את היילו המקורי אני יכול לומר שהוא רחוק מאוד מלהיות מעניין כמו האחרים.
ובין קומבט איוולוד לODST העולם הזה גדל בצורה חולנית. כל יום יש משהו חדש לעשות וללמוד ממנו. אם באנג'י ו343 היו מחליטים להפוך את השפה של הElites לשפה אמיתית כמו קלינגונית ולא סתם כמה מילים נגיד אז אני הייתי לומד אותה. כזה פוטנציאל יש בשביל הקהל.
- Sentient 6
- דרימיסט-על
הפרוייקט נטאל קיבל שם רשמי חדש, Kinect והאישור הרשמי לגירסת הלייט של ה360 נראה כבר מעבר לפינה אחרי שהתחילו להדליף תמונות. כנראה יכריזו על איזשהו קומבו יחד עם החיישן תנועה כדי לשווק חזק יותר אז מי שלא היה לו עד עכשיו עקב שיקולים כלכליים ורוצה להזמין כנראה יוכל להרשות לעצמו.
- Sentient 6
- דרימיסט-על
WOW פאקינג איי E3 הגיע ובאנג'י שיחררו טריילר חדש משלב של היילו ריץ' וזה נראה מדהים, משהו אחר לגמרי!!!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KhHeUs5DTBU[/youtube]
בפעם הראשונה בסדרה אפשר יהיה לקחת חלק בקרבות החלל בחלליות קרב חדשות לגמרי בשם Sabre שהן אחד הסודות השמורים שיש על הכוכב וכנראה שיש עוד כמה והן שונות מהLongsword שהיו עד עכשיו בתוך ומחוץ לאטמוספירה אבל אי אפשר היה להטיס והן נראו יותר כמו שילוב של B2 ותריסנית. בחללית החדשה שמזכירה יותר חלליות מאמינה של שנות ה80 יש מגיני אנרגיה והתנועה שלהן ממש מזכירה את הbanshee של הקובננט רק ממש ממש מהר וזה נראה די מטורף לגמרי. אני כבר ממילא לא הייתי מאוזן מנטלית מהרגע שסיימתי את ODST וחיכיתי למשחק הזה אבל עכשיו בכלל עבר לי רעד בידיים. יהיה מעניין לראות איך האלמנט החדש הזה יעבוד אבל יהיה מדהים בכל מקרה כשהאקשן כל כך ענקי הפעם.
זה לגבי הפרשס האישי שלי והצוות של גירז אוף וור 3 גם נתנו תצוגה ראשונה של המשחק והאקשן נראה מצד אחד הרבה יותר טקטי אבל מצד שני הרבה פחות שפוי עד כמה שנשאר. אפשר לראות שהפעם נלחמים לא רק בלוקוסט אלא גם בלמבנט שהם עיוות מטורף לחלוטין שלהם ואלה הרבה יותר מסוכנים ככה שבעצם כל שדה קרב הוא בלאגן מוחלט עם שלושה פקציות שמזנקות אחת על השניה בלי יותר מדי היגיון. אפשר לראות גם שהטפילים שאכלו את קרמיין במשחק השני גם יחזרו שזה ממש מוזר אבל למי אכפת שזה כל כך עצבני.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6e8rMBj0AXE[/youtube]
אני אשתדל כמה שאפשר להביא לכאן כמה שיותר כל עוד התערוכה נמשכת.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KhHeUs5DTBU[/youtube]
בפעם הראשונה בסדרה אפשר יהיה לקחת חלק בקרבות החלל בחלליות קרב חדשות לגמרי בשם Sabre שהן אחד הסודות השמורים שיש על הכוכב וכנראה שיש עוד כמה והן שונות מהLongsword שהיו עד עכשיו בתוך ומחוץ לאטמוספירה אבל אי אפשר היה להטיס והן נראו יותר כמו שילוב של B2 ותריסנית. בחללית החדשה שמזכירה יותר חלליות מאמינה של שנות ה80 יש מגיני אנרגיה והתנועה שלהן ממש מזכירה את הbanshee של הקובננט רק ממש ממש מהר וזה נראה די מטורף לגמרי. אני כבר ממילא לא הייתי מאוזן מנטלית מהרגע שסיימתי את ODST וחיכיתי למשחק הזה אבל עכשיו בכלל עבר לי רעד בידיים. יהיה מעניין לראות איך האלמנט החדש הזה יעבוד אבל יהיה מדהים בכל מקרה כשהאקשן כל כך ענקי הפעם.
זה לגבי הפרשס האישי שלי והצוות של גירז אוף וור 3 גם נתנו תצוגה ראשונה של המשחק והאקשן נראה מצד אחד הרבה יותר טקטי אבל מצד שני הרבה פחות שפוי עד כמה שנשאר. אפשר לראות שהפעם נלחמים לא רק בלוקוסט אלא גם בלמבנט שהם עיוות מטורף לחלוטין שלהם ואלה הרבה יותר מסוכנים ככה שבעצם כל שדה קרב הוא בלאגן מוחלט עם שלושה פקציות שמזנקות אחת על השניה בלי יותר מדי היגיון. אפשר לראות גם שהטפילים שאכלו את קרמיין במשחק השני גם יחזרו שזה ממש מוזר אבל למי אכפת שזה כל כך עצבני.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6e8rMBj0AXE[/youtube]
אני אשתדל כמה שאפשר להביא לכאן כמה שיותר כל עוד התערוכה נמשכת.