אשכול מונדיאל - דרום אפריקה 2010

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה

מי לוקחת?

ספרד
6
22%
אנגליה
2
7%
ברזיל
3
11%
איטליה
0
אין הצבעות
הולנד
2
7%
גרמניה
7
26%
ארגנטינה
6
22%
צרפת
0
אין הצבעות
פורטוגל
1
4%
אחר
0
אין הצבעות

סך הכול הצבעות: 27

סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

Re: אשכול מונדיאל - דרום אפריקה 2010

שליחה על ידי DivineComedy »

ואתה חושב שמונדיאל של 8 קבוצות הכי טובות יהיה מעניין? :) הרי מתי מעניין ע"פ התיאוריה של ה"התקפיים"? כשקבוצה טובה מפרקת קבוצה מהשכונה כמו דרום קוריאה... חייבים קבוצות כאלה כי אחרת לא יהיה אף פעם "מעניין".
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:תנחומי למשפחות השחקנים של צפון קוריאה, שאחרי התצוגה היום מול פורטוגל לא יהיו כנראה בין החיים בשבוע הבא. צפון קוריאה שיחקה נהדר ויותר טוב מפורטוגל עד השער הראשון שספגה, במחצית השנייה זאת פשוט הייתה התפרקות.
הגיע הזמן שקבוצות יבינו שרק המשחק התקפי מצליחים! פורטוגל עשו הרבה שינויים מהמשחק הראשון והמחריד שלהם, והשינוי המרכזי זה - התקפה, התקפה, התקפה- וככה הם מבקיעים שביעייה. אפילו ברזיל לא עשתה את זה מול הצפון קוריאנים.
כשקבוצות משחקות מבוקר והגנתי באים אליהן בטענות על בונקר, למרות שזו הדרך היחידה בה יכולה צפון קוריאה, למשל, לעמוד בכבוד מול ברזיל. כשאותה קבוצה פותחת את המשחק וחוטפת שביעיה קופצים חוכמולוגים ומדברים על בושה וחרפה ושאין מקום לנבחרות כאלו. אז מה בעצם כולם רוצים? לא בונקר, לא שביעיות, אולי נעשה טורניר מונדיאל של שמונה קבוצות שוות באיכותן ורמתן וזהו?

לגבי האדום של שוייץ, פשוט נמאס לי כבר מרמת השיפוט המחליאה במונדיאל הזה. שופטי כדורגל מאיי סיישל, ערב הסעודית, גוואטמלה, הורסים פה משחקים לנבחרות שלמות. מתי יבינו בפיפ"א שלא עושים צחוק מהמונדיאל? תביאו מספר שופטים מובחר אבל רק מהליגות הבכירות בעולם וזה לא חייב להיות רק אירופה כי יש במונדיאל הזה שופט יפני מצוין. אבל להביא שופטים ממדינות שאין בהן באמת מסורת וכדורגל מקצועני? בושה וחרפה והתוצאות נראות על המגרש.
צפון קוריאה לא שיחקה בונקר מול ברזיל, ראית את המשחק? והיא עמדה בכבוד. פורטוגל פשוט תקפו היום הרבה יותר ממה שברזיל עשתה, והיה להם יותר מזל. אחרי הגול השני צפון קוריאה די התפרקה.
שוויץ היא נבחרת מחליאה- הם כל הזמן משחקים האלימות! לא הגיע להם האדום אבל זה מגעיל שכל שחקן שניסה לקחת לאותו שחקן את הכדור קיבל מרפק לפנים. שוויץ לא מסוגלים לשחק כדורגל אז הם משחקים מכות, כמו בליגה האנגלית לא טל? בגלל זה אתה מעריץ של היצפלד ושל שוויץ, כי משחקים בושידו!
אני מאחל לשוויץ לעוף כמה שיותר מהרף שלא נראה את הכדורגל היווני המכוער הזה. היצפלד זה האוטו רהגל של הטורניר הזה!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

עד עכשיו אני ממש מתלהב מצ'ילה. לא יכול לחשוב שם על שם אחד רציני, והם משחקים נפלא - בלי אגו, הרבה מחוייבות ומשחק התקפי. הלטיניות עדיין בלי הפסד, יש מצב שזה הטורניר שלהן. שוויץ לעומת זאת - בוא נאמר שהמבחן שלהם יהיה בעליה ליורו 2012, כשאין להם את יוון וישראל בבית.
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

נכון, ממש כיף לראות את צ'ילה, לטינית בלי פוזה והרבה מאמץ על המגרש.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טוב מאוד שצ'ילה לא נכנעה לבונקר המסריח של שוויץ- גם ב-11 שחקנים, גם ב-10 שחקנים, נשארים בבונקר מכוער. איזו קבוצה סרוחה, כל הכבוד לצ'ילה ואני מקווה שהיא תעלה יחד עם ספרד לשלב הבא.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

שוויץ היא נבחרת מחליאה- הם כל הזמן משחקים האלימות! לא הגיע להם האדום אבל זה מגעיל שכל שחקן שניסה לקחת לאותו שחקן את הכדור קיבל מרפק לפנים. שוויץ לא מסוגלים לשחק כדורגל אז הם משחקים מכות, כמו בליגה האנגלית לא טל? בגלל זה אתה מעריץ של היצפלד ושל שוויץ, כי משחקים בושידו!
אני מאחל לשוויץ לעוף כמה שיותר מהרף שלא נראה את הכדורגל היווני המכוער הזה. היצפלד זה האוטו רהגל של הטורניר הזה!
שוב פעם אתה מזהם לנו את הדיון עם הדמגוגיה הזולה הזאת? שוויץ עשו לספרד בית ספר ועם קצת יותר מזל זה היה נגמר עם 3 חתיכות ברשת של קסיאס. מה שמגעיל הוא רמת השיפוט שאפילו יותר נמוכת מרמת שיפוט ב-XBOX, כל נגיעה וליטוף הן כרטיס צהוב - רבאק תן למשחק לזרום, השחקנים צריכים להיות במוקד ולא השופט.
שוויץ משחקים אחלה כדורגל ואני מאחל להם שינצחו את הונדורס בשלב הבא ולא נצטרך לראות את הנבחרת של המדינה בשלב הבא.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

יופי של משחק של ספרד, לפחות עד הפנדל שהם פיספסו, שמשום מה אחרי זה הם נרדמו.
להונדורס יש הרבה טכניקה אבל אין ליטוש וטקטיקה לוקה.
סה"כ היה משחק טוב... ספרד צ'ילה יהיה עסיסי!
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

טל רודס כתב:
שוב פעם אתה מזהם לנו את הדיון עם הדמגוגיה הזולה הזאת? שוויץ עשו לספרד בית ספר ועם קצת יותר מזל זה היה נגמר עם 3 חתיכות ברשת של קסיאס. מה שמגעיל הוא רמת השיפוט שאפילו יותר נמוכת מרמת שיפוט ב-XBOX, כל נגיעה וליטוף הן כרטיס צהוב - רבאק תן למשחק לזרום, השחקנים צריכים להיות במוקד ולא השופט.
שוויץ משחקים אחלה כדורגל ואני מאחל להם שינצחו את הונדורס בשלב הבא ולא נצטרך לראות את הנבחרת של המדינה בשלב הבא.
הזוי.
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

משחקים אחלה כדורגל עם הכלים שיש להם, לא הזוי.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל תמיד הזוי כשזה מדובר בספורט, זה לא חדש :haha:
מי שמזהם את הכדורגל זה נבחרות כמו שוויץ ויוון!
ספרד נתנה עוד משחק מעצבן למרות הניצחון. שוב הספרדים יעופו בשמינית כמו כל מונדיאל רק בגלל חוסר רצון על המגרש!
אבל וויה נתן גול, מהחלומות אולי הכי יפה עד עכשיו! איזה מזל ששנה הבאה הוא בבארסה...
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אני הזוי? אתה הזוי, אצלך כל הדיסקים בעולם מצוינים וכל הלהקות טובות :-)

וייה היה מצוין ,חבל שלא הבקיע שלושער ויהיה תענוג לראות אותו בבארסה (חבל שהם לא הביאו אותו כבר בעונה שעברה במקום איברהימוביץ' האוברייטד). הספרדים חייבים לעבוד קשה מאד מול צ'ילה וחייבים ללכת על נצחון כי יכול להיות שתיקו לא יספיק להם (שוויץ אמורים לנצח את הונדורס).
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:אני הזוי? אתה הזוי, אצלך כל הדיסקים בעולם מצוינים וכל הלהקות טובות :-)

וייה היה מצוין ,חבל שלא הבקיע שלושער ויהיה תענוג לראות אותו בבארסה (חבל שהם לא הביאו אותו כבר בעונה שעברה במקום איברהימוביץ' האוברייטד). הספרדים חייבים לעבוד קשה מאד מול צ'ילה וחייבים ללכת על נצחון כי יכול להיות שתיקו לא יספיק להם (שוויץ אמורים לנצח את הונדורס).
:haha: :haha:
לצערי אם דל בוסקה לא יתחיל להכניס שחקנים שרוצים לנצח, ספרד עפה כבר בשמינית כמו שקורה בד"כ. הזכייה ביורו היתה יציאה חד פעמית אם מסתכלים על ההיסטוריה של ספרד באליפויות השונות.
אני מקווה שהשחקנים יבינו שמה שהולך מול הונדורס לא ילך מול פורטוגל או ברזיל.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

על זה אדום לצרפת????????
מה קורה עם השכונה הזאת????
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

שופטים מענישים את הצרפתים, לפחות ככה זה נראה. בכל מקרה הצרפתים לא רצו לעלות.
נקווה שיוון לא יבואו להרוס את המשחק עוד חצי שעה, יאללה מסי תן להם בראש :cheers:
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

"מראדונה כמו תמיד מביע את הרגשות שלו בשמחה" :haha: :haha: אוייי רמי וייץ!
תמונה
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

ראיתי חצי פה וחצי שם, תכלס המשחק של ד קוראה היה יותר מעניין. יעקובו הביא החטאה שאם הייתי קורה לה החטאת המאה זה היה understatement. שחקן קוראיני שבא לכבוש גול בראש, לא מתלבש לו ובטעות הוא כובש ברגל. קיצור היה מצחיק.

מחר כולם בעד אנגליה וגרמניה!!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אני בכלל לא רוצה לחשוב על אופציה של שמינית גמר בלי אנגליה וגרמניה, שתיהן חייבות מחר לנצח בכל מחיר.
gils77
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי gils77 »

עדיף שאנגליה פשוט יצאו עם הרמה שהם שיחקו במשחקים הקודמים...
זה פשוט וריאציה על ספרד(מחזיקים בכדור אבל לא מספיק חדים בפינישים) רק יותר משעמם, וספרד עוד איכשהו נתנה משחקים מעניינים.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

האנגלים חייבים להגביר את קצב המשחק, הם שיחקו בהליכה ובאדישות במשחקים הקודמים. אני מקווה שלפי הדיווחים הסקי יוצא מההרכב, דפו ייכנס במקומו ושאולי יש גם סיכוי לראות את ג'ו קול שיכניס מימד של ברק ותחכום למשחק האנגלי השבלוני.
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sentient 6 »

אתה צריך להרוויח את זה, אי אפשר להיות כזה פרווה ולצפות לעלות כי ההבדל היחיד כרגע בין האנגלים לצרפתים הוא שהאנגלים מכבדים מספיק את המעמד והמדינה שלהם כדי לא להתנהג כמו נבלות לא מקצועיות. ארה"ב והסלובנים נותניים פייט לפחות בכל משחק ואם האמריקאים ינצחו היום מה שאני מאמין שיקרה, אז הם הרוויחו את זה באלף אחוז. מגיע לגרמנים והם יעלו, אין ויכוח על זה.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
שלח תגובה