אשכול מונדיאל - דרום אפריקה 2010
- Sentient 6
- דרימיסט-על
Re: אשכול מונדיאל - דרום אפריקה 2010
un fucking believable.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
איזה משחק מטורף!!!!!!!!!!!!!!
איטליה עם 20 נשמות ובכל זאת סלובקיה הענקית הצליחה!
עוד יותר יפה זה שסלובקיה לא הסתגרו לשנייה.
איטליה עם 20 נשמות ובכל זאת סלובקיה הענקית הצליחה!
עוד יותר יפה זה שסלובקיה לא הסתגרו לשנייה.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
BYE BYE ITALY , בשעה טובה הולכת הביתה עוד נבחרת עלובה שלא באמת באה לשחק כדורגל במונדיאל הזה. כמו צרפת, האיטלקים עפים הביתה בצדק רב. כל הכבוד לסלובקיה שבאו עם נקודה אחת למשחק ,נלחמו כמו אריות וניצחו בצדק.
כזאת הגנה איטלקית מגוחכת אני לא זוכר כבר הרבה זמן, קנבארו פשוט היה צריך לפרוש כבר לפני כמה שנים והשופט עשה איתו חסד מחצית ראשונה כשלא נתן לו צהוב שני ואדום.
כזאת הגנה איטלקית מגוחכת אני לא זוכר כבר הרבה זמן, קנבארו פשוט היה צריך לפרוש כבר לפני כמה שנים והשופט עשה איתו חסד מחצית ראשונה כשלא נתן לו צהוב שני ואדום.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
ההגנה זאת הבעייה הפחותה של האיטלקים 
רוב המשחק הם בקושי עברו את החצי גם כשהיו 1 מתחת.

רוב המשחק הם בקושי עברו את החצי גם כשהיו 1 מתחת.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
איזה.משחק.עלוב.של.דנמרק. כל החלק האחרון של המשחק הם כבר לא היו מסוגלים לרוץ. האמת שגם היפנים הראו עייפות בסוף, ורק הונדה תיזז כמו מטורף. שחקן מצויין לדעתי.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
-
- דרימיסט מתקדם
^מעניין לאן הוא יעבור אחרי המונדיאל...
משחק יפה מאד של היפנים.
משחק יפה מאד של היפנים.
- Sentient 6
- דרימיסט-על
הונדה מעניין אבל אוקובו שחקן עם הרבה יותר פוטנציאל לדעתי, יש לו קצת ברק דרום אמריקאי.
כל הכבוד לנבחרות כמו יפן וארה"ב שאומנם באים בלי שחקנים כמו וסלי סניידר או קאקא אבל באים עם כל כך הרבה רצון ואמונה וזה חתיכת תוסף לדלק שלך. רוצה לראות את ארה"ב שוב מתקדמים כמה שיותר ואם, אם אלוהים יודע איך יגיעו לחצי או אפילו גמר... כל הכבוד, זה רק כי הם הרוויחו.
כל הכבוד לנבחרות כמו יפן וארה"ב שאומנם באים בלי שחקנים כמו וסלי סניידר או קאקא אבל באים עם כל כך הרבה רצון ואמונה וזה חתיכת תוסף לדלק שלך. רוצה לראות את ארה"ב שוב מתקדמים כמה שיותר ואם, אם אלוהים יודע איך יגיעו לחצי או אפילו גמר... כל הכבוד, זה רק כי הם הרוויחו.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
יש ליפן הרבה שחקנים טובים, טוליו מהחלק האחורי, אוקבו, אנדו, הונדה וכמובן "יש רצוי ויש" Matsui.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
המשחק הזה מעצבן אותי!! הפורטוגזים משחקים כמו חבורת לוזרים סטייל יוון. למה אתה פאקינג נותנים לבריונים האלה לנהל את המחשק?? כל עלייה של ברזיל למעלה זה חצי הזדמנות. למה לא לוחצים עליהם באמצע המגרש? פאק מזמן לא עיצבנה אותי ככה נבחרת שיש לה את כל היכולת לתת לבריונים המגעילים מברזיל בראש.
ומה תוקעים שופט ממקסיקו במשחק הזה? אולי תשימו מישהו מברזיל ותסגרו עניין!
ומה תוקעים שופט ממקסיקו במשחק הזה? אולי תשימו מישהו מברזיל ותסגרו עניין!
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
איזה משחק מגעיל!!! ברזיל הכי גרועה שראיתי ב20 השנים האחרונות. חייבת לעוף בשמינית גמר, גם צ'ילה וגם ספרד יכולות להעיף אותה בקלות. פורטוגל סתם פחדה לחטוף גול. מגעיל לראות אותם משחקים על תיקו כל המחצית השנייה.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
אחד המשחקים הגרועים ביותר במונדיאל, פורטוגל באו להוציא תיקו וברזיל באו בשביל להעביר עוד 90 דקות, בושה וחרפה. ברזיל זה לא הקבוצה המלהיבה של פעם אלא קבוצה יעילה שנבנתה בצלמו של המאמן דונגה שהיה בעצמו קשר אחורי יעיל מאד.
עכשיו למנה העיקרית של ספרד-צ'ילה (יהיה משחק רותח) כאשר הסלקסיון חייבים ניצחון, בעוד שוויץ תרצה לנצח את הונדורס ולעלות לשלב הבא. האם גם הערב תהיה לנו סנסציה ואחרי אלופת העולם, גם אלופת אירופה תודח? קשה לי להאמין אבל כבר היו דברים בטורניר הזה.
עכשיו למנה העיקרית של ספרד-צ'ילה (יהיה משחק רותח) כאשר הסלקסיון חייבים ניצחון, בעוד שוויץ תרצה לנצח את הונדורס ולעלות לשלב הבא. האם גם הערב תהיה לנו סנסציה ואחרי אלופת העולם, גם אלופת אירופה תודח? קשה לי להאמין אבל כבר היו דברים בטורניר הזה.
- MrReD
- שגריר האופת'
ביינתים 2 שערים אדירים של ספרד. אני מקווה שצ'ילה לא תאכל אותה בגלל ניצחון של שוויץ כי אני ממש אוהב את צורת המשחק שלהם.
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
אוקי, אז ככה:
א) אין שום מצב בעולם הזה שדבר כזה מצדיק צהוב, שלא נדבר עם צהוב שני!
ב) אם אתה מפגר ואתה כן מוציא פה צהוב שני, אתה חייב לעצור את המשחק, להוציא את הכרטיס האדום, ולתת פאול!
אי אפשר גם לתת חוק יתרון וגם להוציא אדום כשהמהלך מסתיים!!
השופט הזה הרג את המשחק עם האדום הזה....
א) אין שום מצב בעולם הזה שדבר כזה מצדיק צהוב, שלא נדבר עם צהוב שני!
ב) אם אתה מפגר ואתה כן מוציא פה צהוב שני, אתה חייב לעצור את המשחק, להוציא את הכרטיס האדום, ולתת פאול!
אי אפשר גם לתת חוק יתרון וגם להוציא אדום כשהמהלך מסתיים!!
השופט הזה הרג את המשחק עם האדום הזה....

- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
לגבי ב) -> זה אפשרי וחוקי ולגיטימי.
אני מסכים שלא היה צריך לתת פה אדום, השופט הרג את צ'ילה וחבל. המונדיאל הזה צריך קבוצה כמו צ'ילה יותר מאשר קבוצות כמו שוייץ או ברזיל.
אני מסכים שלא היה צריך לתת פה אדום, השופט הרג את צ'ילה וחבל. המונדיאל הזה צריך קבוצה כמו צ'ילה יותר מאשר קבוצות כמו שוייץ או ברזיל.
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
מסכים עם ניר על ה-ב' של עילי.
אם אתם רוצים את צ'ילה, אז כרגע היא עולה. אם אתם רוצים שצ'ילה תעלה באמצעות ניצחון/תיקו עם ספרד - אתם מעיפים את ספרד. נבחרת שהמונדיאל הזה זקוק לה קצת יותר מלצ'ילה.
היום גיליתי שאורוגוואי, ארה"ב, גאנה או דרום-קוריאה - אחת מהן תהיה בחצי הגמר. מזעזע.
אם אתם רוצים את צ'ילה, אז כרגע היא עולה. אם אתם רוצים שצ'ילה תעלה באמצעות ניצחון/תיקו עם ספרד - אתם מעיפים את ספרד. נבחרת שהמונדיאל הזה זקוק לה קצת יותר מלצ'ילה.
היום גיליתי שאורוגוואי, ארה"ב, גאנה או דרום-קוריאה - אחת מהן תהיה בחצי הגמר. מזעזע.

"The bigger the lie, the more they believe"
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
מה זאת אומרת?? ברגע ששופט מחליט להוציא אדום אסור לו לתת חוק יתרון ולתת למהלך להימשך ולהוציא את האדום רק בסופו... לפי דעתי זה החוק...

- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
אתה טועה עיליי.
רן, כל היופי במונדיאל הוא שדברים כאלה יכולים לקרות.
ספרד? שתעיף את ברזיל ותעוף בעצמה...
רן, כל היופי במונדיאל הוא שדברים כאלה יכולים לקרות.
ספרד? שתעיף את ברזיל ותעוף בעצמה...
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
נו מסתבר שגם ברצלונה (אהה סליחה ספרד) יודעת לשחק גועל נפש בשביל הזמן...
רק שבמקרה שלה המטרה מקדשת את האמצעים

רק שבמקרה שלה המטרה מקדשת את האמצעים

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
בריל, איפה אתה?DivineComedy כתב:נו מסתבר שגם ברצלונה (אהה סליחה ספרד) יודעת לשחק גועל נפש בשביל הזמן...
רק שבמקרה שלה המטרה מקדשת את האמצעים![]()

-
- דרימיסט מתקדם
מה הבעיה עם זה שאחת מהן תהיה בחצי הגמר? להיפך, ארה"ב ודרום קוריאה נתנו אחלה כדורגל והייתי שמח לראות אחת מהן בחצי. גם אורוגוואי היא לא אופציה רעה.Mars Volter כתב:מסכים עם ניר על ה-ב' של עילי.
עילי, זה חוקי.