אשכול מונדיאל - דרום אפריקה 2010

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה

מי לוקחת?

ספרד
6
22%
אנגליה
2
7%
ברזיל
3
11%
איטליה
0
אין הצבעות
הולנד
2
7%
גרמניה
7
26%
ארגנטינה
6
22%
צרפת
0
אין הצבעות
פורטוגל
1
4%
אחר
0
אין הצבעות

סך הכול הצבעות: 27

טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

Re: אשכול מונדיאל - דרום אפריקה 2010

שליחה על ידי טל רודס »

ufomatan כתב:איזה יום משעמם של משחקים היה אתמול!
פאראגוואי ויפן הרגו את החשק לחיות עם הכדורגל המשמים שלהם!
ספרד שוב משחקת בהליכה וניצלת משער ענק של וויה כרגיל! עצוב לראות נבחרת אדירה כמו ספרד נראית כמו צל של קבוצה, משחקת אחורה במקום קדימה, מעבירה את הזמן במסירות מטופשות שאין להם שום תכלית מלבד לייאש את הקבוצה שנייה ואת הקהל שצופה במשחק! גועל נפש של כדורגל, מאמן עלוב שלא מסוגל להוציא מהשחקנים שלו חצי מהיכולת האמיתית שלהם, או אפילו לשחק בהילוך קצת יותר מהיר!
מישהו יכול להסביר לי למה צ'אבי אלונסו משחק? למה פרננדו טורס משחק? למה סרחיו ראמוס משחק? אתמול גם את אינייסטה היה צריך לגרש מהמשחק מרוב שהוא הלך על המגרש. איפה פברגאס? איפה פדרו שכבש בלי הכרה בברצלונה? למה יורנטה נכנס רק כמחליף לשחקן שלא פוגע מתחילת המונדיאל? איזה מאמן טמבל!

פרגוואי ויפן היה משחק משמים, חבל שאי אפשר היה להדיח את שתיהן בשמינית הגמר על הכדורגל שראינו מהן.
בריל, אתה צודק כי ההרכב של דביל-בוסקה לא מספיק טוב, מה אפס כמו בוסקטס עושה שם? איפה פבריגאס? למזלכם דוד וייה מחזיק את הנבחרת עם השערים שלו (הגול אגב היה בנבדל ברור), בלעדיו הייתם כבר על החוף באיביזה אוכלים פאייה. אגב מעניין בריל מה תאמר על הכרטיס האדום שהוצא לשחקן הפורטוגלי, אמנם הוא כיסח ללא הכרה במהלך המשחק, אבל נראה בהילוך החוזר שהוא לא עשה שום דבר לקפדוילה באירוע המדובר, ושוב פעם שחקן מהליגה הספרדית עושה הצגות.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

ראמוס דווקא היה אחד השחקנים היותר טובים של ספרד. גם הגן טוב, גם עלה ויצר מצבים וגם בעט בעיטה אחד מסוכנת ששוער פורטוגל הדף.
ספרד עמדו מאוד טוב על המגרש אבל זהו. פורטוגל בעיניי היו האכזבה הגדולה. פשוט שיחקו ביזיון, יותר גרוע מכל קבוצה אחרת שהודחה בשמינית.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

יש הרבה בעיות עם הנבחרת. אני חושב שראמוס מתחילת הטורניר בעיקר לא מדויק במסירות, ובקבלת ההחלטות שלו בהתקפה (למרות שהבעיטה שלו לשער הייתה לעניין). לצערי אין באמת מי שיחליף אותו כרגע, אבל לפחות לשים בצד שלו שחקן התקפה ראוי יותר מפרננדו טורס שדי מעליב את השם שהוא יצר לעצמו שלו בטורניר הזה.
בכלל אני חושב שבספדר צריכים לחשוב על מחליפים גם לראמוס, גם לפויול האגדי כי הוא, לצער כולנו, הופך איטי ומגושם עם השנים.
האדום שהפורטוגלי קיבל לא היה מוצדק, ואתה יודע בדיוק מה אני חושב שצריך לעשות לשחקנים שעושים הצגות על המגרש כדי להטעות שופט, לא צריך לחזור על זה.
ויה לא היה בנבדל, ואם היה משהו זה קו אחד עם ההגנה שלפי תקנון פיפ"א הולכים עם ההתקפה.
זה עדיין לא משנה את העובדה שיש שחקנים טובים יותר על הספסל ודל בוסקה הולך עם הפוליטיקה ולא עם היכולת. ספרד משחקת לא טוב, לא שמח, רק לעבור את המשחק במינימום מאמץ.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ראמוס שחקן נהדר, אבל כולם שוכחים שהוא בלם ולא מגן ימני. מאז שעבר מסביליה לריאל הוא מוצב בעיקר כמגן ימני ולמרות שיש לו טכניקה טובה, זאת לא העמדה האופטימלית שלו. פרננדו טורס חלוד בגלל הפציעה, הוא לא שכח לשחק כדורגל ועדיין מדובר באחד החלוצים הגדולים בעולם. פויול זה לדעתי הטורניר האחרון שלו והנסיון שלו חשוב לספרד.

אחי היה נבדל, הראו את זה גם אח"כ בטלויזיה, אני אישית ישר ראיתי בשידור הישיר שוייה עם חצי גוף קדימה מעבר להגנה בזמן המסירה אליו. הסגנון של דל בוסקה הגנתי ורוב השחקנים בספרד לא מצליחים להביא את היכולות שלהם לביטוי.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:ראמוס שחקן נהדר, אבל כולם שוכחים שהוא בלם ולא מגן ימני. מאז שעבר מסביליה לריאל הוא מוצב בעיקר כמגן ימני ולמרות שיש לו טכניקה טובה, זאת לא העמדה האופטימלית שלו. פרננדו טורס חלוד בגלל הפציעה, הוא לא שכח לשחק כדורגל ועדיין מדובר באחד החלוצים הגדולים בעולם. פויול זה לדעתי הטורניר האחרון שלו והנסיון שלו חשוב לספרד.

אחי היה נבדל, הראו את זה גם אח"כ בטלויזיה, אני אישית ישר ראיתי בשידור הישיר שוייה עם חצי גוף קדימה מעבר להגנה בזמן המסירה אליו. הסגנון של דל בוסקה הגנתי ורוב השחקנים בספרד לא מצליחים להביא את היכולות שלהם לביטוי.
עם זה אין ויכוח. טורס חלוד? אז תחליף אותו דקה 60, יש חלוצים "לא רעים" על הספסל.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

איך הגנתי?? הפורטוגלים לא עברו את החצי. ספרד לחצה מעולה עם 3-4 שחקנים בחצי של פורטוגל.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

ישששש!!!! לא הייתי כל כך שמח מכדורגל מאז שצרפת העיפו את ברזיל לפני 4 שנים!!!! אין דברים כאלה!!!!
ברזיל השחצנית, המלוכלכת עפה הביתה. ראינו בדיוק איזה משחק מלוכלך הם משחקים! איזה אושר!!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

איזה יום נפלא, תודה לך סניידר הגאון, תודה גם לחואן וג'וליו סזאר. איזה כיף לראות את ברזיל עפה הביתה עם הפדלאדות,הצלילות והבכיינות. אם לשופט היה ביצים הוא היה מרחיק את באסטוס בצהוב שני הרבה לפני הכניסה המכוערת של מלו ללא כדור ברובן.
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

רגע טהור של אושר.
Hoop Holland.
:D
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
spitfall
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי spitfall »

איך התרגשתי שההולנדים ניצחו מת על המדינה הנפלאה הזאת הלוואי יקחו את הגביע
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

גאנה חבורת לוזרים! לפי המשחק הגיע להם לעלות.
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

בידיוק בשביל זה המציאו את המונדיאל - לא כדורגל של ליגת האלופות (מה לעשות שלא לכל קבוצה יש שחקנים בקליבר של המועדונים הגדולים) אבל הרבה הקרבה, והמון המון דרמה. היום הזה היה שווה את כל הקבוצות ההגנתיות וכל ההשמצות שהמונדיאל הזה ספג במשך השבועות האחרונים.
אני היום נהנתי מכדורגל כמו שלא נהנתי הרבה זמן. :)
תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

איזה רבע גמר אדיר! הולנד מראה לברזיל מאיפה משתין הסניידר, גאנה מוכיחה לוזריות אדירה! אבל השער של פורלאן היה שווה עלייה אין מה לעשות. גאנה שיחקה יותר טוב, אבל צריך גם ווינריות בספורט (או לא להחמיץ פנדל דקה 120).
נקווה שהיום יהיה לפחות באותה רמה, אם לא יותר.
יש לי הרגשה שאחרי כל ההתלהבות מהדרום אמריקאיות, הגמר יהיה בין שתי אירופיות....
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

חכה, גמר של אורוגואי - פראגוואי עוד אפשרי :)

עם התחת של אורוגואי אני לא בטוח שהולנד יעברו אותם.
חצי גמר של גרמניה ספרד יהיה מעולה, אבל כמו אתמול הרי לא יכול להיות שכל משאלותיי יתגשמו :)
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

אני הולך עד הסוף עם ההימור שלי... ספרד - הולנד בגמר וספרד לוקחת.
אני בספק עם הספרדים יעברו את גרמניה או ארגנטינה.
תמונה
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

וואו, הגרמנים נראים פשוט מעולה!!
משחק ממש טוב. אני נהינתי
תמונה
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

אני לא זוכר כזאת נבחרת במונדיאלים... משחק מדהים!!
ודווקא בגלל שזה נראה טוב מדי, אני לא בטוח אם הם יקחו. אבל בינתיים, אני פשוט נהנה מאחד המונדיאלים הגדולים שאני זוכר.
כנראה שלחבק ולנשק את השחקנים שלך זה לא מספיק. שחקנים מעולים לא נותנים לך כלום אם אתה מאמן אפס. זה כישלון כולו של אני-אתן-למסי-לשחק-איך-שבא-לו מראדונה.
Plaschkes
פלשקס
יצירת קשר:

שליחה על ידי Plaschkes »

הגרמנים משחקים מדהים, לארגנטינה פשוט לא היה סיכוי עם צורת המשחק של מראדונה, וראו את זה לכל אורך המשחק. מהניצחון על אנגליה היה אפשר לראות שהמונדיאל הזה שייך לגרמניה, אני מאוד אופתע אם הם לא יקחו בגמר.
תמונה

תמונות וקליפים של הגיטרות שלי.

תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ניר גם אני לא זוכר כזה כדורגל ואני רואה מונדיאלים משנת 86 (כשהפסדנו לארגנטינה בגמר), פשוט שאפו ענק ורואים את טביעת האצבע של המאמן, בעוד בארגנטינה רואים שאין בכלל מאמן על הקווים. כדורגל מעולם אחר , 4:1 על אנגליה, 4:0 על ארגנטינה עוד רביעיה מול אוסטרליה, למישהו יש ספק מי הנבחרת שמציגה את הכדורגל הכי טוב במונדיאל? זה יהיה פשע אם גרמניה לא תזכה. אני מקווה שהחסרון של מולר לא יהיה משמעותי בחצי גמר כי הוא שחקן פשוט ע-נ-ק!
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

בהחלט גרמניה נבחרת ראויה לזכייה, הכסף שלי עדיין על ספרד.
טל, איפה טביעת האצבע של המאמן? אני זבל אם הכרת את יוגי לב ואת פילוסופיית המשחק שלו לפני שהפך למאמן הנבחרת. סה"כ, גם הוא, מתבסס על סגירות נפלאות בהגנה ועל מתפרצות - הגרמנים במתפרצות אלופי העולם כבר 40 שנה.
תמונה
שלח תגובה