אשכול מונדיאל - דרום אפריקה 2010

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה

מי לוקחת?

ספרד
6
22%
אנגליה
2
7%
ברזיל
3
11%
איטליה
0
אין הצבעות
הולנד
2
7%
גרמניה
7
26%
ארגנטינה
6
22%
צרפת
0
אין הצבעות
פורטוגל
1
4%
אחר
0
אין הצבעות

סך הכול הצבעות: 27

סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

Re: אשכול מונדיאל - דרום אפריקה 2010

שליחה על ידי DivineComedy »

Mars Volter כתב:בהחלט גרמניה נבחרת ראויה לזכייה, הכסף שלי עדיין על ספרד.
טל, איפה טביעת האצבע של המאמן? אני זבל אם הכרת את יוגי לב ואת פילוסופיית המשחק שלו לפני שהפך למאמן הנבחרת. סה"כ, גם הוא, מתבסס על סגירות נפלאות בהגנה ועל מתפרצות - הגרמנים במתפרצות אלופי העולם כבר 40 שנה.
עמידה על המגרש
תנועה ללא כדור
כיסוי בהגנה

זה מה שהגרמנים עושים מעולה מעבר למומחיותם המתפרצות.

כשיש לך את מסי, טבז והיגואין, תחשוב מה אתה יכול לעשות אם אתה מעמיד אותם נכון והם זזים ללא כדור וגם עושים קצת הגנה למרות האגו הגדול שלהם.

מסי עמד על משבצת של 10x10 כל המשחק, ולא הזיז את עצמו לעשות אפילו טיפה הגנה.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
המפוחלץ הנוצץ
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי המפוחלץ הנוצץ »

ספרד פרגוואי לא היה מרשים מרשים אהה? כנראה שגרמניה יאכלו את ספרד בלי מלח.
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

אז הנה למה אני חופר פה כבר חודש על % ניצול מצבים. תראו את המספרים משני המשחקים האחרונים של גרמניה:
מול אנגליה:
17 בעיטות לשער (לאנגליה - 19)
7 בעיטות למסגרת (לאנגליה - 9)
4 שערים

מול ארגנטינה:
18 בעיטות לשער (לארגנטינה - 20)
6 בעיטות למסגרת (לארגנטינה - 7)
4 שערים

וזה לא שהגרמנים ניצלו יום מטורף של בעיטות מרחוק או משהו. תשימו לב לשערים של גרמניה, אף אחד מהם לא יותר מ-7 מטרים מהשער, רק אחד ממצב נייח. יש לי עוד כמה הסברים ללמה הגרמנים מגלים כזו עליונות על הנבחרות האליפות (גם מול סרביה חוסר מזל מנע מהם ניצחון), אחד ההסברים שלדעתי חלקכם לא יסכים איתו היא העובדה שהבונדסליגה קצרה ב-4 משחקים מהליגות הגדולות + פגרה מאוד ארוכה בחורף.
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

פגרת החורף היא מצוינת עבור הכדורגלנים, הלוואי באנגליה היה את זה ואולי היו נמנעות פציעות מיותרות לשחקנים.
עמידה על המגרש
תנועה ללא כדור
כיסוי בהגנה

זה מה שהגרמנים עושים מעולה מעבר למומחיותם המתפרצות.
נכון מאד ובנוסף הם עושים משולשים ודריבלים שאם לא היו קוראים להם גרמניה אלא מסי, אז כולם היו "גומרים" בתשקורת. רן, יוגי הביא את הפילוסופיה הזאת כבר כשהיה העוזר של קלינסי בנבחרת ומאז שקיבל את המושכות הוא רק המשיך לפתח את זה.

את המשחק של ספרד לא ראיתי כי הייתי בהופעה של אוזי אוסבורן (היה ענק) אז אני לא יכול להגיב אבל הכדורגל של ספרד במונדיאל הזה ממש לא משכנע ואלמלא דוד וייה הגדול , הם כבר היו נמצאים על החוף באיביזה. אני מקווה שגרמניה תנצח את הספרדים ושהולנד תנצח את אורוגוואי ונראה שחזור של הגמר הקלאסי מ-1974. חבל לי שמולר הענק לא יוכל לשחק מול ספרד ואני מקווה שהחסרון שלו לא יורגש.
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

אם לשופט במשחק של ספרד - פרגוואי היו ביצים הוא גם היה שורק לפנדל של השוער על פברגאס ממש אחרי הפנדל המוחמץ של אלונסו...
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

על הצלילה של דוד וייה הוא נתן פנדל לספרדים? פשוט שופט ליצן, וייה הרגיש קצת לחץ וישר צלל כמו שרגילים בספרד כי השופטים ישר מגנים על שחקני ההתקפה ושורקים לכל צלילה (דני אלבס הערס עשה בזה דוקטורט יחד עם עוד כמה חבר'ה טובים שכולכם מכירים). אם אתה שורק לפנדל על דבר כזה אז תן אדום לשחקן, אבל אם אתה מוציא צהוב אז תן אותו לוייה הצוללן.

את הפנדל לפבריגאס הוא לא נתן בגלל פנקסנות (היו 2 פנדלים בתוך מספר דקות אז הוא לא רצה לשרוק לעוד אחד). בתוך 2 דקות הוא הספיק לבצע כל כך הרבה טעויות השופט, נראה לי שמדובר בשיא גינס.
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

טל רודס כתב: חבל לי שמולר הענק לא יוכל לשחק מול ספרד ואני מקווה שהחסרון שלו לא יורגש.
הזדמנות נהדרת לחזות בפלא שנקרא טוני קרוס.
פשוט מפחיד לחשוב שעוד שנתיים (יורו) ועוד 4 שנים במונדיאל יש לגרמניה את כל הסגל בשלמותו, למעט קלוזה ושוויני, רק שהצעירים יהיו כנראה בשיא הקריירה. והיורו הבא הוא בין היתר בפולין, אני לא מהמר על הפסד גרמני בפולין לא משנה מי משחק. :whistle:
תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

ספרד היא הנבחרת הכי גרועה בחצי גמר- משחקים פשוט משמים! שחקנים משחקים בהליכה, לא חוזרים להגנה בכלל, מתקיפים עם שני שחקנים- בושה של נבחרת!
המאמן האדיוט שלה הורס כל חלקה טובה- דויד ויה היחיד שיכול להבקיע משחק רוב המשחק בצד שמאל של ההתקפה, וברגע שהוא הכניס את פדרו ושינה מערך, ויה כבש- כמה מטומטם יכול מאמן להיות!
גרמניה משחקת טוטל פוטבול- אין מילים! הנאה צרופה של הגנה והתקפה אדירים. כל התקפה, גם המתפרצות, יש 4-5 שחקנים. כולם חוזרים לחלץ כדור בהגנה- תענוג של נבחרת! הכי טובה שראיתי כבר הרבה זמן.
לדעתי הגמר הוא גרמניה- הולנד.
חבל שאת גרמניה- ספרד אני לא אראה בשידור ישיר- אבל אני חשוב על ההשפלה.... אז אולי כדאי שנלך להופעה במקום :whistle:
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

הזדמנות נהדרת לחזות בפלא שנקרא טוני קרוס.
פשוט מפחיד לחשוב שעוד שנתיים (יורו) ועוד 4 שנים במונדיאל יש לגרמניה את כל הסגל בשלמותו, למעט קלוזה ושוויני, רק שהצעירים יהיו כנראה בשיא הקריירה. והיורו הבא הוא בין היתר בפולין, אני לא מהמר על הפסד גרמני בפולין לא משנה מי משחק.
אני לא חושב שיוגי יציב בעמדה הזאת את טוני קרוס, אולי את קקאו או את טרוכובסקי. בהחלט מפחיד לחשוב שעוד רוב הסגל הזה צעיר וזה תוצאה של השקעה ופיתוח שחקנים בגילאים צעירים. ביורו הבא אני מתכנן להיות, הגיע הזמן שאלך למשחק בטורניר כזה.
pugi
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי pugi »

לא יכול להוסיף הרבה לדיון כיוון שלא זכיתי לראות את משחקי רבע הגמר.

אבל רק כדי לומר, אמרתי לכם - אני הקול היחיד של הולנד...

איך אומרים פורצה בהולנדית?
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

hoop holland זה ה-אל אל ישראל של ההולנדים.
תמונה
pugi
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי pugi »

bedankt
סמל אישי של משתמש
המפוחלץ הנוצץ
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי המפוחלץ הנוצץ »

גם אני עכשיו אוהד את הולנד, בכל זאת אם הם ניצחו את ברזיל יש להם סיכוי סביר לנצח גם את גרמניה.hoop holland !
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

איזה גול של ואן ברונקהורסט!!! חיכיתי שתי דקות מהרגע שהוא בעט שכדור יגיע לשער.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

איזה גול גם של פורלאן (חבל ששטקלנבורג התחפש לאלמוניה). אה ולכל הטרמפיסטים של הולנד, זה Hup Holand ולא Hoop כמו בהולה-הופ.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

Thank g0d Holland scored. With Uruguay in the final it would be Greece 2004 all over again
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

נגמר התחת של אורוגואי סוף סוף.
זה המשחק הראשון במונדיאל שהולנד ממש הרשימו אותי.
אם מחר ספרד מנצחת אז היא גם תנצח את הולנד. אני כמובן רוצה את גרמניה בגמר וגם שתלך עד הסוף, זה יהיה מושלם.
watcher
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי watcher »

הניצחון הגיע להולנד. עם זאת, מדהים איך הולנד אחרי 6 נצחונות ועדיין מצליחה לא להרשים...
יש נבחרת אחת במונדיאל הזה שבאמת מספקת כדורגל טוב, יעיל וגם יפה ומהנה ואני מקווה שהיא תיקח את הגביע.
Madness is like gravity, all it takes is a little push
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

מדהים איך הולנד בגמר כשהחלוץ היחיד שלה לא מבקיע, תמיד סימפטתי את ההולנדים בגלל הכדורגל היפה שלהם אך נראה שהם עברו לשיטה הגרמנית של פעם, לשחק יעיל ופשוט להבקיע שערים גם כשלא בדיוק מתכוונים להבקיע אותם. לדעתי לא משנה מול מי הולנד תשחק בגמר היא תפסיד, ההגנה שלה לא מספיק טובה והשוער היום חלם בשני הגולים שהוא ספג.

אני מקווה מחר לראות צדק ונצחון גרמני כי הספרדים באמת לא מרשימים, ויהיה פיקנטי לראות שחזור של הגמר של 74 רק שהפעם קרויף וגרד מולר לא יהיו (אבל אולי יהיה מולר אחר בו).
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

אפרופו מולר טל, אכן קרוס הוא זה שיחליפו מחר...
תמונה
שלח תגובה