אשכול סדרות טלוויזיה

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

Re: אשכול סדרות טלוויזיה

שליחה על ידי DivineComedy »

סיימתי את העונה הראשונה של Archer... מעולה.
ראיתי את הפרק הראשון של Louis סדרה קומית חדשה... לא מעניין.
הפרק החדש של BN היה מצויין, מצידי שימשיכו את אותו הפורמולה, בחיים לא יימאס לי.
עונה 15 של Top Gear נפתחה בפרק מצויין.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

טוב זה לא בדיוק סדרה אלא תוכנית, "מועדון לילה", אחת התוכניות הבודדות שהייתי רואה בארץ. התחילה אתמול עונה רביעית וראיתי את הפרק הראשון - מישהו מוכן להסביר לי מה האטינגר הזה עושה שם? הבדיחות של עלובות ולא מצחיקות, ראיתי אותו בעוד כל מיני מקומות בעבר ובחיים הוא לא הצחיק אותי. את מי הוא בדיוק מצחיק שנותנים לו להישאר בתוכנית הזאת, או שהקטע זה לצחוק עליו?!
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

Persons Unknown
שישה זרים מתעוררים בעיר רפאים. ראיתי פרק ראשון, מספיק מעניין בשביל להוריד את השאר.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
Plaschkes
פלשקס
יצירת קשר:

שליחה על ידי Plaschkes »

טל רודס כתב:טוב זה לא בדיוק סדרה אלא תוכנית, "מועדון לילה", אחת התוכניות הבודדות שהייתי רואה בארץ. התחילה אתמול עונה רביעית וראיתי את הפרק הראשון - מישהו מוכן להסביר לי מה האטינגר הזה עושה שם? הבדיחות של עלובות ולא מצחיקות, ראיתי אותו בעוד כל מיני מקומות בעבר ובחיים הוא לא הצחיק אותי. את מי הוא בדיוק מצחיק שנותנים לו להישאר בתוכנית הזאת, או שהקטע זה לצחוק עליו?!
אטינגר לא מצחיק ממתי שהורידו את "מהדורה מוגבלת" שם הכל היה לא מתוסרט ומאולתר במקום ובאמת יכלו לראות כמה הוא מבריק. הבעיה ב"מועדון לילה" וב"לילה בכיף" היא שמסרסים את אטינגר ומתסרטים לו את כל הבדיחות. בסה"כ הוא שחקן דיי גרוע וברגע שזה מגיע למצב שהוא קורא בדיחה מדף או מוניטור זה ברור שזה הולך להיות לא מצחיק.

אגב מועדון לילה, לפעמים יש בדיחות מעולות, לפעמים זה פשוט קומדיה זולה ומשעממת. אבל זה כנראה סינדרום שקורה לכל תוכנית קומדיה בערוץ 2 בימי שישי אחרי מספיק עונות, כי גם 80% מהעונה האחרונה של ארץ נהדרת הייתה ברמה ממש נמוכה, לעומת העונות הראשונות שהיו מעולות.
תמונה

תמונות וקליפים של הגיטרות שלי.

תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

DivineComedy כתב:Persons Unknown
שישה זרים מתעוררים בעיר רפאים. ראיתי פרק ראשון, מספיק מעניין בשביל להוריד את השאר.
התחיל חביב אני כבר בפרק 4\ נראה איך זה מתפתח
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

Plaschkes כתב:
טל רודס כתב:טוב זה לא בדיוק סדרה אלא תוכנית, "מועדון לילה", אחת התוכניות הבודדות שהייתי רואה בארץ. התחילה אתמול עונה רביעית וראיתי את הפרק הראשון - מישהו מוכן להסביר לי מה האטינגר הזה עושה שם? הבדיחות של עלובות ולא מצחיקות, ראיתי אותו בעוד כל מיני מקומות בעבר ובחיים הוא לא הצחיק אותי. את מי הוא בדיוק מצחיק שנותנים לו להישאר בתוכנית הזאת, או שהקטע זה לצחוק עליו?!

אגב מועדון לילה, לפעמים יש בדיחות מעולות,
הרג אותי מצחוק שהם אמרו אתמול: "החרדים מחרימים את בורגר-ראנץ' בבני ברק עד שהם לא מסירים מהתפריט את "ספרדי כפול" :lol:
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

ufomatan כתב:
DivineComedy כתב:Persons Unknown
התחיל חביב אני כבר בפרק 4\ נראה איך זה מתפתח
סיימתי עכשיו את פרק 5 האחרון ששודר בינתיים, סדרה ממש טובה!
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

<< הממליץ המקורי על Persons Unknown. תודה רבה. :)
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

:?
מה אתה רוצה, מדליה?
לא ראיתי בכלל שמישהו הזכיר את הסדרה הזאת...
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

DivineComedy כתב::?
מה אתה רוצה, מדליה?
לא ראיתי בכלל שמישהו הזכיר את הסדרה הזאת...
:haha:
אבל העידן הוא בהחלט הממליץ המקורי :whistle:
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

רגע, המשאית בדרך :waiting:
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

המשאית עם המדליות נכנסה הרגע בשערי כפר יונה בדרכה אל רחוב עולי הגרדום :-)
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

House חוזרת ב20 בספטמבר
Californication רק ב10 בינואר.
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sentient 6 »

אני שובר כאן שמאל חזק מהטלוויזיה האיכותית הרגילה והמשעממת שלכם כדי לדווח שהאגדות המסך הקטן ביוואס ובטהאד יחזרו עם יותר מ30 פרקים חדשים בשנה הבאה. מוהעאעאעאעא!!!
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

Sentient 6 כתב:אני שובר כאן שמאל חזק מהטלוויזיה האיכותית הרגילה והמשעממת שלכם כדי לדווח שהאגדות המסך הקטן ביוואס ובטהאד יחזרו עם יותר מ30 פרקים חדשים בשנה הבאה. מוהעאעאעאעא!!!
אני חושש שזה לא יתפוס היום. כל הרטרו הזה זה נחמד, אבל עבר זמנו ממזמן
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sentient 6 »

אבל הנה טעות גדולה ושמנה בידייך! כמו ציץ' וצ'ונג, ג'יי ובוב השקט או כל צמד סטלנים אגדי אחר, הסדרה היא אגדית, timeless, אי אפשר לטעות איתה, הם היו וישארו מצחיקים מהסיבה הפשוטה שהם זוג בטטות כורסא מינימליסטיות. כל עוד הם יעשו את מה שהם עשו עד לפני 14 שנה הם ישארו ימשיכו לעשות רק טוב לנשמה של כל מי שרק רוצה לצחוק. חוץ מזה שיהיה מעניין לראות אותם פותחים את הפה על ליידי גאגא למשל.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

Sentient 6 כתב:אבל הנה טעות גדולה ושמנה בידייך! כמו ציץ' וצ'ונג, ג'יי ובוב השקט או כל צמד סטלנים אגדי אחר, הסדרה היא אגדית, timeless, אי אפשר לטעות איתה, הם היו וישארו מצחיקים מהסיבה הפשוטה שהם זוג בטטות כורסא מינימליסטיות. כל עוד הם יעשו את מה שהם עשו עד לפני 14 שנה הם ישארו ימשיכו לעשות רק טוב לנשמה של כל מי שרק רוצה לצחוק. חוץ מזה שיהיה מעניין לראות אותם פותחים את הפה על ליידי גאגא למשל.
:haha: נחכה ונראה ידידי
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

תמיד יש מקום לזוג בטטות כורסה מינימליסטיות אבל ספציפית ב אנד ב הם פאסה בטירוף
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

היה אתמול בארה"ב פרק פיילוט לסדרה חדשה Covert Affairs, נראה מעניין אז הורדתי.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

מישהו רואה את survivors הבריטית? התחילה עונה שנייה ב-יס אתמול, סדרה טובה למרות שהיא לא מבריקה במיוחד.
שלח תגובה