אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

שליחה על ידי avrahamshuk »

איכשהו נראה לי שפיקה מכיר את פברגאס יותר טוב ממני או ממך, ולא נראה לי שזה לא הפריע לו יותר מדי. ואם זה כן מפריע לו אני בטוח שהוא יודע להתמודד עם חברים לנבחרת.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:ההתנהלות של ברצלונה,שחקניה,עסקניה ומנהליה בחודשים האחרונים לגבי ססק פבריגאס חיסלה גם את טיפות הסימפטיה האחרונות שהיו לי למועדון המטונף הזה שחושב שהוא נמצא מעל החוק ולא בוחל בשום אמצעי מלוכלך. הערב זה הגיע לשיא חדש ומבחיל במסגרת חגיגות הנצחון של נבחרת ספרד, בא ג'רארד פיקה והלביש בכוח על פבריגאס חולצה של ברצלונה. מגעיל,מבחיל ואני מאחל לברצלונה שמוריניו יתקע להם וואחד צינור השנה בליגה.

תמונה
:haha: :haha: איך אתה מתרגש מכל שטות. אפשר לחשוב שזה שחקן נוער של ארסנל :cheers:
אבל אני מסכים איתך, זה קצת מגעיל, אבל זה שחקנים עשו ולא ההנהלה של ברצלונה, אתה כרגיל מגזים
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

:haha:
הוא נראה בתמונה הזאת כמו איזה דחליל שלא ברור מה עשו לו.
אבל שמעתי שהוא אמר שהוא גאה להיות שחקן ארסנל
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אבל אני מסכים איתך, זה קצת מגעיל, אבל זה שחקנים עשו ולא ההנהלה של ברצלונה
זה לא קצת, זה הרבה מגעיל ומבחיל ולא מפתיע שמדובר במועדון המטונף בעולם. גם ההנהלה מבחילה, מספרת סיפורים בתקשורת שלברצלונה אין כסף , כל האמצעים כשרים על מנת לסחוט את המחיר על פבריגאס ולא משנה שרק לפני שנייה הם שילמו על דוד וייה 40 מיליון יורו. מאחל להם לפשוט רגל ולהימחק מעל האדמה.

והנה הקליפ:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4K1A1zOH8uA[/youtube]
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

ברצלונה היא ה-קבוצה! מטפחת מחלקת נוער אדירה, לא צריכה להסתמך על זרים מתחלפים וכל מיני מתאזרחים בחאוו'ה כמו באנגליה. קידום השחקן הספרדי תמיד נגד עיניה, קידום שחקנים קטלונים בכלל! הכל מקנאה שקבוצתך האהובה ארסנל לא מצליחה לטפח אפילו שחקן אחד שיככב בבוגרים של הקבוצה. די לקנא טל זו צרות עיין מכוערת. ככה ארסנל לא תגיע לשום הישג עם כל שכירי החרב המצחיקים שלכם. קבוצה אנגלית? :haha: נו באמת!
אם אתה פותח תיבת פנדורה, אל תתפלא מה יצא ממנה...
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ufomatan כתב:ברצלונה היא ה-קבוצה! מטפחת מחלקת נוער אדירה, לא צריכה להסתמך על זרים מתחלפים וכל מיני מתאזרחים בחאוו'ה כמו באנגליה. קידום השחקן הספרדי תמיד נגד עיניה, קידום שחקנים קטלונים בכלל! הכל מקנאה שקבוצתך האהובה ארסנל לא מצליחה לטפח אפילו שחקן אחד שיככב בבוגרים של הקבוצה. די לקנא טל זו צרות עיין מכוערת. ככה ארסנל לא תגיע לשום הישג עם כל שכירי החרב המצחיקים שלכם. קבוצה אנגלית? :haha: נו באמת!
אם אתה פותח תיבת פנדורה, אל תתפלא מה יצא ממנה...
הנה טור שחבר שלי, עדי מאירי כתב והוא כל כך רלוונטי לדברים הצבועים שלך. על איזה קנאה אתה מדבר?
לכי תזדייני, ברצלונה.

לכי תזדייני, ברצלונה, עם הדרך חסרת הבושה שבה את רודפת אחרי ססק פברגאס, עם השיטות המלוכלכות לערער את המעמד של השחקן בארסנל, עם השימוש הזול בתקשורת. לכו תזדיינו פויול, פיקה, צ'אבי, לאפורטה וכל המועמדים לנשיאות עם ה-DNA של בארסה שיש לכם.

לכי תזדייני, ברצלונה, עם הצדקנות ותחושת העליונות המוסרית המזויפת שמאפיינת אימפריאליסטים כוחניים ומעוררי בחילה כמוך. את הלאומיות הקטלונית או הערכים הפסבדו-ליברליים שלך, את יודעת לאן את יכולה לדחוף. בדבר אחד את צודקת: ברצלונה היא בהחלט "יותר ממועדון", היא השטן בתחפושת של מלאך.

לכי תזדייני, ברצלונה, עם הניסיון הפאתטי שלך להציג את עצמך כשונה מריאל מדריד, כאיזו אלטרנטיבה מרעננת. 489 מיליון יורו חובות, 80 מיליון שזרקת על איברהימוביץ', ואחר כך את עוד באה לעולם ומתגאה שאת לא כמו המדרידיסטים הבזבזנים. Newsflash: גם את עושקת את קבוצות הליגה הספרדית, מדלדלת אותן ממשאביהן והופכת במו ידך את הלה-ליגה לפח זבל.

לכי תזדייני, ברצלונה, עם יחסי הציבור הבלתי נגמרים שאת עושה לעצמך, עם המסחור הבלתי נגמר שהפך את האיצטדיון שלך לאולם קונצרטים לאוהדים מפונקים ו/או למכונת פרסומות אחת גדולה. העיקר שאת תורמת ליוניצ"ף עם הספונסרשיפ על החולצה, צדקנית פאתטית.

לכי תזדייני, ברצלונה, עם התשקורת הלקקנית והביטאונים הקטלוניים שלך שאת כ"כ נהנית להשתמש בהם. וכן, זה כולל גם את ערוץ הספורט הידוע גם בתור "קטלוניה TV פלוס גולד לייב". יורם ארבל, שמעת? שגיא כהן, הבנת?

לכי תזדייני, ברצלונה, עם המודל הניהולי ה"דמוקרטי" שלך, שהוא מפגן פאתטי של פופוליזם גס ונלעג (בטח כל פעם כשיש בחירות). קידום עסקנות פוליטית בשקל במסווה של שיתוף אוהדים.

לכי תזדייני, ברצלונה, עם הלה-מאסיה שלך. אפשר לחשוב שאת לא שודדת קבוצות בספרד מהכשרונות שלהן ובכל רחבי העולם כדי לחפש את הילדים, ורומסת את כל מי שבדרך כדי להשיג אותם. באמת, מזל שאת יכולה לבוא בטענות לקבוצות האנגליות!

לכי תזדייני, ברצלונה, עם כל ילדי-מסי המתלהבים שפתאום יצאו מהחורים כאוהדי בארסה בשנתיים האחרונות, ובקושי יודעים מי זה מיגל אנחל נדאל, למשל.

לכי תזדייני, ברצלונה, עם כל הפטפטת שלך על כדורגל התקפי ועם ההתבכיינות הפאתטית על כך ש"אינטר עשו בונקר". כולי דמעות, ממש (יותר גרוע מהטענות של ונגר שקבוצות באות לסגור את ארסנל). בניגוד לאמונה הרווחת בתקשורת הישראלית, את לא המצאת את הכדורגל וגם לא את הכדורגל היפה. בוודאי שאין לך מונופולין על אסתטיקה. ואגב, לא כולם חייבים להנות לראות משחקים של 90 אחוז פוזשן ו-700 מסירות בין צ'אבי לדני אלבס מול ספורטינג דה חארטה, מותר גם לשחק אחרת.

לכי תזדייני, ברצלונה, את והרמאויות שכבר מזמן הפכו אצלך לדרך חיים. ההתחזויות המגעילות של בוסקטס, קייטה, דני אלבס ומסי הן רחוקות מלהיות סתם גחמות של שחקנים אינדיבידואליים, כולם יודעים שזו השיטה שלך: להתחזות כמה שיותר כדי לקבל הגנה מהשופטים. אבל זה בסדר, את עדיין מאמינה שמותר לך לעשות כל דבר בלתי ספורטיבי בשם היותך שליחת הכדורגל היפה עלי אדמות. וגם תמיד תצאי נקייה, בגלל אנשים כמו יורם ארבל. Same old Barca, always cheating!

לכי תזדייני, ברצלונה. זה גם מה שארסן ונגר וארסנל צריכים לומר לך, לפני שלוקחים את הכסף. פשוט לכי תזדייני. ואם את כבר לוקחת את פבריגאס, קחי איתך במבצע את אלמוניה.
John_Petrucci
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי John_Petrucci »

הסיבה היחידה שבגינה ססק יעזוב את ארסנל היא בגלל שהוא שכיר חרב מסריח. הוא רואה שהמנג'ר שלו מביא כל מיני שחקנים תת רמה לקבוצה. ומבין שאם ארסנל הוא בחיים לא יזכה בכלום. אז מה הוא עושה? מתחיל לזבל את השכל על זה שהוא תמיד רצה לשחק בבארסה וכל השטויות האלה(מוזר, הרי אם הוא כל כך רצה לשחק בבארסה, למה הוא עזב מלכתחילה?) ובכך הוא בעצם לא רק שישחק באחד הקבוצות הטובות ביבשת, הוא יחזור בתור "שחקן בית" וסוג של מלך. השנה האחרונה כל כך גרמה לי לשנוא את השחקן הזה.
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

חברים, עם כל הרצון שלכם לשייך את פברגאס לארסנל/בארסה כאילו הם שבויים של המועדונים שלהם, אתם בפער מהמציאות של עולם הכדורגל.
אם ראול עזב את ריאל, אז אין יותר שחקני בית בעולם, לכולם יש מחיר - בייחוד לשחקנים שרוצים לשחק/לשפר את מעמדם (כן טל, ברצלונה זה שיפור במעמד לעומת ארסנל, תתעורר).
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

Mars Volter כתב:חברים, עם כל הרצון שלכם לשייך את פברגאס לארסנל/בארסה כאילו הם שבויים של המועדונים שלהם, אתם בפער מהמציאות של עולם הכדורגל.
אם ראול עזב את ריאל, אז אין יותר שחקני בית בעולם, לכולם יש מחיר - בייחוד לשחקנים שרוצים לשחק/לשפר את מעמדם (כן טל, ברצלונה זה שיפור במעמד לעומת ארסנל, תתעורר).
אפילו זוהר המלך יודע את מה שכולם יודעים:
http://www.youtube.com/watch?v=BP1lfxYzNyk
:metal:
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ברצלונה זה שיפור במעמד לעומת ארסנל, תתעורר).
זאת בכלל לא הנקודה בכל הסיפור פה, אני אחד המבקרים הגדולים של ונגר ומה שקורה בארסנל בשנים האחרונות, אם פספסת. מה שמבחיל הוא הצביעות וההתנהגות המטונפת והמבחילה של ברצלונה, שחקניה ומנהליה שכנראה גם מחלחלת לאוהדיה כי אצלהם Tapping Up של שחקן הפך לנורמה. אני בעד למכור את פבריגאס אבל לנקנק את ברצלונה ולסחוט מהם את המיץ, את הזין הם כבר יקבלו ממוריניו העונה.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

John_Petrucci כתב:הסיבה היחידה שבגינה ססק יעזוב את ארסנל היא בגלל שהוא שכיר חרב מסריח. הוא רואה שהמנג'ר שלו מביא כל מיני שחקנים תת רמה לקבוצה. ומבין שאם ארסנל הוא בחיים לא יזכה בכלום. אז מה הוא עושה? מתחיל לזבל את השכל על זה שהוא תמיד רצה לשחק בבארסה וכל השטויות האלה(מוזר, הרי אם הוא כל כך רצה לשחק בבארסה, למה הוא עזב מלכתחילה?) ובכך הוא בעצם לא רק שישחק באחד הקבוצות הטובות ביבשת, הוא יחזור בתור "שחקן בית" וסוג של מלך. השנה האחרונה כל כך גרמה לי לשנוא את השחקן הזה.
כל מה שמעניין את שחקני הכדורגל זה כסף כי זה ביזנס, והסמל על החולצה לא מדבר היום בכדורגל המודרני. פבריגאס לא זיבל בשכל, זה שחקנים של בערסה התחילו לשטוף לו את המוח ותקשורת הוציאה ציטוטים שלו מההקשר. שואלים שחקן: "האם היית רוצה לשחק בברצלונה"? כמה שחקנים היו אומרים לא? שואלים מישהו כמו פבריגאס "היית רוצה לחזור לברצלונה, למשפחה,לחברים?" ברור שהוא יגיד כן. אין לי שום טענות לפבריגאס בסיפור הזה ובוודאי לא צריך לשנוא אותו, מבחינתו כרגע זאת תהיה החלטה מטומטמת כי אין לו מקום בהרכב של בערסה כיום.
John_Petrucci
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי John_Petrucci »

מצטער, אבל יש יותר מדי ציטוטים שלו אומר שטויות כאלה לאחרונה. "בארסה היא הבית האמיתי שלי" "אני רוצה לסיים את הקריירה בברצלונה" וכל מיני שטויות כאלה. כמו שאמרתי, הוא מכין את הקרקע לחזרה שלו כמלך, שבעצם הוא נטש את הקבוצה שהיא הייתה במצב רע. הרי מה שהכי הפריע לי בכל הסיפור, שאם הוא באמת כל כך אוהב את בארסה, למה הוא עזב מלכתחילה? הוא כיכב בנוער והיה ברור שתוך שנתיים-שלוש גג הוא יעלה לקבוצה הבוגרת ויקבל לא מעט דקות. הוא פשוט רצה לעזוב ספינה טובעת אז כמו שהוא רוצה לעזוב ספינה טובעת היום.
"זה שחקנים של בערסה התחילו לשטוף לו" הוא ילד מספיק גדול בשביל לומר לא אם הוא לא רוצה בכך שהסיפור רק התחיל אי שם באמצע העונה. הוא פשוט הפנים שעם ארסנל גביע הליגה יהיה מעל ומעבר ושכל שיעזוב יותר מהר, כך טוב יותר. אז מה שהוא בעצם עשה זה שהוא אמר זה כל מיני אמירות כמו האלה שציטטתי למעלה שבעצם אומרות: אני לא אומר כן ישיר, אני אומר בעקיפין. כך לא רק שהוא יבוא כילד שחוזר הביתה מבחינת אוהדי בארסה, הוא גם לא יצא כשחקן שזורק את הקבוצה שלא הולך מבחינת אוהדי ארסנל. ולצערי, אין ספק שזה מצליח לו .
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

תשמע ג'ון, טבעי ששחקן שבא משם, ירצה גם לחזור לשם. הוא עבר מבערסה כי ארסנל ניצלו שקבוצות בספרד לא יכולות להציע בגיל 16 חוזה מקצועני, ולקחו אותו לאקדמיה של ארסנל, אם היה נשאר שם אני לא בטוח שהוא היה מתפתח לשחקן שהוא נהיה היום כי הוא לא היה מקבל להיות שחקן הרכב כבר בגיל 17 (ואני זוכר את משחק הבכורה שלו במדינו).

זה לא כזה פשוט להתעלם משחקנים שגדלו איתו בקבוצות הילדים של בערסה כמו פיקה שהוא חבר ממש טוב שלו. זה גם לא פשוט לבוא ולהגיד לאוהדי ארסנל שהוא רוצה לעזוב כי הוא אוהב את ארסנל כך שאני חושב שבקטע הזה דווקא ססק בסדר והוא לא מתנהג למשל כמו אדבאיור שהוכיח את תאוות הבצע שלו כאשר סגר במנצ'סטר סיטי תמורות 150,000 לשבוע ואחרי שסגר ,עוד צלצל לאלכס פרגוסון לבדוק אם הוא ייתן לו משכורת אפילו גבוהה יותר (לא משנה שרק כמה חודשים לפני זה אדבאיור הכפיל את המשכורת שלו בארסנל ל-80,000).

שוב אגיד גם, מבחינה מקצועית זאת תהיה טעות של פבריגאס לעבור עכשיו לבערסה כי אין לו שם מקום בהרכב. צ'אבי לא ישחק עוד הרבה וססק בסה"כ צריך לחכות אולי עוד עונה אז שיחזור. אני בכל מקרה כבר השלמתי עם העזיבה שלו מזמן ואם בכל זאת הוא נשאר העונה בארסנל אז הוא לא יכול להיות יותר קפטן וצריך לתת את סרט הקפטן למישהו אחר - אני הייתי נותן לורמאלן שהוא מנהיג על המגרש וגם היה קפטן באיאקס וכרגע הקפטן של בלגיה.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

האם ברצלונה יכולה להרשות לעצמה את פבריגאס?
http://www.calcalist.co.il/sport/articl ... 95,00.html
כתבה של ידידי אוריאל דסקל בכלכליסט.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

דווקא במקרה של פברגאס אני מסכים איתך. אין לו מקום היום בבארסה וחבל שישב על הספסל סתם. בארסנל הוא עשה קפיצה אדירה והוא צריך להישאר שם.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

http://en.wikipedia.org/wiki/2018_and_2 ... d_Cup_bids

הימור שלי:
2018: אנגליה
2022: אוסטרליה

נדע בתחילת דצמבר
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אני מהמר על רוסיה ב-2018, אף פעם לא היה שום מונדיאל.
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sentient 6 »

יפן דרום קוריאה עשו כבר את 2002 אז לא נראה לי יקבלו. רוסיה לא מגיע לה אפילו גרוש מסכן, יותר מלוכלכת ועלובה מסין ואם הם יגיעו ליעדים שלהם אז זה יהיה עקב עבודה סוג ז' שאנשים יפגעו ממנה. ההימורים שלי הם ארה"ב ל2018, בטח אחרי שהבריטים לקחו להם את האולימפיאדה והאמת אני חושב שקטאר יפתיעו ויקחו את 22, זה רק שאלה של זמן עד שמדינה מוסלמית תקח את זה. ההצעה שלהם סה"כ נשמעת מעולה, יש להם את הכלים ות'כלס אם נבחרת ישראל צריכה מוטיבציה כדי להגיע למונדיאל זה פשוט לעשות דווקא למדינה מארחת והנה ההזדמנות.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

קטאר זה אחת המדינות שהכי הרבה תורמות לחמאס. מתן, בארה"ב היה מונדיאל ב-1994 אז לא נראה לי שייתנו להם שוב ב-2018 כמו שלא נראה לי שייתנו לדרום קוריאה ב-2022, יש הרבה פוליטיקה ופנקסנות בהחלטות האלה.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אני מוכן לעונה החדשה עם חולצת הבית החדשה שלנו
תמונה

תמונה
שלח תגובה