אשכול סדרות טלוויזיה

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

Re: אשכול סדרות טלוויזיה

שליחה על ידי YtseJam »

וואו, חדשות מעולות!
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

עוד פרק מצויין של BN הפעם עם ברט ריינולדס האלמותי :)
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
AlucarDT
דרימיסט-על

שליחה על ידי AlucarDT »

טל רודס כתב:
DivineComedy כתב:Damages ניצלה בעור שינייה ותחודש!!!
http://www.tv.com/story/23454.html?part ... ws-summary
חבל שאחת הסדרות האיכותיות ביותר בטלויזיה מגיעות למצב כזה. על אפם וחמתם של חזירי הרייטינג, הסדרה המופתית הזאת תמשיך!
היא הפסיקה לעניין אותי איפשהו בתחילת העונה השלישית..בכל מקרה נחמד שהיא תחודש בשביל מי שעדיין עוקב :)
תמונה
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

Greenburger כתב:משפחה מודרנית לא משהו בכלל.

התחלתי לראות דקסטר, אני בעונה 2. אכן סדרה ממש טובה :)
אני דווקא די אוהב את משפחה מודרנית...
תמונה
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

חבר שלי יושב לי על המוח שאני אראה טרו בלאד. הבעייה היא שאני כל כך לא סובל סדרות ערפדים שיש לי ממש מחסום פסיכולוגי להוריד. הוא כמובן מנסה לפתות אותי בסיפורים על עירום בסדרה... לא יודע, אני ממש ממש לא אוהב סדרות ערפדים. מה אתם אומרים? להוריד או לא להוריד?
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

הגישה לערפדים בתחילת הסדרה הייתה די שונה, כלומר כולם יודעים שהם כאלה והם גם משתלבים בחברה. אח"כ זה כבר הפך למד"ב סטייל "דמדומים".
הייתי אומר שהסדרה הזו היא סרט פורנו רך עם ניבים. ברמת האיכות אתה לא מפסיד משהו נדיר.
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

מיכל אמדורסקי, למי שפספס
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ClDPQh8NWd0[/youtube]
סמל אישי של משתמש
AlucarDT
דרימיסט-על

שליחה על ידי AlucarDT »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CUbCMbW-BRE[/youtube]
תמונה
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

שליחה על ידי Greenburger »

אההה, ברוס קמפבל הזה... מתאים שיעשו על הדמות שלו סרט, מכל הקאסט שם הוא ה"כוכב" הכי גדול. מעניין אם הסרט יהיה בסגנון הטראש הרגיל של קמפבל :)
Life is what happens while you make other plans

(]/|\[)

Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

טוב, כבר הרבה זמן אני רוצה לכתוב ההמלצה הזו באופן מסודר, ושיחה עם שותף של אחותי שהתחיל לראות את הסדרה נתנה לי מוטיבציה:
"הסמויה"
איפה להתחיל? בדברים הפחות חשובים - הסדרה לא זכתה באף אמי, אף גלובוס הזהב ולמעשה באף פרס גדול. היו מועמדויות, אבל לא יותר מזה.
הסדרה נולדה אחרי מיני-סדרה שיצרו דיוויד סיימון ("רצח מאדום לשחור") ואד ברנס שנקראה "הפינה". סיימון היה שנים רבות כתב פלילי ב"בולטימור סאן", בעוד שלברנס יש רזומה הרבה יותר אותנטי: כעשרים שנה כבלש במחלק הרצח של בולטימור ולאחר מכן מורה בבית-ספר בעיר. אז אחרי שהנחתי את היסודות, בואו נבנה בניינים: הסדרה מגוללת את סיפורה של... ובכן, העיר בולטימור/ארה"ב/הקפיטליזם/הטבע האנושי. הסיפור בעיקרו הוא על "המשחק", אותו כינוי לעולם הפשע ולניסיון הבלתי-אפשרי להשתלט עליו. אין מה לדבר על דמויות, כי יש המון מהן וכולן מעולות, או על הסיפור המרכזי, כי כל עונה (יש 5) מתעסק בפן אחר של העיר.
אני כן אומר שכל מי שאוהב לחשוב תוך כדי צפייה בטלוויזיה, כל מי שמאס בניסיון הפאתטי של הטלוויזיה האמריקאית לייצר סיפור בתוך ים של אקשן ומכנה משותף נמוך, כל מי שרוצה לראות איך פותרים רצח באמת - ולא ב-45 דקות עם טכנולוגיה שלא קיימת בשום מקום בעולם, כל מי שלא רוצה לראות פרק ולשאול: "בשביל מה עשו את זה? זה לא הוביל את העלילה לשום מקום" אלא לראות סדרה שכל דקה בה היא חשובה, לא רק כל פרק - חייב לראות את הסמויה. כל מי שלא נמנה על האנשים הנ"ל, אני ממליץ לו בחום לראות את הסמויה. וכל, אבל כל מי שמחליט בעקבות ההמלצה שלי לראות את הסדרה המופלאה הזאת - בבקשה לראות את כל העונה הראשונה, ולא להפסיק אחרי כמה פרקים כי זה לא משהו. אתם עושים עוול לסדרה ולעצמכם.
אסיים במשפט שאמר מישהו באינטרנט על "הסמויה", ואמר לי אותו שותף של אחותי (רק מהצד השני, כי הוא התחיל לראות ואני סיימתי): "אני פשוט מקנא בכל אחד ואחד שמתחיל לראות את הסדרה הזו, כי אני כ"כ רוצה לחוות שוב את אותה חוויה".
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zmIvu1yg3bU[/youtube]
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sentient 6 »

אממ תקשיבו לא יודע אם לשמוח או לבכות כי ביפ די נהיה ערוץ דאחקות ישראליות מחורבן ברמות אבל הוא יורד רשמית בינואר 11 וקומדי סנטרל יחליף אותו. kind of a shocker. יהיה מוזר בלי ביפ.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

הוא תמיד היה ערוץ דבילי ולא מצחיק.

ולעניין אחר, אני ממש נהנה לראות את Covert Affairs, ראיתי עד כה 3 פרקים והיה ממש מעניין.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

באמת? השני שיעמם אותי והחלטתי לא להמשיך בינתיים.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אני גם נהנה מהסדרה הקלילה The Good Guys שהמלצת עליה לפני כמה שבועות פה, היה פרק 8 כמדומני השבוע. סה"כ אני לא רואה כרגע יותר מדי סדרות והסדרות שאני באמת אוהב יחזרו בעוד כחודשיים.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

כן TGG אני רואה כל שבוע... כרגע יש גם את Lie to Me שממשיך לתת פרקים מצויינים וכמובן Burn Notice שלא מאכזב אף פעם.
סמל אישי של משתמש
WhoIsMax
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי WhoIsMax »

Mars Volter כתב:טוב, כבר הרבה זמן אני רוצה לכתוב ההמלצה הזו באופן מסודר, ושיחה עם שותף של אחותי שהתחיל לראות את הסדרה נתנה לי מוטיבציה:
"הסמויה"
איפה להתחיל? בדברים הפחות חשובים - הסדרה לא זכתה באף אמי, אף גלובוס הזהב ולמעשה באף פרס גדול. היו מועמדויות, אבל לא יותר מזה.
הסדרה נולדה אחרי מיני-סדרה שיצרו דיוויד סיימון ("רצח מאדום לשחור") ואד ברנס שנקראה "הפינה". סיימון היה שנים רבות כתב פלילי ב"בולטימור סאן", בעוד שלברנס יש רזומה הרבה יותר אותנטי: כעשרים שנה כבלש במחלק הרצח של בולטימור ולאחר מכן מורה בבית-ספר בעיר. אז אחרי שהנחתי את היסודות, בואו נבנה בניינים: הסדרה מגוללת את סיפורה של... ובכן, העיר בולטימור/ארה"ב/הקפיטליזם/הטבע האנושי. הסיפור בעיקרו הוא על "המשחק", אותו כינוי לעולם הפשע ולניסיון הבלתי-אפשרי להשתלט עליו. אין מה לדבר על דמויות, כי יש המון מהן וכולן מעולות, או על הסיפור המרכזי, כי כל עונה (יש 5) מתעסק בפן אחר של העיר.
אני כן אומר שכל מי שאוהב לחשוב תוך כדי צפייה בטלוויזיה, כל מי שמאס בניסיון הפאתטי של הטלוויזיה האמריקאית לייצר סיפור בתוך ים של אקשן ומכנה משותף נמוך, כל מי שרוצה לראות איך פותרים רצח באמת - ולא ב-45 דקות עם טכנולוגיה שלא קיימת בשום מקום בעולם, כל מי שלא רוצה לראות פרק ולשאול: "בשביל מה עשו את זה? זה לא הוביל את העלילה לשום מקום" אלא לראות סדרה שכל דקה בה היא חשובה, לא רק כל פרק - חייב לראות את הסמויה. כל מי שלא נמנה על האנשים הנ"ל, אני ממליץ לו בחום לראות את הסמויה. וכל, אבל כל מי שמחליט בעקבות ההמלצה שלי לראות את הסדרה המופלאה הזאת - בבקשה לראות את כל העונה הראשונה, ולא להפסיק אחרי כמה פרקים כי זה לא משהו. אתם עושים עוול לסדרה ולעצמכם.
אסיים במשפט שאמר מישהו באינטרנט על "הסמויה", ואמר לי אותו שותף של אחותי (רק מהצד השני, כי הוא התחיל לראות ואני סיימתי): "אני פשוט מקנא בכל אחד ואחד שמתחיל לראות את הסדרה הזו, כי אני כ"כ רוצה לחוות שוב את אותה חוויה".
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zmIvu1yg3bU[/youtube]
משכנע מאוד.
אוריד :)
תודה רבה!
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

Sherlock
http://www.tv.com/sherlock/show/79744/s ... ts;title;1

מיני-סידרה בת שלושה פרקים. עיבוד מודרני לשרלוק הולמס.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ממש אהבתי את הספרים של שרלוק הולמס בצעירותי, בתקופה שהנוער היה קורא ספרים ולא יושב כל היום בפייסבוק. נבדוק את הסדרה :-)
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

החלק האמצעי במשפט שלך היה מה-זה מיותר...
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ממש לא מיותר, זאת המציאות המרה ובכל מקרה זה לא המקום להתווכח על זה.
שלח תגובה