ufomatan כתב:Freak Kitchen- Land of the Freaks
האלבום האחרון של ההרכב המשעשע עם הגיטריסט המפלצתי שהוא גם הסולן (מתיאוס אקלונד)- מי שלא מכיר כדאי מאוד לשמוע. גיטריסט שמאוד מזכיר את סטיב ואי רק בלי האגו המנופח http://www.freakkitchen.com/albums/
אכן גיטריסט מפלצתי עם סאונד מאוד מיוחד..אני שומע בעיקר את האלבום האינסטרומנטלי שלו "Freak Guitar - The Road Less Traveled"
בהחלט אלבום מצויין אני מנסה להשיג את כל האלבומים שלו אבל זה קצת מסובך דרך חנויות רגילות, אולי דרך האינטרנט נצליח
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
Land of The Freaks
אלבום דליקה-טס . אני פשוט מקבל כאפה כשאני מגיע ל Teargas Jazz .מטיאס עושה הכל בצורה מושלמת בלי להניד עפעף , אני חולה על הסטייל שלו ועל הסאונד של הגיטרה . אלבום קליל וכיפי עם סולואים מהנים .
קניתי סוף סוף את change of seasons.
עכשיו יש לי
Images and Words
Awake
a Change of Seasons
Falling Into Infinity
Scenes From a Memory
6DOIT
Train of Thought
Octavarium
Systematic Chaos
BC & SL
עכשיו רק נשאר לי when dream and day unite ואני מסודר
Ozerivarium כתב:קין והבל 90210 , להקה ישראלית חדשה שמתן כבר המליץ עליה פה . זה האינפקציה הבאה וזה טוב כמעט כמוהם
ואת Jizzbox שגם הם ישראלים .
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
אם כך - קניתי כרטיס להופעה של THE WALL - רוג'ר ווטרס במאי הקרוב-רחוק (בתקווה שאני באמת ישאר באנגליה עד אז, עכשיו תהיה לי סיבה!) כי יש פה קטע עם ההופעות הגדולות שפשוט אסור לחכות, כרטיסים פה נחטפים כמו לחמניות חמות. הוא עושה איזה 7 הופעות יום אחרי יום כמעט ב-O2 ARENA בלונדון שזה מקום עצום!! לא יאמן איזה ביקוש...
Neydev כתב:האשקול הזה הוא לא רק לקניות של CD\DVD נכון???
אם כך - קניתי כרטיס להופעה של THE WALL - רוג'ר ווטרס במאי הקרוב-רחוק (בתקווה שאני באמת ישאר באנגליה עד אז, עכשיו תהיה לי סיבה!) כי יש פה קטע עם ההופעות הגדולות שפשוט אסור לחכות, כרטיסים פה נחטפים כמו לחמניות חמות. הוא עושה איזה 7 הופעות יום אחרי יום כמעט ב-O2 ARENA בלונדון שזה מקום עצום!! לא יאמן איזה ביקוש...
לי יש כרטיס להופעה בהולנד באפריל, שקניתי עוד באוגוסט, והכרטיסים כבר נגמרו נראה לי מטורף כמה מהר לוקחים את זה... אבל יש סיבה