אני דיי בטוח שהרוב המוחלט מסכים איתך. אני יודע שאני מסכים איתך.Beren כתב:אתה מתכוון שאפשר לשמוע אותו מבחינת הווליום שלו בשיר או מבחינת תפקידים שלו? כי בBC&SL לא רק שאין לו שום תפקיד חוץ מיוניסונים עם הגיטרה לא שומעים אותו בכלל! שמעתי את כל האלבום מההתחלה עד הסוף ופתאום באמצע TCOT אני שומע אותו פעם ראשונה וחושב "אה נכון גם מיונג פה"טל רודס כתב:ב-3 אלבומי האולפן האחרונים שומעים את מיאנג יותר מתמיד, ומי שטוען אחרת כנראה לא שמע מספיק את האלבומים.
סטיב האריס ממש משעמם אותי כבסיסט...
אני חושב שמיונג בסיסט מעולה (אגב אני בסיסט) והטכניקה שלו פסיכית אבל תאמת שתמיד הפריע לי הסאונד שלו והחוסר התבטאות שלו מאז ACOS. אם תשמעו את דרים עוד מהדמואים של מג'סטי וWDADU תשמעו שמיונג היה חלק הרבה הרבה יותר משמעותי במוזיקה מהיום.
אני ממש לא חושב שדרים צריכים להחליף אותו או משהו כזה אבל זה באמת מרגיש שכל אלבום למיונג פשוט פחות אכפת והוא עושה את זה כי הוא צריך. ואם אני לא טועה את כל BC&SL כתבו פורטנוי פטרוצ'י ורודס בלי מיונג..
ואל תבינו אותי לא נכון מיונג אחד הבסיסטים הכי טובים ומוכשרים שראיתי והוא מה שגרם לי לקנות בס 6 מיתרים וכל פעם שאני מנסה ללמוד דברים של דרים אני לא מבין איך הוא מצליח לנגן את זה את הדברים האלה בעצמו.. כל מה שהייתי רוצה זה שישקיע יותר

מיונג הוא בעייתי. אבל הוא גם חלק מהלהקה, ובלי מיונג אין דרים, אפילו אם טכנית הוא לא מוסיף הרבה.
אני מקווה שהוא יחליט לתת יותר מעצמו באלבומים הבאים.