ברור שהוא פרמטר!
בדיוק כמו שגוון השיזוף של העור הוא פרמטר, אבל שיזוף מוגזם זה כבר לא יפה - להכל יש גבול, ואיפה הגבול עובר זה כבר עניין סובייקטיבי שמשתנה מאדם לאדם.
אותו כנ"ל לגבי מידת החזייה, אני יכול להגיד לך שלטעמי אישה יכולה להיות עם הפנים הכי מושלמות והגוף הכי סקסי והשדיים הכי זקופים ויפים - אבל אם מידת החזיה היא D ומעלה
זה פחות מושך...אני לא אומר שהיא תיראה מכוערת בעיני אלא פחות מושכת.
אני אוהב פרופורציות וטבעיות, זה מה שמושך אותי.
אבל אני חייב להגיד, שבמקרה של האישה של תומר, עם החזה הגדול - אם נתחשב בגודל שלו הוא באמת גדול מידי בשביל להיות רק פרמטר...הוא באמת פרמטר וחצי
I am responsible when anyone, anywhere, reaches out for help. I want my hand to be there
במשך כל השנים נמנעתי מהלגיב כאן. אולי בגלל שאני דוס(אמנם דתי בלאי...אבל עדיין...דוס )- אבל עקבתי אחרי טעמכם בנושא, ויש לומר שחלק אהבתי וחלק לא (אהמ אהמ...גרינבורגר )
הסיבה שהחלטתי להגיב היום,זה בגלל שרק לפני שבוע התחלתי לראות את "how I met your mom" והייתי בשוק שקובי סמולדרס טרם הועלתה כאן (אבל ויכוח של שלושה דפים על מתופפת..זה כן)
בכל מקרה:
יפיפיה
"וברוך הבא מיקי לאשכול "
"I guess...do they read left to right in Japan?...No?...Or is that Israel I'm thinking? Right to left, right? Yeah, so I go left to right."
-JP regarding the way his bank presets are arranged
תומר, אני נשבע לך שבחיים לא פגשתי מישהו עם טעם כל כך קוטבי לטעם שלי בנשים.
אגב, חתיכת גנב קרדיט מטונף שכמותך, זה אני שהחייה את האשכול ב21 לספטמבר אחרי שמתן אדרי כתב בו בפעם האחרונה באמצע יוני!
I am responsible when anyone, anywhere, reaches out for help. I want my hand to be there
אהה כן, גם זה...לאור העובדה שבזמנו, אפילו שאני שחיף ולא מאוד גבוה, הרבה אנשים גבוהים וכבדים ממני דיי פחדו להיכנס למעגל פוגו איתי, הייתה להם סיבה טובה.
תתארו לעצמכם מה הייתי עלול לעשות לבחורה
זה בדיוק מה שחשבתי, זה מזעזע באוזפסט היו בנות ממש יפות אני שונאת להגיד כוסיות,
שנכנסו לפוגו ובאמת קיבלו פיצוצים..
חלק אמרו מסרס יש כאלו שממש לא אכפת להם שיש בנות בפוגו.
תומר - נכון, אני לא אוהב חזה גדול, אבל כשהבחורה עם החזה הגדול נכנסת לפוגו זה מגניב...
אגב, זה שאני לא מת על חזה גדול לא אומר שבחורה עם חזה גדול לא סקסית בעיני...חוץ מזה - היא אישתו של פאקינג פטרוצ'י! היא אוטומטית כוסית! (ואם נוסיף לזה את העובדה שהיא מוזיקאית...גרררר)
טל - תגיד...כל עוד גם אתה וגם ג'ון תסכימו איתי שרנה כוסית לא איכפת לי