אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

שליחה על ידי Mars Volter »

טל רודס כתב:AND IT'S ARSENAL
ARSENAL F.C
WE'RE BY FAR THE GREATEST TEAM
THE WORLD HAS EVER SEEN

איזה משחק ענק באיסטלנדס ונצחון ענק על סיטי , 3:0 לתותחנים, מי היה מאמין?!
ניפגש במרץ נראה איפה תהיו... :cheers:
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

בין 4 הראשונות, אין לי שום ספק בכך.
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

אבל אתם כל שנה בין 4 הראשונות. למה לא לשאוף ליותר?
מתי פעם אחרונה ארסנל סיימה שנייה אתה זוכר?
שים בצד את צ'לסי, אני חושב שיש לכם את חומר השחקנים הטוב בליגה. איך זה אף פעם לא בא לידי ביטוי?
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אני שואף ליותר ידידי וכך גם הרבה אוהדים שלנו. זאת ההנהלה והמנג'ר שמסתפקים במקום ב-TOP 4. הבעיה היא שאין הגנה וארסן ונגר כל הזמן פונה להביא רק צרפתים (סקילאצ'י המנוסה וקוסיילני האפס).

מתי סיימנו פעם אחרונה מקום שני? אני חושב בעונה לפני האליפות האחרונה שלנו. מאז שצ'לסי ויונייטד לקחו אליפויות לא סיימנו במקום השני.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ללא מילים, מתוך הדרבי של מנצ'סטר:
תמונה

תמונה
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

:haha: :haha: גדול!!!!
תמונה גאונית ממשחק מחורבן...
תמונה
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

ליונייטד יש אשכרה יותר תיקואים מניצחונות! איזה קבוצה פח... מדהים אותי שהם במקום השני (מקום שלישי אחרי המשחק של ארסנל מחר) ובלי הפסדים העונה! :haha:
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

תהיה ליונייטד השנה אליפות, אליפות התיקו. הרבה שנים אני לא זוכר כזה סגל חלש של מנצ'סטר יונייטד ועדיין אין סיכוי שהם יסיימו מחוץ ל-4 הראשונות, כל עוד פרגוסון הוא המנג'ר. מנצ'סטר ממשיכה את התקופה הרעה שלה (שבוע שעבר נצחון אופייני בדקה ה-93 אחרי שוולבס עשו להם בית ספר באולד-חרא) והיום היא התחילה לשחק אחרי שהייתה בפיגור 2:0 רבע שעה לסיום, היא חזרה למשחק בזכות 2 חילופים של פרגוסון, אבל עם כל כך הרבה תיקו, אי אפשר לזכות באליפות. העובדה שלגיגס וסקולס אין ממש מחליפים והעובדה שרוני הפצוע הוא בורג מאד משמעותי במערך, חושפים את החסרונות של מנצ'סטר יונייטד.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

איזה יום נפלא, נצחון מוצדק שלנו בחוץ על אברטון, צ'לסי מושפלת בבית מול סנדרלנד (3:0), ואלמלא צ'ך זה היה נגמר ב-6:0.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

אם הייתי מאמין שארסנל יכולים לקחת אליפות הייתי סופר שמח היום. אבל כל הפסד של צ'לסי מקרב את פרגוסון לאליפות.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

בזה אתה צודק מאד לצערי, יונייטד החלשה עדיין ללא הפסד וזה בהחלט מטריד מאד ועוד יותר מתסכל אותי כאוהד ארסנל כי עם החיזוק הנכון היינו דורסים את הליגה (לצערי זאת קלישאה נכונה בעונות האחרונות).
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

אני יודע שזה כרגע בגדר חלום אבל טל, מה דעתך על אניימה כגאנר?
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

השם שלו עלה הרבה פעמים , הוא שוער נהדר, פנתר ואקרובטי אבל הוא נמוך מדי בשביל הפרמיירליג כשיש בה הרבה כדורי גובה.
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

האשכול די נעלם בשבועות האחרונים...
אני אחיה אותו עם 7-1 של מנצ'סטר על בלקבורן ועם חמישייה של הבולגרי!!
צ'לסי עם שני הפסדים רצופים. מקווה מאוד שהרצף הזה יימשך גם מחר!
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

לא יאומן שברבטוב שכל אוהדי יונייטד לא סובלים, פתאום מבקיע חמישייה, זה בדיוק כמו שבפעם שעברה שהוא הבקיע זה היה שלישייה מול ליברפול. עדיין הוא פשוט לא מתאים לשיטה של יונייטד וכדאי להם להיפטר ממנו בהקדם האפשרי, כי השילוב של רוני והרננדז הולך להיות קטלני ביותר.

ארסנל שוב כמעט מאבדת נצחון אחרי שאסטון וילה מצליחה פעמיים לצמק אבל בסוף התותחנים עם 4:2.

בכלל מחזור מרשים מאד בליגה הטובה בעולם, 36 שערים, המון מהפכים ודרמות. האל-קלאסיקו מעניין לי ת'ביצה.
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

נו טל, תגיד את זה...

מי הכי גדולה אי-פעם? ארסנל שלא הפסידה משחק? ברור. היא אתמול הייתה מנצחת 6-0.
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

רצלונה נתנה משחק גדול, נהניתי מאד מהכדורגל אבל כרגיל אי אפשר בלי ההצגות ,ההתחזויות והרמאויות של אבירי הצדק הקטלוניים. חבל שגם במשחק שברצלונה מביסה את ריאל שפשוט לא הייתה קיימת על המגרש, השחקנים של ברצלונה עסוקים בהתחזויות וברמאויות. לפחות השופט לשם שינוי לא קנה את הרמאויות של מסי (חבל שקרבאליו לא הכניס לו באמת מרפק לפנים), פויול השור שעשה 2 פליק-פלאקים לאחור מכל עבירה עליו וכמובן גווארדיולה שנדחף קלילות על ידי רונאלדו בחזה, וישר תפס את הפנים, בדיוק כמו בוסקטס האפס שנה שעברה מול אינטר. אין מה לעשות, הכדורגל הוא ענק, אבל גם הרמאות וחוסר הספורטיביות (לא שכחת שהם הפעילו את הממטרות בקמפ נואו כדי לגרש את השחקנים של אינטר אחרי שמוריניו בעט אותם מהצ'מפיונס ליג?). הם פשוט מרשים לעצמם הכל וככה זה בהתנהלות מול קבוצות ושחקנים שהם רוצים לקנות, כל טריק מלוכלך ושפל מותר להם , כי הם בארסה, נכון?
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

19 מילים על הכדורגל, וכל השאר על העיקר. אין ספק ענית לי על השאלה.
כנראה שבגלל זה אנגליה לא זכתה בתואר מאז 1966, כל מה שמעניין אותה זה האצילות, שהם שוכחים שצריך לשים את הכדור ברשת.
דר"א, ב4-1 שנה שעברה מול ארסנל, גם אז היו הצגות והתחזויות?
אתה יודע שאני חושב שהליגה האנגלית הכי טובה בעולם, אבל בחייאת... אתמול כל קבוצה אנגלית (אולי חוץ מצ'לסי) חוטפת לפחות שמינייה.
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

מה הקשר של נבחרת אנגליה הלוזרית? שכחת שאני אוהד את נבחרת גרמניה. לא תצליח לעצבן ולהקניט אותי פה. ברצלונה קבוצת כדורגל ענקית בקנה מידה הסטורי, אבל באותה מידה קבוצה בלתי נסבלת עם כל ההצגות, רמאויות והתחזויות וצריך להגיד את זה, גם אם זה נוגד את שטיפת המוח שנדב יעקובי עושה לכם בארץ עם ערוץ הספורט והאוננות על מסי ובערסה.

רן, קבוצה אנגלית לא הייתה חוטפת שמינייה, כי את מה שסרחיו "פני סוס" ראמוס עשה למסי בדקה ה-90, שחקנים של סטוק היו עושים כבר בדקה הראשונה :-)
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

לעצבן ולהקניט? אם זו הייתה המטרה שלי כאן אז לא הייתי כותב. רק רציתי לדעת אם יש משהו שהקבוצה הזו תעשה שיכול להוציא ממך איזו הבעת הערכה טהורה אליה. להגנת ערוץ הספורט אני אומר ששטיפת המוח שלהם נובעת אך ורק ממלחמה עיקשת על הצופה. בארסה וריאל (לצד כדורסל ישראלי) הן ההצדקות היחידות כיום לקיום של הערוץ הזה, אני חושב שעיסקית - זו החלטה הגיונית לפמפם את המשחק הזה ואת האיכות של הקבוצות הללו.
אני חושב שכולם עושים את זה - ניקח לדוגמא את צ'רלטון, שם אומרים לך בפרומואים לפרמייר-ליג: "הליגה הטובה בעולם". כאילו זו עובדה מדעית. האם זה לא דומה למה שנדב הסיני עושה?

בכל אופן, אני חושב שאתה יכול להסכים עם זה שלפני המשחק עמדו 2 הקבוצות הטובות בעולם (כרגע) אחת נגד השנייה. עצם העובדה שאחת מהן ניצחה את השנייה 5(!!!!) - 0 זה פשוט מדהים. אני רואה כדורגל 17 שנים, מעולם הפער בין 2 הקבוצות האיכותיות בתבל לא היה גדול יותר. אני לא אומר שיונייטד או צ'לסי או אפילו באיירן היו מפסידות בתוצאה הזו, בגלל שריאל משחקת בסגנון אחר, אבל פאק - אתה יכול לחשוב על הגנה היום בכדורגל האירופי שיכולה לעצור את המפלצת הזו? האם יש מרכז שדה חזק מספיק כדי להצר את צעדיהם של צ'אבי ואינייסטה? האם יש מגן בעולם שיכול למהירות של פדרו ומסי? אשמח לשמוע את דעתך.
תמונה
שלח תגובה