אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel
שער העונה של רוני, בלי שום מתחרים. שוב פעם יונייטד לא מרשימה ומנצחת, לסיטי לא הגיע להפסיד היום. אנחנו ניצחנו בקלות, יכול היה להיגמר גם 8:0 ולא 2:0. יאללה ברצלונה ביום רביעי.
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
כן, לא שאני בונה על זה יותר מדי כי הליגה יותר מעניינת אותי.
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
There's only one Wayne Rooney.
מכבי והפועל, בארסה וריאל, שיטי ומאן יו.
יש קבוצות שלא יכולות לנצח את היריבה המושבעת.
מכבי והפועל, בארסה וריאל, שיטי ומאן יו.
יש קבוצות שלא יכולות לנצח את היריבה המושבעת.

"The bigger the lie, the more they believe"
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
אף אחד כמובן לא ידבר שויין רוני היה חלש מאד אתמול במהלך המשחק, שער הנצחון המדהים שלו השכיח הכל.
- Sentient 6
- דרימיסט-על
בן אדם מרים את עצמו ועושה משהו שהסיכויים שיקרה הם בלתי נתפסים אנשים נוטים לשכוח מה שקרה ב77 דקות שלפני. או כל הדברים הדפוקים האחרים שהוא עשה למדינה שלו ולאשתו. תגידו עליו מה שתרצו, זה הדבר המדהים בכדורגל, איך שרגע אחד יכול לגאול בן אדם. כשהוא יפרוש בעוד 10 או 12 שנה או כמה שיש לו אם הוא לא יהרוג את עצמו קודם, זה הרגע שיקרינו על כל מסך אפשרי. כל עוד הוא לא יצליח איכשהו לפגוע בנבחרת שלהם יותר מאשר המשחק העלוב שלו בדרום אפריקה אז אני לא רואה איך הוא יספק משהו שיאפיל על השער הזה.
דרך אגב יש לדבר כזה אפקט שרק יכול לעורר פחד אצל היריבות. אני לא יודע מה קרה מהרגע שהוא עשה את זה עד סוף המשחק אבל אני במקום מאנצ'יני הייתי רואה בזה סימן מלמעלה, מתחבא בתוך הז'קט והולך הביתה כמה שיותר בשקט. המחשבה על לנסות להציל משחק אחרי דבר כזה מפחידה אותי. ונגר בטח שובר את הראש חזק מה עושים כדי להציל עונה כשזה מה שאחד כמו רוני עושה במשחק רע. providance.
דרך אגב יש לדבר כזה אפקט שרק יכול לעורר פחד אצל היריבות. אני לא יודע מה קרה מהרגע שהוא עשה את זה עד סוף המשחק אבל אני במקום מאנצ'יני הייתי רואה בזה סימן מלמעלה, מתחבא בתוך הז'קט והולך הביתה כמה שיותר בשקט. המחשבה על לנסות להציל משחק אחרי דבר כזה מפחידה אותי. ונגר בטח שובר את הראש חזק מה עושים כדי להציל עונה כשזה מה שאחד כמו רוני עושה במשחק רע. providance.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
http://sports.walla.co.il/?w=//1793543
צרפת טחנה את ברזיל ב98 כי הם היו הרבה יותר טובים, וכל הקישקושים על הסיבות האחרות הם תירוצים פאטתיים של אוהדי ברזיל.
הגמר הכי מדהים שראיתי בחיי!
(הדבר היחיד שהשתנה באותו היום הוא שברזיל הפכה להיות לוזרית)
צרפת טחנה את ברזיל ב98 כי הם היו הרבה יותר טובים, וכל הקישקושים על הסיבות האחרות הם תירוצים פאטתיים של אוהדי ברזיל.
הגמר הכי מדהים שראיתי בחיי!
(הדבר היחיד שהשתנה באותו היום הוא שברזיל הפכה להיות לוזרית)
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
המשחק הכי טוב של ארסנל באלופות מאז שהנרי עזב. אני תמיד אוהב ששחקנים נופלים מהרגליים אחרי השקעה עצומה, גם אם אני לא מת על הקבוצה (הפועל ת"א יוצאת מן הכלל הזה).
כדי לנצח התותחנים יצטרכו לשנות לחלוטין את ה-DNA שלהם, כי אין מצב שהם מסוגלים במשחק לא בונקרי לנצח את בארסה בקאמפ-נואו. אבל כל מי שאוהד ארסנל מגיע לו לשמוח מהנצחון הזה.
כדי לנצח התותחנים יצטרכו לשנות לחלוטין את ה-DNA שלהם, כי אין מצב שהם מסוגלים במשחק לא בונקרי לנצח את בארסה בקאמפ-נואו. אבל כל מי שאוהד ארסנל מגיע לו לשמוח מהנצחון הזה.

"The bigger the lie, the more they believe"
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
וואה וואה, כדאי לבריל לא להכנס לאשכול הזה.
.. טל, תהיה עדין.. חחח

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
ישששששששששששששששששששששששששששששששש 
אני עדיין לא מאמין שאנחנו ביחד עם הרקולס (הקבוצה) ,היחידות שניצחו את ברצלונה העונה - הקבוצה הכי טובה בעולם. ההגנה שלנו עשתה לא מעט טעויות בחצי הראשון אבל שיחקנו טוב מאד ב-25 דקות הראשונות במחצית עד השער שספגנו. אבל גם במחצית השנייה התחלנו טוב ואז ונגר עשה חילופים התקפיים מצוינים, הוציא את סונג והכניס את ארשבין (כמו שביקשתי) וגם הכניס את בנדטנר במקום וולקוט והשערים הגיעו, עם קצת עזרה מואלדז הליצן שלא סגר את הפינה הקרובה וגול נהדר של ארשבין עם סיומת וקור רוח של מלך.
ברור שזה עדיין פתוח ולברצלונה יש שער חוץ ומספיק לה 1:0 בגומלין. אבל פיקה יעדר ואנחנו מסוגלים לכבוש בקמפ נואו כמו שכבשנו שנה שעברה, ואם ההגנה תיתן את אותה יכולת של המחצית השנייה היום, במיוחד כושל-ייני שאני לא סובל אבל היה ענק במחצית הזאת, אז אפשר בהחלט לפנטז. בכל מקרה אחד הנצחונות הגדולים שלנו אי פעם באירופה!!!
אז שוב פעם, יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!

אני עדיין לא מאמין שאנחנו ביחד עם הרקולס (הקבוצה) ,היחידות שניצחו את ברצלונה העונה - הקבוצה הכי טובה בעולם. ההגנה שלנו עשתה לא מעט טעויות בחצי הראשון אבל שיחקנו טוב מאד ב-25 דקות הראשונות במחצית עד השער שספגנו. אבל גם במחצית השנייה התחלנו טוב ואז ונגר עשה חילופים התקפיים מצוינים, הוציא את סונג והכניס את ארשבין (כמו שביקשתי) וגם הכניס את בנדטנר במקום וולקוט והשערים הגיעו, עם קצת עזרה מואלדז הליצן שלא סגר את הפינה הקרובה וגול נהדר של ארשבין עם סיומת וקור רוח של מלך.
ברור שזה עדיין פתוח ולברצלונה יש שער חוץ ומספיק לה 1:0 בגומלין. אבל פיקה יעדר ואנחנו מסוגלים לכבוש בקמפ נואו כמו שכבשנו שנה שעברה, ואם ההגנה תיתן את אותה יכולת של המחצית השנייה היום, במיוחד כושל-ייני שאני לא סובל אבל היה ענק במחצית הזאת, אז אפשר בהחלט לפנטז. בכל מקרה אחד הנצחונות הגדולים שלנו אי פעם באירופה!!!
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
עם כובש שער השוויון

ועם כובש שער הנצחון:

התמונות ממפגשים עם שחקנים שהיו באימונים פתוחים בשתי העונות הקודמות.

ועם כובש שער הנצחון:

התמונות ממפגשים עם שחקנים שהיו באימונים פתוחים בשתי העונות הקודמות.
- MrReD
- שגריר האופת'
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
ביאס? סוף סוף הם מפסידים וגם לא הפסידו לבונקר של אינטר אלא למשחק התקפי של ארסנל, שזה הישג בפני עצמו כי קשה מאד לנצח את ברצלונה שיודעת להחזיק היטב בכדור. היה משחק כדורגל גדול וכל תוצאה אתמול יכלה להיות אפשרית, לארסנל היו הרבה מצבים כבר במחצית הראשונה, לברצלונה היו החמצות גדולות של מסי ופדרו. הגומלין פתוח לחלוטין וברצלונה כמובן עדיין פייבוריטית כי המשחק אצלה ויש לה שער חוץ.
- MrReD
- שגריר האופת'
ביאס כי אני אוהד בארסה, מצד שני ארסנל באמת עשו את זה עם הכדורגל היפה שלם (הגול של ואן פרסי היה מדהים).
מקווה שהגומלין יהיה עוד יותר עצבני!
מקווה שהגומלין יהיה עוד יותר עצבני!
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
האמת שמוזר שואן פרסי הבקיע את זה כי זה היה המצב הכי פחות נוח שהיה לו. הגומלין יהיה משחק גדול לא פחות מזה של אתמול.
-
- דרימיסט מתחיל
זה שער שכולו ואלדס. ואן פרסי בעט סביר, אבל זה משהו שכל שוער בינוני פלוס צריך לקחת בעיניים עצומות. הוא פתח לו את כל הפינה הקרובה.טל רודס כתב:האמת שמוזר שואן פרסי הבקיע את זה כי זה היה המצב הכי פחות נוח שהיה לו. הגומלין יהיה משחק גדול לא פחות מזה של אתמול.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
מסכים איתך שואלדז הליצן אשם בשער הזה. אנשים חושבים שבגלל שהוא משחק בברצלונה מדובר בשוער גדול אבל מדובר באמת בשוער בינוני מאד, שפשוט לא עומד בזרקורים בגלל שהקישור של ברצלונה כל כך מעולה ולהגנה ולשוער אין הרבה עבודה בד"כ.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
ד"ר אלון ליאל, לשעבר מנכ"ל משרד החוץ וגם מרצה שלי באוניברסיטה הוציא ספר חדש: שער שוויון - דרום אפריקה בונה אומה

הספר עוסק כמובן בכדורגל אבל הרבה יותר על הרב-תרבותיות המרתקת של דרום אפריקה, עשרים שנה לאחר האפרטהייד. כדאי לכם לקנות!

הספר עוסק כמובן בכדורגל אבל הרבה יותר על הרב-תרבותיות המרתקת של דרום אפריקה, עשרים שנה לאחר האפרטהייד. כדאי לכם לקנות!
-
- בריל!
מסכים עם כל מילהטל רודס כתב:ישששששששששששששששששששששששששששששששש

ועדיין בקאמפ נואו יגמר 3:0 3:1 לבארסה- תזכור מה אמרתי

"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
Rise up and take the power back!!!
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
הגיוני מאד שנפסיד בקמפ נואו כי אני מניח שלא נשמור על רשת נקייה ולא נראה שם 0:0. הכל יהיה תלוי בהגנה שלנו, אם ניתן משחק בלי הרבה טעויות בהגנה אז יהיה לנו סיכוי, כי אנחנו יכולים תמיד להבקיע מול קבוצה ובכל מגרש. אין לי בעיה שברצלונה תבקיע נגדנו 3 שערים , כל עוד אנחנו נבקיע 2