מי יחליף את מייק פורטנוי? התשובה: מייק מנג'יני!
- DanielK
- דרימיסט מתקדם
Re: מי יחליף את מייק פורטנוי? [[ההכרזה בקרוב]]
אף אחד גם לא אמר שזה פרוג.
גם מטאל יכול לבוא לך במקצבים הזויים ועם ריפים חותכים. רק תשמע את השיר שלהם לגוד אוף וור (תיקון).
וגם המטאל של דרים זה פרוג. אבל אנחנו רוצים פחות מטאל בפנים..
גם מטאל יכול לבוא לך במקצבים הזויים ועם ריפים חותכים. רק תשמע את השיר שלהם לגוד אוף וור (תיקון).
נערך לאחרונה על ידי DanielK ב א' אפריל 24, 2011 7:00 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.

- Greenburger
- דרימיסט-על
למה הטעיה?
לי נראה שהם בדקו אותם עם חומרים שהם לא התכוננו מראש עליהם, כדי לראות איך הם זורמים עם הלהקה
לי נראה שהם בדקו אותם עם חומרים שהם לא התכוננו מראש עליהם, כדי לראות איך הם זורמים עם הלהקה
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
- Dreamthat
- דרימיסט שרוף
חחח הם אף פעם לא עשו שיר לקול אוף דיוטי...הם עשו שיר ל GOD OF WAR...DanielK כתב:אף אחד גם לא אמר שזה פרוג.
גם מטאל יכול לבוא לך במקצבים הזויים ועם ריפים חותכים. רק תשמע את השיר שלהם לקול אוף דיוטי.
- DanielK
- דרימיסט מתקדם
אוי סליחה !! XDDreamthat כתב:חחח הם אף פעם לא עשו שיר לקול אוף דיוטי...הם עשו שיר ל GOD OF WAR...DanielK כתב:אף אחד גם לא אמר שזה פרוג.
גם מטאל יכול לבוא לך במקצבים הזויים ועם ריפים חותכים. רק תשמע את השיר שלהם לקול אוף דיוטי.
כל המשחקים האלה אותו דבר חחח

- NamelessATM
- דרימיסט-על
תגובה של מתן בעוד 3,2,1...
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
- Sentient 6
- דרימיסט-על
You guys can lick mybutt.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
- Dead
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
הנה הפרק הראשון של הסדרה 
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=L609JsPFmmI[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=L609JsPFmmI[/youtube]

-
- דרימיסט מתחיל
תותח המג'יני הזה
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
מיאנג דיבר!

"The bigger the lie, the more they believe"
- DanielK
- דרימיסט מתקדם
הקדישו פרק שלם למייק מנגיני.
אהבתי את הריף של הג'אם !
אהבתי את הריף של הג'אם !

- Osiris
- דרימיסט מתקדם
- יצירת קשר:
מישהו יודע כמה פרקים יהיו סה"כ?
The hissing subsides, I'm in luck...
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
כנראה שלכל מתופף יקדישו אחד, אם לא אז זה ממש צועק שמנג'יני got the job.
הימורים על הבחור שלאברי ופטרוצ'י דיברו עליו בפריוויו לפרק הבא? נראה לי שדונאטי. בכלל, יש הרגשה גם משאר המתופפים וגם אווירה כזו שמנג'יני ודונאטי פשוט היו הכי טובים באודישנים הללו.
הימורים על הבחור שלאברי ופטרוצ'י דיברו עליו בפריוויו לפרק הבא? נראה לי שדונאטי. בכלל, יש הרגשה גם משאר המתופפים וגם אווירה כזו שמנג'יני ודונאטי פשוט היו הכי טובים באודישנים הללו.

"The bigger the lie, the more they believe"
- NamelessATM
- דרימיסט-על
ממש תוכנית טלוויזיה...
ועדיין לא הראו את האודישן של הבחור השני שהיה בפרק, כנראה גם הוא לא המתופף שנבחר, ממבט ראשוני הוא לא כל כך נראה מתאים להם, לא יודע למה. וככל ששמים יותר דגש על מישהו = יותר סיכויים שהוא נבחר, מנגיני נראה תותח וגם אחלה בן אדם, הוא פשוט נראה מתאים לדרים.
אבל עדיין יש גם לראות את האחרים וגם ברור שיראו את האודישן של המתופף השני שהיה בפרק.
הא כן ולא אהבתי את זה שבהתחלה הכל שחור לבן וזה נראה לפעמים כאילו מייק מת או משהו לפי איך שמראים הכל, ויש קטעים קצת קיטצ'ים ושברור שהיו למצלמה, אבל אוקי בכללי זה ממש מעניין הדברים האלה

ועדיין לא הראו את האודישן של הבחור השני שהיה בפרק, כנראה גם הוא לא המתופף שנבחר, ממבט ראשוני הוא לא כל כך נראה מתאים להם, לא יודע למה. וככל ששמים יותר דגש על מישהו = יותר סיכויים שהוא נבחר, מנגיני נראה תותח וגם אחלה בן אדם, הוא פשוט נראה מתאים לדרים.

אבל עדיין יש גם לראות את האחרים וגם ברור שיראו את האודישן של המתופף השני שהיה בפרק.
הא כן ולא אהבתי את זה שבהתחלה הכל שחור לבן וזה נראה לפעמים כאילו מייק מת או משהו לפי איך שמראים הכל, ויש קטעים קצת קיטצ'ים ושברור שהיו למצלמה, אבל אוקי בכללי זה ממש מעניין הדברים האלה

- DanielK
- דרימיסט מתקדם
לפי מה שהבנתי יש רק 3, אבל יכול להיות שאני טועה.Mars Volter כתב:כנראה שלכל מתופף יקדישו אחד, אם לא אז זה ממש צועק שמנג'יני got the job.
והם דיברו על דונאטי, ראו אותו בזמן הזה.

- Osiris
- דרימיסט מתקדם
- יצירת קשר:
מpreview די ברור שהיה מישהו שבאמת הפציץ... יותר ממנג'יני...
טוב, עכשיו זה כבר די ברור למה כל העיכוב... הם לא רוצים סתם לזרוק שם, כי אז אנשים יתחילו לצעוק "אני חושב שX יותר טוב מY"
דווקא נראה לי יותר חכם להראות את האודישנים לפני ההכרזה, כדי שכולם יבינו מה בעצם הרשים את הלהקה
טוב, עכשיו זה כבר די ברור למה כל העיכוב... הם לא רוצים סתם לזרוק שם, כי אז אנשים יתחילו לצעוק "אני חושב שX יותר טוב מY"
דווקא נראה לי יותר חכם להראות את האודישנים לפני ההכרזה, כדי שכולם יבינו מה בעצם הרשים את הלהקה
The hissing subsides, I'm in luck...
- Sentient 6
- דרימיסט-על
וירג'ל דונאטי יקבל את העבודה. הוא נראה כמו אחד שירצח אותך אם לא תתן לו את הג'וב.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
-
- דרימיסט מתחיל
מנג'יני נראה כמו בחור סבבה והכל, אבל הוא היפראקטיבי רצח.
וכל העניין של הסרטונים האלה לדעתי ממש לא במקום. כאילו, אני נהנה לראות אותם, אבל תמיד אהבתי אנשים שמעדיפים לשמור על שקט תקשורתי ולא עושים רעש וצלצולים. תודיעו מי נבחר, ותוציאו את אלבום.
ודרך אגב, אני לא יכול להבין מה הרשים אותם באודישן של מנגיני, בגלל שהם בכלל לא הראו קטעים חדשים שהוא מנגן איתם חוץ מאיזה 5 שניות של ריף חדש. אני בספק גדול אם מישהו מהמתופפים האלה לא יבצע בשלמות את השירים הישנים.
וכל העניין של הסרטונים האלה לדעתי ממש לא במקום. כאילו, אני נהנה לראות אותם, אבל תמיד אהבתי אנשים שמעדיפים לשמור על שקט תקשורתי ולא עושים רעש וצלצולים. תודיעו מי נבחר, ותוציאו את אלבום.
ודרך אגב, אני לא יכול להבין מה הרשים אותם באודישן של מנגיני, בגלל שהם בכלל לא הראו קטעים חדשים שהוא מנגן איתם חוץ מאיזה 5 שניות של ריף חדש. אני בספק גדול אם מישהו מהמתופפים האלה לא יבצע בשלמות את השירים הישנים.
- NamelessATM
- דרימיסט-על
אני מוכן להתערב שהם בחנו אותם על קטעים חדשים שהם לא רוצים להראות עכשיו או כי הם באלבום החדש והם לא רוצים לחשוף מוזיקה מימנו מוקדם, או כי הם העדיפו להראות קטעים שהמעריצים כבר מכירים על פני משהו חדש שאם בסוף הוא לא באלבום, חלק מהמעריצים יכולים להתאכזב.
תזכור שמראים לך בלחץ פחות מ-10 דקות מאודישן שבטח היה כמה שעות טובות, אלה רק הדברים למצלמה. the real deal לא יצא, הם לא יכולים להראות לך את כל הראיון איתו והאודישן ואת כל הריפים והקטעים המטורפים שהם ניגנו איתו.
תזכור שמראים לך בלחץ פחות מ-10 דקות מאודישן שבטח היה כמה שעות טובות, אלה רק הדברים למצלמה. the real deal לא יצא, הם לא יכולים להראות לך את כל הראיון איתו והאודישן ואת כל הריפים והקטעים המטורפים שהם ניגנו איתו.