מי יחליף את מייק פורטנוי? התשובה: מייק מנג'יני!
-
- דרימיסט מתחיל
Re: מי יחליף את מייק פורטנוי? [[ההכרזה בקרוב]]
משום מה השמועה הרווחת הזאת שמנג'יני הוא החדש של דרים נהיית כל כך חזקה מרגע לרגע שאני בכלל לא אופטימי לגבי שאר הנבחנים.. זה כאילו כתוב לו על המצח.. וחבל. >:
- המפוחלץ הנוצץ
- דרימיסט שרוף
טוב אני לא ישאיר אתכם במתח, המתופפת החדשה היא Meytal Cohen 

- ilai fields #7
- דרימיסט-על
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
- DanielK
- דרימיסט מתקדם
- yakim
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
מארקוווו
"I guess...do they read left to right in Japan?...No?...Or is that Israel I'm thinking? Right to left, right? Yeah, so I go left to right."
-JP regarding the way his bank presets are arranged
-JP regarding the way his bank presets are arranged
- NamelessATM
- דרימיסט-על
דווקא אהבתי את דונאטי, וגם יש לו מבטא מצחיק
תכלס מייק מנגיני עדיין הכי מתאים לדרים ממי שהראו לדעתי, אבל בכל זאת דונאטי נראה אחלה מתופף.
וכמו רוב האנשים האחרים שראיתי שמגיבים, אם זה לא מנגיני - אז לבינתיים מינמן נראה השני הכי מתאים. אבל כבר הבנו שזה רוב הסיכויים מנגיני כי כנראה שהם לא ישאירו את המתופף הנבחר לסוף, הם בכוונה דוחפים את העובדה שהם התלהבו מימנו כדי לרמוז על זה.

תכלס מייק מנגיני עדיין הכי מתאים לדרים ממי שהראו לדעתי, אבל בכל זאת דונאטי נראה אחלה מתופף.
וכמו רוב האנשים האחרים שראיתי שמגיבים, אם זה לא מנגיני - אז לבינתיים מינמן נראה השני הכי מתאים. אבל כבר הבנו שזה רוב הסיכויים מנגיני כי כנראה שהם לא ישאירו את המתופף הנבחר לסוף, הם בכוונה דוחפים את העובדה שהם התלהבו מימנו כדי לרמוז על זה.
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
טוב אז ככה - תכל'ס - כזה ברור שמנג'יני ייבחר . לגבי דונאטי - רציתי מאוד לשמוע אותו במוזיקה של DT , אבל אחרי שראיתי את הנגינה שלו איתם אני חושב שהוא צריך להמשיך למצות את עצמו ב Planet X . הוא פשוט יהיה מבוזבז לדעתי אם הוא יהיה איתם וקשה לי לראות אותו משלב את הביטים האסימטריים שלו עם המוזיקה שלהם . לגבי מיינמן - בואנה איזה אישיות , כמה שמחת חיים ! . וכמובן שהוא היה מהנחבנים הכי פחות לחוצים ותפקד מצויין . גם הוא יכול להתברג יפה להרכב .
טוב חלאס לדבר - כנראה שנראה את מנג'יני על הבמה בהופעה הקרובה
.
טוב חלאס לדבר - כנראה שנראה את מנג'יני על הבמה בהופעה הקרובה

- Osiris
- דרימיסט מתקדם
- יצירת קשר:
האודישן של דרק רודי היה כלכך מביך...
ממש אהבתי את דונאטי ולאנג, אבל די ברור שהם לא נבחרו...
מינמן... פאאאאק, הייתי כלכך רוצה לראות אותו בדרים.... אבל רוב הסיכויים שזה מאנג'יני, כי לא נראה לי ש2 המתופפים שיהיו בפרק 3 יעשו הבדל משמעותי...
עד עכשיו מ5 המתופפים שהיו עד כה, דרק רודי הוא היחיד שממש לא מתאים... האחרים לדעתי יכולים להשתלב מצויין
ממש אהבתי את דונאטי ולאנג, אבל די ברור שהם לא נבחרו...
מינמן... פאאאאק, הייתי כלכך רוצה לראות אותו בדרים.... אבל רוב הסיכויים שזה מאנג'יני, כי לא נראה לי ש2 המתופפים שיהיו בפרק 3 יעשו הבדל משמעותי...
עד עכשיו מ5 המתופפים שהיו עד כה, דרק רודי הוא היחיד שממש לא מתאים... האחרים לדעתי יכולים להשתלב מצויין
The hissing subsides, I'm in luck...
- DanielK
- דרימיסט מתקדם
- Osiris
- דרימיסט מתקדם
- יצירת קשר:
קצת לא קשור, אבל מי שרוצה יכול להוריד את הסרטונים מיוטיוב ב 720p דרך האתר הזה: http://keepvid.com/
ולא לחכות כל פעם מחדש... (אם אתם פריקים כמוני שרואים כל אודישן 10 פעם)
ולא לחכות כל פעם מחדש... (אם אתם פריקים כמוני שרואים כל אודישן 10 פעם)
The hissing subsides, I'm in luck...
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
רודי - טוב, לפחות הוא נתן את הרושם של פחות douch מההודעה שלו על האודישנים. בסדר, לא ציפינו שלכולם יילך מושלם ויתאימו כמו שצריך.
לאנג - למל"ם. שזה הדבר האחרון שרציתי שהמתופף החדש יהיה, מין בחור כזה שנראה כמו מישהו שיודע לבצע את השירים אבל האינפוט שלו ללהקה מסתמן כאפסי. שוב, רק הרגשה מהממש מעט שראיתי.
דונאטי - מסכים מאוד עם עוזרי. להקה ענקית, מתופף עצום אבל לפעמים זה פשוט עולמות אחרים. יש נקודה שבה יצירתיות של נגן יוצאת מהמסגרת של הלהקה (גם אם זו מסגרת רחבה כשל-DT) לצערי הרב, וירג'יל מנגן הרבה פעמים מחוץ למסגרת הזו, שזה לא דבר שלילי אבל פשוט לא מתאים כרגע לדרים.
מינמן - כבש אותי. רק ראיתי אותו נכנס עם החוצה של עוגיפלצת ונקרעתי מצחוק. הפייבוריט שלי לתפקיד, אני כבר מוכן להתאכזב קלות (כי מנג'יני הסקנד-בסט).
לאנג - למל"ם. שזה הדבר האחרון שרציתי שהמתופף החדש יהיה, מין בחור כזה שנראה כמו מישהו שיודע לבצע את השירים אבל האינפוט שלו ללהקה מסתמן כאפסי. שוב, רק הרגשה מהממש מעט שראיתי.
דונאטי - מסכים מאוד עם עוזרי. להקה ענקית, מתופף עצום אבל לפעמים זה פשוט עולמות אחרים. יש נקודה שבה יצירתיות של נגן יוצאת מהמסגרת של הלהקה (גם אם זו מסגרת רחבה כשל-DT) לצערי הרב, וירג'יל מנגן הרבה פעמים מחוץ למסגרת הזו, שזה לא דבר שלילי אבל פשוט לא מתאים כרגע לדרים.
מינמן - כבש אותי. רק ראיתי אותו נכנס עם החוצה של עוגיפלצת ונקרעתי מצחוק. הפייבוריט שלי לתפקיד, אני כבר מוכן להתאכזב קלות (כי מנג'יני הסקנד-בסט).

"The bigger the lie, the more they believe"
- Dreamthat
- דרימיסט שרוף
מינמן המתופף שהכי הרשים אותי...רוב העובדות מצביעות כל כך שמנג'יני הוא המתופף החדש ואין לי שום דבר נגד זה אבל מרקו הוא בין המתופפים המוכשרים ביותר.
-
- דרימיסט מתקדם
לא...גם אני, אבל אני מקווה שזה כי הוא שר את השירים האלה כל כך הרבה פעמים בשלושה ימים או כי הוא לא התכונן מספיק.DanielK כתב:רק אני הזדעזעתי מהזיופים של לאברי שם ?
אף אחד מהפרק השני לא הרשים אותי יותר ממאנגיני, אני עדיין מקווה שהוא נבחר. אבל בואו נגיד שאני לא אתאכזב בכלל כל עוד הם בוחרים או את מאנגיני, או את פיטר ווילדור, או את מרקו מינמן.
-
- דרימיסט מתחיל
ממש חרה לי לשמוע את רודס מדבר על זה שהוא לא אהב את זה שתומאס לאנג חרג מהתפקיד והוסיף קצת משלו - רבאק הבן אדם ישב פרפקט על הטיימינג ולא החסיר אף ביט אלא רק הוסיף זה כל כך כואב לך? אם תרצה שהוא ינגן לך את זה אחד לאחד תבקש ממנו זה לא שהוא שינה את הדברים כי הוא לא הצליח. ממש קיבעון מחשבתי.
ולהפתעתי דונאטי פקשש בחלק של השירים קצת... אבל עדיין לטעמי הוא הכי מתאים מכולם, למרות שברור שהוא לא נבחר.
תכלס בעיני מה שהכי סימן את האודישנים האלה זה המשפט של מיונג בסוף - "זה לא מייק". זה פשוט כל כך נכון, לאף אחד מהם אין את הטאץ' שלו.
דרך אגב הבחירה של השירים די אומללה בעיני שיר כמו Take the Time לטעמי הרבה יותר טוב כדי לבחון מתופף מאשר Nightmare.
ולהפתעתי דונאטי פקשש בחלק של השירים קצת... אבל עדיין לטעמי הוא הכי מתאים מכולם, למרות שברור שהוא לא נבחר.
תכלס בעיני מה שהכי סימן את האודישנים האלה זה המשפט של מיונג בסוף - "זה לא מייק". זה פשוט כל כך נכון, לאף אחד מהם אין את הטאץ' שלו.
דרך אגב הבחירה של השירים די אומללה בעיני שיר כמו Take the Time לטעמי הרבה יותר טוב כדי לבחון מתופף מאשר Nightmare.
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
כ"כ מסכים עם המשפט האחרון שלך! TTT הרבה יותר מתאים מ- Nightmare אבל אם כבר אתם רוצים אפיק, לכו על A Change of Seasons!

- Sentient 6
- דרימיסט-על
המפוחלץ הנוצץ כתב:טוב אני לא ישאיר אתכם במתח, המתופפת החדשה היא Meytal Cohen
ידעתי שאני לא היחיד כאן שחושב ככה!! סיפרתי את הבדיחה הזאת לחברים שלי לפני יומיים היה לא רע.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
- Greenburger
- דרימיסט-על
מינמאן כזה חמוד! מזכיר את טום גרין.
ללא ספק הוא ומנג'יני היו הכי טובים.
גם אני לא הכי אהבתי שרודס אמר שהם לא רוצים פירוש אישי של הנגן לשירים. אבל האמת, זה לא טוב ולא רע, הכל תלוי מה אתה רוצה. רודס אמר שהמעריצים רגילים לשמוע את השירים בצורה הרגילה שלהם, ומצד אחד אני לגמרי מסכים עם זה, גם אני מצפה בגדול לשמוע בהופעה את השיר שאני מכיר. אבל מצד שני המעריצים כבר שמעו את השירים כל כך הרבה פעמים בצורה הרגילה שלהם, שקצת לחדש ולהזריק להם חיים חדשים יכול להיות טוב. סה"כ התחלף מתופף, זה הגיוני וסביר בהחלט שיהיו שינויים בלהקה ובשירים שמכירים כבר.
ואני ממש מת לראות את החלק השלישי של האודישנים במלואו לכל מתופף. זה נראה לי יהיה ממש מגניב ומעניין.
ללא ספק הוא ומנג'יני היו הכי טובים.
גם אני לא הכי אהבתי שרודס אמר שהם לא רוצים פירוש אישי של הנגן לשירים. אבל האמת, זה לא טוב ולא רע, הכל תלוי מה אתה רוצה. רודס אמר שהמעריצים רגילים לשמוע את השירים בצורה הרגילה שלהם, ומצד אחד אני לגמרי מסכים עם זה, גם אני מצפה בגדול לשמוע בהופעה את השיר שאני מכיר. אבל מצד שני המעריצים כבר שמעו את השירים כל כך הרבה פעמים בצורה הרגילה שלהם, שקצת לחדש ולהזריק להם חיים חדשים יכול להיות טוב. סה"כ התחלף מתופף, זה הגיוני וסביר בהחלט שיהיו שינויים בלהקה ובשירים שמכירים כבר.
ואני ממש מת לראות את החלק השלישי של האודישנים במלואו לכל מתופף. זה נראה לי יהיה ממש מגניב ומעניין.
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
Marco and Mike are my favorites. They fit like a glove to the music, attitude and spirit of DT.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
The initials of the new DT drummer is definitely MM