מי יחליף את מייק פורטנוי? התשובה: מייק מנג'יני!
- Greenburger
- דרימיסט-על
Re: מי יחליף את מייק פורטנוי? [[ההכרזה בקרוב]]
LOL
איך לא שמתי לב לצירוף מקרים הזה
איך לא שמתי לב לצירוף מקרים הזה
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
אני הכי אהבתי את מנגיני.. יש לו שואו, הוא בעל מוטיבציה אדירה להצליח.
וירג'יל לדעתי היה לו אודישן זוועתי. השאר סתם היו מביכים. אבל באמת כל הכבוד למתופפים שמצליחים לאגור אומץ ולנגן את השיר הכל כך מסובך עם חברי הלהקה המקורית שהם בעצמם כבר מנגנים את זה בחצי עצימת עיניים. העין השניה על המתופף שנבחן.
מינאמן אדיר עולם. אבל לא נראה שהוא ייבחר. לא נראה רציני כל כך.
מאנגיני נראה שממש רעב לתפקיד. לבנאדם כזה הייתי נותן את המקלות שמייק השאיר.
וירג'יל לדעתי היה לו אודישן זוועתי. השאר סתם היו מביכים. אבל באמת כל הכבוד למתופפים שמצליחים לאגור אומץ ולנגן את השיר הכל כך מסובך עם חברי הלהקה המקורית שהם בעצמם כבר מנגנים את זה בחצי עצימת עיניים. העין השניה על המתופף שנבחן.
מינאמן אדיר עולם. אבל לא נראה שהוא ייבחר. לא נראה רציני כל כך.
מאנגיני נראה שממש רעב לתפקיד. לבנאדם כזה הייתי נותן את המקלות שמייק השאיר.
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
Re: את מי הייתם רוצים לראות מחליף את מייק פורטנוי?
ועוד משהו.yyzboy1928 כתב:עילי פילדס..
אממ..
אני דווקא תומך ברעיון של אודישנים. אפשר לעשות תכנית של "מתופף נולד", לעשות מזה ריאליטי ולהיות מיליונרים.
הנה, כנראה אחד מחברי הלהקה קרא את הפוסט הזה שכתבתי די מזמן. זה בעמוד הראשון.. חחחח

לקחו את זה רק בגלל ה"מיליונרים"

- ilai fields #7
- דרימיסט-על
כן, אני עדין מחכה שיראו איך הם מתקשרים אלי ולאברי אומר לי "ברוך הבא למשפחה".

- Sentient 6
- דרימיסט-על
טוב ראיתי את זה עכשיו כי הייתי עם הסלולר בדרך הביתה... ללאנג יש דינמיקה מדהימה, עוצמה, מתופף חזק מאוד. חוץ מהמבטא המאיים הכל טוב ויפה. לא הייתי רוצה לנגן עם ארנולד שוורצנגר.
דונאטי כזה בן אדם שלא היית רוצה לפגוש באמצע הרחוב. מוזר. פיוז'ני מדי בכל מקרה, גדול עליהם.
רודי נגן דת' מדהים אבל לא קשור אליהם.
מיינמאן,...נראה לי שזה די ברור שעם כל הכבוד למנג'יני הוא הבחירה הכי טובה. הבן אדם פשוט מאושר ממה שהוא עושה בצורה מטורפת וזה משתקף דרך המוזיקה, הוא מדהים.
מתי הפרק הבא?! ודיר בלאק אם זה יהיה איזה קליפהאנגר!!! אם זה לא נגמר שם יהיה רע!!!
דונאטי כזה בן אדם שלא היית רוצה לפגוש באמצע הרחוב. מוזר. פיוז'ני מדי בכל מקרה, גדול עליהם.
רודי נגן דת' מדהים אבל לא קשור אליהם.
מיינמאן,...נראה לי שזה די ברור שעם כל הכבוד למנג'יני הוא הבחירה הכי טובה. הבן אדם פשוט מאושר ממה שהוא עושה בצורה מטורפת וזה משתקף דרך המוזיקה, הוא מדהים.
מתי הפרק הבא?! ודיר בלאק אם זה יהיה איזה קליפהאנגר!!! אם זה לא נגמר שם יהיה רע!!!
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
-
- דרימיסט מתקדם
לגבי דיון מרקו-מאנגיני: מרקו מצויין אבל מבחינתי עם כל מה שהוא עושה הוא לא מתאים לדרים. מאנגיני פשוט צריך לקבל את התפקיד כי יש בו משהו פשוט שאתה מסתכל ואתה אומר לעצמך: פאק המתופף נראה כאילו מנגן איתם שנים. עוד מתופף שתפס אותי זה לאנג כי הוא מכונה משומנת ובלי בעיה יכול להיות הנבחר לפי דעתי. לגבי דונאטי אני אפילו לא אדבר, אין מאנגיני זה האיש!
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
-
- דרימיסט מתחיל
זה קצת אבסורד שהם מפרסמים 10 שניות מההתחלה והסוף של דאנס ונייטמר.. אי אפשר באמת להבין למה הם לא בחרו בלאנג או למה הם התלהבו ממנג'יני..
אני מקווה שמתישהו יפרסמו את כל האודישנים במלואם..
בכל מקרה, מרקו תמיד היה ויהיה המתופף הכי מדהים EVER.
אני מקווה שמתישהו יפרסמו את כל האודישנים במלואם..
בכל מקרה, מרקו תמיד היה ויהיה המתופף הכי מדהים EVER.
- Osiris
- דרימיסט מתקדם
- יצירת קשר:
THISsharon624 כתב: בכל מקרה, מרקו תמיד היה ויהיה המתופף הכי מדהים EVER.
אפילו אם מנג'יני יקבל את העבודה, אני עדיין שמח שגיליתי את מינמן...
אין, 16:47 כל פעם מעלה חיוך על פניי...

The hissing subsides, I'm in luck...
- DreAmit
- דרימיסט מתחיל
- יצירת קשר:
עד כה לפי דעתי מרקו הכי התאים ומנגיני אחריו
לאנג לא נראה שהתחבר מבחינה אישית אבל זה נראה כאילו הוא עבר את האודישן בלי למצמץ בכלל, פסיכי לגמרי הבחור הזה
אין ספק שגם האחרים חיות רעות, אך לא ממש מתאימים
לאנג לא נראה שהתחבר מבחינה אישית אבל זה נראה כאילו הוא עבר את האודישן בלי למצמץ בכלל, פסיכי לגמרי הבחור הזה
אין ספק שגם האחרים חיות רעות, אך לא ממש מתאימים
-
- דרימיסט מתחיל
זה מצחיק, יש אנשים שראו את מרקו רק באודישן הזה ולא מבינים בכלל מה מסתתר במוח הגאוני שלו..Osiris כתב:THISsharon624 כתב: בכל מקרה, מרקו תמיד היה ויהיה המתופף הכי מדהים EVER.
-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
מה זה השיר שהם מנגנים שם באמת?Osiris כתב:THISsharon624 כתב: בכל מקרה, מרקו תמיד היה ויהיה המתופף הכי מדהים EVER.
- NamelessATM
- דרימיסט-על
"I auditioned for DT because I was asked.......not because I wanted to be the new DT drummer."Somebody posted a question for Derek Roddy in the drummerworld forum asking him if he was nervous or intimidated with the audition. This is his answer:
Not at all....actually it was quite the opposite. I was really comfortable around them and with the "process".
The whole thing with all us guys audition footage is....you're seeing 5 minutes (of what some editor thinks.... is creating "drama" for reality TV)
What you didn't see are the 2 hours and 55 minutes of kick ass jams, tunes played exact, etc......
Another thing that needs to be considered in my case is.....
I auditioned for DT because I was asked.......not because I wanted to be the new DT drummer.
Too much commitment for me to stop what I have going on in my life.
I have a snake collection (over 100 animals) that has generated more income than DT would be able to pay me.
This drum thing is fun and all but, it doesn't make up even half of my yearly income.
For me to consider that gig....meant I had to move out of a really big passion (and security) to do something......I've done already (touring) and am doing still through education and my own projects.
One of the questioned asked by RR was "how would getting this gig change your life"
My answer was....."I'm not looking to change my life."
Cheers,
D
..... אז למה להבחן? רק כדי להתפרסם קצת? אם אוסף הנחשים שלו זה מה שמעניין אותו אז שלא היה בא מההתחלה, והאמת יותר ויותר קשה לי להבין למה דרים מההתחלה הזמינו אותו. גם באודישן ראו שהוא לא קשור אליהם מבחינת סגנון, וקשה לי להאמין שדרים חשבו שמישהו כזה יתאים ללהקה, וגם מבחינת אופי הוא (לפחות ממה שראינו עד עכשיו) מעפן. אולי הוא סתם מבואס שהם לא קיבלו אותו ללהקה.
- Osiris
- דרימיסט מתקדם
- יצירת קשר:
אין לי מושג... קצת דומה לstar theme מסופר מריוBlack Rose Immortal כתב:מה זה השיר שהם מנגנים שם באמת?Osiris כתב:THISsharon624 כתב: בכל מקרה, מרקו תמיד היה ויהיה המתופף הכי מדהים EVER.

The hissing subsides, I'm in luck...
-
- דרימיסט מתחיל
מרקו חמוד. מתנהג כמו ילד שקיבל צעצוע חדש
- DanielK
- דרימיסט מתקדם
-
- נעם
מספר הערות:
א. זוגתי, שתחייה, טוענת שהסיבה שלאנג לא התקבל היא שרודס היהודון פוחד ממנו. בצדק.
ב. פטרוצ'י ממש תפס פיקוד. איזה חמוד, הא? בכל פעם שהוא פותח את הפה ומתאם ציפיות עם המתופף (או המעריצים), אני חושב בליבי "הנה המנהל המגייס". איזה חמודון! למה הבוס שלי בעבודה לא כזה חמוד? איך אפשר לקחת ברצינות כזה דובון חייכן ומתוק?
ג. מינמן זו לא הגרסה המתופפת של רודס, זו הגרסה המתופפת של פול גילברט. אני מצביע לו!
ולגבי מינמן/מנג'יני... בדר"כ אני קורא את המהלכים של דרים ת'יאטר מראש (לא בגלל שאני גאון, אלא בגלל שיש להם נטייה להיות צפויים ביותר בכל מה שלא קשור למוזיקה), בעניין הזה קצת התבלבלתי. בהתחלה BLABBERMOUTH (המקורבים ללהקה) הכריזו על מינמן, ואז הסתייגו. אחר"כ אדי טראנק (המקורב ללהקה) "הכריז" באופן "לא רשמי" על מנג'יני. הראש הקונספירטיבי שלי אומר שההכרזה ה"בלתי רשמית" של טראנק נועדה למשוך את תשומת הלב ממינמן כדי ליצור מתח. ההרגשה הכללית, לעומת זאת, אומרת שזה בכל זאת מנג'יני.
I GIVE UP GUESSING.
מתי צפוי לצאת החלק הבא?
א. זוגתי, שתחייה, טוענת שהסיבה שלאנג לא התקבל היא שרודס היהודון פוחד ממנו. בצדק.
ב. פטרוצ'י ממש תפס פיקוד. איזה חמוד, הא? בכל פעם שהוא פותח את הפה ומתאם ציפיות עם המתופף (או המעריצים), אני חושב בליבי "הנה המנהל המגייס". איזה חמודון! למה הבוס שלי בעבודה לא כזה חמוד? איך אפשר לקחת ברצינות כזה דובון חייכן ומתוק?
ג. מינמן זו לא הגרסה המתופפת של רודס, זו הגרסה המתופפת של פול גילברט. אני מצביע לו!
ולגבי מינמן/מנג'יני... בדר"כ אני קורא את המהלכים של דרים ת'יאטר מראש (לא בגלל שאני גאון, אלא בגלל שיש להם נטייה להיות צפויים ביותר בכל מה שלא קשור למוזיקה), בעניין הזה קצת התבלבלתי. בהתחלה BLABBERMOUTH (המקורבים ללהקה) הכריזו על מינמן, ואז הסתייגו. אחר"כ אדי טראנק (המקורב ללהקה) "הכריז" באופן "לא רשמי" על מנג'יני. הראש הקונספירטיבי שלי אומר שההכרזה ה"בלתי רשמית" של טראנק נועדה למשוך את תשומת הלב ממינמן כדי ליצור מתח. ההרגשה הכללית, לעומת זאת, אומרת שזה בכל זאת מנג'יני.
I GIVE UP GUESSING.
מתי צפוי לצאת החלק הבא?
. .- - + -- -.-- + .- ... ... + .- -. -.. + -... .- .-.. .-.. ...
- NamelessATM
- דרימיסט-על
מחר בערב זמן ישראל, נקווה שלא הרבה אחרי הם גם יודיעו מתי יוצא האלבום הבא :ם
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
רעיון עם מי שצילם את הדוקומנטריה:
http://www.metalinsider.net/interviews/ ... ocumentary