Black Rose Immortal כתב:יופי, אז לפחות זה מאחורינו

. בהצלחה שיהיה.
אגב - רק אני ממש אהבתי את הריפים בג'אם עם פיט ווילדואר? נשמעו ממש טוב.
אהבתי את כל הריפים שהם בחנו איתם את המתופפים (Phase 3). חבל שככל הנראה אלה היו ריפים בשביל האודישנים ולא יותר מזה.
DanielK כתב:מה שפחות אהבתי במייק זה שהוא ישב רק על הביט ואמנם עשה את זה טוב ומדויק אבל די משעמם.
לעומת זאת וירג'יל שניגן את אותו הקטע בדיוק עשה את זה עם הרבה יותר חיים. משחקים עם ההיהט ואוף ביטים, כמו פורטנוי מAWAKE .
הוא נראה כמו אחד שיבוא ויעשה את העבודה, אבל לא כמו אחד שיכניס חיים ויצירתיות כמו מרקו.
נקווה שמה שראיתי זה היה כלום ושהוא ירשים אותי יותר באלבום.
נ.ב. רק אני נקרעתי שבשיחת טלפון כל אחד אמר היי מייק ואת השם שלו, ואז מיונג החביב אמר hey mike its JM.

אני לא הייתי מתייאש כל כך מ"כמות החיים" שמנג'יני יכניס. מכמה סרטונים שלו וההבנה הטכנית שלו בחלק השלישי של האודישנים אני דווקא מצפה ממנו להרבה. תזכור מה קרה כשג'ורדן הצטרף, בתור קלידן שהיה (לדעתי לפחות) הרבה יותר טכני מהקודם...אני חושב שהוא יביא אחלה תוצאות, אולי לפחות יהיו כמה קטעים שיעניינו אותי יותר מהסטנדרט של דרים בתור בנאדם שהוא לא מתופף (לא שהתופים של דרים משעממים אותי, אבל באלבומים האחרונים היה קצת חסר לי משהו מעבר...)
והיו הרבה מאוד קטעים מצחיקים שם עם JM חח. נגיד כשהם ראו את הסרטונים של מייק ומרקו, כולם היו מחוייכים, ואז רואים את מיונג:
חתוליס כתב:ובשלב זה, הצעד הבא הוא אודישנים ל... וובמאסטר.
http://www.mikemangini.com/
טעון שיפור רציני, לא? זה נראה כאילו הוא בעצמו הכין את האתר הזה ב-Word.
לדעתי זה פשוט כי עד היום מי שנכנס לאתר שלו לא רצה יותר מכמה לינקים לסרטונים, ביוגרפיה ועדכונים קטנים למיניהם. זה יהיה קצת יהיר מצדו (איך שאני רואה את זה) להתחיל לעשות מהפכות קטנות כאלה ביום שהודיעו שהוא המתופף החדש. סה"כ הוא נראה בנאדם דיי דומה באופי לשאר דרים ממספר הדקות המועטות שראיתי אותו מדבר, אני מניח שהוא יתחיל לעשות דברים כמו שינוי דרסטי לאתר שלו וראיונות פה ושם תוך כדי הטור שלהם.