אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel
- DanielK
- דרימיסט מתקדם
Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel
אמנם ריאל שיחקה אגרסיבי, אבל ההצגות של בארסה עשו את זה יותר ממה שזה. מה לעשות שכששחקן רק נוגע עם היד בשחקן יריב הוא כבר נופל על הרצפה בתיאטרליות.
גם ה"עבירה" שזיכתה את פפה באדום,היתה נקי לחלוטין ורואים בבירור בסרטוני וידאו שלא היה מגע בין השנים ושאלבס עשה הצגה.
גם בארסה עשתה לא מעט עבירות, שזכור לי בינהן הייתה הכניסה של בוסקטס באלונסו, שהוצא לו צהוב לאחר מכן.
איך אתה יכול לאמר שהאדומים של בארסה הם לא משהו חריג ? חוץ מדל הורנו- כולם נבעו מהצגות (ההצגה של סרג'יו והתיאטרליות שלו אחרי הסיפור עם תיאגו מוטה), עבירות שלא היו, או החלטות ביזאריות של שופט (ההרחקה של ואן פרסי). הוא טען שהוא קופח באותו משחק מול צ'לסי לאחר שהיו מספר גדול של פנדלים ברורים שפשוט לא נשרקו.
ולשאלתך, אני לא חובב של הפיפי-קקה הקטאלוני. לרוב הוא לא מביא להם שום דבר מאחר והם לא מצליחים לעבור את קו ההגנה של היריבה, אלא בזכות איזה מבצע אישי של מסי או כדור גאוני של צ'אבי מדי פעם.
אני לא הייתי רוצה להיות אוהד קבוצה , שכדי לנצח קבוצה נחותה ממנה משמעותית, צריכה להשתמש באמצעים מגוחכים כמו חיקוי שריקת השופט והטעיית שחקן יריב.
אני לא הייתי רוצה להיות אוהד קבוצה שלא מכבדת את היריבה שלה ופותחת עליה ממטרות לאחר שזו ניצחה אותה בבית.
אני לא רוצה להיות אוהד קבוצה, שבשיא הצביעות מאשימה את ריאל בחוסר הגינות עם ההעברה של רונאלדו, אבל עושה בדיוק אותו דבר עם ססק.
שאומרים שהם מגדלים שחקנים ולא קונים אותם אבל לאחר מכן מחליפים את החלוץ הכי טוב שלהם ועוד חמישים מיליון יורו תמורת חלוץ אחר, שגם אותו מספסלים חצי עונה וזורקים לאחר מכן לאחרי שנטען שהוא לא מתאים לשיטה המזורגגת שלהם.
וזה עוד חלוץ שניצח להם משחקים לבדו (ראה הקלאסיקו בעונה).
וזאת נקודה שחורה בפפ שלא ידע להסתדר עם הכוכבים שלו. לעומת מוריניו שלא זכור לי שחקן אחד שלו שיצא נגדו בויכוח כזה גדול. השחקנים אוהבים אותו.
וכן, ריאל גם לא טלית שכולה תכלת, אני יודע.
ואגב השיטה ההגנתית של מוריניו היא רק נגד בארסה. גם את ליון וגם את טוטנהאם הוא הביס תוך שליטה מוחלטת במשחק, וגם בגמר מול היונייטד ריאל הייתה שולטת ועדיפה אני בהחלט מאמין.
גם ה"עבירה" שזיכתה את פפה באדום,היתה נקי לחלוטין ורואים בבירור בסרטוני וידאו שלא היה מגע בין השנים ושאלבס עשה הצגה.
גם בארסה עשתה לא מעט עבירות, שזכור לי בינהן הייתה הכניסה של בוסקטס באלונסו, שהוצא לו צהוב לאחר מכן.
איך אתה יכול לאמר שהאדומים של בארסה הם לא משהו חריג ? חוץ מדל הורנו- כולם נבעו מהצגות (ההצגה של סרג'יו והתיאטרליות שלו אחרי הסיפור עם תיאגו מוטה), עבירות שלא היו, או החלטות ביזאריות של שופט (ההרחקה של ואן פרסי). הוא טען שהוא קופח באותו משחק מול צ'לסי לאחר שהיו מספר גדול של פנדלים ברורים שפשוט לא נשרקו.
ולשאלתך, אני לא חובב של הפיפי-קקה הקטאלוני. לרוב הוא לא מביא להם שום דבר מאחר והם לא מצליחים לעבור את קו ההגנה של היריבה, אלא בזכות איזה מבצע אישי של מסי או כדור גאוני של צ'אבי מדי פעם.
אני לא הייתי רוצה להיות אוהד קבוצה , שכדי לנצח קבוצה נחותה ממנה משמעותית, צריכה להשתמש באמצעים מגוחכים כמו חיקוי שריקת השופט והטעיית שחקן יריב.
אני לא הייתי רוצה להיות אוהד קבוצה שלא מכבדת את היריבה שלה ופותחת עליה ממטרות לאחר שזו ניצחה אותה בבית.
אני לא רוצה להיות אוהד קבוצה, שבשיא הצביעות מאשימה את ריאל בחוסר הגינות עם ההעברה של רונאלדו, אבל עושה בדיוק אותו דבר עם ססק.
שאומרים שהם מגדלים שחקנים ולא קונים אותם אבל לאחר מכן מחליפים את החלוץ הכי טוב שלהם ועוד חמישים מיליון יורו תמורת חלוץ אחר, שגם אותו מספסלים חצי עונה וזורקים לאחר מכן לאחרי שנטען שהוא לא מתאים לשיטה המזורגגת שלהם.
וזה עוד חלוץ שניצח להם משחקים לבדו (ראה הקלאסיקו בעונה).
וזאת נקודה שחורה בפפ שלא ידע להסתדר עם הכוכבים שלו. לעומת מוריניו שלא זכור לי שחקן אחד שלו שיצא נגדו בויכוח כזה גדול. השחקנים אוהבים אותו.
וכן, ריאל גם לא טלית שכולה תכלת, אני יודע.
ואגב השיטה ההגנתית של מוריניו היא רק נגד בארסה. גם את ליון וגם את טוטנהאם הוא הביס תוך שליטה מוחלטת במשחק, וגם בגמר מול היונייטד ריאל הייתה שולטת ועדיפה אני בהחלט מאמין.

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
כל כך נכון. טוב לראות שיש עוד אנשים שמבחינים בצביעות המבחילה של ברצלונה. שימו לב שברצלונה לא הצליחה לנצח את ריאל עם 11 שחקנים אלא רק כאשר לריאל הורחק שחקן.אני לא הייתי רוצה להיות אוהד קבוצה , שכדי לנצח קבוצה נחותה ממנה משמעותית, צריכה להשתמש באמצעים מגוחכים כמו חיקוי שריקת השופט והטעיית שחקן יריב.
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
We love united, we do!
We love united, we do!
We love united, we do!
Ohhhh United we love you!!

We love united, we do!
We love united, we do!

- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
האליפות הירוקה לא מוחקת את ביזיון השיטה בשנה שעברה, אבל אוי כמה שהיא מתוקה!!!!!!!!!!! כיף כיף!
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- Sentient 6
- דרימיסט-על
הדבר הכי אדיר באליפות הזאת לדעתי היא ששחקני בית הביא אותה וזו הקבוצה האגדית שהילדים שלי יגדלו עליה, זאת עם הסלאלום של חמד דקות לפני הנפת הצלחת, עם הפצצות לחיבורים של רפאלוב וקטן, זאת שהייתה על סף מפלה וקמה והתגברה ועשתה את זה.
הכל נעלם. יעקב שחר בנה מערכת כל כך חזקה שהיא אשכרה שרדה את ההלם הזה, איפה שכל קבוצה אחרת הייתה קורסת ומבלה עונה באמצע הטבלה במקרה הכי טוב אנחנו קיבלנו קבוצה צעירה וחזקה שתפסה את עצמה, וכל אחד בה עשה מעל ומעבר כדי להביא את האליפות הביתה והם הצליחו. רפאלוב, קטן, חמד, טווטאחה, בנאדו, מימון, פילאבסקי, בוקולי, כל אחד מהם היה יכול למצוא משהו השנה שיעצור אותו אבל הם כולם התעלו על עצמם, על חוסר הנסיון, על המחשבה שאירופה לא תחכה להם, על הזמן שהם עשו על הספסל עד שהם קיבלו הזדמנות... איזה קבוצה אדירה, חזקה מנטלית וזה בזכות אלישע, זן מאסטר אמיתי ומאמן גדול.
עכשיו רק נשאר להתגבר על מכשול אחרון, לא בעניין להרוס את הפועל תל אביב כי הם עושים את זה לבד, אלא באמת לצאת ווינרים ולהוכיח שלמכבי חיפה של 10/11 מגיע להיכנס לספר השיאים אחרי שצלחנו את כל הרגעים הכי קשים, מגיע לשחקנים האלו להרים גביע אחרי 15 שנה ו20 שנים שנה שלא היה דאבל.
זה למה אני אוהב כדורגל ולמה אני לא מרים ידיים על הקבוצה שלי, זה כבר חלק ממני.
הכל נעלם. יעקב שחר בנה מערכת כל כך חזקה שהיא אשכרה שרדה את ההלם הזה, איפה שכל קבוצה אחרת הייתה קורסת ומבלה עונה באמצע הטבלה במקרה הכי טוב אנחנו קיבלנו קבוצה צעירה וחזקה שתפסה את עצמה, וכל אחד בה עשה מעל ומעבר כדי להביא את האליפות הביתה והם הצליחו. רפאלוב, קטן, חמד, טווטאחה, בנאדו, מימון, פילאבסקי, בוקולי, כל אחד מהם היה יכול למצוא משהו השנה שיעצור אותו אבל הם כולם התעלו על עצמם, על חוסר הנסיון, על המחשבה שאירופה לא תחכה להם, על הזמן שהם עשו על הספסל עד שהם קיבלו הזדמנות... איזה קבוצה אדירה, חזקה מנטלית וזה בזכות אלישע, זן מאסטר אמיתי ומאמן גדול.
עכשיו רק נשאר להתגבר על מכשול אחרון, לא בעניין להרוס את הפועל תל אביב כי הם עושים את זה לבד, אלא באמת לצאת ווינרים ולהוכיח שלמכבי חיפה של 10/11 מגיע להיכנס לספר השיאים אחרי שצלחנו את כל הרגעים הכי קשים, מגיע לשחקנים האלו להרים גביע אחרי 15 שנה ו20 שנים שנה שלא היה דאבל.
זה למה אני אוהב כדורגל ולמה אני לא מרים ידיים על הקבוצה שלי, זה כבר חלק ממני.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
- Sentient 6
- דרימיסט-על
איזה מפגן זוועה. אלישע היה צריך לעשות את החילופים האלו עוד בדקה העשרים ומשו שבוקולי התחיל לצלוע. איך יכול להיות ש94 דקות ואף אחד לא ניסה אפילו לבעוט מחוץ לרחבה?! WTF איך רק עידן ורד יודע שהדרך היחידה לפרוץ בונקר כזה הוא לעשות בלאגן??
זה ההבדל בין הקבוצות האלו... הפועל ת"א באה לערב אחד לעשות את זה מכוער וללכת, מכבי חיפה יודעת שתמיד יש שבת הבאה ושהשיטה עובדת רק שאלישע שכח שהפעם אין שבת הבאה. סוף עונה מחורבן... לראות את קטן נואש לגמרי הורג אותי כל פעם מחדש. גועל של ערב.
ועל התגובה המטומטמת של ערן זהבי לעיתונות אחרי המשחק אני מקווה שישברו לו את שתי הרגליים בדקה הראשונה שלו באיטליה כמו שקרה לדאגלס דה סילבה בצרפת (דווקא לו זה לא הגיע).
ליגה כמעט אלימה עם קבוצות ואוהדים חובבי יהודים כמו לאציו תשב עליו בול אז שיחנק האפס.
זה ההבדל בין הקבוצות האלו... הפועל ת"א באה לערב אחד לעשות את זה מכוער וללכת, מכבי חיפה יודעת שתמיד יש שבת הבאה ושהשיטה עובדת רק שאלישע שכח שהפעם אין שבת הבאה. סוף עונה מחורבן... לראות את קטן נואש לגמרי הורג אותי כל פעם מחדש. גועל של ערב.
ועל התגובה המטומטמת של ערן זהבי לעיתונות אחרי המשחק אני מקווה שישברו לו את שתי הרגליים בדקה הראשונה שלו באיטליה כמו שקרה לדאגלס דה סילבה בצרפת (דווקא לו זה לא הגיע).
ליגה כמעט אלימה עם קבוצות ואוהדים חובבי יהודים כמו לאציו תשב עליו בול אז שיחנק האפס.
- Sentient 6
- דרימיסט-על
לא יודע לאיפה יפול המשחק הזה בסוף אבל זה ברור כבר שזו הקבוצה הטובה בהיסטוריה. יושב מאמן וחושב "מה עושה מהלך גדול? פריצה של קשר? מסירות מדויקות? ספרינט חכם וכניסה לעמדה הנכונה ובעיטה חזקה ומדוייקת לשער?" ומאמן יכול לשבת על זה כל החיים שלו אבל השחקנים האלו פשוט נולדו לעשות את זה, שוב ושוב ושוב. זו התשיעית של בטהובן, הליל כוכבים של ואן גוך, הבלאקווטר פארק של אקרפלדת', זה כל כך נכון, מרהיב, לך תדע אם תראה את זה שוב בחיים שלך.
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
גם היום.ilai fields #7 כתב:We love united, we do!
We love united, we do!
We love united, we do!
![]()
![]()

"The bigger the lie, the more they believe"
- MrReD
- שגריר האופת'
לדעתי אחד המשחקים שהכי הראו את הגדולה של ברצלונה. המשחק היה כל כך חסר מחלוקת שאי אפשר להתווכח ולומר שאיזה גורם חיצוני עזר לבארסה.
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
בהחלט!Mars Volter כתב:גם היום.ilai fields #7 כתב:We love united, we do!
We love united, we do!
We love united, we do!
![]()
![]()

- Sentient 6
- דרימיסט-על
אני בהלם ממה שטביב עושה לשכטר. הבן אדם מוכן לרסק את הקריירה של אחד החלוצים היותר מוכשרים שגדלו כאן ישר אל תוך הקרקע כי זה מה שנוח לו והוא עוד יעשה את זה!!! זה פשוט מדהים שהוא אשכרה חושב שכי זה מה שהוא חושב שיקרה שכטר יעלה לשחק בעונה הבאה כאילו שאכפת לו. אני לא מכיר בן אדם אחד ששונא את המקום עבודה שלו ומגיע למשמרת כל יום עם ניצוץ בעיניים, בטח שיש לו הצעה הרבה יותר טובה ותנאים הרבה יותר טובים במקום אחר. אז מה יקרה? הוא ישב על הספסל כל העונה? הוא יאבד את הכושר ויתקע כאן לנצח?? ג'יזס קרייסט תשחררו את הבן אדם הזה כבר.
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
לא מאמין שטביב לא רוצה למכור את שכטר, אלא פשוט הוא חושב שהוא יכול לקבל יותר ממה שלאוטרן מציעה...
הנקודה המרכזית שנגעת בה והיא יותר במאקרו היא מעמד השחקן בישראל. בעלי קבוצות (בעיקר הישראלים מביניהם, למעט שחר) מאמינים ששחקן הוא כמו מוצר, שניתן לעשות בו ככל העולה על דעתך כל עוד הוא שלך. לראייה כל הנושא של לקנוס את השחקנים כשמפסידים, עיכובים היסטריים בתשלום ואז כשהשחקן רוצה להשתחרר - מה אתה יודע? פתאום מערימים קשיים רק כדי להראות שאתה לא סמרטוט מול האוהדים.
אני ואתה, כאוהדי קבוצות יריבות להפועל, רק יכולים קצת לרחם על השחקנים שם והרבה לשמוח על כך ששחקנים פשוט לא מוכנים לשמוע על מעבר לקבוצה הזו. וזו הקבוצה שבשנה שעברה כל שחקן ישראלי שרצה להתקדם מקצועית רצה להיות שם.
מה שיפה במתרחש בהפועל היא העובדה שזה המשך ישיר למסורת האמיתית של המועדון הזה - דימוי עצמי נמוך וחורבן מבית. עכשיו רק נשאר שהסמרטוטים שלי בצהוב יחריבו את מה שישאר שם בעונות הבאות.
הנקודה המרכזית שנגעת בה והיא יותר במאקרו היא מעמד השחקן בישראל. בעלי קבוצות (בעיקר הישראלים מביניהם, למעט שחר) מאמינים ששחקן הוא כמו מוצר, שניתן לעשות בו ככל העולה על דעתך כל עוד הוא שלך. לראייה כל הנושא של לקנוס את השחקנים כשמפסידים, עיכובים היסטריים בתשלום ואז כשהשחקן רוצה להשתחרר - מה אתה יודע? פתאום מערימים קשיים רק כדי להראות שאתה לא סמרטוט מול האוהדים.

אני ואתה, כאוהדי קבוצות יריבות להפועל, רק יכולים קצת לרחם על השחקנים שם והרבה לשמוח על כך ששחקנים פשוט לא מוכנים לשמוע על מעבר לקבוצה הזו. וזו הקבוצה שבשנה שעברה כל שחקן ישראלי שרצה להתקדם מקצועית רצה להיות שם.
מה שיפה במתרחש בהפועל היא העובדה שזה המשך ישיר למסורת האמיתית של המועדון הזה - דימוי עצמי נמוך וחורבן מבית. עכשיו רק נשאר שהסמרטוטים שלי בצהוב יחריבו את מה שישאר שם בעונות הבאות.

"The bigger the lie, the more they believe"
- Sentient 6
- דרימיסט-על
לא אכפת לי שהפועל יחרבו את עצמם אבל שלא יקחו איתם בדרך שחקנים שכמה שאני שונא אותם הם כשרונות אדירים שיכולים לתרום בצורה עצומה לנבחרת. אני באמת חושב ששכטר יכול להגיע לרמות הכי גבוהות שיש, הוא מפלצת כמה שהוא מעצבן.
anyway.... אריק בנאדו... מה אני אגיד לכם אני רק שמח שהוא חזר הביתה שנה שעברה. הבן אדם אגדה מהלכת בכדורגל הישראלי, 20 שנה, 9 אליפויות, 7 גביעים וכמה משחקים בלתי נשכחים בליגת האלופות, חוץ מזה שהוא שיאן ההופעות בליגה ובנבחרת. בונקר בכל רגע שלו על הדשא. הליגה שלנו אולי קטנה ומצ'וקמקת אבל מזלנו שיש לה אגדות כמו אריק בנאדו.
anyway.... אריק בנאדו... מה אני אגיד לכם אני רק שמח שהוא חזר הביתה שנה שעברה. הבן אדם אגדה מהלכת בכדורגל הישראלי, 20 שנה, 9 אליפויות, 7 גביעים וכמה משחקים בלתי נשכחים בליגת האלופות, חוץ מזה שהוא שיאן ההופעות בליגה ובנבחרת. בונקר בכל רגע שלו על הדשא. הליגה שלנו אולי קטנה ומצ'וקמקת אבל מזלנו שיש לה אגדות כמו אריק בנאדו.
- DanielK
- דרימיסט מתקדם
2 וחצי מיליון יורו, אף אחד לא ישלם עליו יותר מזה.Mars Volter כתב:לא מאמין שטביב לא רוצה למכור את שכטר, אלא פשוט הוא חושב שהוא יכול לקבל יותר ממה שלאוטרן מציעה...
ההתנהגות של הפועל ממש מסריחה. החל מהמאבק בין הבעלים שפוגע רק בקבוצה ועד להתייחסות לשחקנים.

- Sentient 6
- דרימיסט-על
סחתיין על הזריזות של שחר ואלישע היום, דלה ימפולסקי חתם ל4 שנים ועמאשה יחתום בקרוב מאוד גם לכמה שנים. שימו לב רק להחתמות עד עכשיו שהן בניגוד מוחלט למדיניות של אלישע בשנתיים האחרונות כי הוא החתים 4 שחקנים בלי מבחנים, אומנם שחקנים מוכחים אבל עם חוזים לפחות ל-3 שנים כל אחד, בלי מבחנים, בניגוד מוחלט לחוזים של קאנוטו, סילבה, יא יא ופילאבסקי שהיו כולם לשנתיים-שלוש עם אפשרות לביטול חוזה באמצע וסוף עונה. ארבע שחקני חיזוק בפרופיל גבוה מראש ואולי גם חלוץ נבחרת ניגריה הצעירה בדרך... כל זה אומר כנראה שרפאלוב בחוץ יחד עם ולאדו ומסיללה ואולי גם גדיר בסוף למרות שמאוד הייתי רוצה לראות אותו נשאר בקבוצה, הוא אס אמיתי.
שנה הבאה תחשבו רק על החלק הקדמי של חיפה, עידן ורד, אייל גולסה שיעשה עונת קאמבק אדירה אני מבטיח, דלה ימפולסקי, וישאם עמאשה עם שלומי אזולאי וסינטיהו סלליך ומוחמד גדיר שרק מחכים כמו חיות רעבות להזדמנות לזנק על המגרש... תענוג, ההרכב הכי חזק של הקבוצה מאז הימים של יוסי, ג'ובאני וז'וטא. אני מאמין שזו תהיה עונה אירופאית גדולה ועם הספסל העמוק גם הקבוצה תגיע לסוף עונה חזקה מספיק כדי לסגור עוד אליפות, לא פחות.
שנה הבאה תחשבו רק על החלק הקדמי של חיפה, עידן ורד, אייל גולסה שיעשה עונת קאמבק אדירה אני מבטיח, דלה ימפולסקי, וישאם עמאשה עם שלומי אזולאי וסינטיהו סלליך ומוחמד גדיר שרק מחכים כמו חיות רעבות להזדמנות לזנק על המגרש... תענוג, ההרכב הכי חזק של הקבוצה מאז הימים של יוסי, ג'ובאני וז'וטא. אני מאמין שזו תהיה עונה אירופאית גדולה ועם הספסל העמוק גם הקבוצה תגיע לסוף עונה חזקה מספיק כדי לסגור עוד אליפות, לא פחות.
- Sentient 6
- דרימיסט-על
ברצינות מה אתם אמיתיים?! ימפולסקי מסובב את כל ההגנה, שם קטנה לגולסה שמעביר עם העקב לעמאשה כאילו שזה בארסה ועמאשה מעיף את זה פנימה כמו נינג'ה, בום. איזה תענוג של משחק.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
בשעה טובה הליגה הטובה בעולם חוזרת היום לפעולה, התגעגעתי כמו עוד כמה מיליארדי אנשים
פבריגאס עובר לברצלונה, נאסרי למנצ'סטר סיטי, אבואה לגלטאסריי, אנחנו עדיין תקועים עם אלמוניה,רוסיצקי,דנילסון (שהושאל לברזיל אבל עדיין שחקן שלנו), וארסן ונגר עדיין המנג'ר. מקווה שזאת עונתו האחרונה של ונגר, הבן אדם מנותק מהמציאות ופשוט הפעיל מנגנון הרס עצמי בעונות האחרונות, הוא דבק בעקרונות הכלכליים שלו ולא מבין שהעולם השתנה מאז 1996. אני כבר 3 שנים אומר שהוא צריך ללכת הביתה ובעונות האחרונות עוד ועוד אוהדים מצטרפים כי הם מבינים שהפכנו למועדון ללא שום אמביציה (פרט ללסיים במקום הרביעי בטבלה, ואת זה גם העונה לא יהיה לנו).
מנצ'סטר סיטי ממשיכה להתחזק ותתקע יתד ב-3 הראשונות בטבלה, יונייטד התחזקה, צ'לסי הביאה מאמן מבטיח מאד, ליברפול התחזקה מאד. יהיה מעניין מאד העונה כרגיל בליגה הטובה בעולם.
הימורים: אלופה - מנצ'סטר יונייטד
מחזיקת גביע - ליברפול

פבריגאס עובר לברצלונה, נאסרי למנצ'סטר סיטי, אבואה לגלטאסריי, אנחנו עדיין תקועים עם אלמוניה,רוסיצקי,דנילסון (שהושאל לברזיל אבל עדיין שחקן שלנו), וארסן ונגר עדיין המנג'ר. מקווה שזאת עונתו האחרונה של ונגר, הבן אדם מנותק מהמציאות ופשוט הפעיל מנגנון הרס עצמי בעונות האחרונות, הוא דבק בעקרונות הכלכליים שלו ולא מבין שהעולם השתנה מאז 1996. אני כבר 3 שנים אומר שהוא צריך ללכת הביתה ובעונות האחרונות עוד ועוד אוהדים מצטרפים כי הם מבינים שהפכנו למועדון ללא שום אמביציה (פרט ללסיים במקום הרביעי בטבלה, ואת זה גם העונה לא יהיה לנו).
מנצ'סטר סיטי ממשיכה להתחזק ותתקע יתד ב-3 הראשונות בטבלה, יונייטד התחזקה, צ'לסי הביאה מאמן מבטיח מאד, ליברפול התחזקה מאד. יהיה מעניין מאד העונה כרגיל בליגה הטובה בעולם.
הימורים: אלופה - מנצ'סטר יונייטד
מחזיקת גביע - ליברפול
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
בהחלט חיכינו הרבה זמן לתחילתה של אחת העונות הטובות שראינו בשנים האחרונות.
לוזרפול ושיטי התחזקו מאוד ויאיימו על התואר, זה בטוח.
כל סאגת ווסלי סניידר-מנצ'סטר יונייטד כנראה הגיע לסיום ברגע שלא נסגרה עסקה בשבוע שעבר... די חבל.
לוזרפול ושיטי התחזקו מאוד ויאיימו על התואר, זה בטוח.
כל סאגת ווסלי סניידר-מנצ'סטר יונייטד כנראה הגיע לסיום ברגע שלא נסגרה עסקה בשבוע שעבר... די חבל.

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
יפה התרגלת לז'רגון של אוהדי יונייטד: לוזרפול, שיטי 

- ilai fields #7
- דרימיסט-על