אשכול משחקי וידיאו! PC, קונסולות ועוד

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
Plaschkes
פלשקס
יצירת קשר:

Re: אשכול משחקי וידיאו! PC, קונסולות ועוד

שליחה על ידי Plaschkes »

Dirt בהחלט ענק ואני ממש לא מסכים איתכם לגבי קטעי הGymkhana, וזה בגלל שאני מאוד אוהב את מה שKen Block עושה וגם בגלל שאלה משימות מאוד מאתגרות וכיפיות ומהוות שבירת שגרה מה"Crest, Right 4" למיניהם.

לגבי דיוק... בהחלט מאכזב. שיחקתי בו איזה שעה לפני כמעט שבועיים ומאז לא הצלחתי להביא את עצמי לשחק בו שוב. אבל לא באמת ציפיתי ליותר מדי כבר.
תמונה

תמונות וקליפים של הגיטרות שלי.

תמונה
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

That's cause you are not a hardcore rally fan :)
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
John_Petrucci
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי John_Petrucci »

Sentient 6 כתב:שחברה מוערכת כמו גירבוקס קונה את המותג ולוקחת אותו לידיים אתה מצפה ליותר מאשר 3 עלוב!!! מילא זה לא היה המשחק הכי טוב אי פעם אבל הוא פשוט גרוע והוא מטופש ומפספס לגמרי את התכלית הבסיסית שלו, כאילו שיצרו אותו אנשים שעזוב אותך לא מבינים את דיוק, הם לא שיחקו בShooter בחיים שלהם!!! בקושי יורים שם!!!
ניר, 15 שנה, שם כזה גדול, מקובל עלייך שירסקו אותו לקרקע ככה?...
לא צריך להפנות את האשמה אל גירבוקס, או לפחות רובה לא. המשחק בפיתוח כבר 15 שנה, עבר אצל לא מעט סטודיום שונים והגיע לגירבוקס רק לפני שנה וחצי. מה שהם עשו זה לקחו את הפאזל השבור והמפורק שנקרא DNF והדביקו אותו למשחק שלם. קשה לבוא אליהם בטענות וקשה לדעת איזה חלק במשחק הוא פרי יצירתם אם בכלל יש כזה. אני בכל אופן צפיתי את זה קורה, משחק שמפותח כל כך הרבה זמן ולא באותו הסטודיו לא יכול לצאת להיות מוצלח, אין מה לעשות. חייבים גם לזכור שהמשחק היה אמור לצאת בתחילת שנות ה2000, ולא ב2011, והסטנדרטים קצת עלו בזמן הזה.
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sentient 6 »

בטח שאפשר לבוא בטענות!!!

קחו עוד שנה וחצי, שנתיים, תפרקו את מה שהיה קיים עד אז לחתיכות ותתחילו שוב, כמו שצריך עם משחקיות מעודכנת, מנוע גרפי ראוי ותוצאה לא מחפירה. זו החברה שעשתה את borderlands אז מבחינתי זו חברה שיודעת לעשות המון ועוד עם השראה, אין שום תירוץ בעולם שיצדיק את הפשלה הזאת.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
John_Petrucci
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי John_Petrucci »

קל לומר קחו עוד שנתיים ותעשו משחק כמו שצריך, אבל מי אמרT2 היו נותנים להם? מי אמר שהיה להם את התקציב לעוד שנתיים שלוש של פיתוח? יש יותר מדי פרטים שאנחנו לא יודעים בשביל שנוכל להאשים את גירבוקס כאחראית הבלעדית של האסון הזה. ובלי קשר, סביר מאוד להניח שהצוות שעבד על דיוק הוא לא אותו הצוות שעבד בורדלנדס שכן החברה היא לא חברה קטנה, וסביר להניח שיש שם יותר מצוות אחד שעובד על משחקים.
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

אני יודע איך חברות בסדר גודל הזה עובדות, צוותים וכו' אבל עובדה שהם קנו בעצמם את זכויות הפיתוח מההון שהם עשו מבורדרלנדס, היה להם את הסכום שהם צריכים כדי לגרום לזה לקרות אבל הם פשוט רצו להטיס אותו לשוק ועכשיו התוצאה היא שבמקום שיהיה לך להיט ענקי ואיכותי שימכור כמה מיליונים ויביא המשך בטוח, יש לך כאן בזבוז ענקי של כסף כי המשחק הזה אולי ימכור 100 אלף במקרה הטוב כי מי רוצה לשחק במשחק שעוד יכתירו אותו בתור האכזבה הכי גדולה אי פעם והגרוע של העשור במקרה הכי טוב?? חוץ מנוסטלגיה כמובן כמו שניר אמר אין סיבה לקנות אותו ורוב אלו שירצו אותו בשביל זה פשוט יורידו כי אין כאן סיבה להוציא עליו 60 דולר וזה יחזור לגירבוקס ישר לתוך הפרצוף. הם היו צריכים לחכות, להוציא עוד משחק בינתיים אם צריך שימלא את הכיסים אם חסר להם כי זה פשוט פסיכי להוציא FPS שבקושי יורים בו, עם גרפיקה פלסטיקית שנראית כאילו זה המנוע של breed (אם אתה זוכר את האכזבה ההיא) וחוסר סיבה כללית לקיום שלו. הוא פשוט לא מצליח להצדיק את הקיום שלו עם השלבים הקצרים האיומים האלו והעליבות הגמורה שלו. עלבון לחשוב שמישהו יוציא עליו 60 דולר וירגיש שהוא קיבל תמורה לכסף הזה ומעבר לזה, שורה תחתונה לבעלים של גירבוקס, זה כתם שחור על השם של רנדי פיטצ'פורד, הבן אדם שעוד יכנס לכל ספרי ההיסטוריה של הגיימינג בסקשן של הכי טובים ועכשיו גם הכי גרועים.
סמל אישי של משתמש
Dreamthat
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Dreamthat »

ישבתי וחשבתי...קצת נמאס לי מ COD (כל מיניהם)...אז....
כדי לי לקנות CSS ב STEAM?!?!? שחקתי רק בתיכון שלי זה לא נראה מי יודע מה אבל אנשים אומרים שזה מהנה :/....
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

בטח. זה עדיין שווה כל גרוש. תן לזה צ'אנס.
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

צדקתי, הקינקט רשמית נדחף לכל חור. המהדורת עשור של CE תבוא עם נוכחות של הקינקט, עדיין לא ברור איזה אבל לדעתי זה יהיה חיבור לטרמינלים, מגע עם דברים כמו hard light bridges ואולי גם איזה העפה אקראית של flood spore מהגרון שלך. ההגה הדמיוני קיים כבר במשחקים כמו forza וכו' אז יהיה מעניין אם יהיה אפשר לנהוג בwarthog איתו למרות שזה יהיה חתיכת סיכון של פגיעה במשחקיות אז קשה לי להאמין, זה לא המקום לניסוי וטעייה. בקיצור הקינקט מסתמן בתור כלי להעשרת המשחקים בשנתיים הקרובות ולא בתור כזה שינסה להחליף את הג'ויסטיק. לא בדור הנוכחי של הקונסולות.
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

בית המשפט בארה"ב עשה נכון שהוא סגר את הקייס על המשחקים האלימים. זה עניין של שיקול דעת של ההורים וחינוך מבית ולא התערבות של המדינה בתעשיית הבידור, זה עניין של צנזורה והתחסדות נטו.
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

שליחה על ידי Greenburger »

חוץ מזה שזה מפגר לגמרי, מעט מאוד ילדים אשכרה עושים דברים אלימים כנסיון לחקות משחקים. כמו עם מקרה התביעה של אוזי בשנות השמונים עם suicide solution, ותביעות דומות למיניהן נגד להקות מטאל.
אני הייתי ילד כששיחקתי מורטל קומבט 2 ו- 3 ועקרתי לאנשים ראשים וכו' ואני לא רוצח פסיכופת היום (אולי רוצה עמוק בתוכי, אבל לא כזה :) )
מה גם שאם יאסרו למכור כל משחק המכיל אלימות, אז לא יהיה שום משחק למכור.
Life is what happens while you make other plans

(]/|\[)

Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »

^ מזל שלא שמעתי Gnaw Their Tongues כשהייתי ילד קטן ותמים .
לעניין המשחקים - לי אישית היה קשה אם לא הייתי משחק במשחקים כמו Quake או Mortal Kombat בצעירותיו . זה משחקים שהילדות שלי הייתה די מעורבת בהם , ויוצא שהם די אלימים . משום מה אלימות היא מאפיין בהרבה משחקים וסרטים . כנראה שטבע האדם לא רק טוב מיסודו אחרי הכל . :-)
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

זה בגלל שגברים אוהבים תחרות ואלימות :)

(]/|\[)

And lose their way home
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

Greenburger כתב:חוץ מזה שזה מפגר לגמרי, מעט מאוד ילדים אשכרה עושים דברים אלימים כנסיון לחקות משחקים. כמו עם מקרה התביעה של אוזי בשנות השמונים עם suicide solution, ותביעות דומות למיניהן נגד להקות מטאל.
אני הייתי ילד כששיחקתי מורטל קומבט 2 ו- 3 ועקרתי לאנשים ראשים וכו' ואני לא רוצח פסיכופת היום (אולי רוצה עמוק בתוכי, אבל לא כזה :) )
לדעתי יש נקודה אחת פשוטה. אם תנסה לאסור הפצה של מדיה אלימה, תצטרך לאסור את התנ"ך שעם כל הכבוד הוא קצת יותר אלים מ-manhunt. אסור לצנזורה להתערב.
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »

אי אפשר לעשות השוואות כאלו . יש יותר מדי נקודות שמקשות את ההשוואה הזאת .
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

נו בן אדם מה אני צריך להסביר לך שבתנך יש יותר הטלות מום מאשר בנדל האנושי? לא כי אני יודע שאתה יודע את זה ואתה יודע שזה הכל פרות קדושות שאסור שיתקיימו ויש מקום להשוואה הזאת כי היא נכונה ואם איזשהו פנאט דתי לא יאהב את זה הוא יהיה מוזמן לבוא אליי הביתה ולהרוג אותי old testament style כי זה מה שיש בתנ"ך, המון כיעור בדיוק כמו שיש בתנך את הדברים הטובים שצריך לקחת ממנו. בדיוק כמו שאני מסתכל על היילו ומנסה לשאוב משם דברים חיוביים לחיים ולא את הצורך לצאת לרחוב עם טנק ולהכניס קליעים של 120 בכל מה שזז כי זה יכול להיות כיף ובדיוק כמו דת, זו החלטה אישית וזו זכות בחירה שאי אפשר לקחת מהאזרחים. בין אם אתה רוצה לקרוא את הספר הקיקיוני הזה ובין אם אתה רוצה לשחק משחק בדיוני ואלים אתה תחשף לאלימות אין מה לעשות, זה שיקול דעת אישי וחינוך מבית.
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

Sentient 6 כתב:
Greenburger כתב:חוץ מזה שזה מפגר לגמרי, מעט מאוד ילדים אשכרה עושים דברים אלימים כנסיון לחקות משחקים. כמו עם מקרה התביעה של אוזי בשנות השמונים עם suicide solution, ותביעות דומות למיניהן נגד להקות מטאל.
לדעתי יש נקודה אחת פשוטה. אם תנסה לאסור הפצה של מדיה אלימה, תצטרך לאסור את התנ"ך שעם כל הכבוד הוא קצת יותר אלים מ-manhunt. אסור לצנזורה להתערב.
עזוב, בכל סרט או סדרה יש לך אלימות. ואם מישהו חושב שזה משהו שקל להורה למנוע מהילד שלו לראות, הוא חי בסרט. בעידן האינטרנט ילדים רואים הכל.

(]/|\[)

And lose their way home
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

השאלה היא מדוע חברות המשחקים שמות דגש כ"כ חזק על vivid violence?
הרי זה לא כדי שהמשחק יהיה יותר דומה למציאות, אלא כדי לא להשאר מאחור בקרב על ליבם של הילדים, שלצערנו נורא נורא אוהבים לראות מוח נוזל מהגולגולת אחרי שנתת לו בשוט-גאן. אני חלילה לא בעד לצנזר משחקי מחשב, אבל החברות הללו יודעות בידיוק מה חלקן בכך שמשחקי פעולה היום מתקשים להתרומם אלא אם כן האלימות שם גרפית בצורה משמעותית.
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

אני לא מסכים, יש לא מעט משחקים שמצליחים מאוד בזכות המשחקיות שלהם ולא כמה תאי מח אפשר לספור כשהם עפים מתוך הראש של מישהו.
למשל- פורטל :)

(]/|\[)

And lose their way home
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
NamelessATM
דרימיסט-על

שליחה על ידי NamelessATM »

אוקי, אחרי שנתיים וחצי ועוד הרחבה שהספיקה לצאת בזמן הזה, אני רישמית חוזר ל-World of Warcraft!
פאק יה, קצת חבל שהם שינו חלק מהעולם הישן שהייתי רגיל אליו ויש לי להתרגל לכמה דברים חדשים שהם הוסיפו, אבל אני פשוט מת על זה שיש משחק לחרוש עליו... דחו לי את הגיוס בחודשיים, החלטתי שלפחות אני אחזור לשחק בזה.
שלח תגובה