למה?Dreamthat כתב:כמה אירוני שהם מוציאים את האלבום בספטמבר...
אשכול להקת Opeth
-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
Re: אשכול להקת Opeth
- Osiris
- דרימיסט מתקדם
- יצירת קשר:
cover art for the new album

so different from the previous cover arts... lol

so different from the previous cover arts... lol
The hissing subsides, I'm in luck...
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
הקדמת אותי
. עכשיו זה בטוח - אופת' הולכים להוציא אלבום רגוע , כי זה נראה קאבר סופר פרוג'-רוק בהשראת להקות ה-70' . Travis Smith אחראי ליצירת האומנות הזאת .

- Osiris
- דרימיסט מתקדם
- יצירת קשר:
בדיוק מה שאני חשבתי, כלכך 70s
אני חושב שאקרפלדת' אמר במפורש שהאלבום הזה לא יהיה אלבום מטאל, וגם לא בסגנון של דאניישן
אני חושב שאקרפלדת' אמר במפורש שהאלבום הזה לא יהיה אלבום מטאל, וגם לא בסגנון של דאניישן
The hissing subsides, I'm in luck...
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
מה שזה לא יהיה , גם אם לא הייתי יודע שאופת' הוציאו את האלבום הזה , הייתי קונה אותו כי העטיפה הזאת ממש מוצלחת . Travis Smith ממש מוכשר ..
- Sentient 6
- דרימיסט-על
עלו לי לראש שלושה דברים שראיתי את העטיפה, larks tungue, Renaissance וג'ואנה ניוסום.
די אכזרי הקטע הזה עם הפרי ווייברג (אהה אהה איזה משחק מילים מפגר!!) שהוא נושר מהעץ של הלהקה. מצד שני יש למטה עשר גולגלות והיו שם יותר מעשר חברים לשעבר, יחד איתו כבר 13 חברים לשעבר אני חושב אז לא מסתדר לי מאה אחוז... העץ גדל מתוך השורש של השד עם שני הפנים, אני מניח שמסמל את שני הצדדים של הלהקה זה די ברור, העיר בוערת אז כולם עוזבים אותה ובאים לקטוף מעץ האופת'... ואוו טוב תשמעו זה הכי meta ו-up it's own ass שראיתי בחיים שלי כנראה.... אקרפלדת' כנראה עבר לשלב של ההיפר מודעות עצמית, קבלה של הסטטוס ויחד עם זה לעג וגיחוח in the face of it all.
כמה מיסתורין עוד אפשר לדחוף להוצאה הזאת?!
די אכזרי הקטע הזה עם הפרי ווייברג (אהה אהה איזה משחק מילים מפגר!!) שהוא נושר מהעץ של הלהקה. מצד שני יש למטה עשר גולגלות והיו שם יותר מעשר חברים לשעבר, יחד איתו כבר 13 חברים לשעבר אני חושב אז לא מסתדר לי מאה אחוז... העץ גדל מתוך השורש של השד עם שני הפנים, אני מניח שמסמל את שני הצדדים של הלהקה זה די ברור, העיר בוערת אז כולם עוזבים אותה ובאים לקטוף מעץ האופת'... ואוו טוב תשמעו זה הכי meta ו-up it's own ass שראיתי בחיים שלי כנראה.... אקרפלדת' כנראה עבר לשלב של ההיפר מודעות עצמית, קבלה של הסטטוס ויחד עם זה לעג וגיחוח in the face of it all.
כמה מיסתורין עוד אפשר לדחוף להוצאה הזאת?!
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
-
- דרימיסט שרוף
גם לי עלה ישר רנסנס וקינג קרימזון...
אני ממש מצפה לאלבום הזה.
אני ממש מצפה לאלבום הזה.
- המפוחלץ הנוצץ
- דרימיסט שרוף
ללא ספק עטיפה מסקרנת ובכל זאת עטיפה זה לא מדד למוזיקה טובה, אבל אני מאמין שאם הסבלנות ההשקעה והיחודיות של הלהקה הזאת שיצא להם משהו טוב.
- Dreamthat
- דרימיסט שרוף
אכזרי מה שהם אוללו לקלידן שם חחח...
- MrReD
- שגריר האופת'
- MrReD
- שגריר האופת'
יש לי הרגשה שאני אאבד את השפיות עד שהאלבום יצא.. אני מקווה שהם יוציאו בקרוב איזה שיר או שניים כדי להרגיע אותי XD
- Dreamthat
- דרימיסט שרוף
חופשי ;-------))
-
- דרימיסט מתקדם
איזה הוצאת DVD הכי חזקה שלהם?
אני יודע שזה בטח סובייקטיבי, אבל בכל זאת..?
אני יודע שזה בטח סובייקטיבי, אבל בכל זאת..?
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
Lamentations.
- Dreamthat
- דרימיסט שרוף
כשאני אני מסתכל על ה ArtWork, אני פשוט חושב לעצמי שזאת תמונה שפשוט צריכה להיות תלויה במוזיאון...........פשוט דורשת את זה//
אפשר לנחש ולמצוא הרבה רמזים ומשמעויות בתמונה הזאת...
אפשר לנחש ולמצוא הרבה רמזים ומשמעויות בתמונה הזאת...
- Sentient 6
- דרימיסט-על
קבלו את זה!
אלכס אקוניה, המתופף של לא פחות מאשר weather report, פיטר גבריאל, אלביס פרסלי, דה קולט, הרבי הנקוק וצ'יק קוריאה יתן הופעת אורח באלבום החדש! wicked.
האלבום כאמור יוצא ב20 בספטמבר והסינגל הראשון יהיה the devil's orcherd כשעדיין אין לו תאריך יציאה ואם מישהו כאן עדיין לא מעודכן, יואקים סבלברג שעבד עם מלמסטין וגלן יוז הוא הקלידן החדש של הלהקה.
אלכס אקוניה, המתופף של לא פחות מאשר weather report, פיטר גבריאל, אלביס פרסלי, דה קולט, הרבי הנקוק וצ'יק קוריאה יתן הופעת אורח באלבום החדש! wicked.
האלבום כאמור יוצא ב20 בספטמבר והסינגל הראשון יהיה the devil's orcherd כשעדיין אין לו תאריך יציאה ואם מישהו כאן עדיין לא מעודכן, יואקים סבלברג שעבד עם מלמסטין וגלן יוז הוא הקלידן החדש של הלהקה.
-
- דרימיסט שרוף
אז האלבום יהיה פיוז'ן של פאנק,רית'ם אנד בלוז,ג'אז,רוקנרול ופיוז'ן?

- Sentient 6
- דרימיסט-על
איכשהו קשה לי להאמין שהוא יהיה פ'אנק, או funky בכלל לצורך העניין. אולי groovy, בטח ש-crunchy ו-heavy אבל לא funky.
dig it man?
dig it man?
- MrReD
- שגריר האופת'
מיקאל כבר אמר שהאלבום יהיה נטול גראולים ב100%, ממש חבל בגלל שהוא הגראולר הכי טוב שאני מכיר אבל העיקר שלא ימצו את עצמם. כנראה שסוף סוף האוסף תקליטים המשוגע שבמיקאל השתלט עליו.
לדעתי עכשיו הוא צריך להקים פרוייקט חדש שעדיין יתן ביטוי לכשרון שלו לכתיבת מוסיקת מטאל מדהימה.
לדעתי עכשיו הוא צריך להקים פרוייקט חדש שעדיין יתן ביטוי לכשרון שלו לכתיבת מוסיקת מטאל מדהימה.
-
- דרימיסט שרוף
כן ברור, סתם אמרתי בעקבות שורת האמנים שהמתופף עבד איתם..Sentient 6 כתב:איכשהו קשה לי להאמין שהוא יהיה פ'אנק, או funky בכלל לצורך העניין. אולי groovy, בטח ש-crunchy ו-heavy אבל לא funky.
dig it man?