אשכול פוליטיקה ואקטואליה

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

Re: אשכול פוליטיקה ואקטואליה

שליחה על ידי Sentient 6 »

כבר שנים שפטישיזם למוות זה כל מה שמשרד החינוך עושה אז מה זה משנה כבר. מגיע לטיפשים ששמו את ההמזרים האלו בשלטון.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

יופי ביבי כוכב רוק! איזה כיף שהאגו שלו יכול לגדול עכשיו שכולם כל כך מרוצים שהוא שם את כל הרפובליקנים בכיס הקטן שלו. בינתיים השעון האטומי ממשיך לספור אחורה. חרא של ראש ממשלה, חוסר הבושה שלו והדאגה שלו רק למס' אחת היא האויב הכי גדול של מדינת ישראל. שיתעורר ויפנים את זה.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

הייתי הערב באירוע עם לורד מנדלסון (הוא משלנו)
תמונה
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

http://news.walla.co.il/?w=/1/1837196

הוא פשוט צודק, עובדתית, זה העתיד.
סמל אישי של משתמש
moonchild
דרימיסטית שרופה

שליחה על ידי moonchild »

המצב שלנו הולך ומתדרדר, כשציבור שלם מרשה לעצמו לצפצף על החוק (ועל כולנו ... אבל זה כבר נושא לפעם אחרת)
ולעשות מה שבראש שלו, ונראה שאצלנו עדיין לא מוכנים להפנים כמה כוח יש להם, כשאומרים שם דום כולם חוסמים צמתים
ואצלנו עושים "לייק".
Love is an act of blood and Im bleeding
A pool in the shape of a heart...
My soul is set aflame, the daily fight is on, still pain ain’t gone

Work to live. Another tear, another bleeding
Every day another price to pay. I pay and bleed
Therefore I consider leaving. But this land forces me to stay
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

אני לא יודע אם אני אוכל לחזור לכאן בעוד שלושה שבועות, אני לא יודע איך אבל אני כל כך לא רוצה לחזור למדינה הזאת שאומרת לאזרחים שלה בגלוי "תזהרו ממני" כאילו שמדובר בחבורה של ערסים אטומים. אל תגיד מילה רעה, תקדש את ההתנחלויות עם השתיקה שלך ותקבל בעוד קצת שתיקה את העבודה שיש כאן ציבור שנותנים לו וציבור שלוקחים ממנו. the shit just hit the fan. אני עובד 220 שעות בחודש, משלם מיסים שהם כמעט 25 אחוז מהמשכורת מינימום העלובה שלי וזה מה שהמיסים שלי עושים, מזיינים אותי מאחורה בין אם אני מסתכל או לא, מתעללים בי נפשית, במקום לבנות כבישים ולממן מערכת חינוך תקינה הם מזיינים אותי כל כך חזק שבגיל 23 אני שמתי השהיה של עשור לפחות על המחשבה על ילדים כי זה הזמן שיקח לי לחסוך בשביל לעוף מכאן.
אם מישהו בחו"ל שואל אותי מה אני חושב על המדינה הזאת בנקודה הזאת אני בגלוי אומר לו "חרא של מקום, התנהלות של בית זונות, של ממשלה שקיבלה השראה מברית המועצות ביחס שלה לאזרחים" ושיעצרו אותי אם לא טוב, זו סיבה מעולה להרים את הרגליים ולא לחזור לכאן.

מה כן טוב? יש חבורה של חרמנים נעולים בדירה עם 200 מצלמות וכמה וונביז שנמצאים במסלול המהיר לקריירה של זמר ואיכשהו כל ארבע חודשים הם מתחלפים ומפנים מקום למישהו אחר שיקח את ה15 דקות שלהם. העיקר האופיום עובד בצורה תקינה, דופק כמו שעון שווייצרי.
נערך לאחרונה על ידי Sentient 6 ב ג' יולי 12, 2011 1:02 am, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

Do you really think USSR was this bad
;)
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

כספי המיסים שאני משלם כמו חמור הולכים למה? להגן עליי מחופש הביטוי? לדאוג שעוד כמה שנים יהיה כלא שיהיה מלא באנשים שפתחו את הפה? תפתח קבוצה בפייסבוק נגד מוצרים מההתנחלויות ומדינת ישראל תרדוף אותך גם אם אתה גר באנטרקטיקה, מיליונים שמושקעים ועוד יושקעו בטקטיקות כל כך מגוחכות שהן יבטלו את המעמד המשפטי של ישראל בעולם בחמש דקות בערך, עזוב את זה שהן לא חוקיות ונוגדות זכויות אדם בסיסיות מלכתחילה. החוק עצמו כל כך עמום ד"א שלא יקח יותר מדי זמן עד שיתחילו להשתמש בו על אנשים שלא גוייסו לצה"ל, בטח אמנים שמביעים את הדעה שלהם כי הם בערך היחידים שעוד נשארה להם דעה... השוס הסופי כשמדינת ישראל תנסה לרדוף את רוג'ר ווטרס, חכה ותראה מה יקרה שיפתחו את הפה וישלחו עורכי דין על אחד המוזיקאים הכי פופולרים בעולם!!! איזה תענוג חולני זה יהיה לכל האנושות לראות את זה. בסופו של דבר החוק הזה הוא אבן הפינה של ההשתלטות של הקיצונים על המדינה הזאת, החוק שבעזרתו יושלכו לכלא בערך אממממ... כולנו.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אם מישהו בחו"ל שואל אותי מה אני חושב על המדינה הזאת בנקודה הזאת אני בגלוי אומר לו "חרא של מקום, התנהלות של בית זונות, של ממשלה שקיבלה השראה מברית המועצות ביחס שלה לאזרחים" ושיעצרו אותי אם לא טוב, זו סיבה מעולה להרים את הרגליים ולא לחזור לכאן.
אז למה אתה מחכה בדיוק אחי? :-)
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

טל רודס כתב:
אזרחות אירופאית והמון כסף. חוץ מזה שאני לא זז מטר בלי חברה שלי שזה אומר חתונה יהודית קתולית דרךהרבנות וכל מה שאני לא רוצה כדי שגם היא תוכל לק בל אזרחות. אין לי בעיה לעבוד שם בתור מפנה זבל אפילו, העיקר לחיות במדינה שמכבדת אותך במינימום.
liordavidlior
דרימיסט-על

שליחה על ידי liordavidlior »

והנה עוד סיבה לרענן את המזוודות:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4094783,00.html
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

Sentient 6 כתב:
טל רודס כתב:
אזרחות אירופאית והמון כסף. חוץ מזה שאני לא זז מטר בלי חברה שלי שזה אומר חתונה יהודית קתולית דרךהרבנות וכל מה שאני לא רוצה כדי שגם היא תוכל לק בל אזרחות. אין לי בעיה לעבוד שם בתור מפנה זבל אפילו, העיקר לחיות במדינה שמכבדת אותך במינימום.
אז אתה כבר בהליכים של הוצאת אזרחות או שאתה רוצה להוציא בעתיד?

חברה שלך לא יכולה לקבל כתוצאה מנישואין שום אזרחות אירופאית, רק הילדים שלך יוכלו לקבל. מה שכן, ברגע שתעבור למדינה באירופה ותגור שם 5 שנים אז אשתך לעתיד תוכל לקבל את האזרחות המקומית (מספר השנים משתנה ממדינה למדינה אבל בהרבה מדינות זה 5 שנים כמו שציינתי).

אתה בהחלט צודק בגישה, עדיף אפילו לעבוד בתור מפנה זבל, העיקר לחיות במדינה שמכבדת אותך ונותנת לך לחיות בכבוד.
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

טל רודס כתב:
Sentient 6 כתב:
טל רודס כתב:
אז אתה כבר בהליכים של הוצאת אזרחות או שאתה רוצה להוציא בעתיד?

חברה שלך לא יכולה לקבל כתוצאה מנישואין שום אזרחות אירופאית, רק הילדים שלך יוכלו לקבל. מה שכן, ברגע שתעבור למדינה באירופה ותגור שם 5 שנים אז אשתך לעתיד תוכל לקבל את האזרחות המקומית (מספר השנים משתנה ממדינה למדינה אבל בהרבה מדינות זה 5 שנים כמו שציינתי).

אתה בהחלט צודק בגישה, עדיף אפילו לעבוד בתור מפנה זבל, העיקר לחיות במדינה שמכבדת אותך ונותנת לך לחיות בכבוד.
אני צריך שאבא שלי יפעיל את העורך דין כדי שיוציא מרומניה את התעודת לידה שלו ואז זה רק לפנות לשגרירות ולקבל אזרחות דרך רומניה, זה מה שהבנתי שאמור לקרות רק שהוא עצלן ויודע שאני לא רוצה להישאר לגור כאן אז הוא מורח את זה. אנחנו משפחה קטנה סה"כ ואנחנו גרים במרחק שתי רחובות מסבתא שלי, זה לא קל לשכנע בן אדם אחרי חיים שלמים ככה שהגיע הזמן להתרחק.

אז מה זה אומר לגבי חברה שלי? אחרי שנתחתן היא לא יכולה לעבוד ולגור שם לטווח הארוך? חייבים לחכות כמה שנים עד שאפשר להפסיק להתנהג כמו תיירים?

http://news.walla.co.il/?w=/22/1840459

מפלגת העבודה חיה שנתיים בעבר. הדרך היחידה להילחם בזה היא הפגנות והשבתה של המדינה, המגזר החילוני חייב להתאחד עם המגזר הערבי ולהילחם בזה, כשהם יראו שהמיליונים שהחוקים האחרונים וההתנהלות של המדינה לא מקובלת עליהם, שהאונס הזה של החופש וזכות הדיבור שמגיעה לכל אחד ואחד מאיתנו לא יעבור בשתיקה אז ורק אז משהו יקרה. אם במדינות סיאסטה כמו יוון שורפים את המדינה על הזכות לצאת לפנסיה בגיל מוקדם אז ראוי שכאן ירימו דגלים שחורים על הזכות לחיות בכבוד.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

טוב לדעת שיש לי פה עוד אחים רומניים, WELCOME TO THE FAMILY :-)

כן זה הליך מעצבן כל הבירוקרטיה הזאת אבל כדאי שתתחיל כי זה לוקח שנה-שנה וחצי בסה"כ. גם אבא שלי לא רצה בזמנו, וישבתי עליו הרבה זמן ובסוף הוא השתכנע, ועד היום הוא מברך אותי על זה - תאמין לי מתן!

גם אם תתחתן איתה באירופה וגם אם בארץ היא לא תקבל אזרחות, אבל בתוקף היותה אשתך החוקית היא זכאית לכל הזכויות שלך, כלומר, מחיה,עבודה,מגורים וכו'. זאת אומרת היא זכאית לכל מה שאזרח זכאי , היא רק לא נקראת אזרחית אלא SPOUSE. (בעלה של אחותי הוא בדיוק בעל אותו הסטטוס פה). המסקנה היא שאם אתם מתחתנים, היא זכאית לגור ולעבוד איפה שתבחר. את האזרחות היא תקבל במדינה בה היא תגור, אם תגורו שם ברצף את הכמות שנים הדרושה על פי חוק.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

You can find idiots everywhere :)

Lesbian couple at the Jewish Museum in S.F. are told that they can't hold hands

http://www.sfgate.com/cgi-bin/article.c ... .DTL&tsp=1
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
moonchild
דרימיסטית שרופה

שליחה על ידי moonchild »

DivineComedy כתב:Do you really think USSR was this bad
;)
I had a conversation about this with my dad he claims that Israel took all the bad aspects from USSR and that's why israel is what it is.

i do agree with him to some extent, but now due to latest event i must say i feel that something might even change here,
it looks like people are ready to go out to the streets...

טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אם אנשים יצאו לרחובות ותהיה מהפכה עממית, אז נדע שבאמת יש עתיד!
סמל אישי של משתמש
moonchild
דרימיסטית שרופה

שליחה על ידי moonchild »

בינתיים אנשים יצאו , מחר אהיה בתל אביב אצלם את מה שהולך ברוטשילד :), מקווה שהסיפורים נכונים ובאמת כל המדרחוב מלא באוהלים
יש קצת באוויר הרגשה כאילו סופסוף אנשים התחילו להתעורר

טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

הלוואי!!!
סמל אישי של משתמש
moonchild
דרימיסטית שרופה

שליחה על ידי moonchild »

כנ"ל תשמע הכל התחיל ממחאת הקוטג', ואני אגיד לך שאני עד היום לא קונה,
הבעיה היא שאפילו שכבר מתחילים משהו זה דועך די מהר או שאנשים מתחילים להתברבר, אין תוכנית פעולה מסודרת
זה מתחיל בפול גז ואז זה פתאום משתתק

שלח תגובה