[13.9] דרים ת'יאטר 11 - A Dramatic Turn of Events
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
Re: [13.9] דרים ת'יאטר 11 - A Dramatic Turn of Events
זה בגלל שאתה קשוח...
-
- דרימיסט מתחיל
אני בגדול דיי מזדהה. דבר ראשון, ברור שהשיר לא קורץ מאותו החומר של AROP ו-CM. מה שמוזר לי הוא שאני לא מצליח "לאחוז בשיר הזה" יש בו משהו אמורפי, אולי התרגלתי למבנים הפשוטים והצפויים מהאלבומים האחרונים וברגע שהם עשו שינויי קטן אז הוא מבלבל אותי לגמרי. וזאת למרות שבסופו של דבר עדיין יש בו חזרה על מוטיבים מהעבר. בקיצור, השיר לא נקלט אצלי, אחרי 20 שמיעות בערך עדיין יש בו משהו שנשאר זר (בשונה מאד מהחומרים האחרונים שב7-8 שמיעות אתה קולט וזוכר בדיוק איך השיר בנוי). אני אתן לא עוד קצת זמן, אולי זה מצביע על דברים טובים, אבל כרגע גם אצלי הוא לא מזיז הרבה בפנים.Sentient 6 כתב:אוקיי אני פשוט אשים את זה בצורה קצרה ופשוטה במקום עשר שורות כמו שהיו לי כבר. זה נכנס מצד אחד ויוצא מצד שני ולא מזיז בתוכי שומדבר. פטרוצ'י ולברי לא מעניינים, מנג'יני נחמד וזהו בערך לא הכתיבה הכי מרשימה ששמעתי בחיים שלי בלשון המעטה. רק רודס רץ לאלף כיוונים שונים. זה מרגיש כמו דמו או שיר שחסרים לו עוד 3 - 4 דקות כדי להשאיר רושם אמיתי. אחרי 20 שמיעות בערך זה ממש משעמם.
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
^ זה סימן טוב . גם אם אין כאן פרוג' טהור , אני חושב שיש כאן איזושהיא התפכחות מוזיקלית . איזו כאפה שהם קיבלו (מגורם חיצוני או החלטה אינדיבידואלית [אני מסופק] ) .
אני צופה לאלבום הזה עתיד טוב יותר ביחס לשני קודמיו . אגב זה רק אני ששמע תשיר רק פעם וחצי ?
אני צופה לאלבום הזה עתיד טוב יותר ביחס לשני קודמיו . אגב זה רק אני ששמע תשיר רק פעם וחצי ?

- Greenburger
- דרימיסט-על
גם אני בערך ככה.
אגב כשאתה כותב פרוג' אתה כותב Proj
מתן, מה שאתה מרגיש לגבי השיר נכון גם לגבי סה"כ, זה לא ממש הסעיר את עולמי, אבל נשמע מספיק מעניין בשביל לשמוע שוב ומי יודע, אולי בשלב יותר מאוחר אני כן אוהב אותו. זה היה ככה עם הרבה שירים של דרים.
אגב כשאתה כותב פרוג' אתה כותב Proj

מתן, מה שאתה מרגיש לגבי השיר נכון גם לגבי סה"כ, זה לא ממש הסעיר את עולמי, אבל נשמע מספיק מעניין בשביל לשמוע שוב ומי יודע, אולי בשלב יותר מאוחר אני כן אוהב אותו. זה היה ככה עם הרבה שירים של דרים.
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
-
- דרימיסט מתקדם
אחלה שיר רק למה הפזמון חלש קצת למה חחח
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
Yes... Ozeri, stop writing Proj!!

"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- דרימיסט מתקדם
בקשר לנקודה שעלתה בחצי עמוד האחרון - אני דווקא מאוד שמח שהם ירדו קצת מהעניין של "השיר לא ממצה את עצמו אם הוא לא עובר את ה13 דקות". לדעתי השיר הגיע, נגמר אחרי כמעט 9 דקות, והעביר את כל מה שהוא היה צריך להעביר.
בקשר לאם אהבתם אותו או לא - אפשר להרגיש את השוני כאן משני האלבומים האחרונים של דרים ולדעתי זה סתם עניין של הרגל שהתפתח אצלנו בארבע שנים האחרונות. לפחות אני מקווה ככה בשבילכם כי אני מאוד נהנה מהשיר הזה. בכל מקרה, לא יודע איך זה עובד אצלכם, אבל כל השירים היותר אהובים עליי של דרים לא נקלטו לי לגמרי עד משהו כמו שמיעה עשירית (לפעמים יותר) בלי יוצא מן הכלל.
בקשר לאם אהבתם אותו או לא - אפשר להרגיש את השוני כאן משני האלבומים האחרונים של דרים ולדעתי זה סתם עניין של הרגל שהתפתח אצלנו בארבע שנים האחרונות. לפחות אני מקווה ככה בשבילכם כי אני מאוד נהנה מהשיר הזה. בכל מקרה, לא יודע איך זה עובד אצלכם, אבל כל השירים היותר אהובים עליי של דרים לא נקלטו לי לגמרי עד משהו כמו שמיעה עשירית (לפעמים יותר) בלי יוצא מן הכלל.
- Sentient 6
- דרימיסט-על
היי זרקתי מילה טובה לרודס give me a breakטל רודס כתב:זה בגלל שאתה קשוח...

Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
חח אוקיי .DivineComedy כתב:Yes... Ozeri, stop writing Proj!!
- Greenburger
- דרימיסט-על
תמיד היו להם שירים של מתחת ל- 10 דקות, ולא רק הבלדות השקטות. אין להם את הקטע הזהSchwimmer כתב:בקשר לנקודה שעלתה בחצי עמוד האחרון - אני דווקא מאוד שמח שהם ירדו קצת מהעניין של "השיר לא ממצה את עצמו אם הוא לא עובר את ה13 דקות". לדעתי השיר הגיע, נגמר אחרי כמעט 9 דקות, והעביר את כל מה שהוא היה צריך להעביר.
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
-
- דרימיסט מתקדם
אני לא מסתכל על כל הקטלוג, רק על ארבעה שירים מהאלבום הקודם (הייתי מקצר גם את AROP אבל הוא 8:30 דקות אז הוא מחוץ לדיון).Greenburger כתב:תמיד היו להם שירים של מתחת ל- 10 דקות, ולא רק הבלדות השקטות. אין להם את הקטע הזהSchwimmer כתב:בקשר לנקודה שעלתה בחצי עמוד האחרון - אני דווקא מאוד שמח שהם ירדו קצת מהעניין של "השיר לא ממצה את עצמו אם הוא לא עובר את ה13 דקות". לדעתי השיר הגיע, נגמר אחרי כמעט 9 דקות, והעביר את כל מה שהוא היה צריך להעביר.
בכל מקרה, זאת לא הפואנטה שלי - אני פשוט חושב שהשיר העביר את מה שהוא היה צריך להעביר ב8:46 והם לא היו צריכים להאריך אותו.
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
וואו אז אני לא היחיד שהזה הציק לו בטירוף?DivineComedy כתב:Yes... Ozeri, stop writing Proj!!

- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
יש חלקים בסולו של פטרוצ'י שפשוט "נלקחו" משיר אחר (שאני לא זוכר את שמו) של דרים. המבנה, הריצה על התווים או וואטאבר, אחד-לאחד... חבל.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
פלגיאט-עצמי? באיזה תזמון ? הקשבתי כמה פעמים עכשיו לסולו ולא מצאתי על מה אתה מדבר.
- Ashleadt
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
גם אני שומעת קטעים מאוד פאמילייר ואין לי כוח לעבור שיר שיר לבדוק מאיפה הם באים.
Just Because You're Paranoid Doesn't Mean They're Not Out to Get You!!!!
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
אני חושב שזה נובע מכך שכמות התווים והצלילים האפשרית היא מוגבלת מיסודה אז ברור שצירוף של 2-3 תווים תמיד יישמע ויזכיר לנו משהו. גם אני שומע אחרי שהשיר מסיים את הדקה הראשונה נגיעות שמזכירות לי דברים מ-PULL ME UNDER (הטמטמים והסנייר של מנג'יני, סאונד הקלידים של רודס), אבל אין פה וריאציות על דברים משירים קודמים ואני בטוח לא שמעתי העתקה של סולואים. מה לעשות, החומרים המוסיקליים נמצאים אצל הנגנים בתת-מודע, הם מתאמנים על שירים להופעות וככה יש הבזקים פה ושם.
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
6:40-6:46
ה"ריצה" (בחיי שאני לא יודע איך קוראים לזה חח) על התווים שמה, מאוד מזכירה חלק מסולו אחר שלו, כנראה שדיי עכשווי. אני מעריך שמהאלבום האחרון.
אני לא יודע מה אתם רוצים מ-PMU. עד עכשיו לא מצאתי שום דמיון בין השניים.
ה"ריצה" (בחיי שאני לא יודע איך קוראים לזה חח) על התווים שמה, מאוד מזכירה חלק מסולו אחר שלו, כנראה שדיי עכשווי. אני מעריך שמהאלבום האחרון.
- Ashleadt
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
לא התלוננתי. מבחינתי זה סבבה כי אני אוהבת את הקטעים מאותם שירים, משמע אני אוהבת אותם בשיר הזה.
לדוגמא, ב3:36 מזכיר קצת קטע מTOT אם אני לא טועה.
לדוגמא, ב3:36 מזכיר קצת קטע מTOT אם אני לא טועה.
Just Because You're Paranoid Doesn't Mean They're Not Out to Get You!!!!
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
זה נקרא סוויפינג, וזה טכניקה שפטרוצ'י משתמש בה מימי אימג'ס ואווייק. עכשיו אני מבין למה התכוונת, זה מזכיר לך מבחינה סגנונית סולו אחר.YtseJam כתב:6:40-6:46
לגבי PMU תשמע את הטמטמים והסנייר כשמנג'יני נכנס אחרי שהשיר סוגר את הדקה הראשונה, גם התווים שמנוגנים שם בקלידים זה הסולם של PMU.
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
לא רק סגנוננית, זה פשוט נשמע אותו הדבר. אבל סבבה.