[13.9] דרים ת'יאטר 11 - A Dramatic Turn of Events
- Greenburger
- דרימיסט-על
Re: [13.9] דרים ת'יאטר 11 - A Dramatic Turn of Events
יכול להיות שהוא השתמש בזה באלבום לפני שזה היה מוכן סופית
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
-
- דרימיסט מתקדם
בכיף טלטל רודס כתב:תודה ראובן על הרינגטון החדש שליpugi כתב:חתכתי את הסולו פסנתר + גיטרה מהשיר ושמתי כצלצול בפלאפון.
מי שמעוניין - http://dl.dropbox.com/u/16347564/DT-OTBOA.mp3
תהנו!

-
- דרימיסט מתחיל
החדשות על שימוש נרחב בפסנתר באלבום מצויינות מבחינתי. אפשר לומר שהאלבומים שיש בהם שימוש נרחב בפסנתר הם האהובים עלי:
SFAM, 6DOIT ו-LTE2
ובכלל הפרטים על האלבום באמת יוצרים צפייה לאלבום שיכול להשתייך לבוצת הנ"ל.
מקווה שלא עשיתי עין...
SFAM, 6DOIT ו-LTE2
ובכלל הפרטים על האלבום באמת יוצרים צפייה לאלבום שיכול להשתייך לבוצת הנ"ל.
מקווה שלא עשיתי עין...
- המפוחלץ הנוצץ
- דרימיסט שרוף
איזה עין האלבום כבר גמור והם רק רוצים להשאיר עוד קצת את החברה במתח.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
גם מבחינתיsagi כתב:החדשות על שימוש נרחב בפסנתר באלבום מצויינות מבחינתי.

-
- דרימיסט מתקדם
אני חייב לומר, שאחרי 3 אבחונים פסיכולוגיים שכתבתי לצלילי OTBOA בריפיט מתמיד (מסתכם בערך לעבודה של 20 שעות) אני עדיין נהנה מהשיר כאילו שזו הפעם הראשונה שאני שומע אותו.
איזה רף הם הציבו עם השיר הזה! אני בונה את הציפיות שלי ל- I&W או Awake חדש.. משום מה יש לי תחושה שאני לא אתכזב.. או שזה רק לילה לבן שלישי שלי...?
איזה רף הם הציבו עם השיר הזה! אני בונה את הציפיות שלי ל- I&W או Awake חדש.. משום מה יש לי תחושה שאני לא אתכזב.. או שזה רק לילה לבן שלישי שלי...?
- NamelessATM
- דרימיסט-על
בונה ציפיות ל-I&W/Awake? וואו מישהו פה נסחף. תתכונן להתאכזב אם אלה הציפיות שלך.
אני אישית מקווה לאלבום שיהיה יותר טוב מהשניים האחרונים.
אני אישית מקווה לאלבום שיהיה יותר טוב מהשניים האחרונים.
- B-Boy
- דרימיסט מתקדם
אני לא מבין מה רע בציפיות כאלה. נשאר ללהקה עוד דלק במיכל והם בהחלט יכולים לספק פה אלבום שיהיה בטופ 3 שלהם.
-
- דרימיסט מתחיל
הקטע הכי טוב של פטרוצי בכל השיר הזה - 03:42-03:52
-
- דרימיסט מתקדם
B-Boy כתב:אני לא מבין מה רע בציפיות כאלה. נשאר ללהקה עוד דלק במיכל והם בהחלט יכולים לספק פה אלבום שיהיה בטופ 3 שלהם.

-
- דרימיסט מתקדם
אל תשכחו שיש MorphWiz ויש SampleWiz
מורפוויז זאת התכונה (זוכת הפרסים) הראשונה שג'ורדן "הכין" (בעזרת צוות מפתחים כמובן) לאייפד ואייפון... היא יצאה לפני שנה בערך...
הסאמפל וויז זאת האחרונה שהוא הכין. היא יותר קלה לשימוש לדעתי...
לפי ה ytsetimes ג'ורדן השתמש בשניהם באלבום, ובהופעות הוא ישתמש בסאמפל וויז...
בכל מקרה, לגבי השיר.
אני די אהבתי. ההתחלה עשתה לי צמרמורות בקטע שאמרתי לעצמי "וואו הולך להיות פה משהו כמו I&W'" אבל המשך השיר גרם לי לחשוב שזה המשך ישיר של האלבום הקודם... שהוא האלבום לדעתי הכי פחות טוב שהם הוציאו...
מלבד הפתיחה, הברייק קלידים והסולו של פטרוצ'י נהדרים והסולו כבר מככב ברינגטון שלי, אבל כל השאר די ממוצע לטעמי ולא מעיף אותי.. הצלילים של המקהלות או מה שזה לא יהיה של ג'ורדן בקלידים מפריעים לי באיכות של השיר ומעמיסים עליו יותר מדי לדעתי...
אני מקווה שעם השמיעה אני אוהב יותר את השיר.. אבל בינתיים הוא לא העיף אותי בכלל... אני יותר מתרגש מזה שהם הוציאו שיר חדש ושהאלבום מתקרב, מאשר מאיך שהשיר יצא..
מקווה שלא יקרה פה מה שקרה עם RAW DOG, ששמעתי אותו כמה פעמים ואפילו לא דאגתי להוריד אותו למחשב...
מורפוויז זאת התכונה (זוכת הפרסים) הראשונה שג'ורדן "הכין" (בעזרת צוות מפתחים כמובן) לאייפד ואייפון... היא יצאה לפני שנה בערך...
הסאמפל וויז זאת האחרונה שהוא הכין. היא יותר קלה לשימוש לדעתי...
לפי ה ytsetimes ג'ורדן השתמש בשניהם באלבום, ובהופעות הוא ישתמש בסאמפל וויז...
בכל מקרה, לגבי השיר.
אני די אהבתי. ההתחלה עשתה לי צמרמורות בקטע שאמרתי לעצמי "וואו הולך להיות פה משהו כמו I&W'" אבל המשך השיר גרם לי לחשוב שזה המשך ישיר של האלבום הקודם... שהוא האלבום לדעתי הכי פחות טוב שהם הוציאו...
מלבד הפתיחה, הברייק קלידים והסולו של פטרוצ'י נהדרים והסולו כבר מככב ברינגטון שלי, אבל כל השאר די ממוצע לטעמי ולא מעיף אותי.. הצלילים של המקהלות או מה שזה לא יהיה של ג'ורדן בקלידים מפריעים לי באיכות של השיר ומעמיסים עליו יותר מדי לדעתי...
אני מקווה שעם השמיעה אני אוהב יותר את השיר.. אבל בינתיים הוא לא העיף אותי בכלל... אני יותר מתרגש מזה שהם הוציאו שיר חדש ושהאלבום מתקרב, מאשר מאיך שהשיר יצא..
מקווה שלא יקרה פה מה שקרה עם RAW DOG, ששמעתי אותו כמה פעמים ואפילו לא דאגתי להוריד אותו למחשב...
- Greenburger
- דרימיסט-על
אז תחליט, די אהבת, או שלא העיף אותך?
ו- morphwiz היא לא התכנה הראשונה שג'ורדן פיתח ל- iOS. יש את JR Hexatone Pro, ונדמה לי שיש גם משהו לפני זה.
שום להקה לא עושה את זה, ודרים היא לא שונה. אין הגיון בלחזור אחורה למשהו שהם כבר עשו. להקות מתפתחות ונעות קדימה, לא הפוך.
ו- morphwiz היא לא התכנה הראשונה שג'ורדן פיתח ל- iOS. יש את JR Hexatone Pro, ונדמה לי שיש גם משהו לפני זה.
נכון, אבל אני חושב שכדאי יותר שלא תצפה לאלבום בסגנון I&W או אווייק. זה לא מונע מהאלבום החדש להיות בטופ 3, אבל הלהקה לא תחזור אחורה מוזיקלית. עד היום היא לא עשתה את זה אפילו שכל אלבום בעשור האחרון גרם למעריצים גם לצפות לחזור לתקופה ההיא.B-Boy כתב:אני לא מבין מה רע בציפיות כאלה. נשאר ללהקה עוד דלק במיכל והם בהחלט יכולים לספק פה אלבום שיהיה בטופ 3 שלהם.
שום להקה לא עושה את זה, ודרים היא לא שונה. אין הגיון בלחזור אחורה למשהו שהם כבר עשו. להקות מתפתחות ונעות קדימה, לא הפוך.
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
-
- דרימיסט שרוף
לא יודע אני פשוט נהנה מהשיר הזה, מהסאונד הנהדר והמוסיקה הטובה.
יכול להיות שסתם אין לי דרישות גבוהות מידי, אבל צריך לדעת גם להנות ממוסיקה בלי כל הזמן לבקר אותה..
יכול להיות שסתם אין לי דרישות גבוהות מידי, אבל צריך לדעת גם להנות ממוסיקה בלי כל הזמן לבקר אותה..
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
קול שפוי... תודה. +1.
- B-Boy
- דרימיסט מתקדם
מסכים. דרים לא צריכים לחזור אחורה- ואני לא חושב שהם עושים את זה בשיר הזה
-
- דרימיסט מתחיל
יש לי שאלה: האם לאפליקציות באייפון שרודס מנגן איתם יש יתרון כלשהו על פני הקלידים הרגילים שהוא מנגן איתם? או שהוא סתם מנגן דרך האייפון כי זה כיף לו?
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
יש שם הרבה פונקציות ואפשריות לסמפלים וכל מיני דברים מגניבים. בכלל ג'ורדן מת על טכנולוגיה והוא הרי היה זה שעזר לקורצוייל לעצב את ה- K2600X האגדי והוא מעורב בהרבה מאד תוכנות וכלי נגינה. גם את ה-HAKEN הוא עזר לשדרג ואני זוכר שפעם הוא אמר לי שזה היה רעיון שלו להמציא כלי כזה והוא כל כך שמח שהוא גילה את הבחור שהמציא את ה-HAKEN.
-
- דרימיסט מתקדם
אהבתי, אבל זה לא העיף אותי. אין כאן סתירה. פשוט לא השתגעתי ממנו.Greenburger כתב:אז תחליט, די אהבת, או שלא העיף אותך?
-
- דרימיסט מתקדם
אני אסביר. אני לא רוצה ולא מצפה לשכפול של אחד משני האלבומים הנ"ל. ההפך הוא, אם DT ימשיכו בקו המשעמם שהם לקחו בשנים האחרונות, אז זה יהיה שכפול.pugi כתב: אני בונה את הציפיות שלי ל- I&W או Awake חדש.. משום מה יש לי תחושה שאני לא אתכזב..
מאז TOT התחושה (בעיני בלבד) היא שיש קו מחשבה די אחיד ששזור בכל אלבום שיצא. גם אם האלבומים מגוונים, עדיין יש תחושה שיש משהו שטוח/משעמם/בנאלי שקושר בין השירים באלבום. ואני לא מדבר על הסאונד, שהרי ברור שאין בין TOT לבין 8V לבין SC ו-BC&SL שום מבחינת סאונד.
לעומת זאת, ב-I&W וב-Awake יש משהו ברוח השירים שהוא פרוג אמיתי, עשיר, מגוון, ומלא. זו התחושה שחסרה לי. OTBOA מעורר אצלי פעם אחרי פעם את התחושה הזו שהייתה חסרה. אמנם באלבומים האחרונים יש שירים נהדרים, קוהרנטיים, ועשויים טוב, אבל הם עומדים בפני עצמם. I&W ו-Awake הם אולי האלבומים היחידים שהם לא קונספט (SFAM ו-6DOIT) שהשלם בהם גדול מסך החלקים.
אם הדברים שכתבתי לא ברורים, כנראה שלא הצלחתי להבהיר את התחושות במילים

-
- דרימיסט מתחיל
לגבי תכנות התופים - יצא לי לשמוע חלק מהסקיצות עם התיכנות של פטרוצ'י, ומדובר בתכנות תופים מרשים ומפורט למדי. היה מאד קשה לדעת מהגירסה הזו שלא מדובר במתופף מעולה (!).
אגב, למיטב הבנתי SampleWiz לא נמצא באלבום, כיוון שהוא הושלם רק לפני כמה שבועות, והאלבום הוקלט הרבה קודם - צריך לעשות דאבל צ'ק בנושא הזה.
אגב, למיטב הבנתי SampleWiz לא נמצא באלבום, כיוון שהוא הושלם רק לפני כמה שבועות, והאלבום הוקלט הרבה קודם - צריך לעשות דאבל צ'ק בנושא הזה.