Do not turn your face towards me
Confronting me with my lonliness
You are in a forest unknown
The secret orchard
And your voice is vast and achromatic
But still so precious
CM - לדעתי הם רצו להחליף קצת את השיר הזה כי הוא כיכב בסבבים האחרונים, חוץ מזה, יש לי הרגשה שהם רצו לקחת הפסקה משירים של מייק לכמה שבועות למרות מה שג'יימס אמר.
TDEN - יהיה קצת מסובך לנגן אותו בלי מייק על הווקאלס, ולדעתי FORSAKEN יותר מתאים בסט הזה כי זה סה"כ סט עם טון דיי רגוע. TDEN היה קצת כבד...אבל זאת הרגשה שלי.
וגם אני הייתי מעדיף את SS, אבל אני שמח עם These Walls. זה גם שיר שאני דיי מעריך והם בקושי ניגנו אותו עד הטור הזה (אני חושב שהלייב היחיד שלו שאני מכיר זה Romavarium למעט הטור הזה).
הסתכלתי בכמה סרטונים מההופעות האחרונות ונראה שהם מופיעים במקומות יחסית קטנים. מוזר קצת בהתחשב בגודל הלהקה וההצלחה שלה, אבל לפחות הקהל בארץ עדיין ייראה להם גדול בביתן 1 למרות שזה לא בחוץ כמו פעם שעברה
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
אכן שרו מטרופוליס ולמרות שזה על חשבון LTL - זה עדיין אדיר! ואני מקווה שבהופעות הבאות הם יחליפו עוד איזה 1-2 שירים ככה, כדי לגוון קצת ושבהופעה בארץ לפחות שיר או 2 יפתיעו אותנו .
שימו לב לקטע של are you justified לאברי שר כל הזמן פעימה אחת מוקדם מדי וזה הרס את כל הקטע
מה קורה לו
מה שמפתיע אותי זה הקלות של מייק מנג'יני (וכמה רגעים אחרי זה שאר הלהקה) להתגבר על הטעות של ג'יימס. פשוט מלך.
seby כתב:אכן שרו מטרופוליס ולמרות שזה על חשבון LTL - זה עדיין אדיר! ואני מקווה שבהופעות הבאות הם יחליפו עוד איזה 1-2 שירים ככה, כדי לגוון קצת ושבהופעה בארץ לפחות שיר או 2 יפתיעו אותנו .
כמובן שזה הכל דעות, אבל אמרתי את זה קודם בצורה אחרת - עם סטליסט כמו מה שהיה ברומא אני מעדיף לא להיות מופתע.
אהבתי מאוד, איכות מעולה והלהקה נשמעת טוב מאוד, אפילו לאברי חוץ מאולי טעות אחת.
Do not turn your face towards me
Confronting me with my lonliness
You are in a forest unknown
The secret orchard
And your voice is vast and achromatic
But still so precious