[19.7] דרים ת'יאטר חוזרים לישראל - חוויות ותמונות
-
- דרימיסט מתחיל
- jesters_tear82
- דרימיסטית שרופה
Re: [19.7] דרים ת'יאטר חוזרים לישראל - חוויות ותמונות
ישבתי בשורה הראשונה ב-VIP וכל הזמן פחדתי לעמוד ולהסתיר אפילו שממש רציתי..
כ"כ שמחתי שכולם עמדו ב-LTL ולא הושיבו אותי בחזרה!!
וכן היו כמה אנשים מבוגרים ממש שנראה לא לא הזיזו צלע כל ההופעה.. אני אוהבת
את הגיוון של הקהל!
וזו שלידי כל הזמן צילמה בוידאו והנפנופים שלי הפריעו לה אז ניסיתי למתן את עצמי..
מנג'יני קטן וחמוד מודה שאני מתה לפגוש אותו
אשלי יאללה מפגש נתנייתי באוגוסט אצלך!
כ"כ שמחתי שכולם עמדו ב-LTL ולא הושיבו אותי בחזרה!!
וכן היו כמה אנשים מבוגרים ממש שנראה לא לא הזיזו צלע כל ההופעה.. אני אוהבת
את הגיוון של הקהל!
וזו שלידי כל הזמן צילמה בוידאו והנפנופים שלי הפריעו לה אז ניסיתי למתן את עצמי..

מנג'יני קטן וחמוד מודה שאני מתה לפגוש אותו

אשלי יאללה מפגש נתנייתי באוגוסט אצלך!
I sometimes wonder what happens to us
When we fade like a flame
In the night
Answer the question
Then wait for the answer
You're here and will be
For all of time
When we fade like a flame
In the night
Answer the question
Then wait for the answer
You're here and will be
For all of time
- Dan-Style
- דרימיסט מתחיל
- יצירת קשר:
"אני וחברים שלי"NamelessATM כתב:חחחח כן, אני וחברים שלי נקרענו מימנו!Bootvi כתב:מה שאני לא מבין
איך אף אחד לא הזכיר את הגיטריסט הגנוב הזה של Against The Wall. בחיים לא ראיתי כזה אובר-אקטינג בחיי.
חבל שלא צילמתי וידאו שלו, זה היה מביא לי מליוני צפיות ביוטיוב !
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
וואו זה הסרטון הכי טוב שראיתי בינתיים מההופעה!Osiris כתב:Fatal Tragedy באיכות מעולה (לא אני צילמתי)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=83BFptAAL6I[/youtube]
למיקי ולכל שאר האנשים שישבו להם ב VIP וטענו שהקהל היה "יבש":
תראו את הסרטון הזה ותחזירו לי תשובה אח"כ.
אני אישית בחיים שלי לא ראיתי כזה קהל (לא שיש לי כזה ניסיון...)
אבל אולי זה כי הייתי ממש בשורה הראשונה.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
- Bootvi
- דרימיסט מתקדם
אני מעלה את הסוף של LTL מהמצלמה שלי, יצא סבבי 

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
שוקרון הקהל מצוין והסרטון הזה של Fatal Tragedy פשוט אדיר, איזה ביצועים של הלהקה - לברי נשמע נפלא והקהל יודע כל מילה!!!
- המפוחלץ הנוצץ
- דרימיסט שרוף
אני מודה שכמה שהסינגל החדש לא להיט גדול בהופעה הוא דוקה ריגש אותי.
- SandmaN
- דרימיסט מתחיל
האיכות זוועה (מי ידע שהרזולוצית ברירת מחדל כ"כ נמוכה ושצריך להגדיר ידנית) אבל נראה לי שזה מעביר את רמת האנרגיות שהייתה שם...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YZ1v-lUzbrU[/youtube]
ניסיתי גם לצלם את UNDER A GLASS MOON, אבל לא היה מצב להחזיק את המצלמה יציבה עם הטירוף (והדחיפות) שהיו בשורות הראשונות אז כל 3 שניות בערך הצלחתי להכניס את הבמה לפריים לחצי שניה...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YZ1v-lUzbrU[/youtube]
ניסיתי גם לצלם את UNDER A GLASS MOON, אבל לא היה מצב להחזיק את המצלמה יציבה עם הטירוף (והדחיפות) שהיו בשורות הראשונות אז כל 3 שניות בערך הצלחתי להכניס את הבמה לפריים לחצי שניה...
- The Heretic
- דרימיסט מתחיל
טוב, נתחיל בזה שההופעה הייתה אדירה. זאת הפעם השלישית שאני רואה את דרים לייב והפעם הזאת בהחלט הכי נהניתי.
השילוב של הנקודה בה נמצאת הלהקה והביתן הנהדר בגני התערוכה פשוט עשו את ההבדל.
אומנם הסאונד היה חרא בתחילת ההופעה, השתפר קצת בהמשך והגיע לרמה של נסבל בחמשת השירים האחרונים, אבל הסטליסט האדיר (שעדיין קשה לי לעכל אותו) בתוספת החזרה לשורשים של הלהקה, כלומר דגש על מקצועיות ונגינה ברמה הכי גבוהה כמעט בלי שטיקים (רודס והקלידים-גיטרה המיותרים שלו...), מבלי לפספס אף פרט באף שיר (בניגוד להופעה הקודמת שם חתכו שירים בלי בושה...) - היה חשוב לי יותר מהכל וגרם לי אושר עילאי.
תוסיפו לזה את האנרגיות המטורפות של הכוכב החדש, מייק מנג'יני, שנתן תצוגה פסיכית לחלוטין (למרות שהנוכחות של פורטנוי עדיין חסרה לי...), והניסיון הקבוצתי של שאר חברי הלהקה להוכיח שהם יכולים גם בלי פורטנוי, ואולי אפילו טוב יותר בלעדיו, ומילאו את החלל שהותיר המנהיג-לשעבר בהרבה אנרגיות, חיוכים ותחושה חמימה, גם אם לברי נשמע מלוקק לפעמים (הזכיר לי את הסולן של ריברסייד בהתחנפות שלו לקהל האינטרנט...), ותקבלו את אחת ההופעות הכי טובות שניתן היה להעלות על הדעת...
עוד שבועיים בבודפשט, ואני שוקל ברצינות לראות אותם שוב מבצעים את אותו סט-ליסט. אולי בפעם השניה אני אצליח לעכל כמה הוא מגוון, ומבריק ופשוט טוב!
השילוב של הנקודה בה נמצאת הלהקה והביתן הנהדר בגני התערוכה פשוט עשו את ההבדל.
אומנם הסאונד היה חרא בתחילת ההופעה, השתפר קצת בהמשך והגיע לרמה של נסבל בחמשת השירים האחרונים, אבל הסטליסט האדיר (שעדיין קשה לי לעכל אותו) בתוספת החזרה לשורשים של הלהקה, כלומר דגש על מקצועיות ונגינה ברמה הכי גבוהה כמעט בלי שטיקים (רודס והקלידים-גיטרה המיותרים שלו...), מבלי לפספס אף פרט באף שיר (בניגוד להופעה הקודמת שם חתכו שירים בלי בושה...) - היה חשוב לי יותר מהכל וגרם לי אושר עילאי.
תוסיפו לזה את האנרגיות המטורפות של הכוכב החדש, מייק מנג'יני, שנתן תצוגה פסיכית לחלוטין (למרות שהנוכחות של פורטנוי עדיין חסרה לי...), והניסיון הקבוצתי של שאר חברי הלהקה להוכיח שהם יכולים גם בלי פורטנוי, ואולי אפילו טוב יותר בלעדיו, ומילאו את החלל שהותיר המנהיג-לשעבר בהרבה אנרגיות, חיוכים ותחושה חמימה, גם אם לברי נשמע מלוקק לפעמים (הזכיר לי את הסולן של ריברסייד בהתחנפות שלו לקהל האינטרנט...), ותקבלו את אחת ההופעות הכי טובות שניתן היה להעלות על הדעת...
עוד שבועיים בבודפשט, ואני שוקל ברצינות לראות אותם שוב מבצעים את אותו סט-ליסט. אולי בפעם השניה אני אצליח לעכל כמה הוא מגוון, ומבריק ופשוט טוב!
פריקיק - הפרוג של משחקי המנג'ר ברשת
http://www.freekick.org
http://www.freekick.org
-
- דרימיסט מתחיל
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0Ec_ZnGzW8I[/youtube]
-
- דרימיסט מתקדם
אין לי מושג איפה היית, אבל בד"כ זה מאוד תלוי במיקום. אם היית יחסית מקדימה, במיוחד באחד הצדדים ולא מול הבמה, זה דיי צפוי שהסאונד לא יהיה מי יודע מה. אני אישית הייתי רוב הזמן באחד מהאזורים האלה, אבל הבנתי שהיה סאונד מעולה במקומות הנכונים.The Heretic כתב:אומנם הסאונד היה חרא בתחילת ההופעה, השתפר קצת בהמשך והגיע לרמה של נסבל בחמשת השירים האחרונים,
לא יודע מה רע לך עם הKeytar של ג'ורדן, זה נראה נחמד אם הוא משתמש בזה פעם ב. בכל מקרה, לי זה דווקא נראה פחות "שטיק" מהאפליקציות שלו. והוא כמעט לא השתמש בזה גם ככה...כמעט בלי שטיקים (רודס והקלידים-גיטרה המיותרים שלו...), מבלי לפספס אף פרט באף שיר (בניגוד להופעה הקודמת שם חתכו שירים בלי בושה...)
בקשר לשירים שנחתכו בהופעה הקודמת - אני מניח שאתה מדבר על Voices וTake the Time, הם חתכו אותם בכמה טורים כדי להקל על ג'יימס. אם אתה מדבר על Learning to Live, Metropolis Pt. 1 וCrimson Sunset, הם לא היו "חתוכים", הם פשוט היו חלק ממחרוזת.
אגב, אני חושב שדרים מיצו את העניין של לחתוך שירים - גם לפי הראיון של ג'יימס (שהוא אמר שהוא ושאר הלהקה מעדיפים לנגן שירים כאלה במלואם, אבל לעשות להם רוטציה עם שירים אחרים וכו') וגם לפי כל השירים הקשים שהם מנגנים בטור הזה (LTL, Metropolis, UAGM, CIAW...).
- _Sapir_
- דרימיסטית שרופה
זה מה שהצלחתי לתפוס מ TCoT (או, עד כמה היד שלי הצליחה לעמוד בכאב של להחזיק את המצלמה מטר מעליי חח)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=peeefmwBd5w[/youtube]
וגם:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jIGlO5OgBpw[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=peeefmwBd5w[/youtube]
וגם:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jIGlO5OgBpw[/youtube]
Love is the Dance of Eternity
- Matan Edri
- דרימיסט מתקדם
- יצירת קשר:
טוב, אם לסכם את זה במשפט אחד, אני עדיין בשוק
ביותר ממשפט אחד, זו ההופעה הכי טובה שהייתי בה בחיים שלי!!
הקהל היה נהדר, ויתרתי על הזכות לשבת ביציע ה VIP בשביל לעמוד שורה ראשונה מול פטרוצ'י ואני לא מצטער על זה לרגע..
בדקות הראשונות זה הזכיר לי טראומות נשכחות מההופעה לפני שנתיים שהרגשתי כמו סרדין ומחצו לי את הנשמה, אבל מהר מאוד זה נגמר ועמדתי שורה ראשונה בכיף וראיתי את ההופעה ממיקום מעולה בלי דחיפות ובלי השתוללות ובלי כל הבלאגן שהיה לפני שנתיים שהייתי צריך להכניס למישהו אגרוף כדי שירד לי מהגב..
לא יודע איך זה היה לאחרים, אבל איפה שאני עמדתי היה סאונד מעולה, באלנס ממש טוב בין כל הכלים וזה די מפתיע ביחס למיקום שעמדתי, הייתי בצד הימני בשורה הראשונה, ממש מול הרמקולים התלויים שליד פטרוצ'י..
בקיצור חוויה נהדרת של פעם בחיים
טל,מתן ועידן, המפגש הזה היה הדבר שהכי רציתי והוא בא בדיוק במקום, קצת אחרי היומולדת שלי והרגשתי כאילו קיבלתי את המתנה הכי טובה שיכולתי לבקש! אתם אדירים!
ובנימה זו אסיים עם:
ארז כרמל התותח! איפה התמונות!?!?!?!?!

ביותר ממשפט אחד, זו ההופעה הכי טובה שהייתי בה בחיים שלי!!

הקהל היה נהדר, ויתרתי על הזכות לשבת ביציע ה VIP בשביל לעמוד שורה ראשונה מול פטרוצ'י ואני לא מצטער על זה לרגע..
בדקות הראשונות זה הזכיר לי טראומות נשכחות מההופעה לפני שנתיים שהרגשתי כמו סרדין ומחצו לי את הנשמה, אבל מהר מאוד זה נגמר ועמדתי שורה ראשונה בכיף וראיתי את ההופעה ממיקום מעולה בלי דחיפות ובלי השתוללות ובלי כל הבלאגן שהיה לפני שנתיים שהייתי צריך להכניס למישהו אגרוף כדי שירד לי מהגב..
לא יודע איך זה היה לאחרים, אבל איפה שאני עמדתי היה סאונד מעולה, באלנס ממש טוב בין כל הכלים וזה די מפתיע ביחס למיקום שעמדתי, הייתי בצד הימני בשורה הראשונה, ממש מול הרמקולים התלויים שליד פטרוצ'י..
בקיצור חוויה נהדרת של פעם בחיים

טל,מתן ועידן, המפגש הזה היה הדבר שהכי רציתי והוא בא בדיוק במקום, קצת אחרי היומולדת שלי והרגשתי כאילו קיבלתי את המתנה הכי טובה שיכולתי לבקש! אתם אדירים!
ובנימה זו אסיים עם:
ארז כרמל התותח! איפה התמונות!?!?!?!?!

-
- דרימיסט מתחיל
אחחחח אני מקנא בעצמי שהייתי שורה ראשונה בדיוק מול פטרו'צי קיבלתי חיוך מג'יימס בערך איזה חמש שניות בcaught in a web .. ג'ון מיונג כל כך נהנה באינסטרומנל באנדלס סאקרפייס וקיבלנו LTL אי אפשר היה לבקש יותר מזה להופעה ראשונה שלי של דרים ובטוח שלא האחרונה !!
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
אגב, אף אחד לא הזכיר את זה, אבל איזה מלך יצא דניאל יעקובוביץ עם הרפרנס ל SDV על העוד!
- Greenburger
- דרימיסט-על
מתן, איך לא התפוצצו לך האזניים מול הרמקול?? זה הרס לי את השמיעה לגמרי
היי בכל בקסטייג' שהיה של הלהקה אנשים הביאו דיסקים ישנים שמישהו שהיה בלהקה אז כבר לא איתם היום, והם חתמו. על מה נראה לך מנג'יני חתם לכולם? לעומת זאת אני נתתי למנג'יני לחתום על Elements of Persuasion!
מישהו הצליח להבין מה לאברי אמר על השלט, חוץ משהוא מסתיר לאחרים? ומה הוא אמר בסוף ההופעה?
טל רודס כתב:מה נושמים אצלכם שם בצפון הבוחשני?החתמתי את רודס על אימג'ס, שהרגיש מוזר, והוא לא הבין בהתחלה אם אני רוצה שהוא יחתום או לא חחלהביא לרודס לחתום על אימג'ס? הרי ביקשנו שלא יהיו פדיחות, אבל תומר גרינברגר חייב את הפדיחה הקבועה בכל פעם מחדש, תודה תומר!!!
מזכיר לי שרמי פרי הביא באיסטנבול ב-2002 לג'ון מיאנג לחתום על דיסק של Liquid Tension...
היי בכל בקסטייג' שהיה של הלהקה אנשים הביאו דיסקים ישנים שמישהו שהיה בלהקה אז כבר לא איתם היום, והם חתמו. על מה נראה לך מנג'יני חתם לכולם? לעומת זאת אני נתתי למנג'יני לחתום על Elements of Persuasion!
מישהו הצליח להבין מה לאברי אמר על השלט, חוץ משהוא מסתיר לאחרים? ומה הוא אמר בסוף ההופעה?
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
James LaBrie כתב:"No, you cannot play Constant Motion with us"
- Greenburger
- דרימיסט-על
אה, לשם הבהרה, שרשמתי שהרגיש מוזר להחתים את רודס על אימג'ס, התכוונתי שלי זה היה קצת מוזר, לא לרודס. לא היתה פדיחה.
שוקרון, באיזה הקשר הוא אמר את זה?
שוקרון, באיזה הקשר הוא אמר את זה?
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
הטקסט בשלט ביקש לנגן איתם את CM.
- Greenburger
- דרימיסט-על
סעמק אתם קולטים שהסרטון הזה של Fatal Tragedy צולם במכשיר אנדרואיד (בטח גלקסי)?!?!
לפי המיקום רואים שהם היו באמצע ודי מאחור, אז כנראה שהסאונד שם באמת היה אלוהות אם זו האיכות של מצלמת פלאפון.
לפי המיקום רואים שהם היו באמצע ודי מאחור, אז כנראה שהסאונד שם באמת היה אלוהות אם זו האיכות של מצלמת פלאפון.
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home