[13.9] דרים ת'יאטר 11 - A Dramatic Turn of Events

המקום שלכם לדיונים על כל מה שקשור לדרים ת'יאטר בפרט ומוסיקת הפרוגרסיב מטאל בכלל.
reznik
דרימיסט מתקדם

Re: [13.9] דרים ת'יאטר 11 - A Dramatic Turn of Events

שליחה על ידי reznik »

outcry מתחיל כמו שיר של Within Temptation חחחח
@HHH@
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי @HHH@ »

איך הגעתם למסקנה שהוא יודע שבכלל הדליפו מפה ובכלל מי שהדליף תאלבום המלא הוא איטלקי ... זה בכלל לא שיקול ברגע שהם יקבלו הצעה משתלמת מהמפיק פה אז הם יבואו
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

שליחה על ידי Axxon N »

אני חושב שזה נאמר בצחוק... :roll:
".I'll show you light now. It burns bright forever. No more blue tomorrows. You on high now, love"
reznik
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי reznik »

@HHH@ כתב:איך הגעתם למסקנה שהוא יודע שבכלל הדליפו מפה ובכלל מי שהדליף תאלבום המלא הוא איטלקי ... זה בכלל לא שיקול ברגע שהם יקבלו הצעה משתלמת מהמפיק פה אז הם יבואו
אמרתי את זה בצחוק בחור
@HHH@
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי @HHH@ »

אוקי חח :)
סמל אישי של משתמש
AlucarDT
דרימיסט-על

שליחה על ידי AlucarDT »

DT_Ziv כתב:חחח זה לא נראה לי ממש נעים לראות את פטרוצ'י עצבני בטח שלא עכשיו כשהוא נראה כמו הענק הירוק (בלי הירוק) מנגן בגיטרה :haha:
אני יותר חזק ממנו, אז אין לנו בעיה. אל תדאג :)
תמונה
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

שליחה על ידי Axxon N »

AlucarDT כתב:
DT_Ziv כתב:חחח זה לא נראה לי ממש נעים לראות את פטרוצ'י עצבני בטח שלא עכשיו כשהוא נראה כמו הענק הירוק (בלי הירוק) מנגן בגיטרה :haha:
אני יותר חזק ממנו, אז אין לנו בעיה. אל תדאג :)
אבל עדיין, יש לו את כלי הנשק החזק ביותר - הגיטרה שלו!!! ג'ורדן רודס יחבור אליו ואז הם ינגנו את הקטע המשוגע מ Outcry ואז כולנו נמות :knockedout:
".I'll show you light now. It burns bright forever. No more blue tomorrows. You on high now, love"
סמל אישי של משתמש
AlucarDT
דרימיסט-על

שליחה על ידי AlucarDT »

בקשר לזה אין מה לעשות..טוב נו אכלנו אותה
תמונה
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

שליחה על ידי Axxon N »

חחח נראה לי ששמעתי את האלבום יותר מדי :haha:
סמל אישי של משתמש
AlucarDT
דרימיסט-על

שליחה על ידי AlucarDT »

תעבור לאופת'..תמיד טוב לעשות הפוגה מאלבום חדש ולא לטחון לו ת'צורה
תמונה
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

שליחה על ידי Axxon N »

כן אני שומע את שניהם בלופים גם את heritage שהתרשמתי ממנו מאוד, אבל מה לעשות אני לא יכול לעשות הפוגה מ ADTOE ניראה לי שהתמכרתי :)
סמל אישי של משתמש
DT_Tal
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי DT_Tal »

נראה לי שבמקום שאנחנו נחרוש עכשיו את האלבום עד שהוא יצא לנו מהאף, עדיף שנצחצח את הנעליים שלנו :)
חח דרך אגב, זיו, האווטאר שלך נראה כאילו סטיבן ווילסון קורא את מה שאתה כותב חחח
http://rateyourmusic.com/~talazy
http://www.last.fm/user/talamorgoth
*יש לציין, אני "עצלן מוזיקה".

רשימת הסרטים האהובים עליי
(לא כל כך מסודר אז לא כל כך משקף, אבל בערך..)
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

שליחה על ידי Axxon N »

DT_Tal כתב:נראה לי שבמקום שאנחנו נחרוש עכשיו את האלבום עד שהוא יצא לנו מהאף, עדיף שנצחצח את הנעליים שלנו :)
חח דרך אגב, זיו, האווטאר שלך נראה כאילו סטיבן ווילסון קורא את מה שאתה כותב חחח
בכל זאת אנחנו עדיין חבר'ה טובים :)
סמל אישי של משתמש
DT_Tal
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי DT_Tal »

כן, לא צריך להתייחס לזה כאל ספרות זולה..
(טוב לפני שינזפו בנו על ספאם.. כדאי שנפסיק לא?)
http://rateyourmusic.com/~talazy
http://www.last.fm/user/talamorgoth
*יש לציין, אני "עצלן מוזיקה".

רשימת הסרטים האהובים עליי
(לא כל כך מסודר אז לא כל כך משקף, אבל בערך..)
RageBot
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי RageBot »

טוב, היי, אני סוג של לרקר כאן, חדש בלה בלה.

אז הנה פחות או יותר דעתי על כל שיר באלבום:
OTBOA - שיר ממש נחמד, יש קצת חזרות מיותרות על ריפים אבל השיר לא מרגיש מרוח או משעמם באף נקודה - 3.5/5
BMUBMD - שיר מטאל סבבה, לא מבריק אבל עושה את התפקיד שלו ולא משעמם - 3.5/5
LNF - ההתחלה שלו נשמעת מגניב לאללה, אבל אז ה"ריף" נכנס בדיוק בשניה שידעתי שהוא יכנס, הבית סביר ולא יותר, הפזמון אחד הדברים הכי מעצבנים בעולם, למה פטרוצ'י היה צריך לדחוף את הריפים האלה (שהם גם ככה במשקל שהוא לא 4/4, מה שמוציא את הזרימה מהשיר) תוך כדי הפזמון? ואז מתחיל הקטע האינסטרומנטלי/ג'אמינג/אנערף, קטע מוזיקלי שלא קשור בכלל לשיר, אלא פחות או יותר סביב אותו סולם אני מניח, זה קטע אינסטרומנטלי באורך שלוש וחצי דקות בערך, שלא מתקדם לשום מקום, שזה מצחיק, כי זה אמור להיות רוק מתקדם! אבל זה רוק עומד במקום, סוג של. כל הקטע הזה מרגיש מרוח ולא מעניין, סתם דרים זורקים רעיונות מוזיקלים לא מפותחים ועוברים מאחד לשני (תופעה שקורה הרבה באלבום הזה), גם הנושא הליריקלי מטומטם לגמרי, בסופו של דבר שיר לא מעניין משום בחינה, באורך 10 וחצי דקות, צפוי לחלוטין ונוסחאתי - 1/5
TITL - בלדה נחמדה לאללה עם קטעי גיטרה נחמדים של פטרוצ'י וכו' וכו', אם הליריקה הייתה מעניינת (למשל, אם היו משתמשים בליריקה של לאברי למשל, שיותר מתאימה לשירים מהסוג הזה לדעתי) השיר היה יכול להיות ממש טוב - 3.5/5
BITS - אני טוען פחות או יותר את מה שאני טוען נגד LNF, רק שפה זה בקנה מידה קטן יותר כי יש יותר רעיונות מוזיקליים מגניבים והקטע האינסטרומנטלי מרגיש יותר מהודק, אבל עדיין מפוזר לגמרי, גם השיר הזה ארוך יתר על המידה והיה אפשר בכיף לקצץ ממנו שתיים-שלוש דקות והוא רק היה מרגיש זורם יותר - 2/5.
Outcry - גולת הכותרת של "כל המוסיף גורע", הליריקה של פטרוצ'י קצת קיצ'ית, אבל בשיר הזה יש המון קטעים מבריקים, ועד לנקודת החמש דקות חשבתי שהשיר הזה יהפוך להיות קלאסיקה אמיתית של דרים ת'יאטר, ליריקה על נושא מעניין, רעיונות מגניבים (השילוב של הכלים האלקטרונים של רודס עם הפסנתר בהתחלה), ריפים מגניבים וכו' וכו' - ואז בחמש דקות בערך נכנס קטע אינסטרומנטלי ארוך מיותר שלא מתקדם לשום מקום וכו' וכו', שואב את כל המומנטום מהשיר וגורם לי לפייספאלמים מרובים ושאלות של "למה?!?!?!". אז נכנס כנראה הקטע האהוב עלי באלבום, עם הבאס של מיונג והפסנתר של רודס, שנמשך משהו כמו 15 שניות, ואז חזרה לריפים ריפים, מבחינתי זאת הייתה הזדמנות מפוספסת (סוג של) לקחת את השיר לכיוון חדש לגמרי, ולא להמשיך עם המתכונת הסטנדרטית של שיר-של-דרים-ת'יאטר (כמו BITS, LNF, OTBOA וכו' וכו', אתם צריכים לדעת למה אני מתכוון), בסופו של דבר הפלוסים של השיר הזה מפצים (סוג של) על המינוסים, אני פשוט אערוך את השיר ואקצץ ממנו ארבע דקות - 3.5/5
FFH - שיר ממש טוב, הליריקה של לאברי בשיר הזה מאוד מעניינת, הפסנתר וכל הכלים נשמעים מצויין, השירה של לאברי טובה במיוחד, אני מאוד מאושר שדרים עשו שיר כזה - 4/5.
BAI - גולת הכותרת של האלבום והקלאסיקה החדשה של דרים ת'יאטר, אני כבר מת לקרוא את הליריקה במלואה כדי לשיר תוך כדי, בשיר הזה יש המון רעיונות מוזיקליים מעניינים, הוא כמעט כל הזמן מרגיש כאילו הוא מתקדם לאנשהו, יש המון קטעים לא צפויים (הדבר הכי חשוב בפרוגרסיב לדעתי) שנשמעים מעולה, יש כמה קטעים מיותרים קצת (אבל ממש מעט), ויש את הקטע שמתחיל ב-5:23~ , הייתי שמח אם פטרוצ'י לא היה נכנס עם הריפים באותה שניה, השיר בדיוק יצא לכיוון מעניין וזה היה לי חבל שלא ניסו יותר ללכת לכיוון הזה, בכל מקרה זה שיר אדיר, וחייכתי לאורך כל הפעם הראשונה ששמעתי אותו.
BTS - השיר עם הליריקה הכי טובה של פטרוצ'י באלבום, שיר שבנוי מאוד מאוד טוב, והקטע עם הסינתסייזר באמצע נשמע הרבה יותר במקום מאשר מה שהיה בסניפט, עושה את העבודה שלו מעולה ונמצא בדיוק במקום המתאים באלבום, העלייה של לאברי בסוף גרמה לי לחייך, זה "כלי" שהם עוד לא השתמשו בו באלבום. - 4/5

אלבום שמרגיש כמו פוטנציאל מפוספס, פטרוצ'י צריך לתת לאחרים יותר מקום עם הליריקה (למקרה שהם רוצים לכתוב עוד, ואני מקווה שכן), והם צריכים להירגע קצת עם לדחוף לשירים את הג'אמים והרעיונות המוזיקליים שלהם, דברים צריכים להתאים לשיר, והרבה פעמים הסולואים/יוניסונים/בלה בלה בלה שלהם פשוט לוקחים את כל המומנטום מהשירים, אני תמיד חושב שדברים מורכבים כאלה צריכים לשרת את שאר השיר והאלבום, וזה מרגיש כאילו הם מפסיקים את השיר בשביל לנגן את הקטעים האלה, ואז חוזרים אל האלבום, זה לא מרגיש כמו ההמשך הטבעי של השיר.
אני גם חושב שפטרוצ'י צריך להירגע קצת עם הריפים.

בכל מקרה אלבום נחמד - 3.5/5
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

שליחה על ידי Axxon N »

"קטע אינסטרומנטלי באורך שלוש וחצי דקות בערך, שלא מתקדם לשום מקום, שזה מצחיק, כי זה אמור להיות רוק מתקדם! אבל זה רוק עומד במקום, סוג של..."
רוק מתקדם לא אמור באמת להתקדם לשום מקום זה רק השם של הסגנון שהוא שילוב של רוק ומאפיינים של מוזיקה קלאסית: שירים ארוכים, מורכבים, סוויטות וכד'

בכל מקרה כל הכבוד, מסכים איתך מילה במילה בנושא של FFH.
RageBot
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי RageBot »

DT_Ziv כתב:"קטע אינסטרומנטלי באורך שלוש וחצי דקות בערך, שלא מתקדם לשום מקום, שזה מצחיק, כי זה אמור להיות רוק מתקדם! אבל זה רוק עומד במקום, סוג של..."
רוק מתקדם לא אמור באמת להתקדם לשום מקום זה רק השם של הסגנון שהוא שילוב של רוק ומאפיינים של מוזיקה קלאסית: שירים ארוכים, מורכבים, סוויטות וכד'

בכל מקרה כל הכבוד, מסכים איתך מילה במילה בנושא של FFH.
בקטע הזה אני צחקתי, אני יודע מה ההגדרה של פרוגרסיב מבחינה עקרונית.

זה פשוט מאוד מתסכל אותי, כי זה הרגיש לי כאילו האלבום הזה היה יכול להיות שוב קלאסיקה, אבל עם כל הקטעים האלה דרים סתם פגעו באלבום (מה גם שאני חושב שבאופן כללי LNF וBITS מיותרים לחלוטין, הם על אותו מבנה בדיוק כמו עוד כמה שירים באלבום, אבל הרבה פחות טובים).
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

שליחה על ידי Axxon N »

אני חולק על דעתך ואומר שBITS הוא שיר פשוט אדיר, אחד הטובים שדרים עשו בשנים האחרונות :)
אני לא ממש מבין איך אפשר להגיד שBITS ו LNF דומים, למרות ששניהם טובים.
סמל אישי של משתמש
DanielK
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי DanielK »

אני חייב להודות שעם יותר שמיעות הדעה שלי משתנה ביחס לכמה מהשירים שמיהרתי לקטול קודם.
במיוחד אאוטקריי שככל ששומעים יותר מגלים משהו חדש. ואני נהנה ממנו מאוד.
נערך לאחרונה על ידי DanielK ב ו' ספטמבר 02, 2011 6:37 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

שליחה על ידי Axxon N »

זה מה שקרה לי הדעה שלי לגבי אאוטקריי השתנתה באופן מוזר מאוד מאז השמיעה הראשונה.
אחרי הרבה שמיעות של האלבום גיליתי את היופי שבשיר שלדעתי הוא שיר ששובר את כל החוקים!!!
שלח תגובה