תיקי גב זה אחד הדברים הפחות בטוחים לכן הבאתי תיק קטן על הכתף שהיה צמוד אליי כל ההופעה.
השיר הזה אמנם פחות פופולרי בגלל שהוא פחות פרוגי ודי חרוש,yyzboy1928 כתב:ד"א, הביצוע לפול מי אנדר היה ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הם בד"כ מחפפים בשיר הזה.. בארץ הם ממש לא חיפפו ועשו אותו בצורה מושלמת!!!!!
זה הזכיר קצת בהתחלה.. אבל מזהים.. בודוקאןNamelessATM כתב:ד"א, רק אני חשבתי כשהם התחילו לנגן את Hollow Years שהם מנגנים את Trial of Tears?
הם באו עם כל הציוד, זאת הערכה הנוכחית שלו...Greenburger כתב:אה שכחתי לומר שכמו שציפיתי בסוף לא היה שום איסור מצלמות... הבנתי שאפילו לא בדקו את התיקים.
ועידן, הערכה של פורטנוי לא היתה שלמה, הם לא באו עם כל הציוד בסוף
גם ראיתי שבביצוע של PA הוא לא ניגן בצורה המקורית
זה מה שכתבתי... לא פתחו בשביל לגנוב, פשוט משכו וקרעו. ואגב, דברים כן נגנבו. חזרתי לשם לחפש אחרי ההופעה ומצאתי שאריות מהחוברות אבל לא מצאתי אף דיסק או DVD...Crimson Epitaph כתב:אתם מדברים כאילו גנבו לו דברים, שזה כמובן נורא, אבל כמו שאני מכיר את הקהל הישראלי, זה לא שפתחו לו את התיק בשביל לגנוב, אלא שהתיק נקרע במהלך ההידחפויות והדברים נפלו מתוכו.
אם הייתי מוצא דיסק חתום של דרים על הרצפה, הייתי לוקח אותו גם. לא ממש נחשב גניבה. אם התיק נקרע באופן מכובן זה כמובן סיפור אחר לגמרי, ובמקרה כזה אני אסכים אם כל טענה כלפי הקהל.avrahamshuk כתב:זה מה שכתבתי... לא פתחו בשביל לגנוב, פשוט משכו וקרעו. ואגב, דברים כן נגנבו. חזרתי לשם לחפש אחרי ההופעה ומצאתי שאריות מהחוברות אבל לא מצאתי אף דיסק או DVD...Crimson Epitaph כתב:אתם מדברים כאילו גנבו לו דברים, שזה כמובן נורא, אבל כמו שאני מכיר את הקהל הישראלי, זה לא שפתחו לו את התיק בשביל לגנוב, אלא שהתיק נקרע במהלך ההידחפויות והדברים נפלו מתוכו.
איזה מבאס!! ממש התבאסתי כשקראתי את הפוסט שלך, ברור שזה נחשב לגניבה!avrahamshuk כתב:זה מה שכתבתי... לא פתחו בשביל לגנוב, פשוט משכו וקרעו. ואגב, דברים כן נגנבו. חזרתי לשם לחפש אחרי ההופעה ומצאתי שאריות מהחוברות אבל לא מצאתי אף דיסק או DVD...Crimson Epitaph כתב:אתם מדברים כאילו גנבו לו דברים, שזה כמובן נורא, אבל כמו שאני מכיר את הקהל הישראלי, זה לא שפתחו לו את התיק בשביל לגנוב, אלא שהתיק נקרע במהלך ההידחפויות והדברים נפלו מתוכו.
הם לא לקחו דיסקים חתומים. הם לקחו סתם דיסקים. העטיפות לא היו על הדיסקים והם כמעט הושמדו לגמרי. ואם אני הייתי מוצא דיסק לידי הייתי שואל את האנשים מסביב אם זה שייך להם. ויותר מפריע לי עצם העובדה שבכלל קרעו את התיק. אני לא משכתי תיק של אף אחד מאחורה וגם השתדלתי בכלל לבלום כל דחיפה שהגיעה אלי ולא להעביר אותה הלאהTottanka כתב:אם הייתי מוצא דיסק חתום של דרים על הרצפה, הייתי לוקח אותו גם. לא ממש נחשב גניבה. אם התיק נקרע באופן מכובן זה כמובן סיפור אחר לגמרי, ובמקרה כזה אני אסכים אם כל טענה כלפי הקהל.avrahamshuk כתב:זה מה שכתבתי... לא פתחו בשביל לגנוב, פשוט משכו וקרעו. ואגב, דברים כן נגנבו. חזרתי לשם לחפש אחרי ההופעה ומצאתי שאריות מהחוברות אבל לא מצאתי אף דיסק או DVD...Crimson Epitaph כתב:אתם מדברים כאילו גנבו לו דברים, שזה כמובן נורא, אבל כמו שאני מכיר את הקהל הישראלי, זה לא שפתחו לו את התיק בשביל לגנוב, אלא שהתיק נקרע במהלך ההידחפויות והדברים נפלו מתוכו.
טוב תשמע, אתה צודק, באמת שאין מה להגיד. אבל אני רואה את זה ככה שנתקלת בבודדים, כי איפה שאני הייתי היה סביר לגמרי. וחבל שדבר כזה הורס הופעה מדהימה כזו. אני מקווה שתצא לכם הזמדנות לחוויה מתקנת, ושתוכלו לקבל את החתימות והכל מחדש.avrahamshuk כתב:הם לא לקחו דיסקים חתומים. הם לקחו סתם דיסקים. העטיפות לא היו על הדיסקים והם כמעט הושמדו לגמרי. ואם אני הייתי מוצא דיסק לידי הייתי שואל את האנשים מסביב אם זה שייך להם. ויותר מפריע לי עצם העובדה שבכלל קרעו את התיק. אני לא משכתי תיק של אף אחד מאחורה וגם השתדלתי בכלל לבלום כל דחיפה שהגיעה אלי ולא להעביר אותה הלאהTottanka כתב:אם הייתי מוצא דיסק חתום של דרים על הרצפה, הייתי לוקח אותו גם. לא ממש נחשב גניבה. אם התיק נקרע באופן מכובן זה כמובן סיפור אחר לגמרי, ובמקרה כזה אני אסכים אם כל טענה כלפי הקהל.avrahamshuk כתב:זה מה שכתבתי... לא פתחו בשביל לגנוב, פשוט משכו וקרעו. ואגב, דברים כן נגנבו. חזרתי לשם לחפש אחרי ההופעה ומצאתי שאריות מהחוברות אבל לא מצאתי אף דיסק או DVD...Crimson Epitaph כתב:אתם מדברים כאילו גנבו לו דברים, שזה כמובן נורא, אבל כמו שאני מכיר את הקהל הישראלי, זה לא שפתחו לו את התיק בשביל לגנוב, אלא שהתיק נקרע במהלך ההידחפויות והדברים נפלו מתוכו.
אברהם, קיבלת את ההודעה הפרטית שלי?avrahamshuk כתב:שאף אחד לא יעיז אפילו לומר שהקהל הישראלי בסדר גמור....
אתמול אחרי המפגש עם הלהקה היו לי בתיק 3 דיסקים חתומים + DVD חתום של סינס. בנוסף שני חברים יקרים מהפורום כאן הפקידו אצלי בתיק את הדיסקים החתומים שלהם, סה"כ 7 דיסקים +2 DVD חתומים של דרים.
החלטתי כדי לשמור על הציוד להשאיר את התיק על הגב שלי לכל אורך ההופעה. בשלב מסויים בהופעה הסתובבתי לקחת משהו מהתיק ולמרבה הזוועה גילית שהתיק שלי פשוט קרוע ופתוח לרווחה וכל תכולת התא הראשי, ז"א כל הדיסקים, משקפי שמש שלי, חולצה וציור חתום ע"י הלהקה, פשוט נעלמה בינות לאלפי הרגליים.... מתברר שהמשיכות והדחיפות שהרגשתי כל הזמן לא הסכמו בדחיפות ומשיכות אלא גם למשוך אותי דרך התיק שלי ופשוט קרעו אותו לגזרים.
על משקפי השמש אני יכול לסלוח (אריאלה שקנת לי אותם לא), על הדיקים שהושמדו גם כן, ואפילו על העטיפות החתומות שלי. אבל אני לא יכול לסלוח על הדיסקים והעטיפות של אריאל ועוזרי שאבדו ואני לא יכול לסלוח על האכזבה שלהם שלא נשאר להם מזכרת חתומה מהמפגש עם הלהקה.
ולא משנה מה, אני תמיד ארגיש אשמה על זה ושהייתי יכול לצפות שמשהו כזה יקרה.
אז איתמר ואריאל, אני ממש ממש ממש ממש מצטער...ואם יש דרך שאני אוכל לפצות אתכם אני ממש אשמח לדעת.