אני לצערי הרב עדיין מחכה לעותק שלי, שנשלח לפני 13 ימים.awake00 כתב:מפתיע אותי שאנשים לא מגיבים על ה DVD.
לא כולם קיבלו אותו ?
בדרך כלל המשלוח מגיע בערך תוך 8-10 ימים, אך הפעם הוא מתעקב אולי בגלל החגים.
אני לצערי הרב עדיין מחכה לעותק שלי, שנשלח לפני 13 ימים.awake00 כתב:מפתיע אותי שאנשים לא מגיבים על ה DVD.
לא כולם קיבלו אותו ?
שוב ברייטמן? איך הוא כל פעם מצליח להידחף לכאן? הרי כבר ביססנו את הביקורות שלו כקשקוש מוחלט לא?YtseJam כתב:אם ברייטמן בחר לתרגם דווקא את הביקורת הזו מבין שלל הביקורות על ה-DVD, כנראה שהוא באמת מסכים איתה או עם רובה.
זה לאו דווקא מפתיע כי אורי בסה"כ כן מוקיר את דרים ת'יאטר, אבל כמו שהערת - ביקר אותם על זה שהם כביכול "לא מחדשים" ב-SC או "כראוי למעמדם" (טוב זה כבר תוספת שלי).
הביקורת עצמה לא ממש נגעה בבשר והזכירה יותר דברים שמעל פני השטח. אני חושב שאחד הנושאים החמים בעולמה של דרים הוא דווקא לאברי, ואליו לא הייתה כל התייחסות. חבל.
בכל אופן, אני הייתי נותן ציון קצת גבוה יותר אבל זו התרשמות שאני מסכים איתה.
זוהי לא הפעם הראשונה שבה אורי ברייטמן מפרסם ביקורות מתורגמות של פול רוי, של אלבומים והופעות שהוא לא האזין/צפה בהם (בעיקרבסגנון פרוגמטאל)YtseJam כתב:אם ברייטמן בחר לתרגם דווקא את הביקורת הזו מבין שלל הביקורות על ה-DVD, כנראה שהוא באמת מסכים איתה או עם רובה.
זה לאו דווקא מפתיע כי אורי בסה"כ כן מוקיר את דרים ת'יאטר, אבל כמו שהערת - ביקר אותם על זה שהם כביכול "לא מחדשים" ב-SC או "כראוי למעמדם" (טוב זה כבר תוספת שלי).
הביקורת עצמה לא ממש נגעה בבשר והזכירה יותר דברים שמעל פני השטח. אני חושב שאחד הנושאים החמים בעולמה של דרים הוא דווקא לאברי, ואליו לא הייתה כל התייחסות. חבל.
בכל אופן, אני הייתי נותן ציון קצת גבוה יותר אבל זו התרשמות שאני מסכים איתה.
160 ש"ח במוסיקה-נטו לכל המעוניין:ufomatan כתב:היום הייתי במחסן של התו השמיני וראיתי אותם פורקים את ה-DVD החדש של דרים גם במהדורה המיוחדת. אז תצפו לראות אותו בקרוב מאוד בחנויות בארץ. אין לי מושג כמה הוא עולה...