צריך עזרה לרסיטלון - יצירות וכדומה

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
Different Freak
דרימיסט מתקדם

צריך עזרה לרסיטלון - יצירות וכדומה

שליחה על ידי Different Freak »

אהלן לכולם :)
בקרוב אני מתחיל שנה שנייה כסטודנט למוסיקה, ואני צריך לבחור לעצמי כבר קטעים.
חשבתי לבחור משהו של דרים, אבל לא ארוטומניה - ובכל זאת משהו שייצג את הרמה שלי בגיטרה, אבל גם משהו לא ארוך (באיזור ה-6 דקות כמו ארוטומניה...)

יש הצעות?

בנוסף לזה, הצעות של להקות אחרות אולי שלדעתכם יכולים להרשים...
עד עכשיו יש לי רק קטע קלאסי אחד שאני הולך לבצע שהוא בערך 7 דקות, ואני צריך רסיטלון של 30 דקות ככה שאני צריך משהו טוב (אני מבצע את הקפריסה ה-24 של פאגאניני...)

תודה לעוזרים =)
סמל אישי של משתמש
WhoIsMax
דרימיסט שרוף

Re: צריך עזרה לרסיטלון - יצירות וכדומה

שליחה על ידי WhoIsMax »

Different Freak כתב:אהלן לכולם :)
בקרוב אני מתחיל שנה שנייה כסטודנט למוסיקה, ואני צריך לבחור לעצמי כבר קטעים.
חשבתי לבחור משהו של דרים, אבל לא ארוטומניה - ובכל זאת משהו שייצג את הרמה שלי בגיטרה, אבל גם משהו לא ארוך (באיזור ה-6 דקות כמו ארוטומניה...)

יש הצעות?

בנוסף לזה, הצעות של להקות אחרות אולי שלדעתכם יכולים להרשים...
עד עכשיו יש לי רק קטע קלאסי אחד שאני הולך לבצע שהוא בערך 7 דקות, ואני צריך רסיטלון של 30 דקות ככה שאני צריך משהו טוב (אני מבצע את הקפריסה ה-24 של פאגאניני...)

תודה לעוזרים =)
את השורה שהדגשתי לא ממש הבנתי. לא ארוטומניה כי הוא קשה מדי?

בכל מקרה, לגאת'רי גובאן יש כמה קטעים שאני חושב שיתאימו לזה - fives וwonderful slippery thing. שניהם לא קלים כל כך, אבל שווה לשמוע ולנסות.. שוב, יש מצב שזה לא מתאים אבל אני לא יודע בדיוק מה הרמה שלך בגיטרה.
עוד משהו שאני חושב עליו הוא Andromeda של Marco Sfogli. וגם Land of the Bag Snake של Soft Machine.

עריכה: אם אתה גם מנגן על גיטרה קלאסית (הקפריסה ה-24 של פגאניני נשמע לי די קלאסי.. אבל אולי אתה עושה את זה על חשמלית? :? ) אז אתה יכול לנגן את הפתיחה לFirth of Fifth של ג'נסיס. יש כמה סרטונים ביוטיוב של אנשים שעושים את זה, ואפילו טאבים..
Different Freak
דרימיסט מתקדם

Re: צריך עזרה לרסיטלון - יצירות וכדומה

שליחה על ידי Different Freak »

תודה :)
לא ארוטומניה כי הוא טחון מדי... אני יודע לנגן אותו וניגנתי אותו כמעט בכל פעם שיצא לי...

אני מנגן גם על קלאסית וגם על חשמלית ברסיטלון.

אני אבדוק את הקטעים,
שוב תודה :)
שלח תגובה