Images and Words במטאליסט

המקום שלכם לדיונים על כל מה שקשור לדרים ת'יאטר בפרט ומוסיקת הפרוגרסיב מטאל בכלל.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

Images and Words במטאליסט

שליחה על ידי MrReD »

באופן די צפוי לדעתי יצא I&W בתור אלבום קלאסי במטאליסט.
http://www.metalist.co.il/AlbumReviewPrivate.asp?id=915

הסקירה ב99% מתאימה בדיוק למה שאני חושב. לפחות היא לא יורדת על TTT ואומרת שהוא שיר שונה (זה אחד השירים הסוסים כן?).

"שהוא מגיע לשיאו, עם הזעקה הגבוהה ביותר ש-Labrie הוציא מפיו, או כשהוא נגמר בקול תרועה וההכרזה "I'm learning to live"! קשה להישאר אדישים, וזאת למרות ש-Dream Theater מעולם לא נחשבו למלכי הרגש בתחום (תואר ששמור ללהקות כמו Pain Of Salvation). "
^
^
אחד הנכונים.
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

Re: Images and Words במטאליסט

שליחה על ידי טל רודס »

סקירה טובה מאד. ללברי אגב יש לא מעט צרחות גבוהות מאד באלבום הזה ולא רק ב- LTL. לגבי רגש, עניין של טעם כמובן, המוסיקה של דרים ת'יאטר בסופו של דבר מרגשת אותי הרבה יותר מ- PAIN OF SALVATION, ובכלל האלבום הזה יצא כש- POS לא היו קיימים בכלל, כך שההשוואה אליהם לא נחוצה.

ברור שזה אלבום קלאסי, זה התנ"ך של הפרוג מטאל, אלבום שמסמן אבן-דרך בהתפתחות הסגנון ושהשפיע על עשרות להקות בעולם! אני כמובן מרגיש אליו משהו מיוחד כי זה האלבום שבעקבותיו נכנסתי לתיאטרון החלום !
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

טל רודס כתב:סקירה טובה מאד. ללברי אגב יש לא מעט צרחות גבוהות מאד באלבום הזה ולא רק ב- LTL. לגבי רגש, עניין של טעם כמובן, המוסיקה של דרים ת'יאטר בסופו של דבר מרגשת אותי הרבה יותר מ- PAIN OF SALVATION, ובכלל האלבום הזה יצא כש- POS לא היו קיימים בכלל, כך שההשוואה אליהם לא נחוצה.

ברור שזה אלבום קלאסי, זה התנ"ך של הפרוג מטאל, אלבום שמסמן אבן-דרך בהתפתחות הסגנון ושהשפיע על עשרות להקות בעולם! אני כמובן מרגיש אליו משהו מיוחד כי זה האלבום שבעקבותיו נכנסתי לתיאטרון החלום !
את הקטע שלאברי כאילו סוגר את האלבום שהוא צורח I'm Learning To Live! לא הייתי משנה בחיים, פשוט מושלם.
אבל בשבילי האלבום שלאברי הכי מעולה בו הוא Awake שהוא מדהים אותי בו כל פעם, בעיקר ב6:00.
גם עוד קטע שלאברי ממש הרשים אותי הוא ב Live At The Marquee שהוא שר בThe Killing Hand יש לו שם צרחות כאלה גבוהות.. לא יאומן.
תמונה
liordavidlior
דרימיסט-על

שליחה על ידי liordavidlior »

MrReD כתב:
טל רודס כתב:סקירה טובה מאד. ללברי אגב יש לא מעט צרחות גבוהות מאד באלבום הזה ולא רק ב- LTL. לגבי רגש, עניין של טעם כמובן, המוסיקה של דרים ת'יאטר בסופו של דבר מרגשת אותי הרבה יותר מ- PAIN OF SALVATION, ובכלל האלבום הזה יצא כש- POS לא היו קיימים בכלל, כך שההשוואה אליהם לא נחוצה.

את הקטע שלאברי כאילו סוגר את האלבום שהוא צורח I'm Learning To Live! לא הייתי משנה בחיים, פשוט מושלם.
אבל בשבילי האלבום שלאברי הכי מעולה בו הוא Awake שהוא מדהים אותי בו כל פעם, בעיקר ב6:00.
גם עוד קטע שלאברי ממש הרשים אותי הוא ב Live At The Marquee שהוא שר בThe Killing Hand יש לו שם צרחות כאלה גבוהות.. לא יאומן.
Innocnece Faded Innocnece Faded Innocnece Faded Innocnece Faded Innocnece Faded Innocnece Faded Innocnece Faded Innocnece Faded Innocnece Faded Innocnece Faded Innocnece Faded Innocnece Faded

:D
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »

MrReD כתב:באופן די צפוי לדעתי יצא I&W בתור אלבום קלאסי במטאליסט.
http://www.metalist.co.il/AlbumReviewPrivate.asp?id=915

הסקירה ב99% מתאימה בדיוק למה שאני חושב. לפחות היא לא יורדת על TTT ואומרת שהוא שיר שונה (זה אחד השירים הסוסים כן?).

"שהוא מגיע לשיאו, עם הזעקה הגבוהה ביותר ש-Labrie הוציא מפיו, או כשהוא נגמר בקול תרועה וההכרזה "I'm learning to live"! קשה להישאר אדישים, וזאת למרות ש-Dream Theater מעולם לא נחשבו למלכי הרגש בתחום (תואר ששמור ללהקות כמו Pain Of Salvation ".
סקירה נכונה עד שהיא אמרה "ש-Dream Theater מעולם לא נחשבו למלכי הרגש בתחום" . מעצבן קצת אבל בכל זאת , הגיע הזמן שיעריכו את האלבום המדהים הזה .
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

שליחה על ידי Greenburger »

טל, מה קרה שלא אתה כתבת את זה?
Life is what happens while you make other plans

(]/|\[)

Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

Greenburger כתב:טל, מה קרה שלא אתה כתבת את זה?
הוא כבר יותר מאיזה שנה לא במטאליסט.
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אני פרשתי בשיא של מטאליסט .
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

טל רודס כתב:אני פרשתי בשיא של מטאליסט .
עדיין יש שם לפעמים ביקורות מעולות.. אבל יש כאלה שהם זוועה.
תמונה
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

שליחה על ידי Greenburger »

אהה נכון :?
Life is what happens while you make other plans

(]/|\[)

Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
popo
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי popo »

טל רודס כתב:אני פרשתי בשיא של מטאליסט .
לדעתי הם משתפרים כל הזמן, בעיקר בשנה האחרונה עם יותר עדכונים וראיונות יותר "שווים".
למה פרשת?
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

פרשתי בגלל כל מיני חילוקי דעות מקצועיים, אבל אני עדיין בקשר עם חבר'ה משם. לשמחתי צברתי לי קהל קוראים נאמן שממשיך איתי גם לאתר שלי.
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

לדעתי הבעיה הכי גדולה שם היא חוסר במגוון של מסקרים ששומעים מגוון של ז'אנרים.
גם העדכונים שם כבר לא בתדירות שהם היו פעם.
תמונה
liordavidlior
דרימיסט-על

שליחה על ידי liordavidlior »

לא מסכים. לדעתי המגוון עלה, הכתיבה יותר איכותית, יש יותר טורים מעניינים.
בסה"כ האתר השתפר מאוד וממש מוצלח לדעתי.
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
yair8
דרימיסט מתחיל
יצירת קשר:

שליחה על ידי yair8 »

שמתם לב שהסולו בסוף TTT בהופעה OIALT הוא קאבר לאיזה סולו של שיר רוק, שמעתי את השיר הזה שהם עשו לו קאבר אצל חבר, זה די מגניב.
הלהקה שלי!
Mydess on myspace:
http://www.myspace.com/mydess1
Schwimmer
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Schwimmer »

מה שעצוב בREVIEW הזה הוא ההתבטאות המוזרה כשהם כותבים ש"מטאל אמור להיות "לא כל כך שמח":
"מה שבעיקר הפריע לי בשמיעות הראשונות הוא השמחה שיש באלבום הזה - ומטאל, כידוע, לא אמור להיות שמח כל כך. "

א', כנראה שהיא חושבת על האבי מטאל, וזו כבר מחשבה שתפגום בשיפוט כשאתה מסקר אלבום פרוג מטאל, ואלבום של דרים בפרט. חוץ מזה, מטאל לא אמור "לא כל כך שמח". מטאל אמור להיות מטאל. מצדי שמישהו יסביר את זה כמו רוק כבד רק יותר כבד או כל הסבר שטותי דומה, אבל אף אחד לא אמר שמטאל לא יכול להישמע שמח. בכלל, מטאל זו מילה גדולה. תחשבו על Glam(hair) metal בתור דוגמא, שזה גם הז'אנר של Winter Rose אם אני זוכר נכון.

ואני לא אסתדר כל כך עם מה שהיא כתבה על Another Day, הסיבה הראשונה היא שאני בכלל לא הבנתי את המשמעות של השיר כששמעתי אותו בכמה פעמים הראשונות, ולכו תדעו מה עובר לה בראש. הסיבה השנייה היא שזה לא נכון לדעתי. אבל אם עושה לאתרי מטאל טוב לקטול כל שיר מרגש, תפדלו.
ומן הסתם F# זו לא הזעקה הגבוהה ביותר שג'יימס הוציא מפיו. אולי אם מסתכלים רק על סטודיו.
yair8 כתב:שמתם לב שהסולו בסוף TTT בהופעה OIALT הוא קאבר לאיזה סולו של שיר רוק, שמעתי את השיר הזה שהם עשו לו קאבר אצל חבר, זה די מגניב.
כן, אני דיי בטוח שקוראים לו Free bird של Lynyrd Skynyrd...
ובזאת אני מפסיק לערוך את ההודעה הזאת.
סמל אישי של משתמש
arik100
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי arik100 »

אני חייב להסכים עם העובדה ש I&W , הוא בהחלט האלבום הראשון שהחל את DT כפי שאנחנו מכירים ומעריכים אותם
אבל הוא בהחלט לא האלבום הכי טוב , יש את SCENES , ומה שעושה את I&W , אלבום כל כך טוב כפי שמחשיבים אותו , זה העובדה שיש שם את היצירות METROPOLIS ,בין הטובות של DT , וגם את LTL ,
והייתי שם את METROPOLIS בין ה TOP5
סמל אישי של משתמש
NamelessATM
דרימיסט-על

שליחה על ידי NamelessATM »

מסכים עם Schwimmer, גם אני כשקראתי את הביקורת חשבתי ככה ולדעתי Another Day הוא אחד השירים המרגשים ביותר של דרים.

Arik100 - לדעתי I&W הוא אלבום מושלם, לא פחות. ביחד עם Awake ו-Scenes הוא מה-3 הכי טובים של דרים בשבילי, ואני לא יכול לבחור מה מהם הכי טוב, זה משתנה כל הזמן.
הוא אלבום כל כך טוב לא רק בגלל LTL ו-Metropolis, אלא בגלל שגם כל שאר השירים בו מושלמים. תכלס זה פשוט אלבום של קלאסיקות :)
שלח תגובה