אז כן... מדי פעם יש לי מוזה לקחת קטעים אינסטרומנטאליים מגניבים משירים אהובים ולהפוך אותם לצלצול (מסוג MP3)...
אני משתמש בתוכנה שאני תמיד ממליץ עליה, Audacity, על-מנת לפצל את הקטעים ולהוסיף להם fade-in/out.
אשכול נחמד.
לי יש את הפלאפון הכי מעפן בעולם, Nokia 6021 אין אפשרות ל- mp3 והצלצול שלי הוא רינגטון של Scar Tissue של Red Hot Chilli Peppers, זה צלצול שכולם מתקשרים אלי חוץ מהמשפחה.
הצלצול למשפחה הוא השיר פתיחה של Familly Guy (מתאים אהה!?).
יש מקום שאפשר להשיג ממנו רינגטונים של דרים?
ilai fields #15 כתב:מר אדום... עשית לי את היום!!!!!!!
אתה מכיר את השיר Departure של Trivium?
אם כן אז אני מת על ההתחלה של השיר וזה יכול להיות צלצול אדיר.
התכוונתי שאני יכול לעשות צלצולים בMP3, אני יכול לערוך לכל מי שרוצה קטעים משירים.
אבל תברר אם אתה יכול לשים צלצול MIDI בפלאפון שלך כי אז פשוט יוצרים לך את הצלצול עם הGuitar Pro
מה הקטע... הקטע הוא שזה טיפשי.
אנחנו לא רוצים לשמוע את כל השיר כצלצול. אנחנו רוצים רק קטע מסוים בו שהוא ממש מגניב, ולא שיר שמתחיל שקט ורק אי שם בדקה השלישית שלו מתחיל להיות מעניין... מבין?
או! האשכול הזה בא לי בדיוק בזמן שעברתי עכשיו לדור ה-3!
באמת חשבתי שעכשיו אני צריך להוריד את האודסיטי הזאת להכין איתה צלצולים... יש לי כמה רעיונות משירים של דרים. ב- In the presence pt.1 אני מתלבט בין שני קטעים, כשאני אגיע לעריכה אשתף אתכם.
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
YtseJam כתב:מה הקטע... הקטע הוא שזה טיפשי.
אנחנו לא רוצים לשמוע את כל השיר כצלצול. אנחנו רוצים רק קטע מסוים בו שהוא ממש מגניב, ולא שיר שמתחיל שקט ורק אי שם בדקה השלישית שלו מתחיל להיות מעניין... מבין?
אז שתדע שפורסקן זה ממש מגניב, כי האורגן שבהתחלה ואחריו הבלאגן זה ממש טוב לצלצול.
אבל אם כבר כמו שאמרת אז זה הסולו של רודס בthe dance od eternity
'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!' Ziltoid the Omniscient.
YtseJam כתב:מה הקטע... הקטע הוא שזה טיפשי.
אז שתדע שפורסקן זה ממש מגניב, כי האורגן שבהתחלה ואחריו הבלאגן זה ממש טוב לצלצול.
אבל אם כבר כמו שאמרת אז זה הסולו של רודס בthe dance od eternity
רוצה שאני יכין לך צלצול של הסולו? או שאתה יודע איך לעשות?