טיפ טיפה מוקדם כי השבת נכנסת עוד מעט ואצלנו סוגרים את המחשב (חוקים מפגרים ומעצבנים ביותר - אבל אלא חוקי הבית המעצבן שלי...)
מזל טוב לעדיה!!!!!
וואו מה אני יכולה להגיד אלייך מותק?! - את כבשת אותי בסערה, מהרגע שנפגשנו החיים שלי הרבה יותר יפים - את הבן אדם הראשון שהתלהב מהדיסקים שלי!!!
אתך אני יכולה לשמוע מוזיקה ולהנות כפל כפליים, להשתגע כמו שצריך ולעשות חיים פוגרסיבים בהנאה גדולה!!!
אני אוהבת אותך מאוד ומאחלת לך מכל הלב שתזכי בכל נפלאות החיים, שתדעי מי את ולאן את הולכת, אל תכנעי לאף אחד ותלכי תמיד אחרי הלב שלך, שההחלטות שלך לטוב או לרע תמיד יובילו אותך למקום רענן, מאתגר ובונה.
אל תשכחי את עצמך, את הכי חשובה, תאמיני בעצמך כמו שאני מאמינה בך, כי את יכולה לגעת בעננים (המצרכים לנגיעה בעננים: מלאי אבקה של אין סוף תקווה, חופן של אמונה עצמית, צנצנת של בועות דימיון - לערבב ולשתות וכשמרגישים שהנוזל נספג הייטב נעמדים על הר גבוהה ומבקשים מארג'ן לוקס שירים אותך גבוהה ומנסים לקטוף ענן....)
שתהייה לך יומולדת מדהימה ושנה מופלאה, והעיקר תחייכי הרבה!!!!!
מזל טוב והמון אהבה.
dancing on the path and singing, now you got away,you can reach the goals that you have set from now on, every day. there is no way you would go back now,oh no, those days are past. life is waiting for the one who loves to live, and is not a secret...
"I guess...do they read left to right in Japan?...No?...Or is that Israel I'm thinking? Right to left, right? Yeah, so I go left to right."
-JP regarding the way his bank presets are arranged
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
ufomatan כתב:המון מזל טוב, יומולדת שמח.
בת כמה את?
בת 26
dancing on the path and singing, now you got away,you can reach the goals that you have set from now on, every day. there is no way you would go back now,oh no, those days are past. life is waiting for the one who loves to live, and is not a secret...