אותי מעניין העיתוי של החקירה פתאום כאשר יש מו"מ עם חמאס. מה המשטרה לא יכלה לחקור את אולמרט כשהיה ראש עיריית ירושלים, או אפילו כשעדיין היה בליכוד?
רבין היה מדינאי ופוליטיקאי דגול ונדיר בארצנו (כמו בן גוריון), היה לו Accountability (מילה שאין לה תרגום ישיר בעברית, וזה לא מפתיע, כי אין לפוליטיקאים פה דבר כזה).
בדיוק אתמול הייתה תוכנית של אושרת קוטלר על השחיתות, והראו שתמיד הייתה שחיתות אבל לא במימדים כאלה, וזה רק גובר וגובר וההיקף עולה ועולה.
יום טוב היה היום למלחמה בצנזורה ברשת:
- חוק הטוקבקים (שביקש לאפשר פרסום פרטי מטקבק וכן האפשרות לתבוע את מפעילי האתר על הנכתב על-ידי המטקבקים), הוקפא.
- במשפט הציבורי שנערך היום נגד חוק הצנזורה - החוק יצא אשם וישנה בקשה לפניה למודל של הסדרה עצמית (הרבה יותר יאה וברוח האינטרנט והקידמה, לדעתי).
טל רודס כתב:
רבין היה מדינאי ופוליטיקאי דגול ונדיר בארצנו (כמו בן גוריון), היה לו Accountability (מילה שאין לה תרגום ישיר בעברית, וזה לא מפתיע, כי אין לפוליטיקאים פה דבר כזה).
טל רודס כתב:אותי מעניין העיתוי של החקירה פתאום כאשר יש מו"מ עם חמאס. מה המשטרה לא יכלה לחקור את אולמרט כשהיה ראש עיריית ירושלים, או אפילו כשעדיין היה בליכוד?
בדיוק אתמול הייתה תוכנית של אושרת קוטלר על השחיתות, והראו שתמיד הייתה שחיתות אבל לא במימדים כאלה, וזה רק גובר וגובר וההיקף עולה ועולה.
אַחְרָיוּתִיּוּת? על פי מילוני מוריפיקס כאלו ואחרים
אין בעיה להחזיר את רמת הגולן, גם ככה בטח ההסכם יהיה שנחכיר אותה מסוריה לאיזה 99 שנה...
חוץ מזה, רמת הגולן היא שטח כבוש שנכבש במלחמת ששת הימים לאחר שהסורים תקפו אותנו.
יש מפלגה חדשה בישראל: "ישראל חזקה" http://news.walla.co.il/?w=//1287155
ד"ר אפרים סנה פרש ממפלגת העבודה והקים מפלגה חדשה, קשה לי להאמין שהם יעברו את אחוז החסימה. אני בכלל הייתי מעלה את אחוז החסימה פה ל-10% כמו בטורקיה, כדי שלא יהיו מיליון מפלגות בכנסת.
כל כך צריכים להעלות את אחוז החסימה בארץ, עם אחוז החסימה הנמוך בנוסף לצורך ליצירת קואליציה בכל ממשלה, נגיד שלמפלגה מסוימת חסרים רק עוד כמה מנדטים ליצירת קואליציה, אז הם לוקחים איזו מפלגה קטנה שתשלים להם את הקואליציה, ואז באופן קסום, אותה מפלגה שקיבלה רק חלק קטן מן הקולות, נהיית חזקה הרבה יותר.
למה למהר להחזיר את הגולן? שום דבר לא מאיים עלינו, החיזבאללה אפילו אם נחזיר את תל אביב לפלסטינים לא יתפרקו מנשקם..
סוריה ואיראן ילכו כמקשה אחת וניצא פרייארים..
אני אומר, לא להחזיר את הגולן! השטח הזה הופקר ע"י סוריה בשנים שהוא היה אצלה! לא פיתחו אותו בכלל.. הכל עבודת ידים של האנשים שחיים כאן בארץ.. אז למה להחזיר??
עם כל הכבוד לשלום, ואני רוכש לו המון כבוד, עדיף שלא יהיה שלום בכלל מאשר שלום קר.. במיוחד אם זה בנתינת שטח כלשהו מישראל..
סיני, הליכוד היה מוכן לתת את סיני.. כי השטח שלו באמת היה סוג של קלף מיקוח.. אבל בואו לא נשכח את מקומו האסטרטגי של סוריה.. מדובר ברמה שמשקיפה בדאון על הרבה שטחים מסוריה ולבנון.. למה לתת? למה עכשיו?? אני תמיד אומר שאולי יום אחד, יפול משטר כזה או אחר, האופוזיציה הסורית הפרו ישראלית תעלה פתאום.. התנאים יהיו שונים לגמרי..
סבלנות!!
ואני לא מבין איך בנאדם מסוגל לתת את הגולן במעטפות...
YtseJam כתב:יום טוב היה היום למלחמה בצנזורה ברשת:
- חוק הטוקבקים (שביקש לאפשר פרסום פרטי מטקבק וכן האפשרות לתבוע את מפעילי האתר על הנכתב על-ידי המטקבקים), הוקפא.
- במשפט הציבורי שנערך היום נגד חוק הצנזורה - החוק יצא אשם וישנה בקשה לפניה למודל של הסדרה עצמית (הרבה יותר יאה וברוח האינטרנט והקידמה, לדעתי).
נדמה כי הרוח הפוליטית נושבת לכיוונן של בחירות חדשות.
הרי איך אפשר לעבור ארבע שנים מלאות ללא בחירות???
מעניין מי תהיה מפלגת ה"גימיק" או "הצבעת המחאה" הבאה?
בפעם הקודמת קיבלנו את ה"גימלאים". נדמה לי שהפעם ה"ירוקים" יהנו ממהפקר.
טל רודס כתב:אין בעיה להחזיר את רמת הגולן, גם ככה בטח ההסכם יהיה שנחכיר אותה מסוריה לאיזה 99 שנה...
חוץ מזה, רמת הגולן היא שטח כבוש שנכבש במלחמת ששת הימים לאחר שהסורים תקפו אותנו.
יש מפלגה חדשה בישראל: "ישראל חזקה" http://news.walla.co.il/?w=//1287155
ד"ר אפרים סנה פרש ממפלגת העבודה והקים מפלגה חדשה, קשה לי להאמין שהם יעברו את אחוז החסימה. אני בכלל הייתי מעלה את אחוז החסימה פה ל-10% כמו בטורקיה, כדי שלא יהיו מיליון מפלגות בכנסת.
אתה רציני?! אתה שם לב למה שאתה כותב?! האם את סיני אנחנו חוכרים היום? האם את גוש קטיף וצפון ושומרון מישהו חוכר היום? אני באמת תוהה אם כתבת אתזה ברצינות או בציניות. אחרת מה יגרום לך לחשוב דבר כה מופרך?! ועוד, מה הבעיה עם זה שהגולן הוא שטח כבוש מששת הימים? ממתי הגבולות שלנו הם ע"פ תוכנית החלוקה? מה עם יפו? גם אותה נחזיר? ממתי עם שמותקף במלחמה ומנצח בה (ראה מדינות הברית באירופה במלחמות העולם) מחזיר שטחים לשלום?! הרי זה אבסורד מוחלט! אנחנו אמורים להציג תנאים משלנו למען שלום! פשוט התרגלנו לאבד כל קלף משמעותי שלנו בשם איזו שהיא מוסריות מזוייפת ומעוותת. ושאלת השאלות: למה לכל הרוחות הסורים פתאום יאהבו אותנו כי נתנו להם את הגולן?! אני לא גזען, אבל שכחתם שגם הם ערבים?! ושהם שונאים אותנו גם בלי הגולן? עובדה שהם נלחמו בנו בששת הימים במטרה להשמיד את ישראל לגמרי והם לא טרחו להסתיר אתזה. הרי הם רק ירגישו מנצחים מכל הסיפור ואנחנו נראה את חיזבלה ואיראן יושבים לנו על הכינרת.
אז בבקשה, קחו מקל, קחו תרמיל, תעלו לגולן ואל תהיו כאלה נאיביים.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
אתה רציני?! אתה שם לב למה שאתה כותב?! האם את סיני אנחנו חוכרים היום? האם את גוש קטיף וצפון ושומרון מישהו חוכר היום? אני באמת תוהה אם כתבת אתזה ברצינות או בציניות. אחרת מה יגרום לך לחשוב דבר כה מופרך?! ועוד, מה הבעיה עם זה שהגולן הוא שטח כבוש מששת הימים? ממתי הגבולות שלנו הם ע"פ תוכנית החלוקה? מה עם יפו? גם אותה נחזיר? ממתי עם שמותקף במלחמה ומנצח בה (ראה מדינות הברית באירופה במלחמות העולם) מחזיר שטחים לשלום?! הרי זה אבסורד מוחלט! אנחנו אמורים להציג תנאים משלנו למען שלום! פשוט התרגלנו לאבד כל קלף משמעותי שלנו בשם איזו שהיא מוסריות מזוייפת ומעוותת. ושאלת השאלות: למה לכל הרוחות הסורים פתאום יאהבו אותנו כי נתנו להם את הגולן?! אני לא גזען, אבל שכחתם שגם הם ערבים?! ושהם שונאים אותנו גם בלי הגולן? עובדה שהם נלחמו בנו בששת הימים במטרה להשמיד את ישראל לגמרי והם לא טרחו להסתיר אתזה. הרי הם רק ירגישו מנצחים מכל הסיפור ואנחנו נראה את חיזבלה ואיראן יושבים לנו על הכינרת.
אז בבקשה, קחו מקל, קחו תרמיל, תעלו לגולן ואל תהיו כאלה נאיביים.
כן אני בהחלט שם לב. ישראל לא תחזיר את רמת הגולן בלי אופציה להחכיר אותו לעשרות שנים, מאחר ויש שם הרבה יישובים. חוץ מזה שהסכם שלום עם סוריה כנראה לא יהיה בשנים הקרובות, כך שאין מה להתרגש ולהילחץ מבחינתך.
בגוש קטיף ויהודה ושומרון לא צריכים בכלל לגור יהודים, זה לא שטח של ארץ ישראל.