אשכול פוליטיקה ואקטואליה

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

Re: אשכול פוליטיקה

שליחה על ידי טל רודס »

אותי מעניין העיתוי של החקירה פתאום כאשר יש מו"מ עם חמאס. מה המשטרה לא יכלה לחקור את אולמרט כשהיה ראש עיריית ירושלים, או אפילו כשעדיין היה בליכוד?

רבין היה מדינאי ופוליטיקאי דגול ונדיר בארצנו (כמו בן גוריון), היה לו Accountability (מילה שאין לה תרגום ישיר בעברית, וזה לא מפתיע, כי אין לפוליטיקאים פה דבר כזה). :idea:
בדיוק אתמול הייתה תוכנית של אושרת קוטלר על השחיתות, והראו שתמיד הייתה שחיתות אבל לא במימדים כאלה, וזה רק גובר וגובר וההיקף עולה ועולה.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אובמה טוען שבמסע הבחירות שלו בארה"ב הוא היה כבר ב- 57 מדינות... :shock: מעניין כנראה נוספו להן כמה מדינות שלא ידענו עליהן .
http://www.youtube.com/watch?v=EpGH02DtIws
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

יום טוב היה היום למלחמה בצנזורה ברשת:
- חוק הטוקבקים (שביקש לאפשר פרסום פרטי מטקבק וכן האפשרות לתבוע את מפעילי האתר על הנכתב על-ידי המטקבקים), הוקפא.
- במשפט הציבורי שנערך היום נגד חוק הצנזורה - החוק יצא אשם וישנה בקשה לפניה למודל של הסדרה עצמית (הרבה יותר יאה וברוח האינטרנט והקידמה, לדעתי).

סיכום המשפט: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3542962,00.html
חוק המוקפא: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3542774,00.html
סמל אישי של משתמש
Instrumedley
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Instrumedley »

טל רודס כתב:
רבין היה מדינאי ופוליטיקאי דגול ונדיר בארצנו (כמו בן גוריון), היה לו Accountability (מילה שאין לה תרגום ישיר בעברית, וזה לא מפתיע, כי אין לפוליטיקאים פה דבר כזה). :idea:
אני כל כך מסכים איתך טל!
הוא כל כך חסר! :(
JP + MP + JR + JL +JM = Perfection
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

טל רודס כתב:אותי מעניין העיתוי של החקירה פתאום כאשר יש מו"מ עם חמאס. מה המשטרה לא יכלה לחקור את אולמרט כשהיה ראש עיריית ירושלים, או אפילו כשעדיין היה בליכוד?

בדיוק אתמול הייתה תוכנית של אושרת קוטלר על השחיתות, והראו שתמיד הייתה שחיתות אבל לא במימדים כאלה, וזה רק גובר וגובר וההיקף עולה ועולה.
אַחְרָיוּתִיּוּת? :?: על פי מילוני מוריפיקס כאלו ואחרים
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
סמל אישי של משתמש
Instrumedley
דרימיסט מתקדם

להחזיר או לא להחזיר את רמת הגולן תמורת שלום מלא עם סוריה?
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

אני מאמין שצריך, אבל רק לשלום אמיתי, לא בשביל שנוכל לומר שיש לנו מסמך שאומר שיש לנו שלום.
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אין בעיה להחזיר את רמת הגולן, גם ככה בטח ההסכם יהיה שנחכיר אותה מסוריה לאיזה 99 שנה...
חוץ מזה, רמת הגולן היא שטח כבוש שנכבש במלחמת ששת הימים לאחר שהסורים תקפו אותנו.

יש מפלגה חדשה בישראל: "ישראל חזקה"
http://news.walla.co.il/?w=//1287155
ד"ר אפרים סנה פרש ממפלגת העבודה והקים מפלגה חדשה, קשה לי להאמין שהם יעברו את אחוז החסימה. אני בכלל הייתי מעלה את אחוז החסימה פה ל-10% כמו בטורקיה, כדי שלא יהיו מיליון מפלגות בכנסת.
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

כל כך צריכים להעלות את אחוז החסימה בארץ, עם אחוז החסימה הנמוך בנוסף לצורך ליצירת קואליציה בכל ממשלה, נגיד שלמפלגה מסוימת חסרים רק עוד כמה מנדטים ליצירת קואליציה, אז הם לוקחים איזו מפלגה קטנה שתשלים להם את הקואליציה, ואז באופן קסום, אותה מפלגה שקיבלה רק חלק קטן מן הקולות, נהיית חזקה הרבה יותר.
תמונה
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

MrReD כתב:אני מאמין שצריך, אבל רק לשלום אמיתי, לא בשביל שנוכל לומר שיש לנו מסמך שאומר שיש לנו שלום.
+1
תמונה
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

למה למהר להחזיר את הגולן? שום דבר לא מאיים עלינו, החיזבאללה אפילו אם נחזיר את תל אביב לפלסטינים לא יתפרקו מנשקם..
סוריה ואיראן ילכו כמקשה אחת וניצא פרייארים..

אני אומר, לא להחזיר את הגולן! השטח הזה הופקר ע"י סוריה בשנים שהוא היה אצלה! לא פיתחו אותו בכלל.. הכל עבודת ידים של האנשים שחיים כאן בארץ.. אז למה להחזיר??

עם כל הכבוד לשלום, ואני רוכש לו המון כבוד, עדיף שלא יהיה שלום בכלל מאשר שלום קר.. במיוחד אם זה בנתינת שטח כלשהו מישראל..
סיני, הליכוד היה מוכן לתת את סיני.. כי השטח שלו באמת היה סוג של קלף מיקוח.. אבל בואו לא נשכח את מקומו האסטרטגי של סוריה.. מדובר ברמה שמשקיפה בדאון על הרבה שטחים מסוריה ולבנון.. למה לתת? למה עכשיו?? אני תמיד אומר שאולי יום אחד, יפול משטר כזה או אחר, האופוזיציה הסורית הפרו ישראלית תעלה פתאום.. התנאים יהיו שונים לגמרי..

סבלנות!!

ואני לא מבין איך בנאדם מסוגל לתת את הגולן במעטפות...
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

YtseJam כתב:יום טוב היה היום למלחמה בצנזורה ברשת:
- חוק הטוקבקים (שביקש לאפשר פרסום פרטי מטקבק וכן האפשרות לתבוע את מפעילי האתר על הנכתב על-ידי המטקבקים), הוקפא.
- במשפט הציבורי שנערך היום נגד חוק הצנזורה - החוק יצא אשם וישנה בקשה לפניה למודל של הסדרה עצמית (הרבה יותר יאה וברוח האינטרנט והקידמה, לדעתי).

סיכום המשפט: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3542962,00.html
חוק המוקפא: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3542774,00.html
בהמשך למאבק נגד הטיפשות, עלה לא מזמן גם פורטל חדש של איגוד האינטרנט הישראלי.
יוזמה מבורכת: http://www.safe.org.il/index.html
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

בני ציפר בטור חדש ומבריק על הברבריות והוולגאריות הישראלית, כמה שאני מסכים איתו:
http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/S ... ntrassID=2
סמל אישי של משתמש
Instrumedley
דרימיסט מתקדם

נדמה כי הרוח הפוליטית נושבת לכיוונן של בחירות חדשות.
הרי איך אפשר לעבור ארבע שנים מלאות ללא בחירות??? :puke:
מעניין מי תהיה מפלגת ה"גימיק" או "הצבעת המחאה" הבאה?
בפעם הקודמת קיבלנו את ה"גימלאים". נדמה לי שהפעם ה"ירוקים" יהנו ממהפקר.
talgoro
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי talgoro »

כן אבל כל הנושא של איכות הסביבה מתחיל לתפוס חזק. יש מצב שזה יהיה יותר מסתם גימיק.
I'll commit suicide or die trying
liordavidlior
דרימיסט-על

שליחה על ידי liordavidlior »

טל רודס כתב:בני ציפר בטור חדש ומבריק על הברבריות והוולגאריות הישראלית, כמה שאני מסכים איתו:
http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/S ... ntrassID=2
מעט נרקסיסטי לטעמי, אבל בגדול הוא כ"כ צודק!!!
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

הוא גם כותב בכוונה בצורה קיצונית כדי לעורר פרובוקציות, אבל בגדול אני מסכים עם רוב הטורים בבלוג שלו.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

טומי לפיד נפטר לפנות בוקר ממחלה קשה, בגיל 77!

כמה חבל, פובליציסט גדול, איש ענק שהולך לעולמו. היה לי את הכבוד לפגוש אותו כמה פעמים במהלך מסע הבחירות של שינוי לכנסת ה-15.
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

שליחה על ידי avrahamshuk »

טל רודס כתב:אין בעיה להחזיר את רמת הגולן, גם ככה בטח ההסכם יהיה שנחכיר אותה מסוריה לאיזה 99 שנה...
חוץ מזה, רמת הגולן היא שטח כבוש שנכבש במלחמת ששת הימים לאחר שהסורים תקפו אותנו.

יש מפלגה חדשה בישראל: "ישראל חזקה"
http://news.walla.co.il/?w=//1287155
ד"ר אפרים סנה פרש ממפלגת העבודה והקים מפלגה חדשה, קשה לי להאמין שהם יעברו את אחוז החסימה. אני בכלל הייתי מעלה את אחוז החסימה פה ל-10% כמו בטורקיה, כדי שלא יהיו מיליון מפלגות בכנסת.
אתה רציני?! אתה שם לב למה שאתה כותב?! האם את סיני אנחנו חוכרים היום? האם את גוש קטיף וצפון ושומרון מישהו חוכר היום? אני באמת תוהה אם כתבת אתזה ברצינות או בציניות. אחרת מה יגרום לך לחשוב דבר כה מופרך?! ועוד, מה הבעיה עם זה שהגולן הוא שטח כבוש מששת הימים? ממתי הגבולות שלנו הם ע"פ תוכנית החלוקה? מה עם יפו? גם אותה נחזיר? ממתי עם שמותקף במלחמה ומנצח בה (ראה מדינות הברית באירופה במלחמות העולם) מחזיר שטחים לשלום?! הרי זה אבסורד מוחלט! אנחנו אמורים להציג תנאים משלנו למען שלום! פשוט התרגלנו לאבד כל קלף משמעותי שלנו בשם איזו שהיא מוסריות מזוייפת ומעוותת. ושאלת השאלות: למה לכל הרוחות הסורים פתאום יאהבו אותנו כי נתנו להם את הגולן?! אני לא גזען, אבל שכחתם שגם הם ערבים?! ושהם שונאים אותנו גם בלי הגולן? עובדה שהם נלחמו בנו בששת הימים במטרה להשמיד את ישראל לגמרי והם לא טרחו להסתיר אתזה. הרי הם רק ירגישו מנצחים מכל הסיפור ואנחנו נראה את חיזבלה ואיראן יושבים לנו על הכינרת.
אז בבקשה, קחו מקל, קחו תרמיל, תעלו לגולן ואל תהיו כאלה נאיביים.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אתה רציני?! אתה שם לב למה שאתה כותב?! האם את סיני אנחנו חוכרים היום? האם את גוש קטיף וצפון ושומרון מישהו חוכר היום? אני באמת תוהה אם כתבת אתזה ברצינות או בציניות. אחרת מה יגרום לך לחשוב דבר כה מופרך?! ועוד, מה הבעיה עם זה שהגולן הוא שטח כבוש מששת הימים? ממתי הגבולות שלנו הם ע"פ תוכנית החלוקה? מה עם יפו? גם אותה נחזיר? ממתי עם שמותקף במלחמה ומנצח בה (ראה מדינות הברית באירופה במלחמות העולם) מחזיר שטחים לשלום?! הרי זה אבסורד מוחלט! אנחנו אמורים להציג תנאים משלנו למען שלום! פשוט התרגלנו לאבד כל קלף משמעותי שלנו בשם איזו שהיא מוסריות מזוייפת ומעוותת. ושאלת השאלות: למה לכל הרוחות הסורים פתאום יאהבו אותנו כי נתנו להם את הגולן?! אני לא גזען, אבל שכחתם שגם הם ערבים?! ושהם שונאים אותנו גם בלי הגולן? עובדה שהם נלחמו בנו בששת הימים במטרה להשמיד את ישראל לגמרי והם לא טרחו להסתיר אתזה. הרי הם רק ירגישו מנצחים מכל הסיפור ואנחנו נראה את חיזבלה ואיראן יושבים לנו על הכינרת.
אז בבקשה, קחו מקל, קחו תרמיל, תעלו לגולן ואל תהיו כאלה נאיביים.
כן אני בהחלט שם לב. ישראל לא תחזיר את רמת הגולן בלי אופציה להחכיר אותו לעשרות שנים, מאחר ויש שם הרבה יישובים. חוץ מזה שהסכם שלום עם סוריה כנראה לא יהיה בשנים הקרובות, כך שאין מה להתרגש ולהילחץ מבחינתך.
בגוש קטיף ויהודה ושומרון לא צריכים בכלל לגור יהודים, זה לא שטח של ארץ ישראל.
שלח תגובה