קריית אליעזר
מכבי חיפה - מכבי תל אביב
הולך להיות משחק מעולה.. ננצח את הצהובים המגעילים האלה!!
קדימה חיפה, מלחמה

בליגה המוסלמית, כל מה שמתחת למקום הראשון הוא אמצע טבלה, ומה שמתחתיו זה תחתית.yyzboy1928 כתב:למקום שלישי אתה קורה אמצע טבלה?
את חיים ברעם אני מכיר טוב, המשפחה שלו והמשפחה של אמא שלי היו בקשר מצויין הרבה מאוד שנים. בד"כ אני מסכים עם הדעות שלו לגבי רוב הדברים. ותרשה לי לתקן- לא אוהדי הפועל ירושלים, אוהדי "הפועל קטמון ירושלים" . את הפועל סאסיונה קברנו והספדנו בתחילת השנה.טל רודס כתב:כפר סבא פשוט תענוג, ראיתי גם את המשחק ונהניתי מכדורגל התקפי. לשם שינוי הפועל תל אביב שיחקו טוב ובמחצית השנייה הגיעו לכמות הזדמנויות אליה לא הגיעו במהלך כל העונה עד כה. אם ימשיכו לשחק ככה, הם יישארו בליגה.
בית"ר הפסידה ואין עונג שבת יותר טוב מאשר לראות את הפאשיסט ביציע לבד מנופף בדגל. חיים ברעם ב"ראשון בשער" הגדיל לומר ואמר שארקדי פשוט פאתטי. בריל, אתה בוודאי מכיר את חיים ברעם, אוהד הפועל ירושלים ידוע, ובנו אביתר כותב פה בפורומינו
חחחחחחחחחחחחח בחירבונה !!!!!!טל רודס כתב:הגול השלישי היה באמת פשוט ויפה, ונחמד לדעת שרוני לוי רוצה שחיפה תניע כדור כמו "ארסנל"
ראיתי קצת את התוכנית "בחירבונה" עם אבי רצון, כרגיל לא נותנים לשום בן אדם שם להשמיע את הדעות, צעקות מכל עבר, קריאות ביניים מהקהל, מתאים לרמת הכדורגל בארץ - שכונה! ארקדי גאידמק מדקלם כמו רובוט שטויות שיועצי התקשורת שלו כנראה מכתיבים לו, הבן אדם פשוט פאתטי ועלוב. לא רק שעשה מעצמו צחוק אתמול עם גימיק מסכן, קילל את לוזון, הוא עוד ברוב חוצפתו מאשים את ההתאחדות בפרובוקציות.