אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

שליחה על ידי yyzboy1928 »

יום ראשון
קריית אליעזר

מכבי חיפה - מכבי תל אביב

הולך להיות משחק מעולה.. ננצח את הצהובים המגעילים האלה!!

קדימה חיפה, מלחמה :knight:
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

פעם זה היה משחק צמרת היום זה משחק אמצע טבלה-תחתית. לגבי אוואט, אין לו מה לחזור לארץ וסה"כ הוא די הצליח ומצליח בספרד, יש לו הצעות אחרות מאנגליה ומקבוצות אחרות בספרד.
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

למקום שלישי אתה קורה אמצע טבלה? :haha:
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

yyzboy1928 כתב:למקום שלישי אתה קורה אמצע טבלה? :haha:
בליגה המוסלמית, כל מה שמתחת למקום הראשון הוא אמצע טבלה, ומה שמתחתיו זה תחתית.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

אתמול ראיתי בטלוויזיה את המשחק בין כפר סבא להפועל תל אביב ופעם ראשונה השנה נהנתי ממשחק כדורגל בליגת העאלק שלנו. משחק קצבי, זורם, הרבה מאוד מצבים ליד שני השערים.
ההתקפה של כפר סבא תענוג לעיניים גם אם זה לא הולך להם תמיד.
הפועל תל אביב חבורה של נגרים בהתקפה- מגיעים ל20 מצבים ולא מצליחים להכניס כדור לשער.
בית"ר הפסידה, מה שלא יפריע לה לקחת אליפות בקלילות- גאידמק שוב פותח את הפה הגדול והמגעיל שלו. עמד כמו דביל עם הדגל של בית"ר ביציע וצעק כמו קוף מצוי.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

כפר סבא פשוט תענוג, ראיתי גם את המשחק ונהניתי מכדורגל התקפי. לשם שינוי הפועל תל אביב שיחקו טוב ובמחצית השנייה הגיעו לכמות הזדמנויות אליה לא הגיעו במהלך כל העונה עד כה. אם ימשיכו לשחק ככה, הם יישארו בליגה.

בית"ר הפסידה ואין עונג שבת יותר טוב מאשר לראות את הפאשיסט ביציע לבד מנופף בדגל. חיים ברעם ב"ראשון בשער" הגדיל לומר ואמר שארקדי פשוט פאתטי. בריל, אתה בוודאי מכיר את חיים ברעם, אוהד הפועל ירושלים ידוע, ובנו אביתר כותב פה בפורומינו :-)
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

הבלוף של ביתר אני מקווה סוף סוף מתחיל להתגלות. הבעייה הי שבליגה כמו שלנו גם עם בלוף אפשר לקחת אליפות.

אני מאוד מאוכזב שמ. יונייטד עלו למקום הראשון, זה יהיה מאוד עצוב אם הם ייקחו אליפות.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ניוקאסל שיחקו כמו אריות במחצית הראשונה , ושיי גיבן היה פנטסטי. במחצית השנייה ניוקאסל פשוט התפרקו אחרי ה-2:0, עד ה-2:0 הם תקפו וגם הגיעו ל-2 מצבים טובים , ואז ב-10 הדקות האחרונות יונייטד פשוט התעללו בהם וזה נגמר 6:0. מי שלא ראה את המשחק, יחשוב שניוקאסל לא עברה את החצי בכלל במהלכו.

גם אותי מעצבן שארסנל עשו אתמול תיקו ממש טפשי בבית, בירמינגהאם עם 2 איומים לשער במשך כל המשחק, הבקיעו בנגיחת דרדל'ה שאלמוניה היה וצריך לקחת, ושוב אני תוהה עד מתי להמן ימשיך להיות מיובש על הספסל. אלמוניה הוא לא שוער שיביא תארים!!!

נכון לעכשיו כשנשארו עוד 16 מחזורי ליגה לסיום, יונייטד במקום הראשון ואנחנו בשני עם אותו מספר נקודות, אך ליונייטד יחס שערים טוב יותר. אם ארסנל תפסיק להיות נאיבית ותהיה יותר תכליתית מול השער (כמו יונייטד), אז היא תיאבק עד לרגע האחרון על האליפות. ואת זה אני אומר אחרי שבקיץ כל הפרשנים המהוללים והמבינים הדגולים לא ספרו את ארסנל, אמרו שלראשונה היא תסיים מחוץ ל-4 הראשונות, שטוטנהאם תעפיל לצ'מפיונס ליג... הנבואה ניתנה לשוטים ;-)
kawkaz
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי kawkaz »

מושך אותי בעיקר המירוץ בפרמייר ליג, לשם שינוי :)
טל, למרות טענותיי בתחילת העונה למנואל אלמוניה, הרי ברור בשלב זה של העונה שוונגר שוב צדק! הוא צריך להחזיק באפודה מספר 1 של ארסנל, ובטח שלא להמאן המזדקן.
אלמוניה, כמו הרבה משחקני ארסנל השנה, מתפתח ממש ממשחק למשחק.
הוא מחובר לחוליית ההגנה הפנטסטית, שדווקא סנדרוס קצת מחבל בה.. הוא מקרין שקט ורוגע, ומעל הכל יש לו תכונות שוער מצויינות!
תמונה תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

"בהחלט ראית את המשחק אתמול"..... סנדרוס היה מצוין, זכה בכל התיקולים וכדורי הגובה, גם מול טוטנהאם הוא בלט לטובה, ובכלל כמעט כמו כל שחקן, תן לו 10 משחקים רצופים בהרכב ותראה מה הוא שווה. לא בכדי הוא בלם של נבחרת שוויץ, לא בכדי כשסול קמפבל היה פצוע לפני שלוש עונות סיימנו 10 משחקים רצופים בסוף העונה בלי לספוג שער, לא בכדי הוא הביא אותנו יחד עם להמן לגמר ליגת האלופות לפני שנתיים, סנדרוס בלם ענק שהחסרון העיקרי שלו הוא המהירות אבל גם על זה אפשר לחפות.

אם אלמוניה היה שוער מצוין, הוא לא היה נודד בין 10 קבוצות כשמושאל בספרד שגם בהן לא שיחק כמעט. אם אלמוניה שוער מצוין, הוא לא היה סופג בין הרגליים מבלטי מגמר ליגת האלופות, לפינה הקרובה מגארת' בייל בדרבי בווייט הארט ליין העונה, וכמעט כל שער שהוא סופג מראה על כך שמדובר בשוער בינוני ולא ראוי לאפודת השוער הראשון. אם ונגר החליט לגמור את להמן, שייתן לפביאנסקי להיות שוער ראשון.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:כפר סבא פשוט תענוג, ראיתי גם את המשחק ונהניתי מכדורגל התקפי. לשם שינוי הפועל תל אביב שיחקו טוב ובמחצית השנייה הגיעו לכמות הזדמנויות אליה לא הגיעו במהלך כל העונה עד כה. אם ימשיכו לשחק ככה, הם יישארו בליגה.

בית"ר הפסידה ואין עונג שבת יותר טוב מאשר לראות את הפאשיסט ביציע לבד מנופף בדגל. חיים ברעם ב"ראשון בשער" הגדיל לומר ואמר שארקדי פשוט פאתטי. בריל, אתה בוודאי מכיר את חיים ברעם, אוהד הפועל ירושלים ידוע, ובנו אביתר כותב פה בפורומינו :-)
את חיים ברעם אני מכיר טוב, המשפחה שלו והמשפחה של אמא שלי היו בקשר מצויין הרבה מאוד שנים. בד"כ אני מסכים עם הדעות שלו לגבי רוב הדברים. ותרשה לי לתקן- לא אוהדי הפועל ירושלים, אוהדי "הפועל קטמון ירושלים" . את הפועל סאסיונה קברנו והספדנו בתחילת השנה.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
סמל אישי של משתמש
Instrumedley
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Instrumedley »

מנצ'סטר דורסת ונראית פנטסטי.
ברגע שהיא מבעירה מנועים, היא מחוללת פלאים.
כריסטיאנו רונאלדו פשוט מתפתח משנה לשנה והופך לאחד הגדולים באמת.
ברצלונה נתנה אתמול הצגה מול מורסיה, אבל אטו עוזב היום לאליפות אפריקה, למסי יקח זמן לחזור לכושר משחק זהה לזה שהיה לו טרם הפציעה, רונאלידיניו בעצמו לא יודע איפה הוא....
בכל אופן, לדעתי הסיפור בספרד חצי גמור! (כמובן שריאל תנצח היום!).
אה כן, ההפסד של בית"ר היה נהדר..........
JP + MP + JR + JL +JM = Perfection
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

אתם יודעים מה זה דמקה?????
זה מה שמכבי חיפה עשו לעלובים מת"א בגול השלישי!! :jester:

אין כמו האושר בלנצח את מכבי ת"א!!!!!!!!!!!!!!

:jester: :jester: :jester: :jester: :jester: :jester: :jester:
:cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers:
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

הגול השלישי היה באמת פשוט ויפה, ונחמד לדעת שרוני לוי רוצה שחיפה תניע כדור כמו "ארסנל" :-)

ראיתי קצת את התוכנית "בחירבונה" עם אבי רצון, כרגיל לא נותנים לשום בן אדם שם להשמיע את הדעות, צעקות מכל עבר, קריאות ביניים מהקהל, מתאים לרמת הכדורגל בארץ - שכונה! ארקדי גאידמק מדקלם כמו רובוט שטויות שיועצי התקשורת שלו כנראה מכתיבים לו, הבן אדם פשוט פאתטי ועלוב. לא רק שעשה מעצמו צחוק אתמול עם גימיק מסכן, קילל את לוזון, הוא עוד ברוב חוצפתו מאשים את ההתאחדות בפרובוקציות.
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »

טל רודס כתב:הגול השלישי היה באמת פשוט ויפה, ונחמד לדעת שרוני לוי רוצה שחיפה תניע כדור כמו "ארסנל" :-)

ראיתי קצת את התוכנית "בחירבונה" עם אבי רצון, כרגיל לא נותנים לשום בן אדם שם להשמיע את הדעות, צעקות מכל עבר, קריאות ביניים מהקהל, מתאים לרמת הכדורגל בארץ - שכונה! ארקדי גאידמק מדקלם כמו רובוט שטויות שיועצי התקשורת שלו כנראה מכתיבים לו, הבן אדם פשוט פאתטי ועלוב. לא רק שעשה מעצמו צחוק אתמול עם גימיק מסכן, קילל את לוזון, הוא עוד ברוב חוצפתו מאשים את ההתאחדות בפרובוקציות.
חחחחחחחחחחחחח בחירבונה !!!!!! :haha: קרעת אותי טל ,אני רואה שאתה טוב במשחקי מילים אה , אופירע אסייג , חירבונה . what's next ..

אני לא מבין , ארקדי גאידמק רוצה גם להיות פרשן כדורגל ?( חוץ מזה שהוא רוצה להיות ראש ממשלה /נשיא / שר /OTHERS)
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

עיזבו אותכם.. האושר שלי היום הוא עצום!
ניצחון שני על מכבי! ושוב, ספגו 3 שערים.. אין יותר מאושר ממני :D :D :D :D :D :D
סמל אישי של משתמש
Idan_Floyd
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי Idan_Floyd »

בחירבונה :haha: :haha: :haha: :haha:
חזק!!!
תמונה
kawkaz
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי kawkaz »

אחח.. איזה תענוג לחזור הביתה מהכפור בחוץ אחרי ניצחון מתוק של מכבי חיפה! :D
חזרנו למאבק האליפות ופתאום יש מתחרות לבית"ר ולנשיא העלוב שלה.. :yes:
שמו משתנות חדשות בקריית אליעזר!! איזה פינוק :wow: :?
תמונה תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

חזרתם לאליפות?! מעניין שעל מכבי נתניה לא מדברים בהקשר של אליפות. נמאס כבר מכל התשקורת המוסטת הזאת, שברגע שמכבי חיפה עושה נצחון ישר חוזרת לאליפות. ומה יהיה שבוע הבא אם חיפה תפסיד ובית"ר תנצח, מאבק האליפות ייגמר?! גם התשקורת היא חלק מהשכונה.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

הטריבונה זו אחת התוכניות הכי מבזות והכי מזלזלות באינטיליגנציה שאני מכיר בספורט. תוכנית שכל המטרה שלה זה לקחת שני צדדים שיריבו בשידור, אבל ריב מגעיל כזה, בלי טעם ובלי תרבות. ככה אבי רצון אוהב!!
אתמול זה היה בזיון- מצד אחד גאידמק מנסה להסביר למה לאוהדי בית"ר היתתה הזכות לשרוק בוז בדקת הדומייה לזכר רבין, גם המשיך לפתוח פה על אבי לוזון וההתאחדות. ואז העלו שני קופים מהיציע, אחד יותר חזיר מהשני, ושניהם התחילו במסע גזעני של האשמות שהראו שהשכל שלהם לא עבר את כיתה ג' במקרה הטוב.
אז שאומר השיר:
"אני נושא תפילה לאל , שבית"ר עוד תיכשל,

שיישרף המזרחי זה מאחז בלתי חוקי,

במזרחי יושבים קופים, את הא' ב' הם לא יודעים ,

אז בוא נשרוף להם ת'גוב, ומי שלא קופץ צהוב."

חבורה של אינפנטילים, חבל שאתמול אבי רצון לא הביא בוטנים לזרוק לכלוב!
שלח תגובה